Banner for Smeg Denmark

Smeg Denmark Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Smeg elkedel meget utæt efter kun lidt brug. Desværre over garanti. Desuden ligner den en kedel som er isoleret, så man kan røre den når man har kogt vand. Men den er brandvarm uden på. Pris og kvali... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vær obs på at om man kjøper komfyr fra Smeg så må man ha elektriker for å montere på ledning. Støpsel og kabel medfølger ikke. Det koster noen tusen i tillegg. Komfyr som oppgis å være 60 cm går ikk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Update 20. okt: SMEG erstattede elkedlen, selvom den var udløbet. Kundeservice hos SMEG ydede en superb service. Jeg har derfor opdateret anmeldelsen fra 2 til 5 stjerner. Original anmeldel... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores kaffemaskine gik i stykker da jeg var ved at rense den, da den var over garantiperioden var vi sikker på det ikke kunne gøres noget uden betaling. Concept store Copenhagen får den indlevere... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

Smeg er en italiensk hvidevarevirksomhed, der har hjemsted i Guastalla nær Reggio Emilia i Norditalien. Smeg har datterselskaber i hele verden, kontorer på alle kontinenter og et omfattende salgsnetværk.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

17 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft en utrolig god oplevelse…

Vi har haft en utrolig god oplevelse med Smeg service. Vi har en kaffemaskine hvor der indenfor garantiperioden var et problem, vi ringede til service afdelingen, hvor de tog godt i mod os. De bad os om at gå i butikken hvor vi havde købt den, og samme dag sendte de en ny kaffemaskine til os. Så sent som i går havde vi et spørgsmål omkring vores kaffemaskinen, igen fik vi en god og venlig vejledning. Jonna Jensen, Horsens

21. August 2023

Dårlig kvalitet og kundeoplevelse

Købte en dyr elkedel. Kort tid efter udløb af garantien blev den utæt i skueglas for vandstand. En sådan fejl burde aldrig forekomme, og når det gør burde firmaet erkende dårlig kvalitet og bytte produktet, men nej.

1. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kedlen ikke pengene værd!

As beautiful as the retro kettle is - just as bad is it. We got it for a weddingpresent. After just some months the first letter fell off. Now standing MEG. Not long after we had a M G. It gets so many scratches on the blue which not suits it.
If it was only the surface though. But no. I tried to complain about the missing letters. No respond.
First the top broke so we had to be creative about getting water inside it. Then it started leaking in the buttom.
So! To sum it all up. Just don't buy it. It's the worst kettle we ever had. Even the discount supermarket makes it better!
Such a disappointment

14. Januar 2023

SMEG blender

Købt Smeg blender. Efter første ibrugtagning er bundskruer løse. Elendig plastic kvalitet. Flot design. Nu til reparation. Ca 2 uger før den kommer retur. Har brugt den 1 gang. Har iøvrigt altid synes deres køleskab var fint men jeg handler ikke SMEG produkter igen.

2. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

SMEG kedel kan ikke koge vandet, og er utæt.

Jeg købte for 5 år siden (2018) en Smeg kedel
Efter det første år stoppede den med at sige lyde (den giver besked når vandet er kogt)
Efter 2 år begyndte den selv at bestemme hvor varmt vandet skulle være (30-70 grader)
Og ny er den så begyndt at være utæt, så hvis ikke den tømmes helt dræner den sig selv ud over hele køkkenbordet.
Det er sjældent at jeg er blevet så skuffet over så dyrt et produkt!

20. Juni 2023

Udsøgt købsoplevelse.

Udsøgt købsoplevelse.
Vi osed bare lidt og endte med at købe nyt komfur, emhætte og køleskab.
Gode råd og vejledning fra Store Manageren Henrik.
Stort udvalg af SMEGs produkter med mulighed for at se og røre.
Kan klart anbefales

27. März 2023

Perfekt kundeservive

Vi skulle have vort komfur på LPGgas i stedet for naturgas. Kontaktede Smeg og forhøre om jeg kunne få nye dyser til komfuret. Det kunne jeg ved at indsende billeder af den label der er bag på komfuret. Der vendte hurtigt tilbage og sagde at dem havde de. Da jeg fortsætter hvad prisen var fik jeg et chok. De koster GRATIS.
SE DET ER KUNDE SERVISE! Har modtaget dem og er vildt glad.
Mange tak SMEG

23. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kaffe maskine ...fra SMEG..

Kaffe maskine ...fra SMEG..
Påfyld vand -næsten ikke muligt gennem et meget for lille hul og det andet hul er en anelse større, men stadig for småt.!
Let låg til filter og vandet løber ned på bagsiden af maskinen og ind under ..virkelig en lav kvalitet2023.
Rigtig varm kaffe -- det er man så også fri for ..
Hvad jeg sammenligner med er en moccamaster ...den er så sat frem igen

31. Januar 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ekstremt larmende Smeg indbygningsovn

Jeg har i dag fået installeret en Smeg SFP6401TVX1 indbygningsovn. Den er vanvittig flot, men den larmer helt ufatteligt meget. Det er ikke propellen, der slår på, men selve motoren og udblæsningen, der larmer så dørene skal lukkes til køkkenet for at folk kan tale sammen i de andre rum.
Havde man kunne uploade en film af det havde jeg gjort det.

30. Januar 2023

Købte SMEG konfur ved Skousen

Købte SMEG konfur ved Skousen. Det kom dagen efter. Super godt gået!
Dog var det skævt. Jeg fatter ikke hvordan man ikke kan kvalitetsikre den slags meget synelig fejl fra SMEG fabrikkens siden. Lågerne sad simplethen skævt!

Nå, men Skousen henviste til SMEG kundeservice, idet de ikke selv laver den slags...SMEG kan så dersværre ikke kontaktes per tlf når man ser på deres hjemmeside, og har ikke reelt nogen kundeservice som jeg ser det - Vildt irriterende. Det hele er outsourcet. De henviste den lokale CJ hvidevare, som håndtere den slags for dem - denne gang i Ålborg (idet jeg bor i Jylland).
CJ kommer så og tilser komfuret en uge senere. Det skal byttes, som jeg også sagde fra start. Herefter bookes ombytningen (som lige først skal godkendes ved SMEG ) et par dage senere.

Jeg får så en mail dagen før. CJ hvidevarer har lavet en fejl, da Randers er tættere på min adresse, så skal deres lokale afdeling i Randers stå for det og ikke Ålborg og de har byttet rundt på 2 ombytninger...Herefter skal de så ansøge SMEG igen om ombyt - Vi er nu i 4 led fra forhandlen. Her 14 dage efter køb har jeg ikke fået et nyt komfur....

Lækkert komfur, men vil ikke købe SMEG igen med denne service. Out sourcing, på outsourcing! Gav 15000 kr - og så bliver man - eller sådan føles det i hvert fald - kørt rundt i manégen derefter, hvis der er problemer med produktet!

12. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte en kaffemaskine for ca et år…

Købte en kaffemaskine for ca et år siden, I morges gik der ild i den.
Pivringe til den pris.

10. Januar 2023
Smeg Denmark-Logo

Antwort von Smeg Denmark

Hej Janie,
Tak for din feedback.
Vi er kede af at du ikke er tilfreds med dit produk.
Har du brug for hjælp med dit ærinde, er du velkommen at tage kontakt til os igen og så hjælper vi dig. Du finder mere information angående vores service og reklamationer her : support@smeg.dk

/ Smeg Nordic

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Flot men piv ringe kvalitet

Ingen tvivl om, at designerne har ramt bullseye, for køkkenserien er super flot. Men så stopper roserne også der.

Elkedlen larmer og er ikke synderlig hurtig til at opvarme vandet. Når vandet så koger er kedlen uegnet for børn, da man ikke kan røre kedlen nogle steder ud over håndtaget uden at få sig en slem forbrænding. Det er slet ikke gennemtænkt på den konto, og det er tydeligt, at der er sparet på kvalitets komponenter i produktionen.

Det samme gælder for den store SMEG brødrister. Flot design, men når man får et nærmere kig på maskinen, så oser den langt væk af billigt skrald af komponenter.

Det plejer at være således, at pris og kvalitet hænger sammen, men det er ikke tilfældet.

Kære #BOSCH, jeg beklager dybt at have haft skiftet væk fra jeres serie i børstet stål, det spillede.

6. Januar 2023

Elendig Smeg brødrister

Købte en Smeg brødrister af de helt store til 4 skiver til en julegave. Den kostede 1700 kr. - endda oplyst normalpris på kr. 2000!
Vi kan godt lide Smegs design, og ville gerne have muligheden for både at riste 2 og 4 skiver ad gangen.
Da den ristede væsentligt dårligere (meget uensartet) end vores gamle 2 skivers til et par hundrede kroner, blev den omgående returneret. Italiensk design, produceret i Kina, solgt til den pris er skuffende! Men flot er den. Man kunne tage et billede af risteren, og hænge den op på væggen, men den har ingen fremtid som brødrister!

23. Dezember 2022

ADVARSEL!

ADVARSEL!! Køb ikke SMEG hvidevarer - Købte et køleskab listepris næsten kr 20.000. Efter 2,5 år brænder det sammen, kompressor og elektronik er smeltet. Taler med kundeservice som siger at der er 3 års garanti. Bliver henvist til hvidevareservice(800 kr) nu er der kun 2 år og Smeg vil ikke gøre noget. Efter dialog har de frækheden at tilbyde et nyt skab til samme pris som i Elgiganten. Er helt paf og overvejer næste skridt. Peter Juul

18. November 2022
Smeg Denmark-Logo

Antwort von Smeg Denmark

Hej Peter,
Tak for din feedback.
Vi er kede af at du ikke er tilfreds med dit produkt og vores service.

/ Smeg

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Pris og kvalitet hænger ikke sammen på SMEGs varer

Jeg har haft en forøgelse at eje SMEGs elkedel og en toaster da jeg syntes godt om deres design. Da jeg købte disse to tænkte jeg at det er the best of the best for prisen er jo høj i forhold til andre mærke der findes på marked. Jeg blev skuffet - meget skuffet. Der er gået 2 år og elkedlen gik i stykker! SMEGs kundeservice meddelte mig at jeg skal bare købe nyt for de kan ikke gøre noget! Der var hverken forståelse eller lyst til at indse at der er fejl på produktet. Jeg lover mig selv at jeg ikke køber flere varer fra SMEG for pris og kvalitet hænger ikke sammen på deres varer!!

28. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har aldrig før oplevet så ringe service…

Har aldrig før oplevet så ringe service :(
Vi har netop lavet nyt køkken og har til dette valgt at købe både emhætte, komfur og køleskab fra smeg.
Vi fik produkterne leveret start april, og da køkkenet står færdigt får vi af en elektriker installeret komfuret.
Det viser sig dog hurtigt at der er en fejl med den store af ovnene (90 cm komfur med to ovne), og den låser så snart den er varm og vi kan derfor ikke anvende den.
Flere gange tester vi, hver gang bliver middagen “låst inde” og kan først komme ud, når ovnen er kølet.
Vi har så 4 gange haft besøg af SMEGs partner Din Hvidevare Service, som forsøger at reparere vores ovn.
Hver gang uden held og senest fortæller de om lignende fejl på andre ovne af samme varenummer.
Vi har gentagne gange rykket SMEG for at udskifte vores ellers nye ovn, og fik ved et enkelt opkald også lovning på dette.
Senest kontaktede jeg SMEGs kundeservice i sidste uge for en opfølgning, men der kunne medarbejderen ikke engang finde vores sag.
Han lovede mig at ringe retur med en status samme dag, men har endnu ikke hørt noget.
Så her står vi 3 måneder senere uden en ovn!
Elgiganten der solgte os ovnen henviser til SMEG og SMEG henviser til Dansk Hvidevare Service.
Wauw!!

4. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte en SMEG el-keddel for ca

Købte en SMEG el-keddel for ca. 2 år siden. Jeg var blevet advaret om den dårlige kvalitet, men faldt desværre for det smarte design. Kedlen lækker og ødelægger mit køkkenbord. Jeg må give kritikken ret: SMEG har et smart design, men kvaliteten er elendig!

9. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har lige købt en smeg brødrister

Har lige købt en smeg brødrister, den bliver tændt uden noget i som anbefalet første gang, da knappen så springer op, kan den ikke holde nede igen, så det er en bytter, tænker lidt at smeg er et flot produkt, men skrabet lavet. Håber den ny vi skal bytte til holder.

22. Mai 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr