SvenlarsBewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op 29/04/2024 een rek besteld. Vandaag 08/05 contact proberen opnemen via de chat, bestelnummer ingegeven, enkel de volgende info gekregen: 'wachten op fulfilment'. Verder niets van reactie via de c... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Wij hebben net als veel mensen heel slechte ervaring. Lang (4maand) moeten wachten, geen duidelijke communicatie. Maar plots is deze week onze bestelling van 8 stoelen geleverd geweest. Perfecte staat... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tuinkast besteld, maar moest weer retour. Het ophalen vanuit svenlars duurde even maar uiteindelijk toch opgehaald en na 3 weken het geld terug gekregen, daar waren we blij mee want als je alle rev... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Beste, Wij hebben hier 2 jaar geleden en 1 jaar geleden stoelen besteld voor onze vestigingen. Dit ging echt super. Vriendelijk contact altijd met Hosang, de eigenaar toen. Nu weer besteld voor onz... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung

Vom Unternehmen geschrieben

Svenlars is op 20 juni 2022 overgenomen door de nieuwe eigenaren. We zijn vastbesloten om de reputatie van de winkel opnieuw op te bouwen door middel van goed geprijsde artikelen, snelle levering en uitstekende after sales service. Alle productvragen en vragen met betrekking tot bestellingen die na 20 juni 2022 zijn gedaan, worden direct beantwoord door een team in Nederland, dat bereikbaar is op support@svenlars.nl

Mangelhaft

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hier niet bestellen want leveringen…

Hier niet bestellen want leveringen vinden niet plaats zoals afgesproken. Zie ook de meeste andere recencies. Volstrekt onbetrouwbare club. Maken veel reclame maar komen geen afspraken na.
We hebben 2 orders open staan, meer dan 1000 euro betaald, maar helaas geen leveringen en geen antwoorden op onze vragen. De artikelen die Svenlars verkoopt kan je ook prima bij andere webshops kopen.

24. März 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestelling had een flinke vertraging…maar toch top!

Bestelling had een flinke vertraging opgelopen maar alsnog een 5/5. Svenlars kon niks aan de vertraging doen, er waren op dat moment landelijk logistieke problemen. De communicatie daarover was goed. In verband met de lange vertraging ook een kleine korting gekregen wat ik erg netjes vond. Ook heb ik één van de bestelde artikelen moeten retourneren. Ook dit werd netjes afgehandeld. Ik heb nog niet eerder een bestelling dat vertraging had een 5/5 gegeven. dit keer wel want Svenlars heeft alles gedaan wat ik had mogen verwachten en zelfs meer. communicatie was snel en attent. Zou hier zeker nog een keer bestellen. - Laurens

21. März 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling na beloofde levertijd niet geleverd.

Ik januari heb ik eetkamer stoelen besteld. De stoelen zouden binnen 4 tot 6 weken geleverd worden. Tijdens het wachten zou ik netjes op de hoogte worden gehouden.
Ik zou mailtjes hebben gekregen, maar uiteraard heb ik niks ontvangen. Op mijn vraag om de mail alsnog te sturen, wordt niet meer gereageerd. Telefonisch is het bedrijf niet bereikbaar. Mijn stoelen zouden nu twee weken later geleverd worden. Mijn vertrouwen in een goede afloop is inmiddels weg. Ook na het lezen van meerdere andere negatieve ervaringen.

14. März 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tijdje terug een regenboog muur…

Tijdje terug een regenboog muur decoratie besteld, is nog steeds niet geleverd, telefoonnummer werkt niet en word ook niet op de hoogte gehouden over de status van de bestelling.een teleurstelling

3. März 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte ervaring, oneindig lange (onafgesproken) levertijd.

Op 18 november eetstoelen besteld en deze zijn tot op heden nog niet binnengekomen. Ook wij krijgen telkens een email dat de stoelen aanstaande vrijdag of maandag worden geleverd en dat onze order direct verwerkt zal worden. Helaas zijn er zo al verschillende “vrijdagen en maandagen” voorbij gegaan. Wij zullen hier helaas niet meer bestellen.

24. Februar 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Leveren je product niet!

Stoelen besteld en deze worden steeds niet geleverd. Elke keer ontvang ik via de mail een reactie dat ze de week erop op vrijdag of maandag bij hun aankomen en dan verstuurd worden. Maar helaas nog steeds niet ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar. Ik heb weinig vertrouwen in deze winkel. Mijn order geannuleerd, hopelijk snel mijn geld retour. Ik adviseer om hier niet te kopen!

Inmiddels contact gehad, nog steeds geen duidelijkheid over de levering. Order geannuleerd en kreeg netjes en snel mijn orderbedrag retour.

23. Februar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top ervaring bij deze winkel

Top ervaring bij deze winkel. Aantal keer afgelopen jaar wat gekocht altijd goed gegaan. Fijne communicatie met de klantenservice, mooie spullen voor een goede prijs. dikke aanrader.

22. Februar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

We ordered a chair two month ago

We ordered a chair almost two month ago, it was ‘available’ in Their site, and it’s not yet arrived. Disappointed!

Svenlars-Logo

Antwort von Svenlars

Hallo Manuela,

Het spijt ons om te horen dat u een negatieve ervaring met Svenlars beleeft. Graag lichten we toe dat we een nieuwe eigenaar hebben en dat als je aankoop vóór 20 juni 2022 heeft plaatsgevonden, deze is afgehandeld door de vorige eigenaar. Hoewel we hard hebben gewerkt om ervoor te zorgen dat eventuele eerdere problemen van klanten worden verholpen, kun je als je nog steeds een probleem hebt, rechtstreeks contact opnemen met de oude eigenaar via helporders@outlook.com.

We blijven ons inzetten om alle nieuwe klanten een goede ervaring te bieden door middel van goed geprijsde artikelen, snelle levering en uitstekende service na verkoop.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie site, mooie producten.
Bestelling duurde wat langer dan aangegeven op de site, maar ja waar is dit niet momenteel.
De bestelde spiegel kwam helaas kapot binnen. Gemaild en een nieuwe spiegel zou opgestuurd worden. Deze was er ongeveer een weekje later. Helemaal top! Super blij met de spiegel! Hartstikke bedankt :)

Levering wordt alsmaar uitgesteld

Op 26 november zes eetkamerstoelen besteld waarbij op de website staat vermeld: op voorraad, levertijd 4 tot 6 weken. Na deze termijn heb ik elke week gemaild met Svenlars met de vraag waar de stoelen blijven (aangezien ze telefonisch onbereikbaar zijn) Elke week is het antwoord hetzelfde: "Uw bestelling zal zo snel mogelijk verwerkt worden en de levering staat gepland in week xx / xx." Waar de levering eerst in week 4/5 zou plaats vinden zitten we inmiddels op geplande uitlevering week 8 /week 9. Wanneer we aangeven binnenkort op vakantie te gaan en er dan dus niet geleverd kan worden, is het antwoord: "Helaas kunnen we u alleen voorzien van een track&trace code. Deze zult u ontvangen op de dag van verzending." Ik heb nog nooit zo'n slechte service ervaren van een bedrijf. Ik ben benieuwd of we ooit onze stoelen zullen ontvangen.

Stoelen besteld

Stoelen besteld, niet geleverd. Drie keer moeten mailen voordat ik antwoord kreeg. Telefoon werkt niet. Stoelen zouden afgelopen week dan alsnog verstuurd worden na meer dan 5 weken wachten ipv 5-10 werkdagen. Helaas nog steeds niets geleverd!!! Ik zou niemand adviseren hier te bestellen. Ben benieuwd of ik nog de stoelen krijg geleverd.

Ik snap dan ook echt niet dat dit bedrijf op de site als goed staat omschreven? Overal op internet staan klachten.

Update: stoelen nooit geleverd. Telkens is hun antwoord dat de stoelen aanstaande vrijdag of maandag worden geleverd m. Helaas zijn er zo al verschillende “vrijdagen en maandagen” voorbij gegaan. Uiteindelijk heb ik de stoelen geannuleerd en elders gekocht. De andere winkel had dezelfde leverancier en kon binnen 2 weken leveren was Sven Lars beweert dat de leverancier niet kan leveren. Dubieuze winkel Sven Lars

17. Februar 2022

Super goede service

Super goede service. Kan alleen maar zeggen dat ik een super ervaring heb met dit bedrijf. Nette communicatie en levering. Zeker een aanrader voor iedereen.

15. Februar 2022

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Belofte na betaling: levering binnen 1-3 dagen. Na een week nog niks en nog kwalijker: je wordt aan het lijntje gehouden en er is nauwelijks contact te krijgen met het bedrijf. Ook niet nu ik mijn geld terug wil. Nu, 8 dagen na de bestelling: nog niets binnen, ondanks herhaaldelijk de bestelling geannuleerd te hebben, geld nog steeds niet teruggestort. De enige communicatie gaat nooit in op directe vragen. Telefoonnummer doet het niet. In alles is dit bedrijf klantonvriendelijk. En als je geld van een ander houdt zonder in ruil een product te leveren, hoe noem je dat ook alweer? Juist!!!

Svenlars-Logo

Antwort von Svenlars

Beste Humberto,

Dank voor je bericht.

Excuses voor het ongemak, heb je ons proberen te bereiken via support@svenlars.nl? Daar krijg je normaliter binnen één dag antwoord op al jouw vragen. Wij kunnen je verzekeren dat je jouw geld niet kwijt bent.

Zou je dit aub alsnog willen doen, dan helpen wij u gelijk verder.

Hartelijke groet,
Henry

Bloomingville Tafellamp Terracotta Bruin

Mooie lamp, op de afbeelding is niet te zien dat het frame aan de binnenkant goudkleurig is. De achterzijde van de lampenkap waar het stof elkaar overbrugt is wanneer de lamp brand goed zichtbaar! Voorzien van een doorzichtig snoer met een aan en uitzet mechanisme! Toppertje!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mooie producten maar wel duur

Mooie producten maar wel duur. Bovendien ging levering niet soepel. Stond op voorraad. Op 19-1 besteld op 30-1 nog niks dus mail gestuurd. Uiteindelijk is het pas op 7-2 geleverd.

Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr