Ni bekräftar bara min uppfattning om er som företag. Många företag skulle i första hand beklaga köpupplevelsen men ni går till angrepp på kunder och skyller ifrån er. Riktigt tråkigt. Men det finns så... Mehr ansehen
Snabb leverans, bra kundservice som snabbt hjälpte att ändra adress när jag hade angett fel av misstag. Lite lägre betyg då örhängena jag beställt såg väldigt annorlunda ut jämfört med på bilden. Pärl... Mehr ansehen
Beställde två stycken armband. Ett till en kille och ett till en tjej. Tjej armbandet var inte riktigt välgjort, med för litet armbandslås. Bytte det till ett större, för enkelhetens skull. Designe... Mehr ansehen
Beställde ett Dyrberg& Kern halsband. Inget halsband kom. Frågade vad som händer? Får detta svarSer att denna aldrig skannats av PostNord, jag skall efterlysa denna. Oftast är de tyvärr borta... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi har ett stort utbud kvalitetssmycken med över femtio olika varumärken i lager. Nyheter varje vecka, fri frakt och snabba leveranser! Välkommen till Smyckendahls.se – Ditt smyckevaruhus på nätet.
Åsögatan 176, 116 32, Stockholm, Schweden
- +468204440
- info@smyckendahls.se
- smyckendahls.se
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Tyckte att leveransen tog lite tid
Tyckte att leveransen tog lite tid, annars fina produkter.
Det gick snabbt och smidigt
Det gick snabbt och smidigt! Leveransen tog bara någon dag och föremålet var bra förpackat :)
Perfekt website
Perfekt website, som levererar snabbt. Varorna överensstämmer verkligen med bilderna.
Jag beställde ett armband i silver som…
Jag beställde ett armband i silver som jag vill returnera då det är i stål.
Använder både stål och silver och detta såg ut och stod att det var silver . Alldeles för dyrt för ett stålarmband. Hur gör jag nu?telefon 0708822281
Allt fungerade som det skulle från…
Allt fungerade som det skulle från beställning till leverans. Fint inslaget paket. Tack!
Den som fick halsbandet blev väldigt…
Den som fick halsbandet blev väldigt glad jätte fint motsvarande mina förväntningar snabb leverans 👍😃
Nöjd
Svarade snabbt på mail
Snabb leverans och bra vara
Dock funkade den inte till det jag tänkt men behöll den ändå
Snabb leverans
Smycket var tyvärr trasigt vid ankomst…
Smycket var tyvärr trasigt vid ankomst men fantastisk kundservice. Snabb!
Varning!!
Varning!!! Handla inte av detta företag. De skickar inte det du har beställt endast fakturan. Sedan är det omöjligt att få tag på dem!
Snyggt halsband och bra priser
Bra produkter och supersnabb leverans!
Supersnabb leverans och fina örhängen
Blev besviken på dem otroligt slarviga…
Blev besviken på dem otroligt slarviga inslagningen av smycket, ihopknögglat som om man haft bråttom ingen din kartong som man är van att få vid smyckeköp och litet kort med tack för att man köpt produkten
Lite besviken trodde att den rosa…
Lite besviken trodde att den rosa stenen skulle vara mer rosa!
Fint armband och väldigt snabb leverans.
Snabb leverans
Snabb leverans! Litet minus att den inte är hel. Svår att ställa in till rätt storlek. Den blir sned på fingret. Men väldigt fin!