Deze advocaten luisteren goed naar de situatie. Geven duidelijke en begrijpelijke adviezen en bereiden hun werk goed voor. Ook zijn ze goed telefonisch of per email bereikbaar.
Vorig jaar door een hoge snelheid gereden te hebben rijbewijs ingevorderd. Contact opgenomen met de heer van Nimwegen en De boer die snel contact met mij opnamen. Klaagschrift ingediend en uitei... Mehr ansehen
Bijzonder goed bijgestaan door mr. van Nimwegen, communicatie was helder en zeker niet overmoedig. Uiteindelijk ondanks dat er een feestdag en een weekend tussen zat binnen 6 dagen (3 werkdagen) beric... Mehr ansehen
28 april was me rijbewijs ingevorderd snachts om 03:30 54 km te hard op snelweg. Volgrnde dag op jacht gegaan wie eigenlijk mij best zou helpen nadat ik reviews had gelegen heb ik een mail opgesteld n... Mehr ansehen
- Strafverteidiger
- Rechtsbeistand
- Rechtsanwalt
- Rechtsabteilung
- Rechtsdienstleistungen
- Anbieter juristischer Dienstleistungen
Vom Unternehmen geschrieben
Hulp bij invordering rijbewijs. Rijbewijs ingevorderd? Wij helpen u snel weer op weg. Via Snelrijbewijsterug.nl treft u alle informatie aan over ons. Rijbewijs ingevorderd wegens alcohol of snelheid? Een klaagschrift of verzoek tot teruggave biedt uitkomst. Ook kunt u bij ons terecht voor cbr zaken. Neem contact op met Snel rijbewijs terug en ontvang een kanseninschatting. U kunt ons 24/7 contacteren voor al uw vragen.
Ericssonstraat 2, 5121 ML Rijen, Rijen, Niederlande
- +31642669028
- info@snelrijbewijsterug.nl
- snelrijbewijsterug.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Rijbewijs terug binnen 2.5 week!
Ik heb met mijn mmbs voertuig 53 km/u te hard gereden,
Ik heb mijn rijbewijs dankzij dit bedrijf na 2.5 week weer. Dat is super snel en ben ik heel blij mij!
Een goed en vlot verloop van de zaak
Een goed en vlot verloop van de zaak, met iemand die weet waar ze over praat
Zeer goede ervaring!
Zeer goede ervaring!
Gemakkelijk en snel app contact in gewone mensentaal in plaats van juridische taal.
Snelle, vakkundige en succesvolle dienstverlening
Na mijn verzoek om hulp bij het terugkrijgen van mijn rijbewijs werd vrijwel direct contact met mij opgenomen. De medewerkers van snelrijbewijsterug.nl waren 24x7 bereikbaar en L.M. Holtkam heeft mij heel professioneel en vakkundig geholpen. Binnen anderhalve week had ik mijn rijbewijs weer terug. Zonder hulp had dit minimaal 2 maanden geduurd.
Ik heb me rijbewijs via…
Ik heb me rijbewijs via snelrijbewijsterug.nl heeeel snel terug gekregen hij was ingevorderd maar gelukkig heb ik hem weer terug dankzij snelrijbewijsterug.nl ben ze heel dankbaar
Na een snelheidsovertreding van 70 km/u…
Na een snelheidsovertreding van 70 km/u te hard binnen de bebouwde kom, mijn rijbewijs na 4 weken weer terug na een dijk van een klaagschrift.
Na een pittige overtreding (+72km) en…
Na een pittige overtreding (+72km) en een eigen zaak ben ik mijn rijbewijs kwijt geraakt...
Echter als eigen baas heb ik deze zo snel mogelijk weer nodig. Binnen 7 dagen weer terug gekregen na dat LH zich er mee ging bemoeien! Zeer happy!
Snel, duidelijk, plezierig en met resultaat!
Snel, duidelijk, plezierig contact met resultaat!
Op 9 juni 2020 moest ik helaas m’n rijbewijs inleveren na een meting van 157 na correctie op de A6. Die avond nog contact gehad met LH juristen/ sneljerijbewijsterug.nl en de volgende dag alles in werking gezet. Advies en contact verliep voornamelijk via e-mail en whatsapp. Dat kan wellicht even wennen zijn maar werkt snel en duidelijk! Slagingskans werd positief ingeschat en een realistische timing gezien covid werd aangegeven tussen 10 dagen en 2-4 weken. Op 19 juni kreeg ik mijn rijbewijs al terug met een aangetekende brief. Helemaal top! De dag erna de originele brief (hadden elkaar gekruist) ontvangen met de beslissing dat het rijbewijs 2 maanden ingevorderd zou worden. Het bezwaar en snelle reageren heeft dus overduidelijk het verschil gemaakt!
Ik ben enorm goed geholpen
Ik ben enorm goed geholpen! Kennis van zaken, vriendelijk en zeer snelle reacties. Ik heb binnen een paar dagen mijn rijbewijs gelukkig weer teruggekregen.
Zeker aangeraden
Ben mijn rijbewijs kwijt door snelheidsovertreding
168 ging k met correctie 153 meteen contact gehad met mevr L Holtkamp.
07-06-2020 is mijn rijbewijs ingenomen 16-06-2020 vandaag is hij pepost weer binnen gekomen was heel blij hiermee.
Is je rijbewijs ingevorderd neem wacht niet en neem direct contact met mevr L Holtkamp.
Rijbewijs binnen 6 weken (tijdens Coronacrisis) terug na 93 te hard (bijna dubbel)
Na de invordering van mijn rijbewijs reageerde snelrijbewijsterug.nl nog dezelfde dag via Whatsapp. Deze enorm snelle reactie leidde tot snel handelen en duidelijkheid wat de te ondernemen stappen waren. Met 93 k/mu (na correctie) te snel te hebben gereden, achtte ik zelf de kans enorm klein dat ik mijn rijbewijs eerder terug zou krijgen. Deze zou namelijk 4 maanden worden ingehouden. Mijn rijbewijs heb ik echter heel hard nodig voor werk, dus het was heel spannend voor me.
Na werkelijk UITSTEKEND werk van snelrijbewijsterug.nl, lukte het om na 6 weken mijn rijbewijs terug te krijgen. En dat zelfs tijdens de Coronacrisis. Ik ging bijna dubbel zo hard, maar het lukte snelrijbewijsterug.nl alsnog de rechter te overtuigen.
Ik wil snelrijbewijsterug.nl daarom enorm bedanken voor de supersnelle en uitstekende service. Via Whatsapp zijn ze gedurende de 6 weken ook heel makkelijk en ten allen tijden te bereiken geweest. Duidelijker en sneller kon niet. Bedankt!
Gewoon goed en betrouwbaar.
Na thuiskomst, niet zoals normaal ;-) , op internet gezocht naar een manier om mijn rijbewijs snel terug te krijgen. Mijn oog was gevallen op Snelrijbewijsterug.nl van Mevr. Holtkamp.
Direct een appje gestuurd, en binnen een half uur reactie. De zaak via de app besproken en direct gehandeld naar wat te doen.
De dagen daarna diverse keren geappt en gemaild over de kwestie. De genomen beslissingen en het indienen van het klaagschrift gebeurde keurig en op tijd.
Het behandelen van de zaak duurde langer dan gehoopt, maar dit i.v.m. Corona.
Aan de hand van het klaagschrift en gestuurde brief mijn rijbewijs. Gelukkig maar 4 1/2 week in plaats van de 4 maanden.
Ik kan Snelrijbewijsterug.nl van harte aanbevelen als je het zelfde foutje maakt of maakte als dat ik heb gedaan.
Bart B.
Als je snel je rijbewijs terug wilt hebben moet je hier zijn!
Vrijdag avond mijn rijbewijs ingenomen vanwege te hard rijden in de bebouwde kom.
Op Zaterdag het eerste contact gelegd, en meteen een reactie gehad.
Maandag alles doorgenomen en de puntjes op de i gezet.
Dinsdag is het bezwaar schrift naar de officier van justitie gestuurd.
8 dagen later had ik mijn rijbewijs weer terug via de post.
Het heeft zeker zin om er werk van te maken als je je rijbewijs nodig hebt voor je werk.
Hopelijk heb ik jullie service nooit meer nodig, maar zal Snelrijbewijsterug.nl wel aan iedereen aan raden bij wie toch het rijbewijs in beslag is genomen.
100% Rendement ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️‼️
Na een forse overschrijding van de maximum snelheid werd mijn rijbewijs 4 maanden afgenomen. Volkomen terecht maar daar word je niet blij van...
Long story short: Op 23 April 2020 het 1e contact gelegd met Mw. Holtkamp van LH Juristen en de positieve uitspraak van de rechtbank op 27 mei 2020. 5 weken zonder rijbewijs maar met een maximaal eindresultaat. Daar word je wel blij van!
Door een aantal factoren - accountantsverklaring, schriftelijke afhandeling bij de rechtbank vanwege corona etc. - duurde het allemaal wat langer maar het is het dubbel en dwars waard.
LH Juristen staat mijn inziens voor: uitstekende en heldere communicatie, kort op de bal, zelfs in het weekend beschikbaar, maximaal meedenken, professionele wijze van uitvoering, zeer goed inlevingsvermogen en als slagroom op het toetje een uitstekend klaagschrift. Gewoon top!
Te hard gerden vóór de eerste keer 55…
Te hard gerden vóór de eerste keer 55 km. buiten bebouwde kom. Zelfs tijdens corona tijd binnen 3 weken terug. Deze mensen zitten er bovenop! Super actief!
Snel en effectief mijn rijbewijs terug voor een nette prijs !
Ik had binnen een week mijn rijbewijs terug nadat die in eerste instantie voor twee maanden was afgenomen na een forse snelheidsovertreding.
Snel en netjes geholpen waarbij het meeste contact gemakkelijk via Whatsapp verliep.
De door haar geschreven brief zat juridisch sterk in elkaar en was geen standaard briefje die je zelf ook van internet af zou kunnen plukken.
Kortom, zeker een aanrader !
Binnen 2 werkdagen het rijbewijs weer…
Binnen 2 werkdagen het rijbewijs weer terug gekregen. Hartstikke bedankt!
Doet wat ze zegt
Doet wat ze zegt, had binnen 6 dagen mijn rijbewijs terug.
Ben super geholpen
Ben super geholpen, zeer behulpzaam. Korte lijntjes . Snel en flexibel contact!
Een snelle en professionele begeleiding…
Een snelle en professionele begeleiding bij een ingenomen rijbewijs. Met name door de tijdswinst van teruggave en snelheid antwoorden bij vragen resulteert in mijn 5 sterren/uitstekend waardering...
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.