Banner for Smeg Denmark

Smeg Denmark Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Smeg elkedel meget utæt efter kun lidt brug. Desværre over garanti. Desuden ligner den en kedel som er isoleret, så man kan røre den når man har kogt vand. Men den er brandvarm uden på. Pris og kvali... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vær obs på at om man kjøper komfyr fra Smeg så må man ha elektriker for å montere på ledning. Støpsel og kabel medfølger ikke. Det koster noen tusen i tillegg. Komfyr som oppgis å være 60 cm går ikk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Update 20. okt: SMEG erstattede elkedlen, selvom den var udløbet. Kundeservice hos SMEG ydede en superb service. Jeg har derfor opdateret anmeldelsen fra 2 til 5 stjerner. Original anmeldel... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores kaffemaskine gik i stykker da jeg var ved at rense den, da den var over garantiperioden var vi sikker på det ikke kunne gøres noget uden betaling. Concept store Copenhagen får den indlevere... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

Smeg er en italiensk hvidevarevirksomhed, der har hjemsted i Guastalla nær Reggio Emilia i Norditalien. Smeg har datterselskaber i hele verden, kontorer på alle kontinenter og et omfattende salgsnetværk.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

17 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Ubehøvlet betjening

Ubehøvlet betjening, uendeligt lange leveringstider som hele tiden blev udskudt. Der udvises total ligegyldighed med kunderne fra personalets side, jeg sætter aldrig mine ben i den butik igen og køber aldrig mere smeg.

27. Februar 2019

Køber

Køber
Aldrig Smeg mere blev anbefalet af den lokale aubo/kitbo køkken forhandler deres printplade er noget kinesisk skrammel og koster kassen hvis den skal skiftes kan kun frarådes folk at købe dette mærke

23. Februar 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mit røde Smeg køleskab er som en…

Mit røde Smeg køleskab er som en megalækker kæreste, der er dyr i drift, og som du bliver træt af meget hurtigt.

For 9000 kr skal man forvente, at kvaliteten er i top. Det er mildt sagt ikke tilfældet...

1. Det larmer som ind i et ondt år... som om det har ekstremt svært ved at klare sin opgave.

2. Gummiet der holder kæleskabsdøren til køleskabet er flækket halvvejs efter 1 år. Det burde være umuligt for et så dyrt køleskab....

3. Alle plastik opbevaringskasser er flækket og virker som utroligt skrøbelige...

Fakta. Som den lækre kæreste er kigger jeg på mit røde køleskab og ser et smukt ydre, der desværre er high maintenance og på ingen måde lever op til din pris.

Køb fra konkurrenten. Udseende er absolut ikke alt.

24. November 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Induktionskomfur 3 et halvt år på…

Induktionskomfur 3 et halvt år på bagen. Pris ca 12.000 kr. Midt i madlavningen begynder det at lugte af brændt elektronik med tilhørende røg. Bestilte reparatør [ ikke Smegs egen ) Det var galt med den ene kogeplade. Den skulle skiftes. Man kan bare ikke skifte en af pladerne så det er alle 4 der udskiftes Pris 6500 kr og med besøget af den flinke servicemand ville prisen ende på 7300.
Det er for vildt så det er sidste gang jeg går ombord i et Smegprodukt.

3. Oktober 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte en SMEG blender i januar 2018…

Købte en SMEG blender i januar 2018 hos IMerco. Vi har brugt den ca. to gange om ugen til at lave smoothies på.
Pludselig var den utæt i bunden og det viste sig, at to ekstremt tynde plastgevind var knækket.
Jeg indleverede hos Imerco, som sendte den til SMEG kundeservice.
Fik besked tilbage i går.
SMEG vil ikke reparere eller bytte, de påstår at vi har "voldet" den.
Vi har fulgt brugsanvisningen præcist og på ingen måde "voldet" noget som helst. Den er lavet af uholdbart tyndt plastic i bunden, som ikke tåler brug.
Den kostede 1700kr i januar 2018 - de penge er tabt - ingen dækker eller erstatter en krone. SÅ VI ADVARER hermed, ADVARSEL: Køb ikke SMEG.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende. SÅ dårlig behandling.

TOTALT elendigt produkt og elendig KUNDESERVICE.

Vi køber aldrig SMEG igen. ALDRIG

KØB ikke SMEG.

Kan derimod anbefale KItchenaid og Braun.
Vores maskiner fra dem har holdt til næsten daglig brug gennem mellem 15-25år. Og vi tvivler på at disse vil give os så dårlig en kundeservice, hvis der skulle opstå problemer.

Mvh Iben Nielsen

26. Mai 2018

DÅRLIG DÅRLIG SERVICE!!!

DÅRLIG DÅRLIG SERVICE!!!

For 2 år siden skulle jeg købe et nyt køleskab.... jeg besluttede at det vigtigste var rummængde og udseende, prisen måtte jeg leve med.... og det endte med et Smeg....

Efter 1 år begynde der at løbe vand ud... jeg kunne ikke finde noget sted det skulle enses og troede det var kondens. Det blev så slem at jeg måtte have nyt køkkengulv og var tossede på børnene som ikke lukkede det ordentlig til.... men det blev ved... og det nye gulv begyndte at boble. Til sidste ringede jeg til Smeg Danmark som sende en mand ud.... hele kølesystemet er ruster og alt denne rust lå og stoppede afløbet...

Og så begyndte den dårlig service.... jeg ringer frem og tilbage mellem deres montører i Danmark, Karsbæk hvidevarerservice, som siger de ikke har hørt noget, Smeg som siger de nu endelig har sendt et nyt og der sker snart noget. Og her næsten 4 uger efter er der stadig ikke sket noget.

De sagde jeg skulle sende fakturaen på gulvet til dem, hvorefter jeg får en mail om hvorfor jeg har sendt den. Jeg har nu talt med 2 andre i kunde service, den sidste en svensk dame for 1 uge siden, som ville tale med hendes chef om fakturaen.... og mit nye gulv bliver værre og værre.....så jeg må nu have skiftet gulvet for 2. gang. DER SKER INTET!!!

DET ER SÅ FUSTRENDE! Men jeg må prøve at ringe til Smeg igen i dag.... det er så 7. opkald til dem....

Tina STålung

25. Mai 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse herfra!

Jeg bestilte 2 ting på Shoppen. Den ene var en el-kedel. Da jeg modtog den, var den helt ny, men der var en meget lille ridse i lakken. Jeg skrev til kundeservice, som med det samme sendte en retur-label OG en ny el-kedel samtidig. Også selvom den første ikke var sendt retur. Det er god service!

13. Dezember 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig kvalitet er en underdrivelse - vent til du møder kundeservice!

Jeg har gennem tiden haft en del Smeg produkter, som har været af dårlig kvalitet. Men værst forholder det sig med et GasHub jeg købte for ca 2 år siden og installerede i mit nye køkken. Nedenstående kan man læse min klage til Smegs kundeservice:
Til rette vedkommende.
Jeg har en klage over Smeg PV175CB. Gas hubben er godt nok hvid, og selve hubbens plade fungerer også fint, og den glas-agtige overflade kan rengøres ret nemt. Helt anderledes forholder det sig med brænderne og krydsene hen over dem, som er nærmest umulige at rengøre. I stedet for, at belægningen på kryds og blus er skidtafvisende, som de burde være, brænder skidtet sig i høj grad fast i belægningen.
Det har været sådan, siden jeg købte den, og vedlagt finder I billeder af, hvordan den ser ud, når den ER rengjort med alverdens knofedt. Det kan ikke være rigtigt - jeg tænker, der må være en produktionsfejl i brændingen af den glasur brændere og kryds er beklædt med. Der findes jo andre hvide, porcelænsbelagte ting, der sagtens kan holdes rene, så det er mig komplet uforståeligt, at det ikke er tilfældet med dette produkt. Det er trods alt en gas hub, og man må forvente, at folk laver mad på den, og at den kan rengøres efterfølgende.
Desuden har jeg adskillige gange måtte bestille nye dutter (dvs. gummifødder) til krydsene, da disse går i stykker igen og igen. Billede af det, er også vedlagt. Når jeg har modtaget nye dutter, har de holdt i ca 3 mdr. hvorefter de er gået i stykker igen.
Desuden er den elektriske tænding på midterblusset gået i stykker, og virker ikke længere, så jeg er nød til at bruge lighter eller tændstikker for at tænde det blus.
Alt i alt er produktets kvalitet under al kritik, og jeg mener, at et produkt, der permanent har denne dårlige tilstand efter kun ca 18 måneders brug (der gik lidt tid efter jeg købte det, før køkkenet var klar til at hubben kunne blive installeret) bør erstattes med et bedre fra jeres side.
Jeg ser frem til at høre jeres svar på min klage.

Svaret på denne klage er:
At jeg kan få 50% rabat på at KØB af nye dele til min GasHub i deres butikker. Og det er altså inden de 2 års garanti er udløbet!
Da jeg spørger ind til, om dette virkelig kan være rigtigt, sender de mig blot samme svar igen. Og lukker sagen!
Jeg har også prøvet at ringe til dem, men kom heller ingen vegne med det.
Altså må jeg nu 2 år efter købe en helt ny GasHub til hen ved 5000/7000 kr - i et andet mærke selvfølgelig. Jeg køber i hvert ALDRIG Smeg igen!!!

7. November 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

SMEG opvaskemaskine STA8639L3 købt juli …

SMEG opvaskemaskine STA8639L3 købt juli 2014. Mange, mange besøg for at reparere låge m.v. Sidst havde vi besøg af N.A. Hvidevarerservice ApS som jeg vil frarråde at bruge. Servicemanden kunne på 1-2 minutter have renset udløb med et stykke ståltråd. Alternativt kunne han have vist hvor problemet kunne ligge. Henviste til VVS for det var ikke hans opgave at få maskinen til at køre! SMEG burde finde et seriøst servicefirma. Regningen er betalt under protest.

6. Juli 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte Smeg komfur for 30.000 kr skal nu …

Købte Smeg komfur for 30.000 kr skal nu efter 5 års almindelig madlavning repareres for 12.000. Det er 8.000 kr om året for at varme sin mad !
Der er ingen grund til at købe Smeg komfurer ! Kvaliteten er dårlig der er ingen garanti og ingen smæg for skillingen hold jer væk

18. April 2017

SMEG induktionsplade SI 3842B

SMEG induktionsplade SI 3842B

Pas på.
I tordenvejr brændte hele elektronikken selv om vort hfi relæ slog fra.
Omkostning 5000 kr, og så kan det ske igen!!
På opfordring til SMEG i Italien om at indsætte en slags sikring fik vi
bare at vide at den opfyldte EU specifikationer.

Dårligt produkt og dårlig service.

Fritz Erhald

10. April 2017

SMEG FAB 32

Vi købte i 2015 et SMEG fab 32 køleskab. Køleskabet larmer meget mere end der står i specifikationerne, og der kommer store brag fra køleskabet. Vi har forsøgt at reklamere - både gennem Aktiv hvidevare service og Karlsbæk servicie, men uden succes. Vi er flere gange blevet lovet ombytning af køleskabet, men det er desværre tomme løfter fra SMEG. Vi er så kede af, at vi brugte så mange penge på et køleskab, som er ved at drive os til vanvid med larmen. Næste skridt er at vi sender en klage igennem forbrugerklagenævnet.

15. Oktober 2016

poor quality

Varning for SMEG poor quality and poor service.
Even the service person told me so, and he hade service for several brands.
Use like 50 times for two persons and pump is broken within two years !!
The service man told me that our dishwasher was in good condition but the quality of the pump was very poor compared to other brands.
SMEG only goes for deign and give there customers worst service ever.

Never more a SMEG for me.

30. August 2016

Smeg opvaskemaskine

Vi anskaffede typen da den havde rustfri kurve som den eneste på markedet for 5 år siden. Det var en maskine til 9000 så vi regnede med at have opvasker i mange år. Den var ikke et år gammel da vi havde montør første gang. nu har vi så efter 5 år og rigtig mange montørbesøg smidt den ud. Aldrig har vi følt os så snydt!!

18. Juli 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Solid Smeg Rangecooker, yderst tilfreds.

Jeg har anskaffet mig en Smeg Rangecooker, 90 cm komfur med 5 induktionszoner.
& jeg må indrømme at jeg ikke synes de øvrige Trustpilot anmeldelser,
lader Smeg produkterne komme til sin ret.
Induktionstoppen fungere perfekt.
& den store ovn er hurtigt oppe i temperatur, grundet de 2 varmluftvarmelegemer med en effekt på i alt 4000 Watt.
Jeg har tidligere haft en billigere rangecooker med blot 1 varmluftelement,
og det tog en "krig" før det var oppe i temperatur, og kunne dårligt holde temperaturen hvis man stillede en steg og fadkartofler ind, direkte fra køleskabet.
Så alt i alt yderst tilfreds med min Smeg Rangecooker, der har en ovnlåge, som bildøren på en Rolls Royce. "Slam".
Best Regards Carlo

28. April 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig oplevet noget ligende.

Så kritisabel service!! I december bestilte jeg et smegkøleskab via producenten selv (SMEG.dk)- tænkte det ville nok resultere i den bedste service. Jeg tog grueligt fejl. Køleskabet blev leveret af tre mænd der nærmest kastede det op af trapperne, hvilket selvfølgelig resulterede i en stor revne i skallen. Jeg oprettede en erstatningssag - men hørte intet. Efter utallige kontakter per mails der blev besvaret sporadisk, fik jeg endelig bekræftet at der ville komme en tekniker og kigge. Den 22. Januar (en måned efter) kom en tekniker og beskæftigede transportskaden. Han sagde der snarest ville komme en og skifte skallen. Intet er sket - vi skriver i dag den 7. marts -og jeg får blot at vide - at der kommer en tekniker snarest! Under al kritik. Og så for så dyrt et produkt!!!

7. März 2016

Elendig service

Købte mine varer i sommer - der var MEGET lang levering - og køleskabet var skadet i transporten. skaden blev dokumenteret ved ankomst og anerkendt. De har nu lovet adskillige gange at reparere, men intet sker. Det er snart et halvt år siden.

Jeg føler mig totalt til grin.

Det der ærger mig mest er, at jeg havde læst negative anmeldelser her først og tænkt. Nahh . Så galt kan det ikke være - men det er det altså.

Hvis I vil have SMEG fordi det er fede ting - så hold jer langt væk fra SMEGSHOP...

27. November 2015

Elendig service - På kanten af købeloven

Fik leveret et nyt gaskomfur. Det blev installeret af en professionel vvs'er. Under installationen eksploderede frontglasset pludselig og uden påviselig grund. Det viste sig efterfølgende, at lågen var en smule skæv, så det er sandsynligvis dét, der er den egentlige fejl.

Smegshop nægtede at udskifte apparatet eller udbedre fejlen under påstand af, at jeg selv måtte have beskadiget komfuret, hvilket ikke var tilfældet. De foreslog, at jeg havde løftet/trukket det i lågen, hvilket heller ikke var tilfældet. - Men hvordan pokker beviser man det?

De sendte dog et nyt glas "på goodwill". Men jeg måtte selv ville montere det og lågen blev ikke repareret/udskiftet.

Når jeg kontaktede dem blev jeg flere gange lovet, at blive ringet op af den relevante medarbejder. Dette skete aldrig. Hvergang måtte jeg ringe tilbage for at komme igennem.

Det er også vigtigt at vide, at trods det danske navn, er firmaet i virkeligheden svensk og det er kun muligt at kommunikere med svensktalende medarbejdere. Det er derfor nødvendigt at forstå svensk til husbehov for at kunne kommunikere med dem.

Endelig er deres kontaktoplysninger på hjemmesiden forkerte, så man kan opleve at telefonerne er lukkede, selvom der står de har åbent.

Jeg vil på det kraftigste fraråde at handle med Smegshop.dk, medmindre man er villig til at gamble på, at leverancen er 100% fejlfri. For er der fejl på varen er bevisbyrden øjensynligt udelukkende kundens hos smegshop.dk

25. August 2015
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sendte skadet vare og ville ikke bytte den. Kundeservice er helt skidt og på svensk.

Jeg købte et køleskab. Prisen var god, men det var også det eneste positive. Det havde en stor bule i siden og grøntsagsskuffen var ødelagt. Da jeg klagede over det, bad de mig udfylde flere forskellige formularer på nettet med alle mulige irrelevante oplysninger. Jeg nåede at sende billeder af skaderne i alt 4 gange! Da de hver gang bad mig sende dem et nyt sted hen. De ville ikke bytte køleskabet eller give kompensation, men istedet sende en reparatør ud som skal fixe køleskabet. Jeg tvivler på at det kan laves uden der kommer nuanceforskel i farven. Al kundeservice foregår på svensk! Jeg har nu haft køleskabet stående i 4 uger og det er stadig ikke lavet.

4. August 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr