Snøre Bånd Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde tilfølgelig ikke tjekket trustpilot, så jeg bestillte hos snørrebånd.dk det er Ca 1 uge (5 aug) siden nu og har intet hørt. Pengene er trukket den 7 aug. Har skrevet til dem men intet hørt, s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Levering - Hurra Skrev tidligere en “Advarsel - hold jer væk” Jeg har nu fået mine snørebånd - tusind tak - dejligt. Det må stå hen i det uvisse, hvorfor kontakt med firmaet ikke er mulig eller re... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb snørebånd et andet sted. Firmaet besvarer ikke emails og beløbet står forsat reserveret på min konto over et måned senere, hvor jeg heller ikke har modtaget varerne. Købte et par snørebånd for ov... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg købte 2 pk snørrebånd til 50 kr pr styk og Ortopædiske Indlæg til 195,00 DKK. Disse indlæg passede ikke til mine fødder og jeg valgte at sende dem retur og gøre opmærksom, som de anbefalede.... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

28 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Tjek SPAM folder for mails

Jeg havde bange anelser da jeg ikke modtog ordrebekræftelse og besked på at det var sendt, men der var trukket penge. Jeg tjekkede lige SPAM folderen og kunne se, at der hele stod der. Og jeg har modtaget pakken og kvaliteten er i orden. Så her tør jeg godt handle en anden gang

26. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte et par snørebånd mandag og…

Bestilte et par snørebånd mandag og står jeg ville få min pakke onsdag senest torsdag. Nu er det fredag og har stadig hverken fået min pakke eller et brev hvornår min pakke kan leveres. Prøvede at ringe men telefonen er lukket. 🤔🫤
Ikke synderlig god service eller oplevelse så køber ikke fra dem igen.

5. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god hjemmeside og produkter

Super god hjemmeside, nem at navigere i, gode beskrivelser, fotos og videoer, som hjælper kunden til at finde det helt rigtige produkt.
Gratis fragt- uanset beløb! Super service!
De skriver at de er passionerede omkring snørebånd og jeg tror på dem!
Deres elastiske no-tie snørebånd er virkelig en game-changer!! Love it.

29. Januar 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Billige snørrebånd

Jeg må trække mine ord i mig igen. Jeg har ikke fået en kvittering for købet, men jeg har fået svar på en henvendelse til firmaet, og jeg har fået mine snørrebånd, så jeg vil gerne undskylde og sige jeg tog fejl. Så fra en stjerne til fire velfortjente stjerner. Kun fire stjerne, da jeg har aldrig fik en kvittering for købet og aldrig kom igennem til firmaet telefonisk. Gl . anmeldelse: Jeg har købt et par snørrebånd - pengene trukket og ikke fået en kvittering for købet. Jeg har ringet til dem, og telefonen melder ukendt nummer, jeg har også skrevet til dem uden at høre noget. Jeg har mistanke om, at virksomheden er et svindelnummer, selv om hjemmesiden virker professionel nok

19. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har bestilt 2 sæt snørebånd og har fået…

Har bestilt 2 sæt snørebånd og har fået besked om at de leveres mellem d. 8. Og 11. Januar 2024. Har intet hørt siden og ordren står stadig som afventer.
Indtil videre en dårlig oplevelse at handle på denne hjemmeside. Håber min pakker ankommer senest 12.01.24.

11. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pengene er trukket men ingen snørrebånd

Har bestilt snørebånd men ingen ordrebekræftelse ingen snørebånd er modtaget telefonen til firmaet virker ikke og pengene er trukket.
Det ligner umiddelbart ikke et fupfirma men det må det være da jeg kan se at andre har samme oplevelse som mig.
Så jeg må advare mod firmaet

13. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr