Sporing Bring Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pakken er ikke leveret hos mig, desuden har jeg bedt om at få pakken stillet i carporten, på foto kan jeg se den står uden for et hus, men ikke hvor den er, det er så elendigt, skal aldrig bruge Bring... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dette er nok et tilskudd til den generelle oppgittheten her: Når du betaler for å få en pakke levert på døren, fordi du ikke har bil og ikke vil ha et hentested langt unna, så forventer du at pakken... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dere kom ikke som avtalt. Vi var hjemme fra kl 08-15 00 for å vente på vaskemaskin fredag 10.oktober.tok kontakt med Power, som ringte dere. Dere påsto at dere hadde vært her, og ringt kunde. Power gi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

VERNET BEDRIFT! Må være en av landets største vernede bedrifter hvor ingenting fungerer.Fikk melding om levering tidlig på dagen og har så kastet bort en hel dag på disse amatørene som ikke dukket op... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

21 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Venter hele kvelden på pakken

Venter hele kvelden på pakken. Følger opp leveransen «du er vår neste stopp» kl 2100. Og så: pakken forsøkt levert, finner ikke adressen» All adresse info er registert hos Bring/Posten. «Pakken blir levert på utleveringssted» 20kg kattesand .. Takk Bring😬

28. August 2024

Worst delivery service

Worst delivery service. Stayed home the whole day waiting for a package, just to get a message that the delivery failed, and this is not the first time it happens.

I suggest you always chose any delivery company that is not Bring, probably will work out better.

21. Juni 2024

Bring sporløst forsvunnen

Avtaler dag for hjemlevering. Skal bli kontaktet en time før selve leveringen. Tar hjemmekontor og venter hele dagen, hører ingenting fra bring :/. Bring i et nøtteskall?

22. Mai 2024

Bring

Værste pakkeselskab. De burde forbydes. Pakker bliver væk, de oplyser ikke om levering. Har mistet to pakker igennem der. Har aldrig oplevet noget lignende.

17. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jeg fik en sms om forgæves…

jeg fik en sms om forgæves leveringsforsøg, men jeg jeg hjemme hele dagen frem til jeg fik sms'en(hvilket jeg kunne høre selvom telefonen var i et andet rum) og jeg hørte intet der var så højt at jeg ikke havde kunne høre porttelefonen ringe hvis den gjorde

10. April 2024

Ussel service

Havde købt en vare, en dag til dag levering , hvilket altid plejer fungere ,da det er blevet afleveret af andre firmaer. Det tog Bring 4 dage at aflevere denne vare, Jeg havde bestilt og betalt for hjemlevering. Alligevel må jeg til pakkeshop og hente min pakke. Ikke til nærmeste pakkeshop, men i den anden ende af byen, hvilket kræver to busser ! Køber aldrig mere en vare, hvis den skal leveres af Bring !

4. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er flau på deres vegne

Postnord gjør noen feil her og der, noe som bare er menneskelig...

Bring derrimot liker å drite seg ut med vilje, tenk på å vente på en pakke du trenger den dagen du skal få den levert, så ringer en av Brings ansatte deg og sier "Vi leverer ikke idag, hvorfor? Vi gidder ikke" og legger på

Dette skjer mer en det du kan forvente, og er elendig service

Så har vi de mer "menneskelige faktorene" som "Vi har ikke nok folk idag" eller "Vi finner ikke pakken så vent til neste uke så vi kan lete" "Vi fant den ikke og har derfor levert den tilbake"

Hva? Ok jeg ser meg forstående I at de gjør feil, at de har det travelt, og at det tydeligvis er veldig lite mannskap (eventuelt dårlig mannskap, men det kan jeg ikke si for mye om) men dette er absolutt to faktorer som lederne I Bring kan, og MÅ gjøre noe med

PostNord, et eksempel av veldig mange sender deg SMS hvor de ber om vurderinger så de kan (og har siden blitt) utrolig mye bedre

Bring derrimot vil absolutt dra til feil adresse, legger pakken din I en tilfeldig postkasse eller på døra som "ligner mest på det som skulle ha vært din oppgang" og drar videre uten å si ifra i det hete tatt

Og nesten like ille er når de bare snur og tar med seg pakken tilbake, jeg betalte godt over fire ganger for å få en og samme pakke levert hjem, men det viser seg at hun unge damen som kom for å levere "antok" at mannen som kom ut med et smil for å ta imot pakken gjorde så "fordi han flørtet med meg" og dro videre

Hæ? Hvorfor tror du at jeg stod utenfor døra mi med en røyk I hånden og spurte om det var meg du hadde post til? Dette skjedde bare den ene gangen, da hun smilte med røde skinn sa "Nei" og resten av gangene kjørte du bare forbi...

Jeg anntok ikke bedre da, og jeg forventet ærlig talt mye bedre en at jeg løp etter bilen eller hva en nå jeg ikke skulle ha måttet gjøre til å begynne med

FEMTE GANG, DA bestemte hun seg for å ringe meg, og stod på baksiden av hvor jeg bor og lette etter oppgangen jeg bor på, samme oppgang hun kjørte forbi mange ganger (Hvor vanskelig er det å finne bokstaven "C" stor ved siden av døra mi?)

Det er her, det er meg sier jeg ærlig talt bare glad veggbildene mine endelig er fremme...

"Det er bare to her" sier jeg, har du resten? "Nei sier hun i det jeg ser en identisk pakke bak, strekker meg etter den i det hun protesterer, og der ligger de to andre bildene mine

...Idiotiskt...

Jeg ser på folk da jeg snakker til dem, og ja jeg smiler, jeg har derrimot ingen interesse av unge kvinnfolk, spesielt ikke når jeg endelig innser at hun bokstavelig talt forbigikk meg fordi jeg ser folk I ansiktet når jeg snakker med dem

Anyway, så ringer jeg bring og sier "Jeg har betalt dere seks hundre kroner for levering av en pakke som dere ikke leverte de fem første gangene"

"Javel" sier den sløveste stemmen jeg har hørt "det betyr vel at du fikk pakken din til sist" og legger på før jeg får sagt at jeg skal ha dem tilbake

Jeg har siden kontaktet dem på flere hold og medier, det beste jeg fikk var en "Beklager pga stort opphold så har vi begrenset mulighet til å svare nå"

I det store så er kr 500 ikke all verden, men Bring er en samling av noen av de mest frekke, spydige, late og forutintatte mennesker jeg har støtt på...

Dette er flaut Bring.no, jeg er meget flau på deres vegner

Slik en negativ kommentar bør balanseres med en god bemerkning ja?

*Tenke så de knaker* Det er alltid et problem med bring, og når det ikke er det (kanskje jeg har tatt et godt tilfelle eller to for gitt?) så er jo det ok...

Men når det faktum at de få gangene det går riktig for seg er unntaket...

Trenger jeg å si mer? Nei

23. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan ikke hente min pakke selvom den…

Kan ikke hente min pakke selvom den står som leveret!!!!!!!
selvom pakken står som modtaget til "leverings adresse" kan den ikke afhentes da "Modtager adviseres når forsendelsen er klar til afhentning"

Mangler en HENTEKODE OG HAR IKKE FÅET DEN ER SÅ SUR SKULLE BRUGE INDHOLDET IDAG

3. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bruger aldrig Bring igen !

Bruger aldrig Bring igen !
Sende to pakker afsted den 8 januar, men ingen af dem nede frem. Hvis man sporede pakkerne stod de kun som indleveret og da jegefterlyste dem hos Bring skrev de at de ikke kunne finde dem og at jeg skulle lave en reklamation, så det gjorde vi. Der fik jeg besked på at jeg skulle kontakte Coolrunner som er labeludbyderen. Jeg kan overhovedet ikke se hvad coolrunner har at gøre med Bring får mine pakker væk. De laver blot labelen og intet andet. Uduelig service som frasiger sig alt ansvar. Føj. Vi har stadig ingen svar og pakkerne er som sunket i jorden.
Kan anbefale alle andre fragtmuligheder end Bring !

8. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vil aldrig købe en vare som Bring skal…

Vil aldrig købe en vare som Bring skal sende, jeg får en mail at jeg skal hente min pakke hurtigst muligt og senest om 2 dage jeg hentede min pakke samme dag som jeg skulle de sagde bare til mig de ikke har fået den prøv igen om 2 dage så jeg vil ALDRIG bruge Bring

27. November 2023

Aldrig mere Bring

Aldrig mere Bring
Fik besked fra dem side kl 2 min pakke er på vej, kl 7 kigger jeg på deres hjemmeside pakken er på Vejen, kl10 kigger igen for at få vide min pakke er på vej til pakkeshop da der var ingen hjem 😳😏 sjovt nok betalte extra for dørlevering og var hjemme hele morgen og ventede på min levering indtil jeg kiggede på deres hjemmeside for at få vide at pakken var leveret til en pakkeshop fordi jeg ikke var hjemme.🤦🏾😡Jeg er så rasende over deres dårlige services og plus kundeservice som er ingen hjælp når man ringer til dem for vide mere om hvad sker der...

24. November 2023

Dørlevering svindel

Betalte extra for dørlevering, var hjemme hele dagen og ventede på min levering indtil jeg kl. 17 fik en besked om at pakken var leveret til en pakkeshop fordi jeg ikke var hjemme...

28. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig oplevede dårligere kundeservice og ikke styr på tingene.

Fik besked fra Bring, at de ville leverer min pakke i løbet af dagen mellem kl. 8.00-17.00, men der kom ingen pakke, mærkelig nok blev beskeden slettet i løbet af aftenen, og pakken stod igen tilbage til at være indleveret på terminal.
Jeg ringede til Bring, og fik at vide at de ville kontakte vognmanden og ringe tilbage til mig. Ingen ringede tilbage, jeg nåede at kontakte Bring mindst 5 gange, ved mit sidste telefonopkald fik jeg besked på at min pakke nok var blevet væk, og jeg kunne søge erstatning hos min leverandør.
Bring hvad foregår der, har i ikke styr på pakker, terminal og Vognmænd, det var en ret dyr og let omsættelig pakke, som ikke kan erstattes, jeg kan få mine penge retur, men jeg skal bruge en masse tid og krudt på det øvøv.
Udover det så lad være med at stikke en hvid løgn om at besked på at vareren kommer i løbet af dagen automatisk slettes, det er ikke sandt, jeg har modtaget vare fra Bring før og der har jeg stadig den besked på mail.
Få styr på jeres organisation, let omsættelige pakker kan ikke bare blive væk.

7. August 2023

Ingen erstatning

Ja så blev det min tur at miste en pakke med bring og ja den vil de så ikke erstatte
Så det var så sidste gang jeg prøvede bring

10. Juli 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr