Hotel Sønderborg Strand Bewertungen 97

TrustScore 3.5 von 5

3.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejligt hotel. Ligger rigtig godt tæt ved strand og cafeliv. Overnattede på hotellet med vores bil klub og vi fik virkelig god behandling og god mad. Rigtig søde medarbejdere på hotellet

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Meget imødekommende personale ved indtjening. Værelset var fint men der var også tydelige brugsspor. Lågen til skabet band, sengene var lidt som hængekøjer, men ikke bløde, der var ikke tryk på d... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lækkert mad og sød og venlig betjening. Dog burde man straks efter pladsanvisningen til aftenmaden straks kunne bestille og få leveret drikkevarer. Den manglende servering/bestilling af drikkevar... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den 25/02-22 Fejrede Mor/Far deres Diamantbryllup.:-) Familien var Inviteret og skulle Fejrede Dem. Hotellet havde en perfekt beliggenhed. Men Kan desværre kun give 1 stjerner!! Alt dette tyder... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Strandresort

Vom Unternehmen geschrieben

Hotel Sønderborg Strand ligger direkte ud til stranden i naturskønne og historiske omgivelser kun 250 meter fra Sønderborgs centrum. Fra hotellet kan I nyde udsigten over Flensborg Fjord og Alssund. Over for hotellet ligger det smukke Sønderborg Slot, og tæt på finder I lystbådehavnen og den dejlige natur på Als.

3.6

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var på Sønderborg Strand hotel i 4…

Vi var på Sønderborg Strand hotel i 4 dage. Alt var perfekt, kæmpe sødt personale i receptionen. Morgenmad var til ug. Parkering var let, især når man har en plug in hybrid. Meget positivt at det var gratis at få opladet sin bil. Det bedste var en superfed udsigt fra fra 2 sal. Vi kan varmt anbefale dette hotel.
Johnny Byrgesen. 2450 København

9. März 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget dårlig oplevelse med hotellets…

Meget dårlig oplevelse med hotellets restaurant. Fik anvist bord men så skete der intet førend vi selv havde fat i en tjener for at høre om der ikke var servering ved vores bord. Fik endelig vores mad efter 1 times ventetid. Andre gæster omkring os talte om lignende oplevelser.

22. Februar 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hotellet havde en perfekt beliggenhed

Hotellet havde en perfekt beliggenhed. Værelset var ok, rent og pænt. Dog meget upersonligt. Utroligt lydt fra gangen og andre værelser. Der var afstand mellem døren og værelset, hvilket betød at lyd og lys trængte igennem. Alt kunne høres fra gangen.
Morgenmad var under al kritik og virkelig skuffende. Kvaliteten, mængden, udvalget var ringe. Der blev ikke fyldt op, og det vat total ideforladt. Det var simpelthen ikke pengene værd. Vi havde 2 overnatninger, men det var dårligt begge dage - også mandag, hvor der ikke var mange gæster på hotellet. Samlet set betyder det, at vi ikke kommer tilbage til dette hotel.

17. November 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ophold på Hotel Sønderborg Strand.

Venlig og imødekommende receptionist.
Rent standard værelse med dejlig udsigt.
God mad, men fuldstændig uorganiseret personale i restaurant. Når folk kom ned, stod de og ventede længe på at blive henvist til bord. Da maden skulle serveres gik det fint med forretten, men så var det også sket. Nogle af gæsterne, som fik det samme som os, blev præsenteret for maden, og fik sovs hældt på, men vores mad blev bare sat, og vi måtte selv bede om kartofler . Der gik lang tid, inden vi blev tilbudt dessert , som blev lynhurtigt forklaret. Vi så, at en af servitricerne begyndte at fjerne tallerkner inden begge var færdige med at spise, og personalet fløj rundt . Alt dette tyder på manglende overblik og uuddannet personale. En skam for personalet var venlige og maden god, men servicen trænger til et løft.

22. Oktober 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Elendigt mad

Dejligt hotelværelse med udsigt og god plads, men maden var virkelig dårlig. Havde bestilt ophold incl en 2 retters menu, billeder på deres hjemmeside viste 2 dejlige portionsanrettede retter, men vi fik en trist forret og mad fra buffet hvor kødet var næsten uspiseligt og salaterne kedelige. Klagede på i restauranten og i receptionen men de synes bare det var synd for os. Kan absolut ikke anbefale at spise på hotellet.

6. Oktober 2021

Skøn beliggenhed.

Dejligt hotel!! Fantastisk beliggenhed ved strand og slot. Vi havde købt hos Risskov Bilferie i lækre superiorværelser med udsigt.
For en gangs skyld et værelse med gode lænestole og god plads og tilmed kaffe/te-faciliteter..
Maden var hovedret og kaffe med sødt.
Og det var virkelig god mad, 2 slags kød, kartofler, sovs, varm grønt og 2 lækre salater. Til kaffen ad libitum var der en god kage.
Øl og vin ligger i den høje ende som alle steder i Sønderborg.
Morgenmaden helt ok.
Fuldt styr på coronaen.
Og så var de fleste af personalet venlige og velinformerede.

Vi kommer tilbage!

15. September 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har netop været til fest og to…

Har netop været til fest og to overnatninger på hotellet, og det var en god oplevelse. Hotellet var totalt booket, men ingen stress og stadig tid til at komme gæsterne i møde.

Fantastisk beliggenhed og smuk udsigt.
Venlige og hjælpsomme medarbejdere.
Velindrettet og rent værelse.
God morgenbuffet.
Hyggelige selskabslokaler og meget lækker festmeny.
Gode udenomsarealer, hvorfra vi så kronprinsens indsejling til byen. (Royal Run)

Tak for denne gang!

13. September 2021

Alt var perfekt

Vi har overnattet på Hotel Sønderborg Strand 2 nætter. Vi følte os meget velkommen ved ankomsten. Vi oplevede en venlig, hjælpsom og kompetent betjening i receptionen. Værelset var rent, lyst og venligt. Der manglede heller ikke noget ved morgenbordet. Vi kan ikke sætte en finger på opholdet. Alt var perfekt, og vi nød opholdet i fulde drag. Vi kan kun anbefale hotellet på det varmeste.

6. August 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Er lige ankommet til hotellet

Er lige ankommet til hotellet. Og er DYBT skuffet over at man IKKE har informeret om på hjemmesiden eller i receptionen at svømme afdelingen er lukket pga corona.. fair nok det er lukket men INFORMER folk om det...
P.s.. Hun var ikke særlig smilende da vi blev modtaget...

30. Juli 2021

Rigtig godt

Ophold fra 14-15 juli, Pænt hotel, service minded personale. De hjalp mig med at få et værelse til tidlig indtjekning, da jeg kom og var syg. Gode senge og rummeligt værelse. Og rart med et hotel, der stadig har kaffe/te på værelserne.

17. Juli 2021

Kan desværre kun give 3 stjerner

Kan desværre kun give 3 stjerner, vi var så uheldige at få et værelse lige over hotellets baggård, vi havde udsigt over en stor rød container, ved godt at vi ikke havde købt med udsigt, men havde da alligevel givet 2500kr for to overnatninger, men første aften kl 23 begyndte larmen det lød som udsmid af bestik og service lige uden for vinduet, som vi var nød til at have åben da der ikke er aircondition på værelset og det var varmt, næste morgen - tidligt før kl 8 stod der en lastbil i tomgang og skulle læsse gasflasker af, igen lige under vores vindue…. Og igen næste morgen kl 6.30 kom endnu en lastbil (måske en kloakbil) også lige under vores vindue og vækkede os…. Fint hotel, søde medarbejder - dejlige omgivelser - men sikke en larm og trafik fra tidlig morgen til sen aften… øv øv

1. Juli 2021
Hotel Sønderborg Strand-Logo

Antwort von Hotel Sønderborg Strand

Kære Mona,
Tak for din anmeldelse, den betyder meget for os i vores arbejde på at forbedre os og vores hotel.
Vi beklager selvfølgelig de gener der har været under jeres ophold her hos os.
Vi har en klar aftale med vores leverandører, at de først må leverer varer osv. efter klokken 8 og må beklage de misforståelser der har været.
Vi håber trods alt, at I har nydt jeres ophold i Sønderborg, og at vi må tage imod jer igen en anden gang.
Rigtig god sommer
Trine, Hotel Sønderborg Strand

Halløj på Strandhotellet.

En fuldstændig inkompetent ledelse kombineret med inkompetente og uhøflige medarbejdere.

Velkommen til Halløj på Sønderborg Strand.

27. Februar 2021
Hotel Sønderborg Strand-Logo

Antwort von Hotel Sønderborg Strand

Hej Bente Louise
Mange tak for din anmeldelse af vores hotel, om end den ikke er særlig flatterende.
Jeg vil rigtig gerne høre mere om din oplevelse hos os, og hvornår du har besøgt os.
Jeg har kigget i vores system, og kan desværre ikke finde dit navn. Jeg kan heller ikke erindre , at jeg er blevet præsenteret, for et problem, men hotellet har også været lukket siden 18. december grundet Covid-19, så det må være noget tid siden du besøgte os.
Jeg håber at høre fra dig.

Hotel Sønderborg Strand

Dorit Møller
Direktør

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr