Deze advocaten luisteren goed naar de situatie. Geven duidelijke en begrijpelijke adviezen en bereiden hun werk goed voor. Ook zijn ze goed telefonisch of per email bereikbaar.
Vorig jaar door een hoge snelheid gereden te hebben rijbewijs ingevorderd. Contact opgenomen met de heer van Nimwegen en De boer die snel contact met mij opnamen. Klaagschrift ingediend en uitei... Mehr ansehen
Bijzonder goed bijgestaan door mr. van Nimwegen, communicatie was helder en zeker niet overmoedig. Uiteindelijk ondanks dat er een feestdag en een weekend tussen zat binnen 6 dagen (3 werkdagen) beric... Mehr ansehen
28 april was me rijbewijs ingevorderd snachts om 03:30 54 km te hard op snelweg. Volgrnde dag op jacht gegaan wie eigenlijk mij best zou helpen nadat ik reviews had gelegen heb ik een mail opgesteld n... Mehr ansehen
- Strafverteidiger
- Rechtsbeistand
- Rechtsanwalt
- Rechtsabteilung
- Rechtsdienstleistungen
- Anbieter juristischer Dienstleistungen
Vom Unternehmen geschrieben
Hulp bij invordering rijbewijs. Rijbewijs ingevorderd? Wij helpen u snel weer op weg. Via Snelrijbewijsterug.nl treft u alle informatie aan over ons. Rijbewijs ingevorderd wegens alcohol of snelheid? Een klaagschrift of verzoek tot teruggave biedt uitkomst. Ook kunt u bij ons terecht voor cbr zaken. Neem contact op met Snel rijbewijs terug en ontvang een kanseninschatting. U kunt ons 24/7 contacteren voor al uw vragen.
Ericssonstraat 2, 5121 ML Rijen, Rijen, Niederlande
- +31642669028
- info@snelrijbewijsterug.nl
- snelrijbewijsterug.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
dankzij Sneljerijbewijsterug.nl
dankzij Sneljerijbewijsterug.nl
weer mijn rijbewijs terug gekregen met een week i.p.v. twee maand nadat klaagschrift was opgesteld door Holtkamp juristen duidelijke communicatie bedankt
Snel en goed
Vorige week woensdagnacht rijbewijs ingevorderd 53 kmh te hard snelweg ... meteen contact opgenomen met holtkamp juristen, rijbewijs snel terug gekregen .. BEDANKT
Super geregeld
Super geregeld! Klaagschrift opgesteld en kreeg snel mijn rijbewijs terug. Zou 4 maanden mijn rijbewijs kwijt zijn. Fijne communicatie en al de vragen werden beantwoord. Ook in het weekend. Ik raad het zeker aan om snelrijbewijsterug.nl in te schakelen.
Zeer slecht
Zeer slecht! Slechte communicatie en absoluut niet 24/7 bereikbaar. Gaat etmaal overheen. Ook geen kennis van zaken, kennen de inhoud van Wet Mulder niet eens. Absoluut geen aanrader, goedkoop is hier duurkoop! Aanvulling: De reactie hieronder van sneljerijbewijsterug.nl slaat kant nog wal. Geen antwoorden op onze vragen, geen kennis van Wet Mulder, gelijk een factuur met ineens het volledige bedrag van € 550 ipv eerst € 350 zoals op website vermeld zonder uitleg. Niet telefonisch bereikbaar en zeker niet 24/7 zoals op de website staat vermeld. Gebeld werden we nadat wij twijfels kregen en dit aangaven door iemand die totaal geen kennis van zaken heeft. Daarbij wordt een klaagschrift opgemaakt door een juridisch medewerker en niet door een advocaat.
En wederom een aanvulling omdat de aanvulling weer niet juist is. Niet over de factuur en het bereik. Praat even met de dame die de telefoon waarneemt: zij gaf aan dat jullie de dag ervoor met een nieuw systeem waren gestart. Geen voorschot factuur maar direct de hele en dan zou erna de € 200,- teruggestort worden. Nogmaals als ze niet eens de inhoud van Wet Mulder weten is dit echt geen aanrader om een klaagschrift op te laten maken!

Antwort von Snelrijbewijsterug.nl
Uitstekende service
Super geregeld! Fijne en snelle communicatie per mail en zeer behulpzaam. Klaagschrift is professioneel opgesteld en direct ingediend zodat er geen tijd verloren is gegaan.
Gezien mijn werk kan ik niet zonder mijn rijbewijs, dus ben ik zeer dankbaar voor de ondersteuning die ik kreeg om mijn rijbewijs snel terug te krijgen! Ik kreeg mijn rijbewijs via een aangetekende brief terug.
Ik kan snelrijbewijsterug.nl aan iedereen die het nodig heeft van harte aanbevelen.
Super
Super! Snelle en duidelijke communicatie! Binnen 7 dagen had ik mijn rijbewijs terug!
Fantastisch en zeer snel geholpen om…
Fantastisch en zeer snel geholpen om het rijbewijs terug te krijgen.
Aanrader!
Goed netjes en snel geholpen
Goed netjes en snel geholpen. Had met 2 weken mijn rijbewijs weer terug ipv de 6 maanden die mijn verteld waren. Helemaal top
Zeer tevreden!
Ontzettend tevreden over de hulp die ik gekregen heb en over hoe snel ik mijn rijbewijs - binnen 10 dagen na een snelheidsovertreding van meer dan 60km/u - terug heb ontvangen! Fijne en snelle communicatie per mail en zeer behulpzaam.
Hele goede ervaring met…
Hele goede ervaring met snelrijbewijsterug.nl
ik zou mijn rijbewijs een aantal maanden kwijt wezen door mijn eigen stommiteit en mede inzet snelrijbewijsterug.nl had ik hem binnen een aantal weken terug ,met dank hier voor
Mj
netjes en snel
netjes en snel , goede communicatie, uitleg, geregeld middels klaagschrift ,mijn rijbewijs terug in twee weken ,de boete die je krijgt is sowieso terecht ,je hebt immers een snelheidsovertreding begaan.
ik had mijn rijbewijs echt wel nodig voor men werk 3 kwartier rijden ,op de fiets 2 en half uur.
Super geregeld!
Super geregeld! Ik had binnen een paar weken mijn rijbewijs terug. Klaagschrift is professioneel opgesteld en direct ingediend zodat er geen tijd verloren gaat. Als je je rijbewijs snel terug wilt hebben dan is dit echt een aanrader. nogmaals bedankt Snelrijbewijsterug.nl
Super snelle, betrouwbare service!
Uitstekend! Op zaterdag 23 januari mijn rijbewijs ingevorderd, waarna ik op zondag 24 januari contact heb gezocht met de mensen van Snelrijbewijsterug.nl. Direct reactie en actie, dinsdag 26 januari het bezwaarschrift ingediend, vandaag 2 februari het rijbewijs terug ontvangen.
Gezien mijn werk kan ik niet zonder rijbewijs, dus ik ben zeer dankbaar voor de ondersteuning die ik kreeg om mijn rijbewijs zo snel terug te krijgen!
Ik hoop uiteraard nooit meer gebruik te hoeven maken van deze service, maar kan het iedereen die het nodig heeft van harte aanbevelen.
Blij met de hulp
Had de snelheid overtreden en had invordering werd goed en eerlijk te word gestaan snel contact en behulpzaam na de 10 dagen ontving ik de besluit brief en een dag later me rijbewijs terug
Zeer goed geholpen
Zeer goed geholpen, snelle reactie en duidelijke communicatie, ik kreeg snel mijn rijbewijs terug, een echte aanrader en vol lof over de bijstand van de mensen van snelrijbewijsterug.nl
Op 2 november 2020
Op 2 november 2020, moest ik mijn rijbewijs inleveren na een meting van 550ug/l. Snel daarna contact gehad met L.H. juristen en alles in werking gezet om mijn rijbewijs zo snel mogelijk terug te krijgen. Het advies en contact verliep vriendelijk en zakelijk via de mail. Wat zat ik.in spanning of ik mijn rijbewijs wel terug zou krijgen, maar dankzij LH juristen is dat gelukt. Op 17 december kreeg ik mijn rijbewijs via een aangetekende brief terug.
Ik kan snelrijbewijsterug.nl iedereen aanraden als je rijbewijs in beslag genomen is.
Binnen een week mijn rijbewijs terug na…
Binnen een week mijn rijbewijs terug na een snelheidsovertreding van 51 km per uur binnen de bebouwde kom! Heel erg blij met dit vlugge resultaat.
Erg goed geholpen!
Goede en duidelijke communicatie!
Een aanrader en snel mijn rijbewijs…
Een aanrader en snel mijn rijbewijs terug heel Nederland wie dit leest een cijfer 10.
Super bedankt!
Super bedankt!
55km te hard gereden, binnen 2,5 week mn rijbewijs terug.. anders twee maanden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.