Das sagen Bewerter
Går inte att lita på! Lurar kunder! Hör inte av sig eller svarar på mail! Noll kundservice! Skickar inte varan du beställt! Kommer aldrig handla från igen! Tur jag handlade med Klarna då ja... Mehr ansehen
Jag köpte nyligen ett par strumpor från denna butik och är otroligt nöjd! Strumporna är av hög kvalitet. Kommer definitivt att handla här igen. Rekommenderas varmt!
Gjorde en beställning 30e Maj. Beställningen kom aldrig så hörde av mig till företaget 10e Juni, 11e Juni får jag svar där dom ser att de fastnat med posten eller liknande och frågar om dom ska sk... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
VARNING.
VARNING.
14/9 Beställde och betalade för arbetsstrumpor 356 :-
Trots påminnelser, ingen respons.
Anmälan är gjord.
Perry Levin.
Betala för 5 och få 3!
Jag beställde ett 5pack bambusockor men fick bara 3 par. Skrev och påpekade detta 2 ggr men ingen återkoppling. Sockorna var precis de ja ville ha men betala för 5 och få 3 är inte något jag uppskattar.
Snabb leverans och fin kvalitet.
Lurad på ordern
Lurad på ordern, ingen respons via mail. Total scam, undvik!!!
Bluff företag
La beställning och valde som tur var faktura med Klarna. Har meilat företaget 7 ggr och frågat var mina varor är. De svara inte. Finns inget telefonnummer till kundtjänst, bara meiladress (som de inte svara på). Jag har nu pausat min faktura via Klarna i väntan på utredning av detta.
Snabb leverans/ men dåligt utbud
Snabb leverans.
Men besviken på att det bara var 4 olika motiv. Jag trodde att det skulle vara 10
Svåra att få tag på
Skrev direkt när jag såg att det blev fel storlek på det jag beställde. Ingen återkoppling på det. Det tog två veckor innan jag fick leverans. I försändelsen ingen info om hur jag gör med returen, behöver returnera då det var fel storlek. Har mailat och frågat hur jag ska göra, har inte fått svar.
Man får inte sina beställda varor.👎
VARNING! BLUFF FÖRETAG!!!!!!!
Beställde 12/7 strumpor för 575 kr - och beloppet är draget direkt från kortet, sedan dess är det bara tyst från företaget.
Företaget har varken kundtjänst eller tel.nr så jag skickade mejl 4–5 gg, utan att få svar, försökte även kontakta bolagets företrädare vi *iMessage* men det är lika tyst därifrån.
Nu inser jag att bakom bolagets fina webbsida ligger ett ekonomiskt brottsligt bolag som sysslar med bedrägeri, lurar kunderna på pengar utan att egentligen ha avsikt att skicka ut någon vara.
BOLAGET ÄR POLISANMÄLD!
Bluff och båg företag
Dels så skickar de inga produkter och svarar inte på mailen. Sedan adressen som de påstår hålla till på i Stockholm är ju rena bluffen samt företaget eftersom de inte skickar produkterna. Pengarna är draget från kortet så se upp för detta företag. Jag uppdaterar omdömet om det sker något positivt från företaget.
Får ej mina varor, Blir ej återbetald. svarar ej på kontakt.
Gjorde en beställning 30e Maj.
Beställningen kom aldrig så hörde av mig till företaget 10e Juni, 11e Juni får jag svar där dom ser att de fastnat med posten eller liknande och frågar om dom ska skicka om varan.
Bekräftar att dom ska skicka om och därefter hör jag ingenting. Ingen vara dyker upp.
Försökt kontakta företaget 4 gånger sedan dess utan svar, dom har inget telefonnr att ringa på.
Undvik!
Undvik!!
Blufföretag, levererar ej några varor!
Hade beställt 3st 3-pack svarta…
Hade beställt 3st 3-pack svarta strumpor. Det jag fick var 2st 3-pack olikfärgade strumpor. Har skickat 2st mail men ej fått svar. Är debiterad för nio par strumpor fast jag bara fått 6 par som dessutom är fel färg. Varför svarar ni inte på mina mail!?
Bristfällig respons på frågor via mail
Bristfällig respons på frågor via mail
När kundtjänst väl svarar är bemötandet trevligt
Själva produkterna håller hög kvalitet
Sen leverans
Fick en orderbekräftelse sen hände ingenting på flera veckor (skulle vara 1 veckas leverans). Fick skicka 5 mail (utan svar) och när jag till sist pausade betalningen från Klarna - då fick jag plöstligt ordern på någon dag.
Felaktigt debiterad frakt samt saknad vara.
Felaktigt debiterad frakt, artiklar saknas i leverans, ingen respons på skickade mail. Kan nog knappast finnas sämre leverantör. Har pausat betalningen via klarna samt informerat leverantören om detta, men fortfarande ingen återkoppling.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.