Kan klart anbefale Skyum & Andersen Køreskole! Super gode og tålmodige kørelærere, god undervisning og en rigtig behagelig oplevelse hele vejen igennem. Jeg følte mig godt forberedt til køreprøven og... Mehr ansehen
Jeg havde en super god oplevelse, da jeg tog mit kørekort hos Skyumogandersen køreskole i Næstved. Jeg var super glad for at få Andreas som kørelærer, som var super dygtig og fik mig godt igennem køre... Mehr ansehen
Jeg kan varmt anbefale kørelærerne Andreas og Jeanette fra Næstved 👌🏽 De er begge utrolig søde, venlige og tålmodige, og de formår virkelig at skabe en tryg og hyggelig stemning under køretimerne/... Mehr ansehen
Tog kørekortet i Næstved, hos Jeanette. Hun er skide sød til at forklare og snakke løs, så ens nerver forsvinder. Hun er rolig og ligefrem, når man kommer på usikker grund eller for gjort noget forker... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Trailerkørekort
Jeg har taget trailer kort. Super forløb og alt gik nemt og problemfrit.
Gode og imødekommende undervisere. Hyggelige køretimer med Klaus👍🏻😃
Mega gode kørelærer og virkelig flotte…
Mega gode kørelærer og virkelig flotte lokaler
God køreskole🤙🤙
Bedste køreskole i Ringsted
Ingen problemer overhovedet, kæmpe anbefaling.
Trailerkort uden problemer
Jeg har taget trailerkort hos Skyum og Andersen.
Hele forløbet var helt igennem stille og roligt og med kompetent kørelærer i Klaus.
Jeg kunne nok godt være kommet hurtigere igennem, hvis jeg selv havde villet det.
Kyndig vejledning sikrede jeg klarede igennem prøven i første forsøg.
Professionel og god service
Vel tilrettelagt kursus med stor fleksibilitet. Små fejl undervejs blev lynhurtigt rettet så alle fik et godt forløb. Dygtig og behagelig instruktør.
Bedste oplevelse
Jeg har haft den bedste oplevelse på denne køreskole! Sammenarbejdet og det (personlige) forhold man får til sin kørelærer, er helt vildt betrykkende. Helt klart den bedste anbefaling herfra!
Super behagelig underviser
Super behagelig underviser. Klaus var god til at forklarer teorien samt praksis. Køreskolen får 5 stjerner fra mig og så ville det klæde traileren med nye fælge 🤗🥰
Tak for hjælpen Klaus
Tak for hjælpen Klaus. Det har været en godt forløb. Kun kæmpe ros herfra.
Så kan jeg komme ud med campingvognen :-)
Tak for et suverænt forløb Klaus
Tak for et suverænt forløb Klaus. Du er kompetent og ikke mindst en kanon lærermester.
Alle bestod d.d deres trailer kort køreprøve. Det siger vidst det hele
Jeg synes at det var både mega god…
Jeg synes at det var både mega god teoriundervisning, men også køretimerne, da jeg var mega glad for min kørelærer Allan
Tak til skyum & Andersen for et mega…
Tak til skyum & Andersen for et mega godt forløb!
Og kæmpe ros til Allan og Dannie, for at guide og lære mig alt indenfor færdsel i trafikken.
En super glad trafikant!
En køreskole jeg helt klar vil anbefale til andre🤩
5 ud af 5 oplevelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En praktisk køreskole med søde og engagerende lærere
Skyum og Andersen er en fin køreskole. I Næstved ligger den inde i stationsbygningen, hvilket jo er en stor logistisk fordel. Der kan være en smule larm en gang imellem udefra, men det var sjældent et problem under mit forløb.
Jeg havde selv Jeanette La Cour til både teori og som kørelærer, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Jeanette er empatisk, dygtig og grundig, med meget erfaring kørselsrelaterede jobs, hvilket giver hende gode indsigter at give videre. Jeanette er opmærksom på hendes elever, og deres læringsbehov, samtidig med at man bliver behandlet som et menneske. Jeg er meget glad for at have haft Jeanette.
Super tilfreds ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super tilfreds med undervisningsforløbet til trailerkort, man bliver sat godt ind i det fra start, Jeg havde Klaus Iversen som lærer Super Dygtig og flink herre Som er god til at forklare, stærk anbefaling herfra 👍🏼
Klar anbefaling
En fantastisk køreskole. Alle lærerne er søde, hjælpsomme og fleksible, og forløbet var super hurtigt og overskueligt. Jeg havde den søde Majbrit som kørelærer, og her blev man altid mødt med ærlighed og godt humør.
Positiv oplevelse
Jeg havde Majbrit som kørelærer. Hun er virkelig dygtig super god til at forklare og bare altid i godt humør. Super oplevelse vil helt klart anbefale Majbrit som kørelærer
Så kom der en BE-tilføjelse til kørekortet
Så kom der en BE-tilføjelse til kørekortet.
Et meget fint tilrettelagt forløb over rimelig kort tid og med Klaus´ gode instruktioner undervejs. Og så er Klaus ganske hyggelig at køre tur med - samtidig med at han får lært dig det nødvendige. Kan absolut anbefales.
BE-kort
Hvis du vil have BE-kort på en hurtig, sikker og effektiv måde, så vælg Skyum&Andersen og lad Klaus lære dig alt du behøver. God oplevelse med undervisning, venlige mennesker og god faglighed.
Hurtigt sikkert og virksomt
Super godt forløb, nemt og hurtigt. Bliver ført godt til dørs. Man føler der er god tid til deltageren. Bestod første gang og der var styr på lektioner og lektionsplan som er på app og nem at bruge. Man får meldinger igennem hele forløbet med tider og andet info. Se at komme igang med dit trailerkort!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.