Smokey Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Var inde i den fysiske butik i Brønderslev, da jeg var løbet tør for væske. Manglende enthusiasme hos pigen bag disken, det virkede som om hun helst ville være andensteds. Jeg spurgte til en type mi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har handlet en del gange i jeres webshop, og har altid været super tilfreds med jeres produkter. Er lige kommet hjem efter en weekend tur i Odense, hvor jeg besøgte jeres butik på Skibhusvej. Samme... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har tre GLS pakker til afhentning i Smokey Sønderborg i dag, pakker jeg absolut skal bruge i dag. Da jeg ved butikkens åbning ankommer, hænger der i døren et stykke papir med en flabet smiley, sam... Mehr ansehen

1. E-Zigaretten-Fachhandel

Vom Unternehmen geschrieben

Smokey er Danmarks førende e-cigaret forhandler/side. Siden har tre overordnede formål: E-cigaretter og tilbehør handel i fysiske forretninger fordelt i Danmark. E-cigaretter og tilbehør webshop med salg. Fællesskab / community med artikler, guides, og forum. Vi startede salg af e-cigaretter på fysisk lokation tilbage i 2010. Året efter åbnede vi webshoppen smokey.dk. Sidan da, har vi åbnet butikker i Frederikshavn, Hjørring, Aalborg, Aabenraa, Sønderborg, Odense. Smokey bliver drevet i Danmark og er 100% ejet af virksomheden Smokey Dk Aps (CVR: 35253807). Smokey er et varemærke tilhørende Smokey Dk Aps.

Akzeptabel

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sendte den forkerte vare og ignorerede mig efterfølgende.

Jeg havde aldrig benyttet Smokey før, så jeg var lidt skeptisk især da deres hjemmeside virker sådan lidt halv bagt. Men til min glædelige overraskelse var priserne billige og leveringen var afsted allerede næste dag. Desværre modtog jeg dog en anden vare end den bestilte. Jeg kontaktede Smokey der dog rettede fejlen inden for kort tid og jeg modtog varen jeg havde bestilt plus en ekstra bonus.

11. November 2016

Hej Lasse.
Jeg kan se at der er sendt en mail til dig den 19/11, hvis den ikke ligger i din indbox, kan du måske finde den i dit spamfilter.
Problemet er at den stadig ikke er kommet på lager hos vores grossist :(

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har ikke fått varen enda

Har ikke fått varene jeg bestilte 30.aug.... Fikk bekreftelse på Mail at varene var sendt den 31. aug og idag er det 12.sept...da bør varene innfinne seg mener jeg...

12. September 2016

Hej Grete
Hvordan kan din oplevelse hos os vurderes til kun én stjerne?
Trustpilot skriver om 1 stjerne "Dårlig - uacceptabel oplevelse, urimelig og grov behandling."....
Dit argument er at du ikke har modtaget den ordre vi sendte dig den 31. august. Udover din bestilling den 30. august, har vi intet hørt fra dig.
Hvordan skulle vi vide at din ordre ikke er modtaget, når du selv har valgt brevpost?

Ved bestillingen har du accepteret vores handelsbetingelser, hvori der bl.a står
Forsendelser til udladet der sendes som brevpost, er ikke forsikret.
Ved ordre over 800,00 kr, er der gratis forsendelse. Dog skal du være opmærksom på at denne forsendelse er brevpost, og uden forsikring.
Der kan forekomme told & afgifter på ordrer leveret til et land udenfor EU. Disse udgifter betales af køber.
Smokey kan ikke garantere det enkelte lands regler og love, for indførelse af varer."

Havde du kontaktet os, er jeg sikker på at vi kunne ha fundet en løsning.
En løsning der havde været rimelig for os begge 2, og ikke som i denne anmeldelse.

Med Venlig Hilsen
Smokey

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

et fantastisk sted at handle!!.

Altid en super betjening og særdeles hurtig ekspedition.
Skulle det vise sig at man midlertidig er udsolgt i en bestemt varegruppe, så er de enormt behjælpsomme med at finde dig et alternativ som så kan benyttes indtil lageret er oppe og stå igen.

7. September 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og gode produkter

Nu har jeg handlet en del gange hos Smokey - både på nettet og i deres fysiske forretninger og der har aldrig været nogle problemer. Man får hjælp, hvis man har brug for det, og produkterne er altid i super kvalitet.

15. August 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Når jeg kommer i butikken er der altid smil på og de er meget hjælpesom, deres hjemmeside er også super, nem og overskuelig 😃😃😃😃😃

27. Juli 2016
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alt gik fint

Jeg fik god service, og hurtigt svar på en forespørgsel.
Ville gerne kunne vælge hvilket posthus min pakke skal sendes til.

19. Juli 2016
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg har ikke modtaget noget endnu

Det er 5 dage siden jeg har bestilt uden at modtage mine varer. Tracker jeg min pakke står der at den stadig ligger hos jer.
Ny pakke er modtaget og tak for det👍

5. Juli 2016

Hejsa
1 stjerne :( Lad os se om ikke vi kan få rettet op på det...

Du lagde ordren hos os 30/6 kl 16:21, kl 16:36 er ordren pakket og afhentet af PostDanmark kl 17:00.
Når Post Danmark skriver "Forsendelsen gøres klar hos afsender, men vi har endnu ikke modtaget den. Kontakt eventuelt afsenderen", er det fordi pakken ikke bliver scannet ved afhentningen, men først engang sent samme aften, normalt.
Hvad der er sket i dette tilfælde, ved jeg af gode grunde ikke, da vi ikke følger alle pakker vi sender, via track and trace, men formoder at PostDanmark overholder deres del af aftalen, når pakken er leveret til dem.
Men pakken er sendt sammen med alle andre ordre, samme dag.

Jeg vil kontakte dem imorgen, hvorefter jeg kontakter dig.

Med Venlig Hilsen
Smokey

PS. Ny ordre blev afsendt, og er efterfølgende modtaget.
Postdanmark erstatter den første forsendelse.
Af samme grund, håber vi at du vil revurdere din oplevelse hos os ved at rette denne

Billigt billigt billigt

Nemt at finde rundt på hjemmeside. Rigtige gode priser. Har det man skal bruge. Og super hurtig levering. Dag til dag. Stedet hvor jeg gerne handler igen.

26. Juni 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr