Snuslagret.se Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra pris, bra kvalité, snabb leverans. Enda negativa är att det är ett litet sortiment så om du letar efter greatest eller iceberg så hittar du det tyvärr inte här. Finns däremot andra starka och sv... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har aldrig varit med om snabbare leverans! Beställde på Söndag och dagen därpå (måndag) gick det att hämta. Fattar fortfarande inte hur det är möjligt 😀. Dessutom billigare än där jag beställde... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bäst priser, en stock Helwit kostar 270 kr och de billigaste jag hittat här i Växjö är 320 kr på ICA Maxi och Eco. De blir lite pengar sparade i längden. Dessutom snabb leverans med Instabox samt bra... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jättebra, supersnabb leverans. Hann knappt trycka på beställ innan jag kunde hämta ut leveransen. Förstår dock inte varför priset är lägre här än på Snussidan som jag brukar handla på, då det verkar v... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Tabakladen

Vom Unternehmen geschrieben

Snuslagret.se är din nya destination för snus och nikotinpåsar online. Hos oss hittar du ett brett sortiment av populära varumärken och smaker, alltid till bra priser. Vi erbjuder flexibla förpackningar i 10-, 30- och 50-pack, så att du kan välja det som passar dig bäst – oavsett om du vill prova något nytt eller bunkra upp dina favoriter. Fokus på kvalitet, enkel beställning och snabb leverans gör Snuslagret.se till ett självklart val för alla snusälskare.

Hervorragend

Alle Bewertungen

354 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det är enkelt att beställa och riktigt…

Det är enkelt att beställa och riktigt snabb leverans. Enkelt och snabbt inget att tveka på.

Hälsningar Jerry

25. September 2026

Hej Jerry,

Vi är så glada att höra att du uppskattar vår enkla beställningsprocess och snabba leverans. Tack för de vänliga orden och för att du delar din positiva upplevelse med oss!😊

Snabbt och bra

21. September 2026

Antwort von Snuslagret.se

Tack för ditt fina omdöme!

Vi är glada att höra att du är nöjd med både våra priser och den snabba leveransen. Tack för att du valde att handla hos oss, och varmt välkommen tillbaka!

Toppenpriser och snabb leverans

Toppenpriser och snabb leverans

Hej Hanna,

Tack för din feedback.

Vi är glada att höra att du är nöjd med våra priser och snabb leverans. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Välkommen åter!😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans o bra pris

20. September 2026

Hej Göran,

Tack för din recension!

Vi strävar efter att erbjuda både bra priser och snabba leveranser, så det gläder oss att höra att vi levde upp till dina förväntningar. Varmt välkommen åter!

Super!!!

Super!!!
Dagen efter redan

20. September 2026

Hej Ulf,

Vi är så glada att höra att ni är nöjda med er upplevelse och den snabba leveransen.

Tack för er fantastiska feedback.
Varmt välkommen åter!

Bästa priset med snabb leverans

Bästa priset med snabb leverans

27. August 2026

Hej Desiree,

Tack för din positiva recension.

Varmt välkommen åter!😊

Bra priser och snabb leverans. Är jättenöjd. 👍

15. September 2026

Hej Anya,

Tack för din positiva feedback! Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med både våra priser och den snabba leveransen. Vi ser fram emot att kunna ge dig en lika bra upplevelse nästa gång.😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jättebra service snabb leverans.

18. September 2026

Hej Bayram,

Tack för din recension.
Vi är glada att höra att du uppskattar vår snabba service och våra priser.

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart igen! 😊

Väldigt snabb leverans

Väldigt snabb leverans, toppen

14. September 2026

Hej Catrin,

Tack för din recension.

Vi strävar efter att erbjuda snabba leveranser, så det gläder oss att höra att vi lever upp till dina förväntningar.

Vi ser fram emot att ge dig en positiv upplevelse igen.
Varmt välkommen tillbaka! 😊

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt. Första gången på instabox också för mig. 😁😁

Antwort von Snuslagret.se

Tack för din fantastiska recension.
Vi är otroligt glada att höra att du är så nöjd med våra snabba leveranser.

Vi strävar alltid efter att vara snabba och effektiva.
Varmt välkommen åter! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fick min beställning dagen efter jag…

Fick min beställning dagen efter jag lagt ordern. Snabbt och smidigt.
Även priset på snuset var billigt.

Hej Lise-Lotte,

Vi är så glada att höra att din beställning levererades snabbt och smidigt. Tack för din positiva feedback!😊

Allt väl

Allt väl. Nöjd

11. September 2026

Hej Sebastian,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Vi är mycket glada över att höra att du är nöjd.
Hoppas vi får hjälpa dig igen snart!😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans och bra pris

11. September 2026

Antwort von Snuslagret.se

Tack för din feedback! Vi är verkligen glada att höra att du uppskattar både vår snabba leverans och våra priser. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen!😊

Extremt nöjd!

Bra pris, bra kvalité, snabb leverans.
Enda negativa är att det är ett litet sortiment så om du letar efter greatest eller iceberg så hittar du det tyvärr inte här. Finns däremot andra starka och svaga snuser som passar dem flesta!

14. September 2026

Hej Skills,

Tack för din feedback.
Vi är glada att höra att du uppskattar våra priser, kvalitet och snabba leveranser. Vi förstår din synpunkt angående vårt sortiment och att du saknar vissa specifika märken. Vi arbetar kontinuerligt med att utöka vårt utbud för att kunna erbjuda en bredare variation av snus som passar alla preferenser.

Din input är värdefull för oss i det arbetet.
Varmt välkommen åter!

Hej Lena,

Vi är så glada att höra att du är nöjd med våra priser och snabba leveranser. Tack för din positiva feedback!😊

Nöjd

Smidigt hela vägen

3. August 2026

Hej Jeanette ,

Vi är så glada att höra att allt har gått smidigt för dig hela vägen. Tack för de vänliga orden!😊

Snabbt och bra

1. September 2026

Hej Nadde,

Tack för ditt fina omdöme!

Hej Anders,

Stort tack för din feedback!

Det är alltid roligt att höra att du uppskattar våra priser och snabba leveranser. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver.😊

3. September 2026

Hej Hassan,

Tack för din positiva recension! Vi är jätteglada att du uppskattar våra bra priser och den snabba leveransen. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka som kund hos oss.😊

Snabbt

Snabbt, smidigt o bra pris

6. September 2026

Hej Joakim,

Tack för din fina feedback.
Att kunna erbjuda snabba leveranser och bra priser är något vi arbetar hårt för varje dag, så det betyder mycket att få höra att du är nöjd.

Tack för ditt förtroende.
Varmt välkommen tillbaka! 😊

Snushallen i Norden AB

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr