Snøre Bånd Bewertungen 735

TrustScore 2.5 von 5

2.4

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvorfor tjekkede jeg ikke Trustpilot før jeg bestilte snørebånd herfra?? Bestilte 4 par elastiske snørebånd. Pris 239,80 kr. Pengene blev meget hurtigt trukket fra min konto. Ingen ordrebekræftelse... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb snørebånd et andet sted. Firmaet besvarer ikke emails og beløbet står forsat reserveret på min konto over et måned senere, hvor jeg heller ikke har modtaget varerne. Købte et par snørebånd for ov... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verdensklasse snørebånd. Man skal kan stole på sine snørebånd og disse er i verdensklasse. Pakken kom lidt senere end forventet. Men skidt, de gør sikkert det bedste de kan. Tusind tak for lækre snøre... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg købte 2 pk snørrebånd til 50 kr pr styk og Ortopædiske Indlæg til 195,00 DKK. Disse indlæg passede ikke til mine fødder og jeg valgte at sende dem retur og gøre opmærksom, som de anbefalede.... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verdensklasse snørebånd

Verdensklasse snørebånd. Man skal kan stole på sine snørebånd og disse er i verdensklasse. Pakken kom lidt senere end forventet. Men skidt, de gør sikkert det bedste de kan. Tusind tak for lækre snørebånd.

28. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvorfor tjekkede jeg ikke Trustpilot…

Hvorfor tjekkede jeg ikke Trustpilot før jeg bestilte snørebånd herfra??
Bestilte 4 par elastiske snørebånd. Pris 239,80 kr.
Pengene blev meget hurtigt trukket fra min konto. Ingen ordrebekræftelse og ingen snørebånd modtaget her 3 uger efter.

9. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mon virksomheden er ophørt?

Købte et par snørebånd for over et måned siden og jeg har intet ydereligere set eller hørt, udover en ordrebekrætigelse. Deres support har indtil videre ikke besvaret mit ønske om mere information, til trods for at jeg har sendt to opfølgende mails.

6. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har bestilt og betalt men ikke modtaget…

Har bestilt og betalt men ikke modtaget ordre .

Her nu skrevet 2 gange til dem, første gang svarede de og forsikrede at de ville sende igen . efter stadig ikke at havde modtaget orde har jeg skrevet til dem igen uden at høre noget. Tænker det er fake firma der er ude på at suge penge fra kunder . VH Piet

12. März 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ingen vare modtaget og ingen kontakt

Opdatering:
Jeg har hørt fra deres kundeservice og samtidig modtaget min vare. De sender med almindelig post og har ikke trackingfunktion og almindelig forsendelse tager 2-5 hverdage.

Ikke modtaget min vare, pengene er trukket. De svarer ikke på mail og telefonen går direkte på optaget.... Skuffende.

24. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har desværre først set de dårlig…

Har desværre først set de dårlig anmeldelser nu... har bestilt 2 sæt snørrebånd som aldrig er dukket op.. og Ja pengene trukket med det samme. øv øv

dog kun 100kr. men aligevel.. sådan en fusker firma.

17. März 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hjemmesiden oplyser forkert leverings dato

Jeg bestilte snørebånd den 23/2-26 og efter hjemmesiden ville de blive leveret den 25/2-26 men de kom ikke den 25/2. jeg skrev til kundeservice den 28/2-26, hvor jeg fik svar den 3/3-26 hvor de oplyste mig at min bestilling var afsendt med brev via DAO som standardlevering og der har DAO 2-5 dage til at levere, men hvis jeg ikke havde modtaget dem ende den 9/3-26 skulle jeg kontakte dem igen.
snørebåndene lå i min postkasse den 4/3-26

Men jeg synes det er ærgerligt at der at sat en dato på hjemmesiden hvornår de bliver leveret for når de så ikke bliver levet på den dato bliver men skuffet.
det var nok bedre at man blev oplyst om at der kan gå 2-5 hverdage ende man modtager ens bestilling med posten i stedet for en specifik dato for levering

4. März 2026

Scam! Hold jer væk

SCAM, SCAM & SCAM!!!
Ordre-nummer: 459188
Jeg får denne besked d. 02.02.26 efter allerede 1 måneds ventetid på min snørebånd, som aldrig er dukket op.
Håber da pengene kommer retur i min levetid...

Jeg undskylder oprigtigt for det sene svar.

Jeg har indsendt en anmodning om din refusion. Din refusion vil blive behandlet inden for de næste 5-8 hverdage.

Jeg sætter pris på din tålmodighed og forståelse.

Med venlig hilsen,
Amy
Feetunique

16. Februar 2026

Scam

Scam
Jeg bestilte snørebånd for 9 dage siden, men har endnu ikke modtaget ordren eller besked om at ordren er afsendt.
Firmaet hævede pengene efter 4 dage. Jeg har nu bedt banken tilbageføre pengene. Håber det lykkedes!

14. Februar 2026

Hold jer væk

Som så mange andre har oplevet så er der nu gået 4 uger siden jeg bestilte. Intet modtaget, pengene er trukket på min konto og kundeservice svarer ikke.

29. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke modtaget min vare og pengene ER…

Ikke modtaget min vare og pengene ER trukket!! Og jeg har endda betalt ekstra for Quick levering! 😳
Rettelse: varen ER modtaget ca 14dage efter forventet ankomst da der er betalt for quick levering!

11. Januar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig kundeservice og du mister din penge

Jeg har skrevet utallige gange og det er aldrig blevet svaret tilbage fra firmaet, som både har et dansk og et engelsk navn og alt kontakt forgår på engelsk.
Jeg vil aldrig anbefalde at købe derfra, du mister dine penge.
Order nr 454462

14. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr