Var inde i den fysiske butik i Brønderslev, da jeg var løbet tør for væske. Manglende enthusiasme hos pigen bag disken, det virkede som om hun helst ville være andensteds. Jeg spurgte til en type mi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde aldrig benyttet Smokey før, så jeg var lidt skeptisk især da deres hjemmeside virker sådan lidt halv bagt. Men til min glædelige overraskelse var priserne billige og leveringen var afsted al... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har handlet en del gange i jeres webshop, og har altid været super tilfreds med jeres produkter. Er lige kommet hjem efter en weekend tur i Odense, hvor jeg besøgte jeres butik på Skibhusvej. Samme... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Smokey er Danmarks førende e-cigaret forhandler/side. Siden har tre overordnede formål: E-cigaretter og tilbehør handel i fysiske forretninger fordelt i Danmark. E-cigaretter og tilbehør webshop med salg. Fællesskab / community med artikler, guides, og forum. Vi startede salg af e-cigaretter på fysisk lokation tilbage i 2010. Året efter åbnede vi webshoppen smokey.dk. Sidan da, har vi åbnet butikker i Frederikshavn, Hjørring, Aalborg, Aabenraa, Sønderborg, Odense. Smokey bliver drevet i Danmark og er 100% ejet af virksomheden Smokey Dk Aps (CVR: 35253807). Smokey er et varemærke tilhørende Smokey Dk Aps.
Bredgade 1, 9700, Brønderslev, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Var inde i den fysiske butik i Brønderslev, da jeg var løbet tør for væske.
Manglende enthusiasme hos pigen bag disken, det virkede som om hun helst ville være andensteds. Jeg spurgte til en type mint/pebermynte væske og fik "nej det har vi ikke.. ikke noget "men vi har fx dét her".. jeg fik noget brugbart, men det var langt henne og hente.
Sælger genet er i hvert fald gået hende forbi, men fik da et " ha' en god dag" på vej ud af døren.

Antwort von Smokey
Jeg giver én stjerne fordi... for f altså... - Den 17 maj bestiller jeg online en e-cigaret og væske uden nikotin for 498 kr fordi at jeg er i en Akut situation hvor jeg skal stoppe med at ryge. - Gennemfør bestillingen inden 3 timer... og så modtager jeg vel produkterne mandag eller tirsdag. - Tirsdag modtager jeg en mail fra smokey.dk at produkterne er leveret til pakkeshoppen...!?! - Torsdag ringer jeg til GLS, Kolding :) og derefter var det åbenbart chefen for smokey.dk...da jeg fortsat ikke har modtaget mine Nu betalte produkter.- Fredag den 23 maj bliver jeg ringet op af GLS, Ålborg og derefter snakker jeg med en pige fra smokey.dk... og det går virkelig op for mig at begge steder frasiger sig alt ansvar. ( om smokey.dk har afleveret min pakke i en dao eller postnord...bla bla
- GLS Ålborg har 10 dage til finde pakken.
Hvad skal jeg med de bestilte produkter om 10 dage.. ??
- Smokey.dk har længe hævet de 498 kr, så de er da p ligeglade om de har "stjålet" fra en førtidspensionist.
Bvdrkkk ....

Supergod og kompetent betjening. Godt sortiment. Kan anbefales

Antwort von Smokey
Kan man få en smags prøve end man køber dem

Antwort von Smokey
Super god butik, med et udemærket udvalg af produkter. Sød og venlig personale. Kan varmt anbefale stedet :)

Antwort von Smokey
Har handlet i smokey i Brønderslev et par gange og jeg må sige at det er et helt fantastisk sted at komme.
Man mødes med et kæmpe smil af den sødeste pige, her føler man sig meget velkommen.
En lille sludder, bliver det også til, så jeg kommer helt sikkert igen.
Mine varmeste anbefalinger

Antwort von Smokey
Nu er det min datter der bruger e cigaret men jeg kommer der ofte da jeg køber for hende ind imellem, og de er imødekommende, søde og venlige og har altid tid til en lille snak når man kommer så kun ros til butikken og de søde mennesker som står og ekspederer.

Antwort von Smokey
Virkelig hjælpsomme med opstart af rygestop, fantastisk service og opfølgning fra ekspedienterne...
En helt igennem god og tryg oplevelse.

Antwort von Smokey
Bestilt i febuar nogle coils på deres hjemmeside, da de ankom var det de forkerte. Skrev en mail til dem og de sagde de ville sende nogle nye. blev ringet op dagen efter mens jeg var på arbejde, der blev jeg fortalt at de rigtige coils skulle være inden i og det bare var emballagen der var forkert. Tjekkede selvfølgelig da jeg kom hjem og det var de forkerte der var inden i. sendte en mail, men nu var der intet svar og står tilbage med coils for 450kr som ikke kan bruges. Fik heller ikke nogen ordre bekræftelse på mail, som man normalt får. 1 stjerne herfra og vil fraråde andre at købe hos smokey

Antwort von Smokey
Super god service, altid en hjælpende hånd og godt udvalg ag e væsker

Antwort von Smokey
Fremragende sted! Helt igennem fantastisk service. Kan kun anbefales.

Antwort von Smokey
Forfærdelig service, jeg har betalt 30kr for en 100ml plastikbøtte, der har i da taget mig med bukserne nede!
Damen bag kassen spurgte ikke engang om jeg ville have en bon.
Pengene er kommet retur

Antwort von Smokey
Jeg har KUN gode ting at sige om Smokey Skibhusvej, i Odense. Altid sød, smilende og venlig betjening.
Det eneste tidpunkt hvor jeg har været irriteret var da jeg havde taget fejl af åbningstiden. Jeg måtte skuffende gå væk derfra af igen 😂

Antwort von Smokey
Vildeste oplevelse kommer i butikken i brønderslev, hvor jeg bliver mødt af den mest venlige og dygtig medarbejder Patrick. Han gav mig vejledning, fortalte mig fordele og ulemper. Guidet mig til hvilken smag, jeg skulle vælge. Følte mig super godt behandlet og som en A kunde, selvom det var første gang i butikken eller handler jeg altid online, hvor hjemmesiden er super god og hurtig levering. Har også ringet til kunderservice, de var super hurtige og effektive til at fikse mit problem, som jeg iøvrigt selv havde lavet.
Kan ikke andet end at anbefale dette brand til alt og alle.
FANTASTISK.
Derfor 5 stjerner herfra.

Antwort von Smokey
Jeg har handlet meget hos smokey i Brønderslev. Væsken var af rimelig kvalitet, og priserne var fornuftige. Men lige pludselig var priserne næsten steget 100%. Jeg har altid fået rabat der inde, som så mange andre. Men det stoppede lige pludselig fra den ene dag til den anden? Jeres priser er meget dyre hvis man sammenligner jeg med andre. Jeg kan fx. Få 100 ml væske med 6 mg i Nørresundby til 200kr. Smokey i Brønderslev vil have 245kr. For 50 ml væske med 6 mg. Det er fuldstændig vandvittigt
Mig ser de ikke igen før priserne kommer ned.

Antwort von Smokey
Super fed butik og virkelig flink og hjælpsomt personale, kan klart anbefale det😁

Antwort von Smokey
Har i ca. 4 år handlet i Smokey Skibhusvej Odense. Har i hele perioden fået en meget venlig og professionel betjening 😊. Kan kun give min bedste anbefaling til nye kunder. Mvh Anne-Marie

Antwort von Smokey
Jeg har tre GLS pakker til afhentning i Smokey Sønderborg i dag, pakker jeg absolut skal bruge i dag. Da jeg ved butikkens åbning ankommer, hænger der i døren et stykke papir med en flabet smiley, samt ordlyden at butikken er lukket i dag. Fuldkommen skandaløst at tillade sig dette helt uanmeldt, når man samtidig fungerer som pakkeshop. Det er sågar tidligere hændt, eneste forskel at der denne gang var hængt en i øvrigt ubrugelig seddel op. Man kan håbe at GLS fremadrettet vælger sine samarbejdspartnere med større omhu, så vi slipper for deres manglende professionalisme! 0 stjerner!

Antwort von Smokey
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.