Snøre Bånd Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde tilfølgelig ikke tjekket trustpilot, så jeg bestillte hos snørrebånd.dk det er Ca 1 uge (5 aug) siden nu og har intet hørt. Pengene er trukket den 7 aug. Har skrevet til dem men intet hørt, s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Levering - Hurra Skrev tidligere en “Advarsel - hold jer væk” Jeg har nu fået mine snørebånd - tusind tak - dejligt. Det må stå hen i det uvisse, hvorfor kontakt med firmaet ikke er mulig eller re... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb snørebånd et andet sted. Firmaet besvarer ikke emails og beløbet står forsat reserveret på min konto over et måned senere, hvor jeg heller ikke har modtaget varerne. Købte et par snørebånd for ov... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg købte 2 pk snørrebånd til 50 kr pr styk og Ortopædiske Indlæg til 195,00 DKK. Disse indlæg passede ikke til mine fødder og jeg valgte at sende dem retur og gøre opmærksom, som de anbefalede.... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

28 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde bestilt et par snørebånd

Havde bestilt et par snørebånd, men modtog ikke ordrebekræftelse. Kunne se pengene var reserveret. Forsøgte at kontakte dem på tlf, men der blev ikke svaret, bare en automatisk besked om, at det ikke var muligt at komme igennem på nummeret. Da min søn meget gerne ville have snørebåndene, forsøgte jeg at lægge en ny ordre efter et par dage, hvor jeg fortsat ikke havde fået kontakt med dem og skrev til dem, at hvis den anden var gået igennem, skulle jeg kun have ét par, men hørte ikke fra dem. Rykkede, men hørte stadig ikke noget og forsøgte også at ringe til dem flere gange uden held. Modtog så efter noget tid begge par snørebånd. Skrev til dem, at jeg kun havde ønsket ét par, hvilket jeg havde skrevet til dem flere gange uden respons. Nu har jeg så skrevet for flere dage side, at jeg synes de bør betale returfragten på det ene par grundet forhistorien, men det har de heller ikke reageret på. Jeg køber der ikke igen!

10. Dezember 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Helt igennem acceptabelt

Min oplevelse svarer ikke til de mange dårlige anmeldelser af snøre-bånd.dk (feetunique) på Trustpilot. Jeg bestilte et par snørebånd en lørdag. En time senere modtog jeg mail med ordrebekræftelse. Mandag modtog jeg mail med afsendelsesbekræftelse. Tirsdag i ugen efter modtog jeg en mail med mulighed for at angive, om varen var modtaget eller ej. Og dagen efter dukkede snørebåndene så op. Altså ti dages levering, hvilket muligvis er til den lange side, men alt andet lige forventeligt når man har bestilt med standard-postlevering. Så fin kommunikation og alt i alt en acceptabel oplevelse.

4. Dezember 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dårlig service.

Bliv væk. Svindel-butik. Aldrig mere. Trukket penge. Ingen varer sendt. Ingen kontakt via telefon.

Edit: varer modtaget med enorm lang ventetid og utrolig dårlig kommunikation. De tager ikke telefonen. Har opjusteret fra 1 stjerne til 3. Der er BESTEMT plads til forbedringer i deres kommunikation og leveringstid.

18. November 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg blev virkeligt i tvivl om hvor vidt…

Jeg blev virkeligt i tvivl om hvor vidt jeg nogensinde ville se de varer jeg bestilte på siden, ISÆR efter at have læst anmeldelserne her på trustpilot.

Kort forløb:
* Jeg bestiller varen og pengene trækkes dagen efter.
* Intet forsendelseslink
* ordresiden siger 14 dage streg at ordren 'behandles'.

Jeg var sikker på at.det bare var en scam, men fair skal være fair.
Ja deres system, ordrehistorik osv. er skrald MEN min ordre dukkede op idag, forsinket men præcist som jeg bestilte den.

14. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sender ikke ordren trods betaling

Nå, den fælde faldt jeg desværre også i. De lover afsendelse indenfor 24 timer men her 7 dage efter har jeg stadig ikke modtaget en bekræftelse på afsendelse, til gengæld trak de pengene for nogle dage siden. Virkelig dårlig stil!

6. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trækker penge, men leverer ikke

Har bestilt snørebånd for godt en uge siden. Pengene er trukket, men varen er ikke leveret. Har sendt mail til dem, men de svarer ikke. Har forsøgt at ringe, men nummeret virker ikke.

23. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super udvalg

Super udvalg, mht. form, farve og længde. Ordrebekræftelsen havnede i min spam-folder, så husk at tjekke den.
Levering tog ca. en uge, og snørebåndene var helt perfekte.

2. Oktober 2024

Fup og fidus

Fup og fidus. Bestil og betalt. Men ingen varer kommet. Og ingen bekræftelse. Hold jer væk!!!

16. Mai 2024

Fake!

Fake!!
Betaler, modtager ordrebekræftigelse, men varer ankommer aldrig. Ingen respons på hverken tlf. opkald eller mail.
💸💸💸💸

8. Mai 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr