Var inde i den fysiske butik i Brønderslev, da jeg var løbet tør for væske. Manglende enthusiasme hos pigen bag disken, det virkede som om hun helst ville være andensteds. Jeg spurgte til en type mi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde aldrig benyttet Smokey før, så jeg var lidt skeptisk især da deres hjemmeside virker sådan lidt halv bagt. Men til min glædelige overraskelse var priserne billige og leveringen var afsted al... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har handlet en del gange i jeres webshop, og har altid været super tilfreds med jeres produkter. Er lige kommet hjem efter en weekend tur i Odense, hvor jeg besøgte jeres butik på Skibhusvej. Samme... Mehr ansehen
Jeg har tre GLS pakker til afhentning i Smokey Sønderborg i dag, pakker jeg absolut skal bruge i dag. Da jeg ved butikkens åbning ankommer, hænger der i døren et stykke papir med en flabet smiley, sam... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Smokey er Danmarks førende e-cigaret forhandler/side. Siden har tre overordnede formål: E-cigaretter og tilbehør handel i fysiske forretninger fordelt i Danmark. E-cigaretter og tilbehør webshop med salg. Fællesskab / community med artikler, guides, og forum. Vi startede salg af e-cigaretter på fysisk lokation tilbage i 2010. Året efter åbnede vi webshoppen smokey.dk. Sidan da, har vi åbnet butikker i Frederikshavn, Hjørring, Aalborg, Aabenraa, Sønderborg, Odense. Smokey bliver drevet i Danmark og er 100% ejet af virksomheden Smokey Dk Aps (CVR: 35253807). Smokey er et varemærke tilhørende Smokey Dk Aps.
Bredgade 1, 9700, Brønderslev, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
E-juice virker meget tynd i det og smagen er heller ikke så gennemtrængende, som andre lignende produkter. Men fin service og hurtig levering.
Klik klik, tast tast. Betal. Bekræftet. Pakket. Afsendt. Modtaget dagen efter. Job well done
De gange jeg har bestilt varer har jeg altid haft dem dagen efter. Det er hvad jeg kalder god betjening. Tak for det.
Fantastisk service og priser..
Varmeste anbefaling herfra.
Min oprindelige oplevelse var egentlig utrolig dårlig - Men jeg må nu erkende, at jeg faktisk selv havde en del af ansvaret herfor.
Jeg fik rigtig hurtigt tilsendt min ordre, desværre var der en fejl på det tilsendte batteri (regulerings knapperne virkede ikke). Jeg skrev derfor til deres kundeservice via deres hjemmeside, og undrede mig en del over jeg aldrig fik svar. Det viste sig så, at samtlige mails de havde sendt mig, var havnet i mit spam-filter (hvilket jeg ikke havde tjekket). Men da vi først fik styr på kommunikationen, ja så var servicen langt over det man kan forvente!! Det endte nemlig med, at søde Pia kørte hele vejen hjem til mig privat, og byttede det defekte batteri - det synes jeg virkelig er overordentlig god stil og service! 👍🏼👍🏼👍🏼 De varmeste anbefalinger herfra, og jeg handler der helt sikkert igen! 👌🏼😄

Antwort von Smokey
Ville have købt en Wismec RX200 som er adverteret til 392,64,- men når den er lagt i kurven stiger prisen til 409,-
Det er en ommer
Og som respons til svar: Jeg lagde en Wismec RX200 i indkøbskurven, og gik derefter direkte til indkøbskurv og betaling, men der var prisen ændret til 409,-

Antwort von Smokey
Handler klart der igen :-)
Da jeg fik min vare mangler der en del af varen

Antwort von Smokey
Har handlet mange gange hos Smokey. Altid - på nær en enkelt gang - meget hurtig ekspedition og forsendelse.
Kan kun anbefales.
Super hurtig levering og god service når i ikke lige har det man bestiller super godt
Jeg fik mine vare leveret dagen efter jeg havde bestilt dem. Men beklageligt har jeg modtaget en forkert væske da den ene jeg bestilte var på hjemmesiden men ikke i butikken.
The last Rating was written too fast.
smokey read my E-Mail and answered with
top Service Options to compensate my order.
sorry smokey
My Order was very quiekt at home.
3 Day from denmark to Germany. That was very well.
But I think, that they dont read their e-Mails.
My Order wasn't completly.
A Part of them was 10 bottles for mix liquids, but i got
Only 8 Bottles. :-(
Mistakes can be happen , but not answer on my questions isn't
Fair.
Har indtil nu kun fået god kundeservice og fået de produkter jeg ønsker mig med kun en lille fejllevering.
Eneste minus er, at deres væske er for dyr.
Smokey har rigtig gode vare, deres e-væsker smager godt-deres batterier OSV er i top, godt sted at handle, besøg også deres forretning på Skibhusvej i Odense de er super rare og dygtige til at hjælpe dig, SMOKEY kan kun varmt anbefales
Jeg bestilte noget fra jeres butik, hvor jeg trykkede "Pakkepost". Der stod at det ville tage 1-2 dage får pakken ankom. Nu er der gået 4 dage og jeg har ikke modtaget pakken endnu.

Antwort von Smokey
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.