Deze advocaten luisteren goed naar de situatie. Geven duidelijke en begrijpelijke adviezen en bereiden hun werk goed voor. Ook zijn ze goed telefonisch of per email bereikbaar.
Vorig jaar door een hoge snelheid gereden te hebben rijbewijs ingevorderd. Contact opgenomen met de heer van Nimwegen en De boer die snel contact met mij opnamen. Klaagschrift ingediend en uitei... Mehr ansehen
Bijzonder goed bijgestaan door mr. van Nimwegen, communicatie was helder en zeker niet overmoedig. Uiteindelijk ondanks dat er een feestdag en een weekend tussen zat binnen 6 dagen (3 werkdagen) beric... Mehr ansehen
28 april was me rijbewijs ingevorderd snachts om 03:30 54 km te hard op snelweg. Volgrnde dag op jacht gegaan wie eigenlijk mij best zou helpen nadat ik reviews had gelegen heb ik een mail opgesteld n... Mehr ansehen
- Strafverteidiger
- Rechtsbeistand
- Rechtsanwalt
- Rechtsabteilung
- Rechtsdienstleistungen
- Anbieter juristischer Dienstleistungen
Vom Unternehmen geschrieben
Hulp bij invordering rijbewijs. Rijbewijs ingevorderd? Wij helpen u snel weer op weg. Via Snelrijbewijsterug.nl treft u alle informatie aan over ons. Rijbewijs ingevorderd wegens alcohol of snelheid? Een klaagschrift of verzoek tot teruggave biedt uitkomst. Ook kunt u bij ons terecht voor cbr zaken. Neem contact op met Snel rijbewijs terug en ontvang een kanseninschatting. U kunt ons 24/7 contacteren voor al uw vragen.
Ericssonstraat 2, 5121 ML Rijen, Rijen, Niederlande
- +31642669028
- info@snelrijbewijsterug.nl
- snelrijbewijsterug.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Het rijbewijs was dringend nodig voor…
Het rijbewijs was dringend nodig voor mijn onderneming. Voordelig maar uitstekende hulp gehad.
Na een invordering van twee weken kon ik weer rijden.
Hartelijk dank voor alle steun en…
Hartelijk dank voor alle steun en nachtelijke reply's op mijn late mails. Ik werd altijd gauw gerustgesteld.
Ik had mijn rijbewijs daarbij dringend nodig voor mijn ondernemingen, en kan inmiddels weer rijden! Eind goed al goed. Zonder snelrijbewijsterug.nl was het simpelweg niet gelukt.
Had eerst mijn twijfels
Had eerst mijn twijfels over een vast tarief, maar iedere keer als ik tussendoor vragen mailde kreeg ik snel reactie zonder dat extra in rekening werd gebracht. Persoonlijk werkt dit voor mij het best. Rijbewijs is inmiddels terug. Dank!
Succes met Snelrijbewijsterug.nl
Ik heb me eerst op de hoogte had gesteld wat snelrijbewijsterug.nl als resultaat kon bereiken voor mij in mijn situatie. Snelrijbewijsterug.nl heeft de 3 stappen doorlopen en ik had binnen 7 dagen mijn rijbewijs terug. snelrijbewijsterug.nl heeft correct, bondig en efficiënt met mij gecommuniceerd (ps let op de 'openingstijden'). Het klaagschrift en verzoek tot teruggave waren goed verzorgd en waren een goede weerslag van de informatie ik had aangeleverd. Conclusie: de beloofde inspanning is meer dan geleverd. Natuurlijk ben je altijd zelf verantwoordelijk voor het maken van snelheidsovertredingen en de gevolgen daarvan. Met dat laatste in gedachten kan ik alleen maar heel erg tevreden zijn met het resultaat dat Snelrijbewijsterug.nl heeft bereikt.
Klasse klaagschrift ingediend met…
Klasse klaagschrift ingediend met snelrijbewijsterug.nl. Rijbewijs terug,, bedankt!!!
Rijbewijs ingevorderd
Rijbewijs ingevorderd... Maar heb het middels een sterk klaagschrift versneld terug gekregen! Het contact verliep vanaf het begin prettig en kreeg altijd gauw reactie.
Indiening klaagschrift vlot
Mijn rijbewijs is terug na indiening klaagschrift via Snelrijbewijsterug.
Ik kon snel heen en weer met ze mailen, maar ook via WhatsApp kon ik al mijn vragen kwijt. Ze onthouden je vanaf het begin tot eind. Dus als je een klaagschrift wilt laten opstellen, gewoon doen. Scheelt veel stress voor een vast bedrag.
Klaagschrift opstellen
Contact opgenomen in de nacht en direct antwoord. Dag erna definitief aangevangen en vervolgens werd mijn klaagschrift en verzoek tot teruggave opgesteld. Dankbaar voor de snelheid, de heldere taal en bereikbaarheid. Ik kan inmiddels weer naar het werk met mijn auto.
BESTE TOP ADVOCAAT!
18 juni rijbewijs ingevorderd (58 km te hard op A6) , vandaag 26 juni rijbewijs terug! Dankzij snelrijbewijsterug.nl
Het gebeurde op een vrijdag, dus start van het weekend. Ik ging opzoek naar een advocaat en ik zag de reviews. Ik dacht bij mij gaat het vast langer duren allemaal, maar nee.. 7 dagen en ik heb m terug. Ze hebben mij zelfs in de nacht te woord gestaan! Alles in een raptempo. Communicatie verloopt snel.. Je bent geen last als je ze even belt met een vraag.. Ze weten wie je bent, dus geen nummertje.. Mailen gebeurt ook lekker vlot. Als jij je rijbewijs kwijt bent, twijfel aub niet! Ik ben 550 kwijt en is het zo waard, want anders zou ik mijn rijbewijs 2 maanden kwijt zijn!!
Het opstellen van een klaagschrift en…
Het opstellen van een klaagschrift en verzoek tot teruggave was niet nodig.
Dit had ik al bij een strafrechtadvocaat laten opstellen (niet gespecialiseerd in het verkeersstrafrecht.)
Naar aanleiding daarvan wilde ik informatie omtrent de zitting voor het klaagschrift. Ik stuurde een bericht naar snelrijbewijsterug.nl. Ik werd meteen terug gebeld. Ik kwam er daardoor achter dat een klaagschrift geen zin had, en zelfs erg nadelig was in verband met het CBR.
Dankzij dat ene telefoontje heb ik het klaagschrift dus laten intrekken waardoor de zitting dus niet doorging. Het heeft me veel geld bespaard.
Dank!!
Ervaring klaagschrift en verzoek tot…
Ervaring klaagschrift en verzoek tot teruggave laten opstellen was top!
Rijbewijs is inmiddels terug.
Bedankt snelrijbewijsterug.nl.
Hartelijk dank voor alle hulp en steun.
Wegens te hard rijden 60km te hard ben…
Wegens te hard rijden 60km te hard ben ik aangehouden en is mijn rijbewijs op donderdag 3 juni ingevorderd.
Direct contact gezocht met ze reageren direct, ook in de avond.
Ik was enorm verrast en blij dat ik donderdag 10 juni mijn rijbewijs terug kreeg! Voor €550,- binnen 1 week mijn rijbewijs terug. Zeker doen!
Perfect geholpen
Op zaterdag 29-5-2021 is mijn rijbewijs ingevorderd met een snelheid van 60 kmh te hard.
Ik heb geen moment getwijfeld en meteen contact gezocht met snelrijbewijsterug.nl
Via WhatsApp en e-mail heb ik Holtkamp juristen diezelfde middag benaderd en kreeg even later ook vlot antwoord.
Wel zo fijn dat er meteen gereageerd wordt want je zit toch in de stress.
Een op maat geschreven klaagschrift werd er ingediend en vrijdag 4-6-2021 kreeg ik het fantastische bericht dat ik zaterdag mijn rijbewijs per aangetekende post terug krijg. Precies een week later ipv twee maanden kwijt!
Ik zou iedereen aanraden niet af te wachten maar direct snelrijbewijsterug.nl in te schakelen.
Ps, dit zijn geen mooie praatjes maar is serieus gebeurd.
Aanrader!
Wegens te hard rijden (60km te hard) ben ik aangehouden en is mijn rijbewijs op zondag 16 mei ingevorderd.
Direct contact gezocht met snelrijbewijsterug.nl - ze reageren vrijwel direct, ook in de avond. Goed en professioneel geholpen.
Ik was enorm verrast en blij dat ik op zaterdag 22 mei mijn rijbewijs terug kreeg! Voor €550,- binnen 1 week mijn rijbewijs terug. Aanrader!
Gewoon doen!
In de nacht staande gehouden
Snelheidsovertreding van 52km/uur.
Dezelfde dag contact opgenomen met Snelrijbewijsterug.nl(Holtkamp Juristen).
Duidelijke uitleg hoe en wat de stappenplan gaat worden.
De volgende dag de benodigde documenten gemaild.
Tussendoor gebeld/gemaild/geappt voor info en vragen.
Ze nemen de tijd om alles goed te beantwoorden.
En dat alles voor een vast bedrag...top!!
Binnen 10 (werk)dagen rijbewijs aan de deur in ontvangst genomen!
Nu nog wachten op de zitting voor de uiteindelijke
strafmaat...hopelijk een voorwaardelijke rijontzegging
en/of een fikse geldboete.
Kom je ooit in een soortgelijke situatie?
Niet wachten...gewoon bellen.
Neemt heel veel onrust en twijfel weg!
Groet,
Mistake
Goed geregeld
Goed geregeld. Rijbewijs terug in 2 weken. Dat was zonder rijbewijsterug minimaal 2 weken later geweest. Dus wat mij betreft de 550 euro waard.
Erg goede hulp gehad in een stressvolle…
Erg goede hulp gehad in een stressvolle tijd.
Perfect geholpen
Nadat ik echt flink te hard had gereden, schakelde ik snelrijbewijsterug.nl in omdat ik het echt niet kon veroorloven om mijn rijbewijs kwijt te raken. Ben verrast door de deskundigheid over de ins en outs, supersnel (<24 uur) een erg professioneel klaagschrift gekregen. De communicatie was bovendien erg fijn en snel via whatsapp, we konden zelfs een keer laat in de avond erover bellen. Ik dacht in eerste instantie dat het een week of twee zou duren tot ik aan de beurt kwam. Al met al positief verrast en best bestede 550 euro ooit!
Heel erg content!
Heel erg content! Het duurt altijd te lang, maar ik ontving mijn rijbewijs binnen 10 werkdagen terug dankzij dhr. Holtkamp.
In het begin moet je wel zelf behoorlijk input leveren, maar als dit het resultaat is mag dat er zijn.
Erg blij mee, absoluut een absolute aanrader
(al hoop ik dat het nooit noodzakelijk is natuurlijk ;-)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.