Stilsilver Bewertungen 19

2 Sterne
1 Stern

Välpackat.

Välpackat.
Köpte ett litet smycke som inte kostade så mycket heller. Kom dock så välpackat i en liten påse och inslaget i silkespapper och förpackat i en liten kartong. Man blir glad när varor man köpt hanteras väl och förpackats med omsorg.

19. Januar 2026

Toppenbra!

Handlat härifrån flera gånger, det har alltid varit toppenbra både avseende leverans och kvalité på smycken. Kan dock inte uttala mig om reklamation eller retur då jag inte gjort någon sådan.

1. November 2025

Beställde 3 armband

Beställde 3 armband, när de kom fram så stämde de inte överens med bilden på hemsidan. Mailade men fick inte något svar. Alla armband gick sedan sönder efter ca 1-2 veckor. De var tyvärr studentpresenter så de befinner sig inte på samma ställe i Sverige och kunde därav inte göra en reklamation. Väldigt dålig service. Fick ingen annan typ av kompensation. Köp inte härifrån.

12. Juni 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tyvärr bara halvnöjd med min order

Tyvärr bara halvnöjd med min order. Smyckena är fina och många av dem var bra, men ett par örhängen var ordentligt olika stora. Dessutom går piggen i det större örhänget inte hela vägen in i ”röret” (insticksmodell) vilket gör att det liksom blir ännu större när det används.
Kundtjänst svarade enbart väldigt kort, och inte direkt överdrivet trevligt, att de kan vara lite olika stora eftersom de är handgjorda och att jag fick se om jag kunde sticka in den längre (det går inte eftersom den är svetsad där, eller vad det heter inom silversmide). På ett av de andra paren som också är insticksmodell, är piggen så kort att den med jämna mellanrum åker ur vid minsta kontakt med t.ex en hårslinga.
Hade gärna velat vara odelat positiv men… det är jag dessvärre inte.

26. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Själva smyckena var fina och…

Själva smyckena var fina och levererades hyfsat snabbt, men en ring stämde inte i storleken (betydligt större än en annan som beställdes i samma storlek) och den hanteringen har varit under all kritik från början. Jag har snart väntat en månad på att få det löst och då smyckena köptes för att passa tillsammans har jag inte kunnat använda något av det. Nonchalant bemötande och långsam och omständlig hantering, extra uselt när man köpt mycket och förklarat att det var tänkt tillsammans.

10. Juni 2025

Pinsamt

Pinsamt. Handla inte av dom! Mikroskopiska och ofullständiga produkter samt dålig service .

13. Dezember 2024

Uselt bemötande

Ja, jag gjorde fel: jag hade köpt tre ringar och de var alldeles för stora, trots att jag mätt noggrant innan. Jag bor i Gbg och var i stan i ett annat ärende, så chansade på att kunna lämna min retur direkt till kontoret istället för att posta paketet. Det skulle jag inte ha gjort! Personen som svarade i porttelefonen var så otrevlig att jag nästan började gråta och innan jag visste ordet av hade hon slängt på ”luren”, utan att samtalet blev avslutat. När jag kom hem läste jag på webbplatsen att de inte vill ha besök till sitt kontor. Jag skulle givetvis ha kollat där först, men jag kände mig glad och spontan och tänkte att jag kanske till och med kunde provat mig fram till rätt storlek på plats eftersom måtten på sidan inte stämde med mitt måttband hemma. Jag fattar att vi kunder kan vara besvärliga emellanåt (jag jobbar själv med människor, så jag vet) och alla kan ha en dålig dag. Men det rättfärdigar inte att vara otrevlig eller slänga luren i örat på en kund, även om jag som kund gjort ”fel”. Jag kommer aldrig handla här igen.

10. September 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Inte trevligt bemötande

Inte trevligt bemötande. Paket som ej anlänt till brevlåda. Blev ombedd att plinga på hos grannar om de fått paketet.
Mycket nedlåtande istället för att lösa problemet.

1. Februar 2024

Obehaglig situation

Det blev en mycket tråkig shoppingupplevelse att handla av STIL Silver.
Ringen jag fick i present var mindre än angivet mått. Butiken påstod att måttet stämde (trots att jag fått den mätt i en känd guldsmedkedja, med deras verktyg), de påstod att det hade med amerikanska storlekar att göra, men jag tänker att millimeter är millimeter. De gick ändå med på att byta den. Jag valde att gå upp 2 storlekar då jag fick sår på fingret. Den större ringen kom och var alldeles för stor. Då beställde jag en ny ring, storleken mittemellan. Den kom och var lika stor som den största. Då började problemen. STILS kundtjänst argumenterade och vred och vände på allt jag sa, mail efter mail, efter mail. De vägrade förstå att jag fått två lika stora ringar.
Mycket obehaglig kommunikation.
Jag kommer aldrig att handla där igen.

8. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra pris för fina smycken.

Är supernöjd, bra pris för fina smycken. Fint förpackat och skickat med spårbar försändelse till brevlådan.
Lär handla där fler gånger.

31. Januar 2024

Stilsilver är fantastiska!

Jag rekommenderar er att handla ifrån Stilsilver av hela mitt hjärta! Det är ett seriöst och jättebra företag. De skickar snabbt och har otroligt vackra och välgjorda smycken till väldigt bra priser. Jag har personligen köpt alla möjliga smycken och kedjor ifrån dem och jag har blivit otroligt nöjd varje gång! Dessutom är personalen helt underbara! Så tveka inte, utan köp ifrån dem! Jag är tveklöst en återkommande och otroligt nöjd kund!

5. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra kvalité till rimligt pris!

Köpte ett par silverörhängen och en tunn silverring för ett tag sen. Mycket prisvärda och i bra kvalité. Köpte även smycken från Stilsilver nu i jul.

28. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ena örhänget gick sönder innan min…

Ena örhänget gick sönder innan min dotter ens hann sätta på det. Hon hade även köpt en öroncuff av samma modell som efter några dagars användning gick i två bitar. Att köpa smycken här blir dyrt då det kostar nästan lika mycket att reklamera och hur ska vi kunna bevisa att det var pga dålig kvalitet som piggen på det trasiga örhänget gick av och inte för att min dotter var oaktsam. Julklappen gick från glädje till stor besvikelse. Vi köper inget mer härifrån.

24. Dezember 2023

Dåligaste kvalitén

Efter att jag hade fått paketet, provade jag ett par örhängen som gick sönder första sekunden jag tog i det. Jag ville även skicka tillbaka ett annat par örhängen, eftersom dom inte alls gick att stänga. Jag reklamerade båda paren, men dom var absolut inte hjälpsamma och skickade bara ena örhänget av det nya paret. Dom sa även att dom inte kunde göra något åt dom andra örhängena. Jag skulle få betala frakten för att skicka tillbaka dom, plus att jag skulle betala för frakten tillbaka till mig. Jag är väldigt besviken på kvalitén på varorna.

27. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fick skämmas för julklappen som jag…

Fick skämmas för julklappen som jag köpte hos dem. Dåligt kvalité, rekommenderar inte att handla online, de erkänner absolut inte att produkten inte motsvarar beskrivningen och att den är slarvigt tillverkad.

29. Januar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr