Snuslagret.se Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra pris, bra kvalité, snabb leverans. Enda negativa är att det är ett litet sortiment så om du letar efter greatest eller iceberg så hittar du det tyvärr inte här. Finns däremot andra starka och sv... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har aldrig varit med om snabbare leverans! Beställde på Söndag och dagen därpå (måndag) gick det att hämta. Fattar fortfarande inte hur det är möjligt 😀. Dessutom billigare än där jag beställde... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bäst priser, en stock Helwit kostar 270 kr och de billigaste jag hittat här i Växjö är 320 kr på ICA Maxi och Eco. De blir lite pengar sparade i längden. Dessutom snabb leverans med Instabox samt bra... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Tabakladen

Vom Unternehmen geschrieben

Snuslagret.se är din nya destination för snus och nikotinpåsar online. Hos oss hittar du ett brett sortiment av populära varumärken och smaker, alltid till bra priser. Vi erbjuder flexibla förpackningar i 10-, 30- och 50-pack, så att du kan välja det som passar dig bäst – oavsett om du vill prova något nytt eller bunkra upp dina favoriter. Fokus på kvalitet, enkel beställning och snabb leverans gör Snuslagret.se till ett självklart val för alla snusälskare.

Hervorragend

Alle Bewertungen

354 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hej Jonathan.

Tack för din feedback! Vi är glada att ni uppskattar snabb leverans och pris. Välkommen åter!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Högt pris

Högt pris, som överallt i och för sig. Men som kund hade det vart fint med en rabattkod då och då.
Snabb leverans 👍

11. Mai 2026

Hej Åsa.

Tack för din feedback.
Vi uppskattar att du tog dig tid att recensera oss.
Enligt svensk tobakslag får vi inte på något sätt främja ökad konsumtion av de produkter vi säljer.
Det innebär att vi inte har möjlighet att erbjuda rabatter, ersättning i form av fria dosor eller andra former av kompensation som kan uppfattas som marknadsföring.
Vi är glada att höra att leveransen var snabb!👌

Snabb leverans och bra priser

Snabb leverans och bra priser

11. Mai 2026

Hej Izabella.

Vi är glada att ni uppskattar vår snabba leverans och våra priser. Tack för er positiva feedback😁

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt

3. Mai 2026

Hej Seyed😊

Vi är glada att ni uppskattar vår snabba leverans. Tack för din positiva feedback!😁

Bara gott att säga.

Bra priser och det går riktigt snabbt att få snuset.

19. März 2026

Hej Andreas.

Vi är glada att höra att du är nöjd med våra priser och den snabba leveransen. Tack för din positiva feedback!😊

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt. Supersnabb leverans. Bra pris.

Hej Arne.🌟

Tack för din fantastiska recension! Vi är så glada att höra att du uppskattade den snabba leveransen och våra priser.

Hej Ann.

Tack för din positiva recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med våra snabba leveranser och våra priser. Tack för att du väljer att handla hos oss.

De va en bra upplevelse

De va en bra upplevelse. Har letat efter g3 vit snus väldigt länge.
Men den andra jag köpte med äpple&mint va så där

Hej Sadek.😊

Vi är glada att du uppskattade din upplevelse och att du hittade G3 vit snus hos oss! Tack för din återkoppling om äpple & mint, vi noterar detta.

6. Mai 2026

Hej Maradona.😁

Tack för din positiva recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med våra snabba leveranser. Tack för att du väljer att handla hos oss.

Gick snabbt

Hej Marie.

Tack för att du väljer att handla hos oss.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Leveransen är katastrof

Produkten är toppen fem stjärnor men leveransen katastrof. Ingen avisering efter en tid sökte jag själv upp leveransen och den fanns då långt utanför stan och öppet endast rusningstrafik i stället för som utlovat nära min bostad. Utan en dryg timme i bil kommer man inte dit. Om jag inte förstår vad som hänt och tror på att det inte upprepas köper jag inte igen
Leif Larsson

8. Mai 2026

Hej Leif,

Tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse.
Det gläder oss att du är nöjd med produkten, men vi beklagar verkligen problemen med leveransen. Det ska självklart inte behöva vara svårt att få information om sitt paket eller behöva åka långt för att hämta ut det.

Vi ber dig även att återkomma till vår kundservice med ditt ordernummer så att vi kan hjälpa dig vidare i ärendet.

Vi hoppas att du vill ge oss en ny chans framöver.

Superbra!!

4. Mai 2026

Hej Kjell.

Kul att höra att du är nöjd med oss.
Tack för din positiva recension och för att du väljer att handla hos oss.

Bra leverans

Bra leverans

13. April 2026

Hej Mattias.

Det värmer att höra att du är nöjd.
Tack för din positiva feedback!
Du är varmt välkommen åter.😊👌

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Beställde snus men fick fel märke på 4…

Beställde snus men fick fel märke på 4 av dosorna.
Kontaktade kundservice direkt men har nu väntat i 1 vecka utan svar.
Själva felet kan hända, men det som drar ner betyget är bristen på återkoppling.
Lär inte beställa härifrån fler gånger.

29. April 2026

Hej Maria.

Tack för ditt omdöme och för att du uppmärksammar oss på detta.
Vi beklagar verkligen att du fått fel produkter. Det är självklart inte den upplevelse vi vill ge. Vi vill gärna hjälpa dig att lösa detta så snabbt och smidigt som möjligt.

Återkom gärna till vår kundservice med ditt ordernummer på kundservice@snushallen.se
eller ring oss på 010-147 99 00, så ser vi till att ta hand om ditt ärende och hjälpa dig vidare.

Tack för ditt tålamod.

Väldigt snabbt och smidigt 👌

Hej.

Tack för din recension!
Vi blir glada att höra att du uppskattar vår leveranstid. Snabba och smidiga leveranser är en viktig del av vår service .Tack för att du delar med dig 😊

Välkommen tillbaka!

Bra service

30. April 2026

Tack för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service.

Tack för att du väljer att handla hos oss.
Varmt välkommen tillbaka!

Jättebra

Jättebra, supersnabb leverans. Hann knappt trycka på beställ innan jag kunde hämta ut leveransen. Förstår dock inte varför priset är lägre här än på Snussidan som jag brukar handla på, då det verkar vara samma företag?

30. April 2026

Hej Christian,

Stort tack för ditt omdöme.
vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen.
När det gäller priser kan de ibland variera mellan olika sidor beroende på sortiment, inköpspriser från leverantörer eller andra faktorer.

Tack för att du handlar hos oss och varmt välkommen tillbaka!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hej Yvonne,

Tack för ditt omdöme!
Vi är glada att höra att leveransen gick snabbt och att du uppskattar priset.
Vi ser fram emot att ge dig en ännu bättre och 5-stjärnig upplevelse nästa gång.

Tack för att du handlar hos oss.
Välkommen åter!😊

Snabb leverans och schyssta priser

Snabb leverans och schyssta priser

23. April 2026

Hej Oliver.

Tack för din fina recension
Vi är glada att du är nöjd med både leveranstiden och priset!

Tack för att du handlar hos oss.
Välkommen åter!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag beställde att det skulle skickas…

Jag beställde att det skulle skickas till Lidl i Höganäs 26336. Ni har skickat det till Emporia i Malmö??? 1.5 timmar med bil bort så jag har inte kunnat hämta ut det. Hur gör jag????
Mvh. Tobias

28. April 2026

Hej Tobias,

Tack för ditt omdöme.
Vi förstår att det blir krångligt när paketet hamnar på ett annat utlämningsställe än planerat. Vi vill självklart hjälpa dig att lösa detta på bästa sätt.

Återkom gärna till vår kundservice med ditt ordernummer, så ser vi över vad som har hänt och hjälper dig vidare.

Snushallen i Norden AB

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr