Hotel Sønderborg Strand Bewertungen 97

TrustScore 3.5 von 5

3.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejligt hotel. Ligger rigtig godt tæt ved strand og cafeliv. Overnattede på hotellet med vores bil klub og vi fik virkelig god behandling og god mad. Rigtig søde medarbejdere på hotellet

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Meget imødekommende personale ved indtjening. Værelset var fint men der var også tydelige brugsspor. Lågen til skabet band, sengene var lidt som hængekøjer, men ikke bløde, der var ikke tryk på d... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lækkert mad og sød og venlig betjening. Dog burde man straks efter pladsanvisningen til aftenmaden straks kunne bestille og få leveret drikkevarer. Den manglende servering/bestilling af drikkevar... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den 25/02-22 Fejrede Mor/Far deres Diamantbryllup.:-) Familien var Inviteret og skulle Fejrede Dem. Hotellet havde en perfekt beliggenhed. Men Kan desværre kun give 1 stjerner!! Alt dette tyder... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Strandresort

Vom Unternehmen geschrieben

Hotel Sønderborg Strand ligger direkte ud til stranden i naturskønne og historiske omgivelser kun 250 meter fra Sønderborgs centrum. Fra hotellet kan I nyde udsigten over Flensborg Fjord og Alssund. Over for hotellet ligger det smukke Sønderborg Slot, og tæt på finder I lystbådehavnen og den dejlige natur på Als.

3.6

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Vinmenu???

Fin udsigt fra værelset, og fine værelse i øvrigt. God service i receptionen. Men synes middagen var træls. Ikke maden, men den såkaldte vinmenu. Købte vinmenu, men der blev ikke skænket op, når glasset var tomt. Jeg bestilte så et glas ved en anden tjener. Det betalte jeg så for. Altså: Man køber en vinmenu og skal så betale for et glas?? Jeg forstår ikke. jeg orkede ikke at beklage mig, da jeg ikke ville ødelægge stemningen. Og jeg klarer det nok. Meeen.
God ide hvis hotellet fortalte hvad en vinmenu er. Du betaler for vinmenu, og enkelte glas også. En god sønderjysk forretning.
Vh Søren madsen

21. Oktober 2022

Hej Søren.

Mange tak for din anmeldelse, det betyder meget for os, at vores gæster tager sig tid til at give os feedback.

Vi er glade for at du har nydt dit ophold her hos os. Vi beklager, hvis vores menukort er misvisende i forhold til vinmenu. Den er ment som et glas pr. ret, hvor der vil blive fyldt lidt efter i glasset.
Men det har bekræftet os i at navnet ”vinmenu” skal laves om, så dette ikke sker igen.

Vi håber at vi får dig at se igen en anden gang.
Rigtig god dag til dig.

Gæsteansvarlig

Dårlig mad

Kun mulighed for at vælge en ret i restauranten, den ret som kokken bestemmer. Det er ok hvis den er god, men ak, det er den absolut ikke.
Fik oplyst aftenens ret var duebryst, men ind kom et stykke overkogt svinekød fyldt med fedtkanter - uden smag - og så med udefinerbart smagsløse tilbehør og brun melsovs - også uden smag. Kan absolut ikke anbefales.

16. Oktober 2022

Hej Hanne.
Tak for din anmeldelse, det betyder meget for os, at vores gæster vil tage sig tid til at give os feedback.
Vi er virkelig kede af, at du ikke har fået den ret du er blevet oplyst.
Dog havde vi gerne set, at du havde kommunikeret med vores personale i restauranten eller i receptionen, inden du havde givet os en anmeldelse.
Specielt fordi vi rigtig gerne vil have en chance til at rette op din oplevelse, især fordi vi kan se, at du stadig bor hos os.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin oplevelse

3 stjerner for en fin oplevelse her i weekenden. Fine og rene værelser, men i restauranten var der klart for få ansatte. Vi blev glemt i starten - og den unge mand kom med forkert vin. Maden fin uden at være prangende, god smag. Den 4. stjerne tilfalder helt og holdent Nicoline i baren. Et livstykke uden lige og meget servicemindet. Tommel op for den drink vi i fællesskab fik udviklet: Nicolines special gin berries.

15. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Weekend ophold

Vi har været der i weekenden med en enkel overnatning . Dejlige værelser uden anmærkninger 🤗 , to rettes aftenmenu , så perfekt . Morgenbuffeten var så dejlig . Vil gerne komme igen , vi bor kun 12 km derfra .

24. September 2022

Det kan gøres bedre

Værelset ok. slidt men pænt rent. Restaurent var slet ikke iorden. skulle spise der både fredag og lørdag , men vi spiste der kun fredag , da det simpelthen var for ringe :( En underlig kartoffelgratinklump , og en klump tørt svinekød. Kedeligt Øv. Personalet var venligt , men ikke alle var særlig egnede til servering.

16. September 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

God beliggenhed og venligt personale

God beliggenhed og venligt personale.
Men ingen a la carta på trods af flere menu kort på bordene.
Morgenmad er fin - men men -
Kaffen er elendig og personalet må efter strengf anvisninger ikke bruge flere bønner end foreskrevet!

23. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helt og aldeles elendig restaurant

Helt og aldeles elendig restaurant. Værelserne som vi havde booket på hotellet var fine, men maden på hotellets restaurant var helt utrolig ringe. Vi var et selskab på 8 pers. hvoraf 4 bestilte bøf Entrecote, 1 fik Cæsar salat, 1 fik Kulmule og 2 af os bestilte unghane, hvilket sidstnævnte tjeneren anbefalede på det varmeste. I første runde var den ene bøf stort set gennemstegt, modsat ønsket, begge unghaner var uspiselige, da de var knastørre og ligeledes tør fisk. Nævnte blev sendt retur til køkkenet. I anden runde var begge unghaner fuldstændig som første runde knastørre, fisken stadig også for tør, og bøffen ok. Unghanerne blev igen sendt retur, personen der fik fisken, valgte at spise samme uden nydelse. Vi nævnte for tjenerne, at det virkede som om, at unghanerne var blevet lavet på forhånd og derfor ikke kunne reddes, uanset hvor mange de sendte ind. Vi der skulle have haft unghanerne valgte derfor at bestille bøf i stedet. På dette tidspunkt var flere i selskabet stort set færdige med deres hovedret. I tredje runde skulle vi så modtage de to sidste bøffer, og til vores store ærgrelse var begge stort set rå. Nu var vores tålmodighed opbrugt og vi valgte at bede om regningen og finde et andet sted, så de to sidste munde også kunne mættes. Der var et andet par i restauranten, der samtidig havde en lignende oplevelse og som også forlod deres middag i utide. Med til historien skal dog siges, at vi fik en flaske hvidvin på huset regning og at personalet overalt var venligt og imødekommende. Synd at man med sådan en smuk beliggenhed, ikke samtidig kan levere en god middag, dette også sagt på baggrund af et meget lille udvalg på menukortet.

31. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig betjening i restauranten!!

Var i går til Sønderborg Revyen med 3 retters middag på Sønderborg Strand Hotel som en samlet pakke.
Fik et udmærket bord og fik vinkortet! Derefter skete der intet og ingen kom for at tage mod bestilling, vi spurgte igen og endelig efter yderligere 10-15 minutter kom en af de unge piger og vi kunne bestille vinen!! Fik forretten som var fremragende, og da vi var næsten færdige med den kom den mandlige tjener og spurgte om det var os der skulle bestille vin!!! Det er jo ikke når man er færdig med maden at man vil have vinen! Man havde ikke check på noget som helst. Ingen havde nogen anelse om hvem der havde ansvar for hvad!!
Da en af de unge piger tog tallerkenerne fra forretten spurgte hun om vi ville have hovedretten med det samme, hvilket vi ville, da vi skulle se revyen! Der gik nu 15-20 minutter hvor intet hændte! Folk der var kommet langt senere havde forlængst fået maden. Derefter kom en anden af de unge piger og spurgte om vi ville have hovedretten nu, hvilket vi jo allerede havde sagt 20 minutter inden!!! Et utroligt rod hvor ingen havde check på noget som helst! Vi ventede nu igen 15 minutter og gik til sidst ned til tjeneren og sagde at nu var det nok og da kom maden!!! Desserten kom derefter rimeligt!

Maden var som sagt utroligt lækker og det er synd at en god oplevelse skal ødelægges helt af inkompetente folk der ikke har nogen anelse om hvordan man organiserer betjeningen i en restaurant! De behøver i høj grad et kursus i organisation af de mest basale punkter vedrørende betjening i en restaurant!!
Da vi siden var på revyen hørte vi flere der snakkede om hvor elendig betjeningen havde været i restauranten. De unge piger gjorde hvad de kunne og havde travlt men det var den som skulle organisere det hele som i den grad fejlede!! Skam Jer I som er ansvarlige for dette!!

23. Juli 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi have booket et værelse med mad og…

Vi have booket et værelse med mad og revy d 21 juli.
Vi ankom til hotellet som planlagt og fik anvist et værelse med udsigt dette var ok men der var ikke gjort rent under sengen mederne var der gammel støv på.
Hvad maden angår er det nok det værste vi har oplevet vi havde bestilt revy buffet hvor der stod på kortet at der var sommersalat med syrnet fløde og som ikke var der kødet og kartoflerne var på ingen måde varme den broccoli salat der var smagte ikke godt samt at der var sand i vi gjorde betjeningen opmærksom på det og han ville sige det til kokken men der skete ikke noget andet at man kunne skynde sig at komme på toilettet for det er meget skadeligt at servere noget sådan og hvad revyen angår må man sige at bruge en kiste i deres forestilling er for os meget usmageligt selve revyen kunne gøres bedre men tror det er kørt trætte sengene på vores værelse nr 307 kunne trænge til udskiftning for de er meget nedslidte

22. Juli 2022

Hej Tonny,

Mange tak for din anmeldelse, det betyder meget for os når vores gæster tager sig tid til at give os feedback, hvad enten det er ris eller ros.
Vi beklager meget den oplevelse du har haft her hos os – det er aldeles ikke den standard vi vil leve op til.
Vi har givet din anmeldelse videre til de respektive afdelinger samt revyen, så de kan gøre noget ved problematikkerne, og dermed sikre at dette ikke sker igen.

Vi håber dog stadig at du har nydt dit ophold i skønne Sønderborg.
Rigtig god sommer til dig.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Værelser er blevet opdateret lidt

Værelser er blevet opdateret lidt, men der mangler een der har overblikket i restauranten, vi blev “ glemt” 2 gange, de vidste ellers vi skulle til revyen!
“ man kan jo ikke bare komme ind fra gaden af”- var svaret på om vi kunne købe en kop kaffe, da vi kom ( vi havde kørt i 3 timer)- de er ikke gearet til hoteldrift!
Måske en lille café kunne bruge dem!!

16. Juli 2022

Ualmindelig dårlig betjening

Ualmindelig dårlig betjening, både i reception, housekeeping og restaurant. Jeg har virkelig ondt af de søde unge, som er ansat som personale i reception og i Restaurant Bellevue. De knokler, men ledelsen er ikke eksisterende.
Hotellet var godt, da det var Scandic Sønderborg, nu er det elendigt. Værelserne er ikke fulgt med tiden, rengøring og sengeredning er ikke eksisterende. På 4 overnatninger, fik vi redt seng én gang og selv badeværelset blev ikke ordnet, vi har fotodokumentation.
Hjemmeside er ikke opdateret med tider for f.eks. morgenmad. En tjener klagede sin nød, han havde bedt chefen få rettet hjemmesiden, så den passede. (Det føles, som spild af tid, at møde op i restauranten 6.30, for at få at vide at frem til uge 32 åbner restauranten først kl. 7.00.)
Da vi ankom, som rejseselskab, havde man glemt at der skulle være værelser til rejseleder og vor chauffør, og det på trods af, at Rejseselskabet kommer flere uger i træk og har forhåndsreserveret et antal værelser.
Nu skulle man så tro, at Sønderborg Strand så sørgede for at hjælpe med indkvartering af de hjemløse, eller i det mindste gav en form for kompensation, men nej!
De måtte klare sig selv, så det tog så lang tid, at de ikke nåede aftensmaden.
Desuden havde hotellet ikke sørget for plads til den bus de 35 mennesker ankom i, og det på trods af, at rejseselskabet kommer uge efter uge.
Restaurant glemmer at de har et selskab i 4 nætter, med 2 retters menu 3 ud af de 5 dage. Kalvespidsbryst er uspiseligt, da det ikke er færdigstegt, grise terrine ligner en skive tør kamsteg, helstegt okse/kalvekød er enten råt eller så sejt, at selv stedets stegeknive ikke kan klare en udskæring.
Jeg tror hotellet lever af Sweetdeals og "dumme" turister, som ikke ved bedre, men falder for alt salgsgasset på hotellets hjemmeside.

14. Juli 2022

Kære Kim,

Tusind tak for din anmeldelse og at dele din oplevelse hos os, det er vigtigt for os med feedback fra vores gæster.

Vi er meget kede af at høre om den oplevelse, som du har haft hos os, under jeres 4 dages ophold med rejseselskabet, og at du har oplevet en dårlig betjening af vores søde unge mennesker.

Vi har været i dialog med Vitus på dagen, da vi opdagede en overbooking af værelserne, og havde fået booket den første overnatning på Hotel Alsik, hvorefter de kunne komme tilbage på hotellet.
Efterfølgende har vi også været i dialog med Vitus, for at gennemgå hvor det er gået galt, og dette har været en misforståelse i forhold til kommunikationen.
Ligeledes havde receptionen på dagen også været i dialog med ledelsen fra receptionen, om hvad der skulle gøres, blot telefonisk.

Jeg er ked af at høre, at du ikke synes om indretningen og stilen på vores værelser, samt at rengøringen ikke har været i orden under opholdet. Dette er ikke den standard vi vil levere til vores gæster, og vil derfor tage din klage med videre til afdelingen. Du er mere end velkommen til at sende fotodokumentationen, så housekeeping kan se, hvad de skal være opmærksomme på, samt hvilket værelse du overnattede på.

Jeg beklager meget, at der har været manglende kommunikation i forhold til morgenmadstiderne, dog har dette været opdateret på hjemmesiden siden uge 26.

Til busser som ankommer ved hotellet, henviser vi altid til vores nederste parkeringsplads, eller parkering ved slottet.

Jeg er ked af at høre, at maden ikke har været tilfredsstillende, vi har givet dine kommentarer videre til vores køkkenchef.

Jeg håber, at du trods ovenstående havde en god tur rundt i Sønderborg.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringe service og dårlig hotelstandard

Mange irritationsmomenter gør, at en 70 års fødselsdagsfest ikke blev den supergode oplevelse som ventet. Service og betjening ligger langt fra hvad man kunne kalde god hotelstandard. Hotellets forskellige afdelinger kommunikerer ikke sammen og der skabes ikke en sammenhængende god oplevelse. Ledelsen er usynlig og næppe i stand til skabe en fælles god korpsånd. Det ser ud til, at hotellet ”lever af” første sæson med Sønderborg Revyen. De magter og formår ikke at tage andre opgaver ind. Alt i alt en dårlig oplevelse. Det skal bemærkes, at ovennævnte udsagn bygger på op imod halvdelen af i alt 70 gæster, der deltog i festen.

17. Juni 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Den må kunne gøres bedre.....

Den mest ærgerlige oplevelse var i baren hvor en kop ganske gennemsnitlig kop cappuccino kostede ikke mindre end 68 kr (ja, 68) - jeg skulle selvfølgelig have spurgt inden jeg bestilte. Derudover er jeg helt enig med dem der skriver om oplevelser i morgenmadsrestauranten: allerede inden det store ryk-ind af gæster var der mange uafryddede borde, noget af maden var sluppet op og der blev først fyldt op efter flere henvendelser til et ungt og temmelig uengageret personale. For nu også at tage det positive med: rengøring af værelser var upåklagelig.

9. Mai 2022

Morgenmadsbuffet

Samtlige tomme borde var ikke ryddet af, hvilket medførte at man ikke kunne sætte sig til bords.
Selve buffeten var uinspirerende og der blev ikke fyldt op når der var tomt.
Der mangler organisering - folk til at fylde op, til at rydde af og i køkkenet til at lave mad.
Selv juice løb de tør for.
Ved henvendelse til personalet var de overrasket over at der manglede: pålæg, skæreost, æg/bacon, juice, nutella, glas, mælk til kaffen osv.
De røræg, der var tilbage smagte af leverpostej? Og de blødkogte æg var slet ikke kogt?

I perioden 08:30 til 09:30 var der flere gæster, der selv måtte rydde bordet af for at kunne få morgenmad.

Meget træls oplevelse.

10. April 2022

Piv hamrende ringe oplevelse

Piv hamrende ringe oplevelse, ankommer kl. 19.00 efter en lang dag og får værelse 306, dejligt værelse, som er booket om formiddagen. Jeg vil gerne nyde noget aftensmad?
Desværre, restauranten er optaget! hvad då med noget mad til værelset? Desværre, men der ligger nogle gode restauranter nede i byen!
Det er under al kritik, at man er så ligeglad med de gæster som bor på hotellet, dette hotel bliver ikke besøgt mere!

5. April 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan desværre kun give 1stjerner.!!

Den 25/02-22 Fejrede Mor/Far deres Diamantbryllup.:-)
Familien var Inviteret og skulle Fejrede Dem.
Hotellet havde en perfekt beliggenhed.
Men Kan desværre kun give 1 stjerner!! Alt dette tyder på manglende overblik og uuddannet Personaler som var under al kritik og virkelig skuffende. En skam for personalet var venlige , men servicen trænger til et Kæmper løft.
Det bordet Der var lagt til Fri Drikke varen.
Gæsterne i flere omgange måtte selv bede om noget mere øl og rød Vin.( kødet var næsten uspiseligt.!! )

9. März 2022

Kære A.M,
Tusind tak for din feedback vedr. dine forældres diamantbryllup som de holdt hos os.
Jeg er ked af at høre, at alt ikke har levet op til det forventede til deres store dag. Vi har også været i dialog med dine forældre og fået deres feedback fra dagen. Jeres oplevelser er delt med de forskellige afdelinger og vi er meget taknemmelige for tilbagemeldingen på jeres oplevelse.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr