Jeg har forsøkt å avslutte abonnementet mitt hos Storytel, men blir satt på en runddans mellom nettside og app uten å komme i mål. Jeg får heller ikke logget inn på kontoen min. Når jeg ber om å få ti... Mehr ansehen
Jag har haft Storytel i flera år och har varit nöjd, men plötsligt har i princip alla "förlagsrättigheter" ändrats så att jag inte längre kan lyssna på engelska böcker på originalspråket, eftersom de... Mehr ansehen
Appen Storytel har helt okej utbud av litteratur i olika genrer. Men det är inte innehållet som jag reagerar på, utan på hur Storytel marknadsförs. Storytel använder AI reklamer som marknadsföring vil... Mehr ansehen
Gelukkig ben ik niet de enige en ligt het niet aan mij. Geen woord kunnen luisteren tijdens mijn vakantie maar wel 26 uur verbruikt. Samen met ChatGPT nog een keer alles doorgelopen en zelfs toen gee... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Flere påstartede lydbøker fungerer…
Flere påstartede lydbøker fungerer ikke. Ingen hjelp å få. Ingen refusjon
Nieuw abonnement afgesloten maar werkt…
Nieuw abonnement afgesloten maar werkt niet. Krijg de melding dat je in de app je abonnement niet kunt starten. Er wordt geen instructie gegeven! De chatbot is slecht en geeft geen oplossing. Ook nadat ik een mail ontvang om abonnement te starten werkt het nog niet en blijf ik dezelfde meldingen ontvangen.
Krijg helaas geen antwoord op mijn vragen.
Heb nav FAQ ook eea geprobeerd met inloggen op de website maar helaas. Lijkt mij verstandig om de service ( bv een echte medewerker) voor nieuwe abonnees beter te regelen,
Ben benieuwd of meer mensen dit hebben ervaren?
Vreemd en onhandig prijs model
Vreemd en onhandig prijs model. Je betaalt per maand, maar dan zit er wel een limiet op het aantal uren dat je de App daadwerkelijk kunt gebruiken. Voor 8 euro per maand mag je maar 10 uur luisteren. Moet je voorstellen dat Spotify je album ineens stil zet, je bent door je luister uren heen.
Voorwaarden aangepast
Storytel heeft ineens de voorwaarden veranderd. Als je nu leest op verhoogde snelheid wordt de snelheid van 1,0 berekend. Dus je kunt per maand minder boeken lezen. Snelheid 1,0 zo traag. Gaat komende maand in. Zo flauw. Eerst zieltjes winnen met abonnement met 50 procent korting en daarna snel de voorwaarden aanpassen bah.
Er gaat een wereld voor me open tijdens het dagelijks woon/werk verkeer.
Er gaat een wereld voor me open tijdens het dagelijks woon/werk verkeer.
Er zijn goede boeken, veel keuze, en met goede voorlezers, en er is een goede app waarmee je een boekenplank kunt maken, en voortgang van je actieve boek goed kunt inzien.
Aanrader,
Echt blij met mijn abonnement
Echt blij met mijn abonnement, onbeperkt luisteren, super. Storytel is een stuk voordeliger als iedere keer 1 los boek kopen elders.
Geen slechte ervaringen!
dont touch this app. It will cost you!!!!
The “try for free” automatically transfers into a monthly payed subscription. Even after cancelling the try to free subscription according point 5.2 of the terms and agreements.
Dont touch this app. Stay away!!!!
Heb altijd een gewoon account gehad en…
Heb altijd een gewoon account gehad en ben overgestapt naar family, maar snapte niet hoe je nou met z'n 2e tegelijk kon luisteren/lezen!
Klantenservice gemaild en daar kreeg ik de hulp van kiara!
Zij heeft mij helemaal uitgelegd hoe ik het moest doen en nu kunnen we weer fijn met z'n 2e tegelijk luisteren! Bedankt kiara
Bedonderen bestaande klandizie
Ongelooflijk slechte en onbehulpzame klantenservice. Ik stap over naar Nextory of Google Play Books.
Storytel is veel te duur.
Vaak prut voorgelezen boeken door mensen met een ongeschikte voorleesstem.
Slecht voor bestaande klanten. Ik kom er via een radio campagne achter dat ik al meer dan een jaar drie keer teveel betaal en wil overstappen. Bellen met klantenservice kan niet. Na veel gepruttel (via de app kun je ze niet bereiken. MOET met de computer) schrijf ik een mail.
Ze antwoorden pas dagen later. Eerst gaan ze überhaupt voorbij aan mijn vraag om over te stappen. Beantwoorden de vraag niet. Dan vervolgens zeggen ze “oh jammer aktie is afgelopen. Succes ermee.
Op mijn vraag of ze mij tegemoet kunnen komen is het “nee”. Deur dicht smijten.
Waardeloos slecht. Geven duidelijk niet om hun klanten. Totale rip off.
Rätt åt kunder som tecknar denna så…
Rätt åt kunder som tecknar denna så kallade tech tjänst
Men det kanske är av godo till gravt handikappade som inte kan tala, läsa eller skriva.
Kan bara hoppas ni kunder finner glädje i detta västerländska traschbolag.
Det fanns en tid då skolan lärde barn läsa och skriva för länge sedan då skolan drevs av riktiga lärare med etik och moral och inte en "entreprenör" där skolans syfte var att barnen skulle spara pengar till entreprenörens plastbåt för 50 milj sek men barnen lärde sig bara 50 st svensk ord och kanske inte alla bokstäver.
Oärliga
Går ej att få prata med en fysisk person!
Kommer inte åt tjänsten med dom drar ändå pengar trots att jag meddelat dem.
Så j**la förbannad
Snel en vriendelijk geholpen
Bij mijn moeder ging er iets mis bij het afsluiten van het premium abonnement met korting. Heel snel en vriendelijk geholpen door de klantenservice en het probleem is opgelost.
Waardeloze klantenservice
Waardeloze klantenservice.
Gebruik gemaakt van een actie, maar schrijven alsnog het volledige bedrag af. Contact gezocht met klantenservice, maar die zeggen dat ik nooit gebruik gemaakt kan hebben van die actie 😩. Ook geen oplossing aandragen, als het je niet bevalt zeg je toch op houding.
Prima!
Heb al sinds twee weken een abonnement…
Heb al sinds twee weken een abonnement maar kan niet luisteren het geld is natuurlijk wel af geschreven. Kan mijn account niet inkomen. Wel in de app maar daar kun je het account niet beheren en dus ook niet starten. Op de site kan ik niet inloggen en daar moet je blijkbaar het abonnement starten. Lekker omslachtig
Geen ondersteunende ereader
Ik vind het een fijne app, maar begrijp niet dat er geen ondersteunende ereader is.
Zo jammer om te moeten lezen op mn telefoon ( klein en veel afleiding) of ipad ( groot en zwaar).
Waar blijft n passende ereader voor storytell?
Goede app en klantenservice
Ik had een verzoek aan de klantenservice en ik ben snel en correct geholpen. Fijne app met veel aanbod.
Prima ervaring
met het omzetten van mijn abonnement ben ik prima geholpen door de klantenservice, Mevr. Astrid.
Bij mij werkt de app prima zowel lezen als luisteren.
Unlimited-abonnement omzetten naar Premium met korting
Ik wilde m'n Unlimited-abonnement aanpassen naar een Premium-abonnement met levenslange korting. Dit was via de website niet mogelijk, dus via facebook contact opgenomen met Storytel. Ik kreeg een linkje toegestuurd waarmee het zo geregeld was! Bedankt voor de goede service!
Tot nu toe al meerdere jaren dik tevreden!!
Wilde m'n Unlimited-abonnement downgraden naar een Premium-abonnement met levenslange korting. Dit was via de website niet nodig, dus de servicedesk gemaild > kreeg ik een linkje toegestuurd waarmee het in een paar kliks is geregeld.
Nog even afwachten of het daadwerkelijk zo soepel gaat zijn, maar vooralsnog dik tevreden over de service.
Abonnement genomen en omdat ik er…
Abonnement genomen en omdat ik er eerder goede ervaringen mee had, geen reviews gechecked….. helaas
Kom er niet in en nu lees ik allemaal vergelijkbare verhalen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.