Pakken er ikke leveret hos mig, desuden har jeg bedt om at få pakken stillet i carporten, på foto kan jeg se den står uden for et hus, men ikke hvor den er, det er så elendigt, skal aldrig bruge Bring... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Dette er nok et tilskudd til den generelle oppgittheten her: Når du betaler for å få en pakke levert på døren, fordi du ikke har bil og ikke vil ha et hentested langt unna, så forventer du at pakken... Mehr ansehen
VERNET BEDRIFT! Må være en av landets største vernede bedrifter hvor ingenting fungerer.Fikk melding om levering tidlig på dagen og har så kastet bort en hel dag på disse amatørene som ikke dukket op... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Kontaktinformationen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Dere kom ikke som avtalt
Dere kom ikke som avtalt. Vi var hjemme fra kl 08-15 00 for å vente på vaskemaskin fredag 10.oktober.tok kontakt med Power, som ringte dere. Dere påsto at dere hadde vært her, og ringt kunde. Power gikk igjennom tlf loggen min å kunne bekrefte at dere ikke hadde ringt meg. Dere har heller ikke vært her som dere påsto, det har vært folk hjemme hele dagen.
Ingen pakke, ingen besked fra Bring
Har betalt for hjemmelevering og nu ventet i 4 timer. Pakken er ikke ankommet og kan ikke spores. Absolut intet hørt fra Bring! Det er jeg virkelig træt af! Nu går seng og må ringe til deres kundeservice i morgen tidlig.
Så useriøse
Så useriøse! Hver gang Bring leverer pakker på fredag, mottar jeg en sms som sier at pakken var for stor for postkassen og kunne ikke leveres utenfor døren pga mangel på etasjenummer. Men jeg bor i enebolig!!!
Kan desværre ikke give 0 stjerne
Kan desværre ikke give 0 stjerne, det er det mest rigtige.
Bestilte vare hos Ikea, den 20 sep. kl. 01.44 er pakken ankommet på Brings lager i Fredericia. Jeg får besked på at den vil blive leveret mandag den 22, intet sker.
Tirsdag sker heller ikke noget, jeg ringer og snakker med robotten, der oplyser mig om at min pakke er på lageret.
Onsdag morgen læser jeg trustpilot og går nærmest i panik da jeg står og skal bruge det jeg har bestilt.
Ringer til kundeservice, der oplyser at han kan se min pakke men skal først snakke med lageret hvad der er sket, og vil kontakte mig når han ved noget mere. Jeg lægger pres på for jeg skal bruge det der er i pakken. Der går vel en ½ time så får jeg en mail at min pakke er væk og jeg skal kontakte afsender.
Jeg har kontaktet Ikea og fik den bedste kundeservice, jeg får mine penge retur, sagde til dem i Ikea at jeg er ikke kunde mere så længe de bruger Bring som operatør.
Til Bring, få kigget i egne rækker det kan da ikke passe at pakker forsvinder fra lageret!!!!!!!
Elendig!
Elendig!!
Lang leveringstid, som altid. GLS, Postnord, DAO m.fl. kan levere fra dag til dag. Men med Bring tager det altid mellem 4-8 dage!
Udleveringssystemt fungerer heller ikke! 2 forskellige koder og nogle med bogstaver! Hvorfor skal I gøre det så besværligt som muligt? Rigtig mange kan ikke finde ud af jeres system og har brug for hjælp af personale, hvilket skaber kø og frustration hos de andre kunder.
Jeg undgår altid Bring, hvis jeg kan!
Brug ikke Bring
Under al kritik…! Modtager ingen sms eller mail om at pakken er klar til afhentning.
Modtager ingen hentekode.
Ingen hjælp i kundeservice.
Udlevereringsstedet kan kun bekræfte at der meget tit er problemer med Bring.
Det er en ommer.
Never got my order from nomods watch.
Never got my order from nomods watch.
Hvad vil I gøre ved det?
Vi afventede en forsendelse til hoveddøren om formiddagen, men langt senere fik vi en lakonisk meddelelse fra chaufføren om, at der ikke havde været nogen hjemme til trods for, at vi var ude i haven hele dagen med åben hoveddør!!!
Jeg finder en sådan løgnagtig slendrian ganske uacceptabel, især da den senere kostede en helt unødvending tur til Pakkeshop.
Svaret på ovenstående retoriske spørgsmål er enkelt (baseret på utallige andre kunders tilsvarende oplevelser): I gør ingenting ved problemet.
Brug aldrig Bring
Brug aldrig Bring, ingen hjælp i kundeservice, de smider pakkerne væk. Brug Gls i stedet
Meget lang levering
Meget lang levering, hvis jeg overhoved får pakken, der er nu gået 19 dage siden pakken blev sendt.
Undgå Bring, hvis i kan
Nul stjerner til Bring
Jeg melder mig i koret af utilfredse kunder
Jeg har hos leverandør betalt for hjemmelevering, men Bring chauffør ringer og fortæller mig at jeg ikke er hjemme (her er altid nogen hjemme) og jeg kan hente min pakke i en pakkeshop.
Desværre kan jeg hverken komme i kontakt med Bring kundeservice eller leverandør pga weekend.
Jeg undgår så vidt muligt Bring
Rigtig dårlig service.
Rigtig dårlig service.
Vi var hjemme alle sammen, fire mennesker, men Bring syntes at vi er ikke hjemme, og kørt vores pakker til en pakke shop. Hold da fast, og det er ikke for første gangen.
Hvis jeg kunne gi nul stjerner ville…
Hvis jeg kunne gi nul stjerner ville det være det...bor på Sejerø... kurer talte gebrokkent engelsk...skulle sætte pakken i en stor rød terminal der hører til færgen men valgte åbenbart at finde en gul bygning med andet nummer langt væk..har brugt 7 timer i tlf køer de sidste 2 dage for at tale med Bring og Elgiganten...nu har jeg så fået besked fra Bring pakken bliver leveret i en pakkeshop mange kilometer væk fra havnsø ...Åhh du godeste...de er nogle klovne
ikke styr på noget som helst.
ikke styr på noget som helst.
pakken er sorteret og har været hos dem i flere dage.
men de sender den ikke afsted til mig???
har talt med dem 4 gange nu og deres kundeservice siger det samme.
ehm vi ved ikke hvorfor den ikke er blevet sendt afsted.
vi undersøger det og vil kontakte dig.
de kontakter mig ikke.
det er meget frustrerende ikke at få sin pakke som aftalt...
Manglende kommunikason
Jeg vil ikke være med på hylekoret om hvor forferdelig Bring er. De fleste forsendelser kommer som de skal med sporing som er noenlunde korrekt.
Problemet med Bring (og resten av logistikkbransjen) er KOMMUNIKASJON med kunden. Den estimerte leveringsdag legges inn i systemet på et tidlig tidspunkt og forsinkelser blir ikke rapportert som det skal. At ting skjer i en logistikkjede er, dessverre, normalt men Bring sier sjelden fra. Derfor fremstår servicen som dårligere enn den faktisk er og skaper problemer for kundene.
Den aktuelle pakke skulle vært levert i går men appen sier "Forventet levering i går" - herlig.
Jeg tviler på at noen fra Bring leser dette men problemer med dårlig kommunikasjon er velkjent.
Pakke indleveret fredag
Pakke indleveret fredag, ankommer onsdag! Medarbejdere i kundeservice bedøvende ligeglade med pakken og hvor den er strandet!
Aldrig mere!
DUSØR KR. 10.000,-
Om 0 var mulig, er det hva jeg ville gitt. De rotet bort kofferten vår. En av to kofferter sent av oss fra USA og vi er mottaker i Norge. Posten/bring gir ingen hjelp fra kundeservice. De gir overhodet ikke noe inntrykk av forståelse ifht. innholdet som betyr mye for oss. Ikke mye av verdi for andre, men betyr veldig mye for oss. Vi har nå gått til det skritt å utlyse en belønning på kr. 10.000,- til den personen som finner kofferten og bringer den til oss. Vi godtar ikke en tom koffert som ligner på vår. Kofferten var scannet inn på Oslo Parcel Senter 05.12.23 kl. 14.10. Utlysningen finnes på finn.no med finn-kode; 394752863 Dato skrevet her nedenfor er ikke korrekt, siden de ikke vil tillate korrekt dato. Korrekt dato finnes i beskrivelsen her.
Posten bring er en statlig drevet…
Posten bring er en statlig drevet bedrift som en en katastrofe for samfunnet. Tenk hva deres udugelighet koster samfunnet med alle deres forsinkelser og rot. Nå er er det jeg som får kjenne på dette ved at de påstår de ikke kunne finne døren . Den er både merket med nr og navn. De juger folk fulle og prøver legge skylden over på sine kunder. En farlig strategi. Pakken jeg venter på nå skulle vært levert på lørdag i følge deres app. Jeg er usikker på om de leverer lørdag i det hele tatt. Ny melding nå er at den er sortert og pakket men ingen ny dato for levering. Vi kan ikke ha det sånn i Norge at det tar kortere tid å få en pakke sendt fra Kina til tollen i Norge enn det tar for Posten å klargjøre pakker i Norge.
0 stjerner hérfra
0 stjerner hérfra. Startede med en forventet leveringsdato den 31.1.’25. Den 1.2. fik jeg besked kl. 09.42 om at min pakke var på vej til min valgte pakkeshop. Søndag , 2.2. får jeg endelig sms om at pakken er klar til afhentning. MEN de havde leveret den til en forkert pakkeshop langt væk fra min adresse!! 🤬
De stjæler med arme og ben
Min far havde bestilt en gravko til børn. Bring skrev til min far at nu kunne han hente den på pakkeshoppen. Men der var ingen pakke. Han kontaktede Bring der ikke kunne forklare hvor pakken var.
Men vi kunne godt ligge to og to sammen. En af deres perle-chauffør har da stjålet den. Deres chauffører stjæler med arme og ben.
Heldigvis fik vi tilsendt en ny gravko fra legetøjshjemmesiden. Men det ikke takket være Bring!
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.