Skrev direkt när jag såg att det blev fel storlek på det jag beställde. Ingen återkoppling på det. Det tog två veckor innan jag fick leverans. I försändelsen ingen info om hur jag gör med returen, beh... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Går inte att lita på! Lurar kunder! Hör inte av sig eller svarar på mail! Noll kundservice! Skickar inte varan du beställt! Kommer aldrig handla från igen! Tur jag handlade med Klarna då ja... Mehr ansehen
Jag köpte nyligen ett par strumpor från denna butik och är otroligt nöjd! Strumporna är av hög kvalitet. Kommer definitivt att handla här igen. Rekommenderas varmt!
Gjorde en beställning 30e Maj. Beställningen kom aldrig så hörde av mig till företaget 10e Juni, 11e Juni får jag svar där dom ser att de fastnat med posten eller liknande och frågar om dom ska sk... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
19 dagar sedan orderbekräftelse
19 dagar sedan orderbekräftelse, och fortfarande inga varor?
Svarar inte på mail!
Varorna är betalda!
Felaktig leverans
Beställde tre förpackningar knästrumpor färg tan. Fick två förpackningar färg tan och en förpackning färg black. Har skrivit till Strumpsortimentet två gånger men ännu inte fått något svar.
Under all kritik!
Uselt
Till att börja med att det varit kul om försändelsen jag betalt blev levererad. Nu har den inte blivit det så produkten blir svår att recensera. Det som är intressant i sammanhanget är alla propåer om att recensera en icke händelse i tid och otid. Och trots att mina recensioner berättar att produkten jag betalt inte är levererad är tystnaden total från säljaren. Det kan ju vara PostNord som sin vana trogen inte levererar, men oavsett anledning kommer jag att sluta skicka pengar dit….ska man inte få nåt tillbaka så kan jag sponsra något som uppskattas istället. Uselt.
Svara på mail,skicka rätt produk
Strumpor.
Strumpor.
Ja, höga och bra för mina anklar.
Inga hål eller slitage än.
Bra grejer ni leverar!
Bra grejer ni levererar !! Tack för snabb leverans. Tennis strumpor var riktig sköna 😍
Bra kvalité till rimligt pris
Bra kvalité till rimligt pris, köpte åt hela familjen och fick mina varor efter 3 dagar. Kommer att handla igen!
Under all kritik!
Beställde 3 paket strumpbyxor 4 april. Den enda kommunikationen jag fått är orderbekräftelse. Betalade via klarna och pengarna drogs direkt efter helgen. Sen gick det en vecka och jag hörde av mig till support - inget svar. Gick några dagar till och jag skrev återigen till support - inget svar. Fortsatte försöka nå support två gånger till och har fortfarande inte fått några svar kring min order eller mottagit paketet. Otroligt oseriöst bolag
Köpte stödstrumpor,väldigt roliga motiv
Köpte stödstrumpor,väldigt roliga motiv
bra kvalitet och väldigt bra pris!
Benita
TOPP KLASS
Köpte lite strumpor och det va verkligen topp kvalite.kommer köpa snart igen. Det gick verkligen snabbt och enkelt att få hem..
Köpte ankel strumpor och tennis…
Köpte ankel strumpor och tennis strumpor
Billiga och riktigt bra kvalité. Fina priset gör att jag kommer handla fler gånger. Önskar det fanns abbonemang på strumpor
Väntat 10 dagar på min order.
Sluta med kundundersökningar är man…
Sluta med kundundersökningar är man nöjd kommer åter
Det tog ganska lång tid att få…
Det tog ganska lång tid att få leveransen. Sedan märkte jag en försämrad kvalitet på den beställda produkten.
Bra kvalite och prisvärt.…
Bra info om produkterna som bla material och genomgående bra kvalité på strumporna. Prisvärt.

Antwort von Strumpsortimentet
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.