Taxijakt Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Katastrofalt bolag. Jag beställde och betalade en resa. Taxin dök aldrig upp. Det gick inte att få kontakt med dem per telefon eller via mejl, de svarar inte på reklamationen. Betalning har skett med... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vill inte ge dom 1 stjärna, totalr oseriöst bolag. Jag hade bokat taxi 3 dgr innan . Fick bekräftelse på sms, men när det var dags dök ingen taxi upp!!! Ringer dom och blir otrevligt bemött. Dom... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bokade taxi via taxibokning.se. Fick betala 1424 kr för min resa. När taxin kom och jag frågade hur mycket resan skulle kostat om jag kontaktade dem direkt och det skulle ha kostat 980 kr. Hur är det... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde en bil som bekräftades , men ingen bil dök upp, efter 35min ringde Taxijakt och frågade om jag fick en bil och bokade en ny , men då var tiden jag hade att passa passerad redan och pengarna... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Taxiunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Beställ eller boka taxi billigare och säkrare på Taxijakt.se.

Ungenügend

Alle Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ni har till i morgon till att betala…

Update: Fortfarande ingenting. Lars-Erik Folke Wessman, gör ditt job och betala mig tillbaka!!! Som sagt blir det Konsumentverket, Facebook i hela min kommun och för alla Stockholms Expats och alla andra medler jag kan hitta på - det här är totalt oacceptabelt och A SCAMMMM!

Lee Jörgensen - ni har email och telefonnummer från mina många mails och jag vet ni bara är två anställda!!!

Ni har till i morgon till att betala mina pengar tillbaka!

Fick kvitto på SEK 228 på en resa som ni avbokade sista sekund. Det var den 13 mars och jag har ringt två gånger och skrivit 3 mails. Lovar att pengarna ska komma tillbaka på mitt konto, men dom verkade inte tro mig när jag sa att pengarna har gått ut! Jag kan bevise med screen shot!!! Var super nöjd dom första gångerna och var glad att släppa for Uber som har lika dålig service. Jag kommer gå vidare med det här om pengarna inte står hos mig i morgon. Urdåligt......

13. März 2024

Showed up extremely late

Showed up extremely late, taxi driver decided to pick up another customer on the way to my reservation. When showed up, the car was dirty and later on payment had to be through swish to a private account. Not professional

13. März 2024

Skojare

Borde ha läst recensionerna innan jag bokade. Bokade taxi till Arlanda drygt två veckor innan avresa. De avbokade 20 minuter innan utsatt tid. Helt bedrövligt.

21. Februar 2024

Skojarföretag

Detta bolag är inte ens värd 1 stjärna. Vill egentligen inte ge bolaget någon stjärna alls!!!
Hade beställt taxi för transport från flygplats. När planet landat fick jag ett meddelande från Taxijakt:

På grund av en avvikelse har vi inga lediga bilar i ert område. Vanligtvis släpps reservationen direkt och det blir ingen dragning från ert bankkonto. I sällsynta fall sker en dragning och då sker en återbetalning inom ett par bankdagar.

Mvh
Support

Efter lite letande efter telefonnummer till bolaget ringde jag och fick då höra att det inte fanns några bilar i närheten och att jag fick ordna transport på egen hand. Totalt ansvarslöst! Innebar bokande av ny taxi (från seriöst bolag) och extra väntande innan taxin kom.
Varning! Anlita inte detta skojarföretag!!!

21. Februar 2024

Aldrig mer Taxijakt

Beställde taxiresa hos Taxijakt för resa hem från flygplats. Flyget skulle landa 23.05. Planet landade 5 minuter senare än planerat. Sedan fick vi vänta ute i kylan eftersom föraren påstod att han inte fick gå in i terminalen! Flight numret angav vi i bokningen. 50 minuter senare dök bilen upp efter ett antal telefonsamtal med föraren. Han hävdade att han fått 15 minuter fel tid för landning från någon tjänst som han använde. Kommer aldrig anlita detta bolag.

22. Februar 2024

Otroligt dåliga!!

Beställde en taxi kl 11:00 till kl 02:45. kl 01:00 så avbröt dom beställningen. kl 01:30 ringde vi till dom, dom sa "min kolega kommer ringa dig om en liten stund", vi väntade 50 min. Vi bestämde oss för att ringa igen och dom sa att det var konstigt att dom inte ringt tillbaka, och sa att han skulle ringa snart. 15 min senare ringde vi tillbaka, och dom klickade oss. Vi ringde direkt efter det med en annan telefon och dom svara och sa att dom kan ha en taxi där om 1 timme. vi gick med på det (vi hade inget annat sätt att ta oss hem) men den kom aldrig. vi vart tvungna sitta och vänta i -10 från kl 02:00 till kl 07:57 då det gick bussar.

10. Februar 2024

Varning för bluff.

Varning för bluff.
Bokade taxi till flyget i Luleå kl 0515 och fick bekräftad bokning och kreditkortet debiterades. Trodde allt var okej, men ingen taxi kom på morgonen. Försökte ringa dem, utan svar. Uselt.
Hade tur att sonen var tillgänglig och kunde komma och skjutsa vid denna tid

7. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bil med barnstol dök aldrig upp.

Förbokade en bil med bilbarnstol för upphämtning 23.30 som avbokades 15 minuter innan de skulle hämta upp oss pga att inga lediga bilar fanns i området. Ringde kundtjänst som sa att ”förbokad resa” aldrig garanterar att en bil kommer kunna komma, det beror på om de finns i området när resan ska ske. Haha, alltså helt värdelös tjänst. Önskar man kunde ge 0/5 stjärnor.

2. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uteblev från förbokad och betald resa…

De uteblev från förbokad och betald resa för att ”chauffören ville ta lunch”. Inget meddelande, stod bara i appen att bilen var på väg, men jag såg att den stod still via appen. Efter 20 min ringde jag deras kundtjänst som meddelade att chauffören tagit lunch och skulle komma efter en timme. Eftersom jag var på väg till en begravning och inte kunde vänta längre avbokade jag resan och lovades återbetalning, men självklart kom aldrig en krona. När jag läser andra omdömen förstår jag de satt det i system att ta betalt i förskott och sen inte dyka upp eller återbetala.

18. August 2023

Taxijakt... Blufföretag...

Förbeställde taxi från Arlanda till Uppsala via internet för resa 13/1 2024 . Fick bokningsbekräftelse dagen efter där det stod att resan var bokad och betald . Taxin kom och vi åkte till Uppsala, då vill chaffisen ha betalt jag sa att jag redan betalt , chaffisen ringde och kollade via sin beställningscentral, där säger dom ( vi var 3 pers. som hörde samtalet ) att resan var betald och att allt var ok. Men nu låter det annorlunda helt plötsligt dyker det upp ett meddelande på min mail där står det att resan är avbokad och att pengarna har återbetalats vilket inte är fallet. Idag kom det även ett betalningskrav på en betalning jag redan gjort. Jag överväger starkt att göra en polisanmälan . Tilläggas kan att dom krävde att min betalning skulle bekräftas via Bank id. Jag tycker det hela verkar lite åt bedrägerihållet. så jag varnar för att nyttja Taxijakt

13. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Avbokat av taxijakt med kort varsel

Jag har bokat taxi till kl 02:30. Bokade per telefon 5 timmar i förväg. 20 minuter före avresan får jag meddelande att de inte har några bilar i området och avbokar min resa. Bara så här. Så jag måste stressa o försöka fixa en annan taxi mitt i natten. Kommer aldrig använda dem igen.

13. Januar 2024

Nyårsafton

Nyårsafton: jag bokade en bil i Stockholms innerstad två dagar före nyårsafton. Fick en bekräftelse med tid och pris. Tidigt på nyårsafton fick jag sms. Man kunde inte hålla den lovade tiden o chaffören skulle ringa mig när han närmade sig. En viss försening var ok. Ingen ringde. Vid samtal Taxijakten meddelades att min beställning var avbokad och inga bilar var tillgängliga. Detta utan att jag informerades. Jag var tvungen att beställa bil i ett annat bolag med nyårsnattens priser. Jag skrev till Taxijakt men har till dagens datum inte fått en kommentar. Undrar vad Taxijakt har för kundvård. Vi hade en överenskommelse som Taxijakt ensidigt bröt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde en taxi och fick avbokning

Beställde en taxi och fick avbokning. 20 min innan ankomst så avbokar dom resan utan förklaring. Så jag och barnen fick fråga en granne för att ta oss till stationen. Fy vad dålig service vilket dåligt företag Stor varning.

6. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Taxijakt betalar ej tillbaka förskottsbetalning !!!

I november bokade jag en resa från Nacka till Södermalm kl 01:00 på nyårsdagen och förskottsbetalade resan. Ingen taxi dök upp. Jag ringde då Taxijakt och väntade en halvtimme och ingen svarade. Jag har mailat denna reklamation till Taxijakt utan återkoppling. Jag avser att anmäla Taxijakt AB för Konsumentverket och ARN

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Använd inte taxijakt, går inte att lita på

Hade jag kunna ge minus stjärnor så hade jag gjort det. Jag förbeställde en taxi via deras app och betalade i förskott och fick det bekräftat via mail. Kl 02 var det tänkt att en taxi skulle hämta upp oss i centrala göteborg men taxin dök aldrig upp. Vi ringde deras support som ska vara öppen 24/7 men kom aldrig fram till en person. 10 minuter över får jag ett sms att ”Vi har tyvärr inga bilar i ert område och kan inte utföra beställningen. Önskar ni utföra en reklamation, skriv till taxijakt. Under tiden vi har väntat så har vi sett minst 8 taxibilar köra på vägen så det stämmer inte att det inte fanns några bilar i området och som sagt detta var i centrala göteborg. Med tanke på att de sket i att utföra beställningen så tog det oss över 2 h att komma hem med sista bussen när en bilresa tar 30 min. När man skriver en reklamation så säger de bara att en återbetalning kommer att utföras men ingen annan kompensation. ”Beklagar för att det var extremt hög belastning på nyårsafton när väldigt många önskar att åka samtidigt och därmed kunde vi inte leverera en bil till er.” Suck, varför tror de att vi förbeställde taxin långt i förväg. Det borde vara en straffavgift på 50% på taxikostnaden. Hade jag tex bokat en frisörtid och inte dykt upp så hade jag fått betala ändå men när en förbeställd taxi inte dyker upp blir det inga som helst konsekvenser. Vi kommer aldrig mer använda oss av taxijakt då de är opålitliga. Vi har berättat historien till släkt och vänner och hoppas med detta omdöme rädda nån annan stackare från att boka med taxijakt. Spara dig själv från frustrationen och välj ett annat taxibolag. Tack för inget, taxijakt, sämsta starten på 2024. Mitt nyårslöfte är att radera er app och aldrig mer boka taxi via er.

Bokat taxi 7.30

Bokat taxi 7.30, fick följande meddelande 0.02 samma dag:

På grund av en avvikelse har vi inga lediga bilar i ert område. Vanligtvis släpps reservationen direkt och det sker ingen betalning från ert konto. I sällsynta fall sker en betalning men då återbetalas det inom ett par bankdagar.

Önskar du utföra en reklamation vänligen kontakta vår helpdesk:

Mvh
Support

2. Januar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr