Booket tid kl. 07.00 til reparation efter flere måneders ventetid. Kørte langt for at aflevere bilen – uden at der var styr på lånebil, på trods af at det var kendt på forhånd. Skoda-skranken var kraf... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hentede min Skoda Elroq hos Skoda Risskov I går. Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til dem, alt lige fra den første e-mail til vejledning og alle mine spørgsmål,er alle og slet håndteret... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mega god oplevelse hos Skoda Risskov og Andreas (salgschefen). Jeg kan varmt anbefale dem. Og så gør de altså noget ud af det, når bilen skal udleveres. Tusinde tak for en mega fed oplevelse hos jer i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
God kundeservice! Men deres priser er helt hen i vejret! Kør ud til et andet Skoda værksted og spar det halve på service eller bare dit lokale værksted det ville koste mindst det halve. Kommer ikk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos Škoda i Risskov er vi et energisk hold af bilentusiaster der har én ting til fælles - vi er allesammen vilde med Škoda! I vores salgsafdeling er vi specialuddannede til at yde dig den bedste rådgivning, så du føler dig tryg som kunde og får opfyldt præcis dine forventninger og ønsker, når du skal vælge ny bil. Vores mekanikere har et stort, moderne værksted til rådighed og bliver til stadighed uddannet, så de kan yde en effektiv og korrekt service. I det hele taget går vi hos Škoda Risskov ikke på kompromis med god kundeservice - alt vores personale matcher den avancerede, teknologiske køremaskine som nutidens Škoda er.
Grenåvej 347 , 8240 Risskov, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Tog springet og købte elbil i forlængelse af helt i gennem fantastisk dialog og forhandling med Nikolaj, som under hele processen tog sig god tid og vejledte på bedst tænkelige vis.
God byttepris for eksisterende bil.

Antwort von Škoda Risskov - en del af Semler Mobility
Vi fik en meget venlig betjening af Nikolaj. Vi fik den vejledning og de informationer, som vi havde brug for. Så det var en rigtig god oplevelse at handle bil hos Skoda i Risskov.

Antwort von Škoda Risskov - en del af Semler Mobility
Kun to gange i mit liv som bilejer har jeg oplevet at have ‘kørt en skrue op i dækket’ - begge gange hos Skoda og med års mellemrum. Fusk?
Lang ventetid på tidsbestilling.
Jeg betalte for manglende benzinpåfyldning (ca 10 liter, jeg bor fem-syv min kørsel fra værkstedet) fra den forrige bruger af lånebilen. Alternativt suger værkstedet ud inden lånekontrakten. Jeg er der hvor ingen illusioner er i behold mere mht Skoda.

Antwort von Škoda Risskov - en del af Semler Mobility
Firmabil. Skulle på værksted og have skiftet motor til bagagerumsklap.
gik uden de store problemer.
Fin oplevelse, som så mange andre gange før det.

Antwort von Škoda Risskov - en del af Semler Mobility
Jeg vil gerne, på min hustrus og egnes vegne, sende vores største roser til Nikolaj Markussen.
Den service vi oplevede søndag 12/2 ved køb af en Kamiq var uovertruffen. Der må naturligvis forventes et vist niveau når man køber en fabriksny bil. Dette er dog ikke altid tilfældet. I går kom vi direkte fra en lignende forhandler i Midtjylland hvor vi ikke oplevede det samme.
Nikolajs opmærksomhed, troværdighed samt sans for detaljen er bestemt ikke en selvfølge. Det vil vi gerne sige tak for.
22.05.2023 Update.
Vi har i dag modtaget vores bil og er meget tilfredse.
Hilsener fra Jeanette og Kasper.

Antwort von Škoda Risskov - en del af Semler Mobility
Imødekommende og venlig betjening med det samme vi trådte ind af døren, Bilal's forklaring af bilen og køre egenskaber var perfekt. Meget fin overtagelse og god hjælp til at installere det fra bilen til telefonen. Alt i alt venlig og god betjening af hele personalet
Mvh
Benny Nielsen

Antwort von Škoda Risskov - en del af Semler Mobility
Bilal Sail er en umådelig venlig og kompetent sælger. Ikke for meget unødig snak, men masser af fin og saglig information. Jeg kan kun sige at det har været en stor fornøjelse at handle bil med ham !

Antwort von Škoda Risskov - en del af Semler Mobility
Vi har efterhånden købt flere af vores biler hos Skoda Risskov, og vi må sige at vi er mere end tilfredse med vores køb og den service man har ydet fra Skodas personale.
Alt har været helt i top, og vi vil uden tvivl henvende os til Skoda Risskov næste gang vi skal have ny bil.

Antwort von Škoda Risskov - en del af Semler Mobility
Meget dygtig og hjælpsom sælger. Absolut anbefales.

Antwort von Škoda Risskov - en del af Semler Mobility
Der blev hilst, da vi kom indenfor i udstillingen. Kompetent vejledning og gennemgang af det udstyr bilerne havde. Vi fik prøvekørt 2 biler. Efterfølgende skrev vi en slutseddel, vores ønske var hurtig levering, det kunne de godt klare, vi hentede bilen 2 hverdage efter. På grund af den hurtige levering, kunne anhængertrækket først blive monteret ugen efter, helt fair, vi fik i den forbindelse en lånbil. Så vi er fuldt ud tilfreds med den service og rådgivning vi fik under forløbet. Det eneste der trækker lidt ned er, at vi også blev tilbudt finansiering, forsikring og en serviceaftale, vi kom jo bare for at købe en bil, men der er sikkert nogle kunder som efterspørger netop disse produkter. Det ændrer ikke noget på min gode oplevelse, så du kan trygt købe din næste bil hos Skoda Risskov.

Antwort von Škoda Risskov - en del af Semler Mobility
Vi fik en meget fin og kompetent betjening af sælger Bilal. Fair pris for vores byttebil. Godt forsikringstilbud fra Skoda forsikring og første serviceinspektion med i handlen. Den købte bil var klargjort som en fabriksny. Vi kørte fra Farum til Risskov for at handle bil. Minirejsen var alle anstrengelserne værd. Kan varmt anbefales.

Fantastisk imødekommenhed og empati fra første kontakt! med Andreas Thomsen😉
Rigtig god service og vejledning i forbindelse med handlen og afhentning af bil!
Har ikke fortrudt at vi tog turen fra Sjælland igen, igen for at handle ved VW/Skoda i Risskov

Antwort von Škoda Risskov - en del af Semler Mobility
Vi kørte fra Næstved til Århus for at købe en bil, som vi kun havde set på billeder. En rigtig god kommunikation med sælger, Bilal, gjorde, at vi trygt tog den (lidt) lange vej. Bilen var klargjort og vi fik en prøvetur og en god vejledning og hjælp til teknik mm.
Ikke usandsynligt at vi kører til Skoda Riskov igen om et par år.

Antwort von Škoda Risskov - en del af Semler Mobility
Vi fik en god service hele vejen igennem, af Andres,salgschef, og også en af personale, ifb købe af skoda Octavia. Da bilen skulle hentes var der kommet nye vinterdæk på, selvom vi snakkede, om noget gode brugte, hvis der var nogen sæt, det havde vi ikke regnet med sådan.Plus der blev lavet de ting vi blive enige om.Og vi kan hvis, der bliver noget indfor garanti perioden,så behøver vi ikke køre helt til Risskov,men kan få det lavet på Sjælland,ved en af deres Skoda handler.Det et plus :)

Tak til Bilal Sail
Vi oplevede behagelig kundehåndtering, fortrinlig service ifbm. prøvetur og eftermontering af diverse ekstraudstyr, da vi skulle købe en brugt Seat. Ikke blot er vores nyindkøbte bil kilde til stor fornøjelse og nem transport, men også hele købsoplevelsen var nem, kompetent udført og serviceminded.
Når vi skal udskifte vores nuværende bil, tager vi som det første forbi Skoda i Risskov igen.

Antwort von Škoda Risskov - en del af Semler Mobility
Venlig og imødekommende tone i handelen. Vi kom for at se på en Skoda Fabia. Fik 2 prøveture, var glad for den ene bil og da vi fik en fornuftig pris for vores gamle bil, var en handel nem. Fik svar på de spørgsmål vi havde. God modtagelse også da vi hentede bilen. Skoda Risskov virker som en god arbejdsplads.

Antwort von Škoda Risskov - en del af Semler Mobility
Rigtig dejlig service med god vejledning og en oplevelse af, at man bliver taget godt vare om. Man får en ærlig snak om, hvad der kan svare sig til ens behov. Jeg har den klare forventning om, at min næste bil også skal købes her og af Andreas, salgschefen 😃

Antwort von Škoda Risskov - en del af Semler Mobility
Andrea Thomsen gav en sympatisk og kompetent fremvisning af bilen - og 14 dage efter havde vi afbestilt en helt anden bil/andet mærke, som vi havde ventet på i over et år, og kørte afsted i en herlig Arctic Silver Enyaq IV med meget ekstraudstyr - importeret fra Tyskland. De få spørgsmål, der har været er besvaret hurtigt og kompetent. Vi bliver stadig mere begejstret for bilen!

Antwort von Škoda Risskov - en del af Semler Mobility
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.