Snuslagret.se Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra pris, bra kvalité, snabb leverans. Enda negativa är att det är ett litet sortiment så om du letar efter greatest eller iceberg så hittar du det tyvärr inte här. Finns däremot andra starka och sv... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har aldrig varit med om snabbare leverans! Beställde på Söndag och dagen därpå (måndag) gick det att hämta. Fattar fortfarande inte hur det är möjligt 😀. Dessutom billigare än där jag beställde... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bäst priser, en stock Helwit kostar 270 kr och de billigaste jag hittat här i Växjö är 320 kr på ICA Maxi och Eco. De blir lite pengar sparade i längden. Dessutom snabb leverans med Instabox samt bra... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jättebra, supersnabb leverans. Hann knappt trycka på beställ innan jag kunde hämta ut leveransen. Förstår dock inte varför priset är lägre här än på Snussidan som jag brukar handla på, då det verkar v... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Tabakladen

Vom Unternehmen geschrieben

Snuslagret.se är din nya destination för snus och nikotinpåsar online. Hos oss hittar du ett brett sortiment av populära varumärken och smaker, alltid till bra priser. Vi erbjuder flexibla förpackningar i 10-, 30- och 50-pack, så att du kan välja det som passar dig bäst – oavsett om du vill prova något nytt eller bunkra upp dina favoriter. Fokus på kvalitet, enkel beställning och snabb leverans gör Snuslagret.se till ett självklart val för alla snusälskare.

Hervorragend

Alle Bewertungen

354 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bra priser

Bra priser, väldigt snabb leverans.

10. April 2026

Hej Inger,

Tack för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att du är nöjd med våra priser och att leveransen gick så snabbt. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vänliga hälsningar

25. Mai 2026

Antwort von Snuslagret.se

Stort tack för ditt omdöme. Det gläder oss att du är nöjd med våra leveranser! Du är varmt välkommen åter.😊

Fräscht snus

Fräscht snus

Hej Christina,

Tack för din positiva recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med färskheten på vårat snus. Varmt välkomna åter!😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smidigt köp, snabb leverans, bra pris

Smidigt köp, otroligt snabb leverans och bra priser.

27. Mai 2026

Hej Mattias,

Tack för din feedback. Vi är så glada att höra att du är nöjd med ditt köp, den snabba leveransen och våra priser. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Billigt snus och mycket snabb leverans

Billigt snus och mycket snabb leverans, supernöjd. Rekommenderar+++++

Hej Carina,

Tack för dem fina orden! Vi är så glada att du är supernöjd med det billiga snuset och den snabba leveransen. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra priser och extremt snabb leverans.

Bra priser och extremt snabb leverans.

Antwort von Snuslagret.se

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med våra priser och snabba leveranser. Välkommen åter!😊

Toppen

Fantastisk kundservice och snabb leverans

20. Mai 2026

Hej Cathrine,

Stort tack för ditt fina omdöme.
Det gläder oss att höra att du är nöjd med både kundservicen och leveransen. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Tack för att du handlar ho s oss.
Varmt välkommen tillbaka!😊

Otroligt snabb leverans

Otroligt snabb leverans. Bara massa +++++

27. Mai 2026

Hej Robin,

Vi är så glada att höra att leveransen var otroligt snabb! Tack för de positiva orden!😊

Snabb leverans.

20. Mai 2026

Hej Bertil,

Tusen tack för ditt omdöme, roligt att höra att du är nöjd med våran snabba leverans.
Vi är tacksamma över att du handlar hos oss och du är varmt välkommen tillbaka!😊

Snabbt och bra

Snabbt och bra

18. Mai 2026

Hej Patrik,

Vi uppskattar din feedback och det värmer at höra att du tycker vi är snabba och bra.
Vi är glada att ha dig som kund!😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alltid lika snabb leverans.

Alltid lika snabb leverans.

18. Mai 2026

Hej Steen,

Tack för din recension.
Så kul att du tycker att vi är snabba med våra leveranser.
Vi är otroligt tacksamma att just du handlar hos oss.
Du är varmt välkommen åter!😊

Snabbt, smidigt och billigt

Smidigt köp, snabb leverans och bra priser.

4. Mai 2026

Hej Katrin,

Vad glada vi blir av att läsa att du tycker det är smidigt att handla hos oss och att vi har snabba leveranser + bra priser.
Vi ser framemot att ser mer av dig!😊

Hej Jan,

Vi är glada att höra att leveransen var snabb och korrekt. Tack för de vänliga orden!🥰

Hejsan Michael

Tack för er feedback! Vi är otroligt tacksamma att du är nöjd med både leveransen och våra priser!🥰👌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lätt att hitta det jag sökt på hemsidan

Lätt att hitta det jag sökt på hemsidan och snabb leverans

6. Mai 2026

Hej Linda.

Vi är glada att höra att du enkelt hittade det du sökte och att leveransen var snabb. Tack för din positiva feedback.😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er hantering är väldigt bra

Er hantering är väldigt bra. Men om ni bara kommer ha PostNord som leverantör blir jag tvungen att handla från andra leverantörer.

13. Mai 2026

Hej Stefan.

Vi uppskattar verkligen din positiva feedback om vår hantering.
Vi noterar din synpunkt angående PostNord och tar den till oss för framtida överväganden.👍

Hej Jens.

Tack för din positiva feedback!
Vi är glada att du är nöjd med våra priser och snabba leverans.😊

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kundservice?

Har handlat av dom vid 2 tillfällen.

Positivt: Snabb hantering av beställningar och bra priser.

Mindre bra: något kort datum, ej utgånget men ändå inte lika färskt som jag annars är van vid.

Negativt:
Vid min 2a beställning så har beställningen levererats till fel utlämningsställe, i motsats till vad som uppges i orderbekräftelsen.

Att fixa detta är krångligare än vad jag förväntat mig. I orderbekräftelsen uppger dom att man kan kontakta kundservice via e-post vid frågor.

Problemet är att e-postadressen som dom uppger är ogiltig, ej aktiv.

15. Mai 2026

Hej Mik,

Tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av både positiva och negativa delar av din upplevelse.
Det gläder oss att du uppskattar våra priser och den snabba hanteringen av beställningarna.
Vi beklagar däremot att paketet levererades till fel utlämningsställe,

Vänligen återkom gärna till kundservice@snushallen.se eller ring oss på 010-147 99 00 med ditt ordernummer så hjälper vi dig vidare i ärendet.

Snushallen i Norden AB

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr