SvenlarsBewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op 29/04/2024 een rek besteld. Vandaag 08/05 contact proberen opnemen via de chat, bestelnummer ingegeven, enkel de volgende info gekregen: 'wachten op fulfilment'. Verder niets van reactie via de c... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Wij hebben net als veel mensen heel slechte ervaring. Lang (4maand) moeten wachten, geen duidelijke communicatie. Maar plots is deze week onze bestelling van 8 stoelen geleverd geweest. Perfecte staat... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tuinkast besteld, maar moest weer retour. Het ophalen vanuit svenlars duurde even maar uiteindelijk toch opgehaald en na 3 weken het geld terug gekregen, daar waren we blij mee want als je alle rev... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Beste, Wij hebben hier 2 jaar geleden en 1 jaar geleden stoelen besteld voor onze vestigingen. Dit ging echt super. Vriendelijk contact altijd met Hosang, de eigenaar toen. Nu weer besteld voor onz... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung

Vom Unternehmen geschrieben

Svenlars is op 20 juni 2022 overgenomen door de nieuwe eigenaren. We zijn vastbesloten om de reputatie van de winkel opnieuw op te bouwen door middel van goed geprijsde artikelen, snelle levering en uitstekende after sales service. Alle productvragen en vragen met betrekking tot bestellingen die na 20 juni 2022 zijn gedaan, worden direct beantwoord door een team in Nederland, dat bereikbaar is op support@svenlars.nl

Mangelhaft

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

geen levering en slechte service

Ruim 2 maanden een bestelling geplaatst maar nog geen levering thuis... Wel een bericht gehad dat het vertraagd was maar dit is onacceptabel. Ook al bijna 2 weken geen reactie op mijn email naar de support service. - #22928 -

10. Februar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het is dat je minimaal 1 ster moet…

Het is dat je minimaal 1 ster moet geven, maar wat een slecht bedrijf! 27 januari een bestelling geplaatst met een levertijd van 3-4 dagen en nog niks ontvangen. Alleen een mail van een week geleden dat mijn bestelling in behandeling is genomen. Vervolgens hoor je niets meer en ook geen reactie waarbij je vraagt om een statusupdate. Nog nooit zo’n slechte webwinkel meegemaakt.

Bestelnummer 24503

Dag later.. je hoort helemaal niks.

8. Februar 2022

Hi Malou,

Hartelijk dank voor je bericht.
Vervelend dat je jouw order nog niet hebt ontvangen, excuses hiervoor! Kan je een order nummer met ons delen? Dan ga ik direct aan de slag voor je.

-----

Hi Malou,

Ik ben in jouw bestelling gedoken, deze wordt morgen verstuurd, je ontvangt dan van zelf trackings in je mail.

Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik dat graag.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Super slechte klantenservice.

Ik ben al dagen bezig om een retour formulier te krijgen. Helaas lukt het mij niet om het formulier online aan te vragen. Mijn e-mailadres klopt niet met mijn ordernummer. Een medewerker van de klantenservice zegt het retour formulier op te sturen. Maar helaas na 1 week nog steeds geen formulier. Je krijgt geen reactie en via de telefoon zijn ze niet bereikbaar. Super slechte service nog nooit eerder bij een andere bedrijf meegemaakt. Weet iemand een retour adres voor mij, want dan ga ik het aangetekend versturen? Ik ben er zo ontzettend klaar mee.

6. Februar 2022

Hi Marijke,

Dank voor je bericht, wat vervelend dat het niet lukt! Excuses hiervoor, kan je jouw ordernummer met mij delen? Dan pak ik het direct op.

Nette levering

Nette levering! 4 stoelen en een tafel besteld, binnen 3 dagen netjes geleverd. Van postNL een tijdsvak gekregen en op tijd geleverd. Ik ben heel erg tevreden.

4. Februar 2022

Positieve ervaring

Aangezien ik alleen maar slechte ervaringen hier lees, dacht ik laat ik een positieve schrijven. Bestelling op zondag gedaan en uiteindelijk op vrijdag bezorgd. Netjes met een speciale levering van dhl in een tijdsvak van 3 uur. Pakket was onbeschadigd en alles was aanwezig om de tafel in elkaar te kunnen zetten. Dus van mijn kant alleen maar lof voor Svenlars 🙏🏻

4. Februar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Levertijd op hun site klopt niet

Salontafel besteld op 27-12. Zou binnen 10 dagen geleverd worden. We zijn nu 5,5 week verder en nog steeds geen salontafel!

Update: het is nu 17-02 en de salontafel is nog steeds niet geleverd.

3. Februar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op 19 november Spiegel besteld naar…

Op 19 november Spiegel besteld naar paar keer bellen werd afgelopen maandag de spiegel beschadigd geleverd! Telefonisch en via de mail niet bereikbaar.

Zeer slechte services!!!

2. Februar 2022

Beste Bas,

Dank voor je bericht.
Vervelend de spiegel beschadigd geleverd is! Excuses hiervoor.

Als je een ticket indiend via support@svenlars.nl ontvang je binnen 2 dagen antwoord. Het is momenteel super druk, vandaag de 48 uur.

Niet bestellen hier aub

29 november een tafel besteld en nog steeds niet geleverd. Ik word nergens van op de hoogte gehouden. Het is echt verschrikkelijk.

30. Januar 2022

Beste,

Dank voor je bericht.
Vervelend dat je pakket nog niet geleverd is! Excuses hiervoor. Kan je een ordernummer met ons delen?, dan help ik je graag gelijk verder.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Betrouwbaar, snelle klantendienst, mooie producten en gaaf assortiment!

Ik heb bij Svenlars de Zuiver Jean bank gekocht. Hierover heb ik vooraf vragen gesteld via e-mail en werd ik al zeer goed geholpen. Na de, overigens zéér snelle en nette, levering tot in de woonkamer had ik nog wat feedback en een vraag over de bank. Ik ben daarmee geweldig geholpen door zowel Jessica als Sarah van Svenlars. Daarmee bedoel ik dat ik supersnel antwoord had waar ik ook echt mee geholpen was en mee verder kon. In de huidige tijd waarin veel overmacht zorgt voor lange levertijden en overspoelde klantendiensten steekt dit bedrijf er met vlag en wimpel bovenuit. Voor alle zeurneuzen die hier geen begrip of geduld voor kunnen opbrengen en de tijd nemen om hier een negatieve review achter te laten: Get a life! Als je een 1 of 2 weken langer moet wachten op je spiegel of stoel is niet meteen je leven voorbij, het is gewoon een lastige tijd en iedereen kan wel wat steun gebruiken. Om positief te eindigen: Dit bedrijf is betrouwbaar, zo snel als ze kunnen en een absolute aanrader. Ik ga hier zéker vaker bestellen en ik ben superblij met mijn nieuwe bank. Als ik 10 sterren had kunnen geven, dan had ik dat gedaan.

26. Januar 2022

Hi Stef,

Hartelijk dank voor jouw review en het delen van jouw mening! Wordt heel erg gewaardeerd door ons.

Mochten we nog wat voor je kunnen doen, dan horen we dat graag. Fijne dag!

Team Svenlars.nl

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nooit meer dat ik hier bestel

Bestelling geplaatst 10 januari, zou zogenaamd volgende dag geleverd worden. Op 14 januari kreeg ik van Jessica Labeur een antwoord op mijn mail waar ik vraag wanneer mijn bestelling geleverd zou worden. Ik krijg als antwoord dat de bestelling uiterlijk 19 januari verstuurd zal worden en dat ik een track en tracenummer zou ontvangen. Vandaag zijn we 25 januari en wordt er zelfs niet meer gereageerd op mijn mails. En heb ik noch mijn bestelling noch mijn geld mogen ontvangen. Dit was de eerste keer en ook ineens de laatste keer.

25. Januar 2022

Beste Khadija,

Dank voor je bericht.
Vervelend dat je dit zo hebt ervaren.

Wij proberen iedereen zo snel mogelijk te beantwoorden, maandag is altijd even wat drukker dan normaal, excuses hiervoor. Ik zie ondertussen dat jouw order is geannuleerd en jouw aankoop bedrag ook is teruggeboekt.

Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik dat graag.

voorraad en levertermijn

Begrijpelijk is dat de verzending van pakketjes vertraging oploopt met de feestdagen. Maar dat een bestelling van 29-11 pas op 27-12 geleverd wordt, dus zowel na Sinterklaas als na Kerst, terwijl op de site aangegeven wordt dat de produkten op voorraad zijn een levertermijn aangegeven wordt van 1 tot 5 dagen was niet prettig.
Toen ik 2,5 week na mijn bestelling contact zocht kreeg ik bericht dat gewacht werd op de levering van de leverancier.
Ik had de produkten liever bij een ander bedrijf besteld die eerlijk is over de voorraad en over de levertermijn.

16. Januar 2022

Product niet ontvangen

Product niet ontvangen, nog geen duidelijkheid wanneer dit wel zal gebeuren.
Deze firma houdt u alleen maar aan het lijntje. Elk contact betreffende de levertijd (1-10 dagen geadverteerd) wordt weggeschoven met de melding dat de verzending volgende week zal gebeuren. De volgende week is er uiteraard geen verzending gebeurd en Svenlars zal u hier ook niet zelf van op de hoogte brengen. U moet telkens zelf contact zoeken...
Er wordt ook steeds geschermd met overmacht door vertragingen bij de leverancier. Het product dat ik besteld heb bleef de afgelopen weken gewoon op de site staan als in voorraad met dezelfde levertijden, dit terwijl de klantenservice hun vertragingen probeert goed te praten... Dit is een leugenachtige praktijk en ik zou deze firma zeker niet aanraden.

ANTWOORD REACTIE HIERONDER:

De laatste persoonlijke respons van de customerservice was vorige week woensdag (d.d. 05/01) met de melding dat levering binnen 7 werkdagen zou plaatsvinden waarna automatisch een track&trace verstuurd zou worden.

Het bericht van dinsdag (d.d. 11/01) is een generische mail die naar iedereen is verzonden met de melding dat jullie gestart zijn met het uitleveren van orders en wederom dat er automatisch een track&trace verstuurd zou worden.

Afgaand op de mail van 05/01 en het feit dat ik geen track&trace heb mogen ontvangen stel ik vast dat jullie wederom niet eerlijk zijn geweest over de levering van het product.
In uw laatste mail zegt u gewoon "sorry, we gaan leveren, hou rekening met vertraging". Dit volstaat absoluut niet voor mij.

Terugkomend op het feit dat u zegt dat de levertijden zijn aangepast:
Eindelijk, proficiat dan heeft u maar een kleine maand valse reclame gemaakt.

14. Januar 2022

Beste Pieter-Jan,

Dank voor het delen van uw ervaring, vervelend dat deze niet positief is, onze excuses hiervoor.

Wij proberen iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de levering, en eventuele vertragingen die kunnen onstaan. Ik zie dat u hier dinsdag nog een bericht van ons over heeft ontvangen. Wellicht heeft u deze gemist?

Wij proberen onze levertijden zo goed mogelijk up to date te houden, en over deze desbetreffende leverancier zijn de levertijden al geruim een week aangepast.

Wij doen ons uiterste best om uw order zo snel mogelijk bij u te bezorgen en u hiervan op de hoogte te houden.

Mocht u nog vragen hebben staan wij voor u klaar.

Svenlars.nl

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Te hoge score hier op Trustpilot…

Op de website zetten dat stoelen binnen 5 - 10 dagen geleverd worden. Vervolgens zelf niet pro-actief communiceren dat dit niet gaat lukken. Toezegging dat de stoelen uiterlijk op een bepaalde datum verzonden worden, zijn er maar twee stoelen om te verzenden in plaats van 3. Leverdatum weer 3 weken vooruit geschoven. Alleen maar reactief communiceren in plaats van pro-actief. Hele summiere compensatie ontvangen.

Negatief bericht op Facebook wordt verwijderd, telefonisch is deze club onbereikbaar.

Mijn conclusie: of dit bedrijf is erg slecht in realistische inschattingen maken en hierover communiceren. Of dit bedrijf plaatst bewust misleidende levertijden op de website zodat het aantrekkelijk is voor klanten. En ik ben zeker niet de enige met deze ervaring.

Ook leuk feitje: eigenaar zelf plaatst 5 sterren review op Google om de slechte reviews te compenseren.

10. Januar 2022

Hi Sara,

Dank voor het delen van je review.

Vervelend dat je dit zo hebt ervaren! Wij proberen iedereen altijd zo snel mogelijk te helpen (binnen 24u). Ik zie dat mijn collega ook nauw in contact met je is geweest hierover. Helaas zijn er vanuit Kave Home vertragingen ontstaan, waardoor er langere levertijden ontstaan, deze klanten worden gecompenseerd (wat wel zo netjes is). Gelukkig worden alle andere orders wel snel geleverd.

Nu heb ik ook goed nieuws! Ik zie dat jouw order vandaag ons magazijn zal gaan verlaten, je ontvangt hier in de loop van de dag een track & trace voor.

Mocht je nog vragen hebben, dan help ik je graag verder.

Groet,
Henry

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr