Vi fejrede den 15. juni 2024 vores 2 x 80 års fødselsdag på Tyrstrup Kro. Vi nød 3 SUPER fantastiske retter som fortjener minimum 1 Michelin stjerne, dertil vine i topklasse. Betjeningen, med Tor... Mehr ansehen
Dejligt ophold på en velholdt og smuk kro. Stedet emmer af hygge og der er kredset for detaljerne, bekvemme stole, friske blomster og dekorationer, læderskind henover bordet og gode råvarer. Sengene... Mehr ansehen
Netop hjemkommet efter endnu et skønt skønt skønt ophold på Tyrstrup kro ! Når man træder ind i kroen finder man sig " hjemme" med det samme - venlig og smilende modtagelse hele vejen rundt , skønt væ... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Med vor idylliske beliggenhed ved mark og skov i den skønne natur omkring Christiansfeld, glæder det os at byde Dem velkommen her på kroen. Kroen fremstår i dag med et køkken af international klasse, og vi anvender kun de bedste af årstidens råvarer. Altid friske og af høj kvalitet. Alt dette kombineret med de krav, vi som gode værter stiller til os selv, er forudsætningen for, at De får en ufor glemmelig oplevelse. I vore smukke selskabslokaler arrangerer vi gerne Deres fest, ligesom vi altid står til rådighed for vejledning i sammensætning af menu og vine. Kroen har i dag 27 værelser heraf 15 suiter.
Tyrstrup vestervej 6, 6070, Christiansfeld, Dänemark
- post@tyrstrupkro.dk
- www.tyrstrupkro.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Kanon oplevelse at invitere gode venner…
Kanon oplevelse at invitere gode venner med til Gourmetophold på Tyrstup Kro. Fantastisk lækkert velsmagende 3 retters menu, hovedretten kom flere gange indtil alle var mætte....super betjening, 4 dejlige Suiter/værelser alle med spa....besøg af spasmager/ejeren selv - Torben - TOTAL super oplevelse til mere end de 5 stjerner - vi kommer helt KLART igen
Vi var i går på et ophold med…
Vi var i går på et ophold med overnatning, sammen med min mands firma. Sikke et dejligt besøg. God mad, flotte lokaler, sød betjening, og flotte værelser. Vi kommer igen :-)
Vi har lige været på Tyrstrup Kro for…
Vi har lige været på Tyrstrup Kro for 7. gang. Og vi kommer igen. Tyrstrup Kro er ligesom blevet "vores", selv om vi da også besøger andre kroer/hoteller. Jeg læser nogen af de negative anmeldelser, og jeg kan slet ikke nikke genkendende til noget af det, på trods af mit ellers efterhånden så store kendskab til Kroen. Det eneste aber dabei er, at vi denne gang fik et værelse med lidt spindelvæv. Og en anke over tidligere gæster, der desværre spilder ud over de fint betrukne møbler. Gør man også det derhjemme, tænker vi? Vi glæder os til hver gang, vi skal til Tyrstrup Kro. Aldrig er vi blevet skuffet over personalet endsige forplejningen. Gourmetmad serveres, og vin introduceres og anbefales med en vid så stor. Smilende, servicemindet og imødekommende personale med krofatter Torben Schultz i spidsen - hvad mere kan man ønske sig. Vi glæder os i hvert fald til hvert ophold, og er aldrig blevet skuffet.
Skønt ophold og høj service
Vi har haft et skønt ophold på kroen, som har fokus på at skabe de perfekte rammer for et gammeldags kroophold.
Dejlige og lune lokaler, smukke selskabslokaler, store værelser og vidunderlig velsmagende mad.
Krofatter og hans personale gjorde hver i sær deres yderste for, at vi følte os godt tilpas og kunne slappe af under opholdet.
Vores varmeste anbefalinger og en stor tak til kroen for en super god og nærværende oplevelse.
Super hyggeligt og lækkert i smukke omgivelser
Alt fra A-Z var fænomenalt. Jeg kommer gerne igen en anden gang. Jeg kan varmt anbefale alle et ophold på Tyrstrup Kro.
Smily
Jeg er så vred over i ikke passer mere på os kunder i burde have helt styr på jeres rengøring i køkkenet og på kroen 2 sure smily er ikke i orden vi kommer desværre ikke tilbage til tyrstrup kro vi har besøgt jer i 20 år
Middelmådig oplevelse
Var en del af et selskab på 5 personer som besøgte Tyrstrup kro.
Vil for det første sige at betjeningen var alt for langsom. For det første måtte vi vente mere end 10 minutter for bare at se menukortet, og herefter tog det mere end 15 minutter at få drikkevarerne serveret. Fra vi bestilte maden til den blev serveret gik der præcis 44 minutter hvilket klart er i overkanten, særligt når kroen langt fra var fyldt op.
Tjeneren kom heller ikke og spurgte til om vi var tilfreds med maden, hvilket jeg også syntes må være standard.
Fik selv en pariserbøf som blev serveret på noget brød som var for brænket, og havde sorte kanter.Det var ikke kun tilfældet for mig, men også de 2 andre som fik det samme.
Bøffen var i orden, men kunne godt være lidt mere saftig og lidt mindre sejt.
Andet tilbehør var der ikke noget at sige til.
Portionerne var lidt små, men okay i forhold til prisen. På grænsen mellem 2 og 3 stjerner.
Skønt deal ophold på Tyrstrup Kro
Vi har haft et deal ophold på Tyrstrup Kro, og hold da op et lækkert sted. Fik så fantastisk mad, med årstidens grønsager og lækker rabarber kompot til bund ved kylling, dejlig frisk. 5 stjerner til køkkenet. Det sødeste personale som gerne gav råd og vejledning om mad og vin, havde samtidig humoristisk charme. Pænt og rent værelse med hvad man nu behøver. Gode senge. Der var vedligeholdt i gammel stil både ude og inde. Vi kommer gerne igen en anden gang.
Vi har lige haft to overnatninger på…
Vi har lige haft to overnatninger på denne charmerende kro.
Værelser, service, mad og vine får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Stedet kan varmt anbefales!
Gastronomisk ophold
Vi har været på et fantastisk ophold på Tyrstrup Kro, Det er en smuk og meget velholdt kro der ligger i skønne omgivelser nær Christiansfeld.
Man føler sig utrolig velkommen og personalet kræser om gæsterne.
Maden er fantastisk og prisen rimelig, her er både kvalitet og kvantitet.
Selv vores hund blev beværtet på med kalveculotte i bedste kvalitet.
Tak for en dejlig weekend. Vi ses igen🍀🍀
En skøn oplevelse
En skøn oplevelse! Helt fantastisk service og personale som tog godt imod os🤗 Maden var super lækker! Vi boede i værelse 15, og det var et flot værelse med kæmpe spa, men der var meget varmt og indelukket på værelset.🥵 Smukke bygninger og natur i området. Vi kommer gerne igen😊
Tyrstrup kro
Ankomst til Tyrstrup kro, en dejlig varm velkomst. En dejlig menu til aften med en udsøgt vinmenu, serveret af en yderst kompetent tjener. Overnatning i fine værelser med gode senge.
Kroen er meget hyggelig og holdt i gammel stil. Gurli og Ejvind 😀
Rigtig hyggelige omgivelser
Rigtig hyggelige omgivelser, autentisk stemning.
Dejlig betjening som var opmærksom
Super lækker mad., rigelige af det
Super og høflig betjening
Super og høflig betjening. Flot servering og super vine.
Rent og pænt, kan varmt anbefales.
Hjørdis F. Christiansen
God mad og god service.
Har netop været på et ophold med 3 rettes menu overnatning og morgenmad det var en rigtig god oplevelse. Maden var super god og personalet ligeså de ydede en virkelig god service og forklarede godt om de forskellige retter. Værelset var rent og pænt også badeværelset og sengene var gode at sove i. Så jeg kan klart anbefale at tage et ophold der.
Rigtig dejlig omgivelser
Rigtig dejlig omgivelser. Pænt og rent.
Service i topklasse og tjener der viste hvad de havde med at gøre
Utrolige medarbejdere og kromand - total service
Weekendopholdet med vores gode venner var ren mesterklasse. Suveræn modtagelse af medarbejdere og Krofatter Torben, lækker mad, gode vine og en pris som var præcis og rimelig👏👏👏
Jeg var til fest på Tyrstrup Kro
Jeg var til fest på Tyrstrup Kro. Helt fantastisk aften fra start til slut. Super betjening og fantastisk mad. Tyrstrup Kro kan absolut anbefales. Det er en klasse for sig.
Helt fantastisk glad og humoristisk…
Helt fantastisk glad og humoristisk betjening og virkelig god mad.
Kan kun anbefales.
2 dages gourmet ophold med FANTASTISK…
2 dages gourmet ophold med FANTASTISK mad, søde, rare og kompetente tjenere. Alt i alt en super oplevelse. Pænt, rent og hyggeligt overalt på kroen. Bestemt ikke sidste gang vi kommer her.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.