Kan klart anbefale Skyum & Andersen Køreskole! Super gode og tålmodige kørelærere, god undervisning og en rigtig behagelig oplevelse hele vejen igennem. Jeg følte mig godt forberedt til køreprøven og... Mehr ansehen
Jeg havde en super god oplevelse, da jeg tog mit kørekort hos Skyumogandersen køreskole i Næstved. Jeg var super glad for at få Andreas som kørelærer, som var super dygtig og fik mig godt igennem køre... Mehr ansehen
Jeg kan varmt anbefale kørelærerne Andreas og Jeanette fra Næstved 👌🏽 De er begge utrolig søde, venlige og tålmodige, og de formår virkelig at skabe en tryg og hyggelig stemning under køretimerne/... Mehr ansehen
Tog kørekortet i Næstved, hos Jeanette. Hun er skide sød til at forklare og snakke løs, så ens nerver forsvinder. Hun er rolig og ligefrem, når man kommer på usikker grund eller for gjort noget forker... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
En god oplevelse!
Det var en fornøjelse at køre med Klaus samt at have teori.
Kom godt igennem det hele og følte mig ret sikker til køreprøven.
Klaus - trailer kørekort
Att. Klaus
Har du behov for en rolig, venlig og klar læring?
Ønsker du en ren bil, god komfort og ikke mindst.. Mercedes…
Og sidst af alt.. at bestå din køreprøve?
Så få fat i Klaus og kom godt i mål
Godt forløb med gode instruktører
Rigtig tilfreds med mit forløb. Undervisning og kørsler var godt struktureret så man fik holdt færdighederne vedlige undervejs. Min instruktør var virkelig imødekommende, tålmodig og god til at lære fra sig som gjorde at jeg bestod båe teori prøve og køreprøve i første forsøg.
Jeg vil gerne give en stor anbefaling til Majbrit
Jeg vil gerne give en stor anbefaling til Majbrit, som har været en utrolig behagelig og forstående kørelærer for mig. Som person med autisme har jeg følt mig meget tryg i hendes hænder, da hun har taget stor hensyn til mine behov og udfordringer gennem hele forløbet. Hun har været utrolig tålmodig og altid sørget for, at jeg har følt mig godt tilpas bag rattet.
Derudover har det også været muligt for mig at have min far med på bagsædet, når det har passet, hvilket har været en stor støtte for mig. Tak til Majbrit for at gøre det muligt for mig at tage kørekort på en måde, der har været skræddersyet til mine behov. Jeg kan kun varmt anbefale hende til andre, der søger en forstående og professionel kørelærer.
Kærlig hilsen
Josephine
God og struktureret oplevelse.
God og struktureret oplevelse af, at få kørekort.
Klar anbefaling herfra.
Skal bruge B/E kørekort i forbindelse…
Skal bruge B/E kørekort i forbindelse med arbejdet. Jeg havde Klaus som Kørelære, det blev klaret hurtigt og effektivt i er sprog der er til at forstå
Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole, hjalp mig meget og fik mig igennem en hurtig køreprøve❤️
Fuldkommen fantastisk køreskole
Fuldkommen fantastisk køreskole, jeg havde Michael som både teori- og kørelærer, han fik mig gennem begge prøver i første forsøg og hele forløbet tog kun 4 måneder (med ventetid på køreprøven)
Det hele gik dejligt hurtigt og der var fokus på det hele, har lært så meget fra det, og har haft nogle rigtig hyggelige snakke.
Kæmpe anbefaling herfra 🙌
Fremragende forløb i Næstved afdelingen
Jeg har kun haft en positiv oplevelse, jeg tog det i Næstvedafdelingen hos Jeanette. Hun er nede på jorden men samtidig helt oppe over skyerne, så hvis du vil have det sjovt på køreturene, er det hos Jeanette! Samtidig med at hun har kvalitet, der gjorde det muligt for mig at bestå både teori og køreprøve i første hug
Kæmpe anbefaling herfra!
Vores oplevelse hos Skyum og Andersen
Jeg har haft en rigtig fed oplevelse hos Skyum og Andersens køreskole i Næstved. Gode og hjælpsomme lærer. Vælg Skyum hvis du vil have et godt kørkortforløb.
Hilsen Benjamin og Lisa
Skyum og Andersen i Næstved er…
Skyum og Andersen i Næstved er fantastisk!!!
Jeg var så heldig at køre med Jeanette.
Jeg lærte utrolig meget af Jeanette. Hun formår at forklare det på en måde så man forstår det, hun er tålmodig og der er altid plads til sjov og spas og udover det, er hun bare fantastisk!❤️
Jeg bestod teoriprøve og køreprøve i første hug! Kan varmt anbefale Skyum og Andersen i Næstved og Jeanette som kørelærer❤️
Effektiv og pålidelig køreskole
Effektiv og pålidelig køreskole. Man føler sig i trygge hænder, da de har styr på det hele.
Tak til Klaus for sikker og kyndig vejledning til trailerkørekort - det gik jo som smurt!
Rigtig god køreskole
Jeg kan kun give en positiv anmeldelse af køreskoleforløb hos Skyum og Andersen. Teoriundervisningen var rigtig god, da teorilærer Majbritt var en god formidler af køreteorien. Derfor bestod jeg også teoriprøven den 1. Gang. Jeg kørte desuden med kørelærer, Michael Kjær fra Næstved, og han var virkelig en fremragende kørelærer, som forstod at lære fra sig, så jeg hurtig blev en trafiksikker og god billist. Han var samtidig også pædagogisk og forstående, hvis jeg blev lidt usikker på min egen kørsel. Desuden var han en undeholdende kørerlærer med god humor. Jeg bestod den praktiske prøve 1. Gang og det skyldes udelukkende det gode forløb, herunder Michaels virkelig fremragende indsats.
Super fed køreskole
Super fed køreskole, mega godt forløb med Jeanette la Cour, super rar oplevelse med at få kørekort😊
Klar anbefaling
jeg skulle generhverve mit "pap".
jeg skulle generhverve mit "pap".
Henrik Skyum er en super kørelære.
Han er opmærksom på alt, både på godt og "ondt", i ens kørsel. Men det skal han jo være som kørelære og kommentere det, men det gir ro og han gør det på en super måde, han lader ikke en gå op til køreprøve, med mindre han er 100% sikker på at man består.
Jeg var MAX nervøs, rystede som et espeløv, men han fik mig til at slap af.
Den bedste køreskole for mig
Den bedste køreskole for mig, med gode kørelære som fik en til at grine og smile i teori timerne og bag ved rettet, jeg er oppe i alderen, så skulle bruge lidt ekstra tid, og der var bare masser af forståelse.
Jeg har været tilknyttet deres Næstved afdeling og anbefaler bestemt den køreskole til alle jeg kender, og så ligger den jo på Næstved station, nemmere bliver det ikke
Lynhurtigt trailerkort med Klaus 👍
Tak for et super godt og ikke mindst hurtigt forløb(9 dage helt præcis og uden at have kørt trailer tidligere)!
Køretimerne blev planlagt så jeg hurtigt kunne nå det inden min bookede prøve og kørelære klaus var god tim at efterkomme mine ønsker mht hvilke dage der passede mig.
Endnu en gang kæmpe tak 🤩
Jeg tog mit kørekort på skyum og…
Jeg tog mit kørekort på skyum og Andersen Ringsted st og var en meget normal oplevelse, selfølgelig er man altid nervøs men min 3 gang var lykkens gang for mig, heldigvis. Der ville altid være dårlige gange eller oplevelser men er så glad for at have klaret det og at skyum og Andersen er sku’ meget søde mennesker både i teori og køretimer🤌
Fantastiske køreskole!
Jeg kan kun anbefale denne køreskole! Jeg var heldig at have majbritt som teorilærer, og hun gjorde det sjovt og spændende at være til teori :-D . Helt gennem fantastisk oplevelse!
Jeg var meget nervøs da jeg skulle starte med at køre bil, men jeg kan anbefale Henrik og Michael som kørelærere hvis du er nervøs og mangler selvtillid! De er kanon dygtige til at få dig til at føle dig tryk og give dig selvtillid. :-D
Henrik er ejer af køreskolen og går rigtig meget op i at gøre alt for at vi som elever har et godt forløb og bliver oplært af dygtige og søde kørelærer.
Tak fordi i hjalp mig med at få mit kørekort :-)
Kørerkort for alle.
Er startet i en sen alder, men de har taget godt imod en og givet sig tid til at lærer en gamle ræv nye tricks. De fokusere på at gøre en til en god bilist og hjælper dig de steder hvor du har det vanskeligt når du er ude og kører, jeg bestod første gang til begge prøver.
Alle har været meget positive og det har altid været med et smil på læben.
Jeg kan klart anbefale at starte kørerkort her.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.