Hej Anders 1000 1000 tak fordi du samlede mig op, og ikke mindst min medstuderende… ❤️ Jeg skiftede til Anders skåning trafikskole, fordi jeg havde en virkelig ufed oplevelse med min kørelærer... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk køreskole kan klart anbefales
Jeg kan varmt anbefale Anders Skaaning Trafikskole! Jeg havde et rigtig godt forløb med Anders som kørelærer. Han var rigtig god til at forklare tingene, og jeg følte mig tryg og godt forberedt gennem hele forløbet.
Jeg er super glad for, at jeg valgte Anders, og jeg endte selvfølgelig med at bestå min køreprøve! 🚗🎉
Tusind tak for et rigtig godt forløb, Anders! Kan klart anbefales. ⭐⭐⭐⭐⭐
Rigtig god køre skole kan varmt…
Rigtig god køre skole kan varmt anbefale den de er rigtige søde og følger dig igennem hele forløbet kæmpe anbefaling
Den største og varmeste anbefaling - specielt hvis du er lav (MC)
Jeg kan anbefale Anders til alle - og i særdeleshed til kvinder der ønsker MC kørekort! Med mine kun 153 cm tænkte jeg at det ville blive lidt af en udfordring, men Anders sagde intet problem, troede på mig fra start og kunne udstyre mig med cykler, som passede mig. Han er utrolig pædagogisk, sympatisk, sjov og får virkelig en til at føle sig tryg! Jeg fik A-kortet på 2,5 måned uden nogen foregående historik på tohjulet. Bestod både teori og køreprøve i første forsøg og var allerede ude og køre på min Harley dagen efter, på trods af det er en noget anden "oplevelse" end skolecyklen. Men alt dette viser bare hvor godt Anders klæder én på! Kæmpe anbefaling til Anders og kæmpe anbefaling til at tage MC kort - det er den fedeste oplevelse!
Kørekort i hus – tak, Tommy!
Det var et sindssygt godt forløb, jeg havde med Tommy. Han var utrolig tålmodig, professionel og motiverende hele vejen igennem. Takket være hans hårde arbejde og gode undervisning har jeg nu fået mit kørekort. Jeg kan varmt anbefale Tommy til alle, der skal tage kørekort. Tusind tak for hjælpen!
Virkelig god køreskole
Jeg havde den bedste oplevelse på Skaaningstrafikskole. Jeg havde Tommy som kørelærer og kunne ikke være gladere. Jeg er virkelig glad for at jeg tog mit kørekort der, da jeg lider meget af eksamens angst. Tommy var virkelig god til at hjælpe mig igennem det, og uden ham ville jeg nok ikke have kørekort nu. Jeg var virkelig nervøs inden og mange dage op til køreprøven, men på grund af Tommy kom jeg igennem det og kunne ikke være mere taknemmelig. Jeg havde det virkelig svært ved at køre, forbi lastbiler og køre på motervejen, da jeg ikke kunne lide det. Tommy gav aldrig op på at jeg skulle komme køre der og køre forbi lastbiler, og det er bare faktisk. Alle dem der arbejder der er virkelig søde, og vil gøre alt for at du kommer igennem med dit kørekort. Ville anbefale at tage den her køreskole hvis du lider af eksamens angst eller bare gerne vil tage kørekort.
Hej Anders 1000 1000 tak fordi du…
Hvis du overvejer at tage motorcykel kørekort… så kør med Anders. Super super behagelig menneske, som behandler dig med respekt og er virkelig god til at formidle, samt tage hensyn til dit individuelle behov som elev.
Kommer du fra Holbæk området er det køreturen værd.
En gang på motorvejen med Anders forstod jeg at JEG kunne godt køre motorcykel.
Igen tak Anders
Virkelig godt sted at tage kørekort
Virkelig godt sted at tage kørekort!
Kan helt klart anbefales!
Kan helt klart anbefale Skaaning…
Kan helt klart anbefale Skaaning Trafikskole! Jeg havde Tommy som kørelærer, og han var mega sød, sjov og god til at lære fra sig. Der var altid en god stemning i bilen, og vi hørte altid musik, så køretimerne var rigtig hyggelige.
Han forklarede tingene på en måde, der var nem at forstå, og gjorde, at jeg følte mig tryg bag rattet. Jeg bestod både teori og køreprøven i første hug, så en kæmpe tak til Tommy. Hvis du skal vælge køreskole, så kan jeg klart anbefale Skaaning Trafikskole.
Bedste køreskole!!
Jeg kan stærkt anbefale Skaaningstrafikskole, da jeg havde en god oplevelse med både min teorilærer Anders og min kørelærer Tommy. Alle køreturene var fyldt med glæde og højt humør, og selvfølgelig også læring.😊😊
Den helt rigtige køreskole til både bil og motorcykel
Jeg kontaktede køreskolen uden nogen erfaring med hverken bil eller motorcykel, og allerede dagen efter kunne jeg starte på mit første teori-hold. Hele forløbet har været utroligt godt tilrettelagt, og jeg har hele vejen igennem følt mig tryg, informeret og godt klædt på.
Jeg har primært haft Anders som kørelærer, og han er rolig, og virkelig god til at forklare tingene, så de giver mening. Han møder sine elever i øjenhøjde, uanset hvilket niveau de starter på, og jeg oplevede tydeligt, hvordan jeg udviklede mig fra undervisningstime til undervisningstime. Det gav både motivation og selvtillid – også på de dage, hvor nervøsiteten fyldte lidt ekstra.
Der har samtidig været plads til spørgsmål, humor og fejl undervejs, uden at undervisningen på noget tidspunkt mistede sit fokus eller sin seriøsitet.
Anders har altid været nem at få fat på, hvis jeg havde spørgsmål mellem køretimerne, og der har været stor fleksibilitet, hvis en køretime skulle flyttes. Jeg har hele tiden følt mig godt informeret og oplevet, at der blev fundet løsninger der fungerede for begge parter.
Køreskolen gav desuden adgang til ubegrænsede øve-teoriprøver, hvilket gjorde en kæmpe forskel. Det gav mig mulighed for at forberede mig grundigt hjemmefra og møde op til teoriprøven med langt større ro.
Jeg tog både bil- og motorcykelkørekort sideløbende, og jeg oplevede, at der var styr på planlægningen, så begge forløb blev prioriteret, og jeg hele tiden vidste, hvad næste skridt var.
I dag bestod jeg min køreprøve til bil, og det bedste, jeg kan sige om forløbet, til trods for hvor nervøs jeg var, var følelsen at være klædt på til at bestå en prøve langt større, hvilket skabte ro, og knald gode resultater.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger - ⭐⭐⭐⭐⭐
Super god oplevelse.
Jeg havde en super god oplevelse både med Tommy og Anders. Jeg bestod begge prøver i første forsøg og jeg hyggede mig super meget under hele forløbet.☺️ Derudover var de gode til at få en hurtigt igennem så man kunne få sit kørekort så hurtigt som muligt.
Kun gode ord her fra.
Jeg havde en super god oplevelse med køreskolen
Jeg havde en super god oplevelse med skannings. Jeg havde teori med Anders og jeg kørte med Tommy og jeg bestod begge dele i første forsøg. Jeg lærte hurtigt at køre og hver gang var en hyggelig og god oplevelse, der var plads til at lave fejl og lære af dem. Jeg kan stort anbefale køreskolen da jeg havde en rigtigt god oplevelse.
Skaaning Trafikskole er den bedste køreskole i Roskilde
Jeg har gået på Skaaning Trafikskole, og det var en stor fornøjelse. Anders underviser på en positiv og behagelig måde. I hans teoritimer kan man stille spørgsmål uden at blive vurderet på, om det er gode eller dårlige spørgsmål.
Køretimerne er rolige og veltilrettelagte, og stemningen er hele tiden behagelig. Man får også gode fraser og huskeregler med, som for eksempel: “Trafikken løser sig.”
Jeg kan varmt anbefale Skaaning Trafikskole til alle, der skal tage kørekort.
Virkelig god oplevelse de søde…
Virkelig god oplevelse de søde mennesker der tilbyder sodavand snacks og kage men så de ogs skide gode til at få en igennem forløbet bestået teori og køreprøve første på god tid 100% anbefalet
Super god køreskole
Jeg havde Tommy i både teori og som kørelærer. Teoritimerne var både sjove, lærerige og let at forstå. Vi hørte mange historier og brugte eksempler fra virkeligheden.
Jeg blev godt forberedt til køreprøven, da Tommy er vild med at udfordre sine elever. Han sørger altid for at gøre det på en sjov, tryg og lærerig måde. Det gjorde at jeg lærte at håndtere pressede siturationer på en måde hvor jeg følte mig tryg.
Han sørger for god musik, og godt humør. Ingen af mine køretimer var kedelige ligegyldigt om det var kl 06.30 eller kl. 20.00. Det er sjældent han er stille, dette er kun positivt ment. Derfor var jeg motiveret for at komme ud og køre hver gang.
Det var en kæmpe fornøjelse at tage kørekort hos Skaaningstrafikskole. Det kan kun anbefales!
MC køreskole i særklasse!
Jeg kan på det varmeste anbefale Skaaningstrafikskole og særligt Anders, som kørelærer.
Jeg tog mit store MC-kørekort hos ham, efter at han overtog mig fra en anden køreskole og det har uden tvivl været den bedste beslutning for mig.
Fra første køretime oplevede jeg en helt særlig grad af tryghed, professionalisme og menneskelig forståelse. Anders besidder en imponerende evne til at tilpasse sin undervisning til den enkelte elev og møder én præcis dér, hvor man er. Hans rolige væsen, store overskud og konstante gode humør skaber et læringsmiljø, hvor man føler sig set, forstået og oprigtigt støttet gennem forløbet.
Jeg er en meget beskeden størrelse i henholdsvis højde og drøjde, og Skaaningstrafikskole havde ligeledes motorcykler, der passede perfekt til små kvinder. Det gjorde en enorm forskel for min komfort, selvtillid og generelle oplevelse på motorcyklen, og det vidner samtidig om trafikskolens store forståelse for, at alle elever har forskellige behov og forudsætninger.
Til andre mindre kvinder, som måske drømmer om at tage MC-kørekort, men tvivler på om det overhovedet er muligt: Det er det! Og Skaaningstrafikskole er uden tvivl den helt rette til at hjælpe jer i mål.
Anders er exceptionelt engageret i sin undervisning og formår at guide med en tålmodighed, præcision og faglig dygtighed, som er helt i særklasse. Han forklarer tingene på en måde, der skaber ro og selvsikkerhed og man mærker tydeligt, hvor passioneret han er omkring sit arbejde og sine elevers udvikling.
Jeg har gennem forløbet følt mig i de absolut bedste hænder og kan ærligt sige, at Anders har været en helt suveræn kørelærer. Hans evne til at skabe tryghed, styrke ens tro på egne evner og samtidig levere undervisning på et højt niveau gør ham til noget ganske særligt. Jeg kan ikke forestille mig en bedre kørelærer. Jeg har været utrolig glad for at tage mit kørekort hos Skaaningstrafikskole og jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger videre.
Fantastisk oplevelse fra start til slut!
Jeg vil helt klart anbefale Skaaningstrafikskole!🤩
Mit forløb hos dem har været nemt, hurtigt og fejlfrit. Jeg havde både teori og kørsel med Anders, og vil varmt anbefale ham! Især hvis man er lidt nervøs for at tage kørekort.
Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg takket være hans rolige måde at undervise på, hans tålmodighed og evne til at forklare tingene på en måde, der virkelig giver mening.
Man føler sig tryg hele vejen igennem, og der er altid en god stemning.
Tusind tak for et virkelig godt forløb –det har været en fornøjelse!💪
Anders er den bedste MC kørelærer der…
Anders er den bedste MC kørelærer der findes og jeg vil helt klart anbefale at vælge ham. Man lærer ikke bare at bestå.. man lærer at køre motorcykel ude i trafikken!
Kan varmt anbefales Anders er super…
Kan varmt anbefales Anders er super dygtig til det han laver og jeg har det stramt med prøver og vis jeg kan bestå begge prøver i første hug så taler det jo for sig selv jeg og to venner startet d11/3 og den 28/4 havde vi kørekort
Virkelig god køreskole
Virkelig god køreskole. Fungere enormt godt og kørelærerne er mega sjove og nemme både at snakke med men også komme i kontakt med. Alle mine køretimer har været fyldt med grin og gode samtaler. Kan anbefales
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.