Svindel. Skulle raskt sjekke et skiltnummer. Tjenesten koster kr 3,-,noe som er akseptabelt. Deretter tok det tre dager det ble trukket 274,- fra kortet mitt. Oppdaget da at det står med liten skrift... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Denne virksomheten minner om ren nettsvindel.Når du er i en litt stresset situasjon og skal raskt ha kontakt mht en feilparkert bil, og tror du er i kontakt med en seriøs organisasjon, leser du ikke... Mehr ansehen
I travel situasjon søkte jeg opp et regnr. til NOK 3. Det fremkom ikke at disse NOK 3 innebar prøvetid på 3 dager og at du deretter ville bli trukket månedlig beløp 274, inntil du sier opp "abonnement... Mehr ansehen
Jeg søkte opp ett reg.nr i mai, og endte tydeligvis opp med et abbonement i flere måneder før jeg oppdaget trekket på mitt kort (selvfølgelig bør man ha bedre oversikt over konto). MEN jeg oppfatter d... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Skiltregisteret.no er svindel
Skiltregisteret.no er svindel. Etter et engangssøk blir du uvitende lurt inn i et abonnement og trukket et månedsbeløp på 274 kr. Et lurt tips, gå inn på din vipps på «meg» og sjekk hvem du har betalingsavtaler med . Det er flere der ute som opererer i denne gråsonen😡Møkkafolk!
Dette er fullstendig scam
Dette er fullstendig scam, pass på! De er skruppelløs!
Les mer på Forbruker, TV 2 hjelper deg
Raser mot nettside: – De tar pengene til folk
Ren svindel
Ren svindel. For å få et skilt nummer, fakturer de meg uten videre for 274 pr måned. Har gitt beskjed men de trekker fortsatt penger !
Ren svindel, styr unna!
Ren svindel, skor seg på dårlig informasjon om at du faktisk signer opp for et månedsabbonnement når du gjør ett skiltsøk. Gjør heller skiltsøk på Statens Vegvesen sine sider. De er også sleipe nok til å lage en logo som likner statens vegvesen sin.
Jeg fikk nå plutselig en belastning på mitt kredittkort 4 måneder etter at jeg har sagt det opp uten at jeg har brukt det i det hele tatt, og DET er ikke jo ikke lov...
Utførte et enkelt skiltsøk til 3kr, lurt inn i løpende dyr abonnementsavtale.
Utførte et enkelt skiltsøk til 3kr forleden der abonnemnt startet uten mitt ønske. Dårlig visuell forklaring på skiltregisteret Norge sine sider der man blir lurt inn i en dyr abonnementsavtale etter kort tid som jeg først merket nå etter autotrekk fra min bankkonto på 274 kroner per måned. Dette var skuffende. Pass på når de lokker mrd 3 kroners pris ved søk om eier på skiltnummer. Avbryt abonnementet rett etter søk dersom du ikke ønsker å bli trukket hver måned for hundrevis av kroner.
Hold dere borte…..
Hold dere borte…..
Blir trukket 274 hver måned. Fikk stoppet abonnementet etter hvert. Lett å gå i fella her. Lokker med skiltvisning til 3 kr. Kostet meg totalt 1644,- i tillegg til de tre kronene.
Opplevde også månedlige trekk via VIPPS…
Opplevde også månedlige trekk via VIPPS på 274 kr uten å være klar over noen avtaler.
For å slette avtalen: Gå inn på VIPPS, trykk nederst til høyre på meg. Velg betalingsavtale og slett avtalen.
Svindel
Svindel. Søkte opp 1 bilskilt for 3 måneder siden for 1 kr. Videre har jeg blitt trukket 274 kr hver måned før jeg la merke til det, for et abonnoment jeg aldri har samtykket til. Til og med logoen er laget for å ligne Statens Vegvesen.
Rein svindel
Rein svindel. Betalte 3kr for tjenesten en gang. Så har de satt igang automatisk trekk på 274kr fra vipps uten at jeg har fått forespørsel eller mulighet til å samtykke.
Her blir du lurt til månedlig trekk
Her blir du lurt til månedlig trekk. Styr unna med mindre du er ute etter abonnementstjeneste på skiltsøk
Uærlige metoder - ren svindel
Jeg betalte 3 kroner for det som fremsto som et enkelt oppslag, men ble i stedet meldt inn i et skjult abonnement på 274 kr/mnd uten noen informasjon – nøyaktig samme metode som en rekke andre kunder beskriver. Svindel!
Svindelforetak!!
Svindelforetak!!
Brukte tjenesten for å sjekke et bilskilt og betalte kr. 3,- med vipps. Uten å bli informert om at det foreligger en prøveperiode på tre dager, blir dette gjort om til et abonnement.
Lureri
Lureri! Ble trukket flere måneder før jeg oppdaget svindelen.
3 kr ble til abonnement på 274 kr/mnd
Jeg opplevde dette som en abonnementsfelle.
Jeg betalte 3 kr via Vipps for det jeg trodde var et enkelt oppslag på et bilskilt. I ettertid oppdaget jeg at dette samtidig opprettet et abonnement på 274 kr per måned, og jeg ble trukket flere ganger uten at jeg var klar over det.
Nettsiden bruker også logo og design som ligner på Statens vegvesen, og dukker opp høyt i Google. Det gjør at den lett kan oppfattes som en offentlig tjeneste.
Jeg fikk ingen tydelig e-postbekreftelse, ingen informasjon om angrerett, og ingen varsler da nye betalinger ble trukket.
Jeg har meldt saken til Google, Forbrukertilsynet og Politiet. Anbefaler andre som opplever det samme å gjøre det samme.
Her brukes søk til phishing via annonse…
Her brukes søk til phishing via annonse slik det ser ut for meg. Vil sjølvsagt ha Statens Vegvesen, får dette dårlige alternativet som selger deg et abbonement, når man ofte tror man kjøper den sedvanlige SMS’en til statens vegvesen. Kjøpte egentlig det eg trudde var SMS til 3 kr den 28 Februar. Dette vha icloud mail. Fikk så spam der pittelitt troverdige trusler om at eg ville bli rammet av DOX angrep og penger vekk angrep dagen etterpå. Stengte så bank kort. Spam mailen var på hotmailen min. Sier ikke at det er sammenheng. Men førte til at eg stengte kort den 3 Mars da Skiltregisteret først ville trekke meg. Så uken etterpå forsøkte de å trekke meg igjen, dette fikk de da til, 274 borte vekk. Sak meldt til forbrukertilsynet pga dynamiske greier og forskjeller i identisk søk. Phishing via annonse teknologi er det dette ser ut som for meg. Vanligvis tar eg litt skjermdump av ymse, men eg har ikkje fått med i skjermdumpen på tidspunkt, det eg mener å huske da eg gjekk i denne abbonementsfellen: ordene «statens vegvesens» var i informasjonen, da tenkte eg at alt var i sin skjønneste orden. Dette kombinert med at Google var vanskelig å bruke til det egentlige formålet, nemlig å finne nettopp statens vegvesen sin helt kurante tjeneste, vel det gjør at heile greia lukter litt av svindel. Svaret fra tjenesten Skiltregisteret var at eg måtte ha sett avatalevilkår. Men her er greia: du gjør et søk, og kanskje et søk til, for det er statens vegvesen du vil ha, kanskje gjør du et tredje Google søk, da du så går inn på tjenesten Skiltregisteret som du egentlig ikkje vil ha, dukker «statens vegvesen» opp i beskrivelser som merker sjølve tjenesten. Da er du egentlig presset/nudget til adferd som byr på heilt unødvendige utgifter. Det er slik eg ser det. Logo og farger gjer at ein kan bli forledet til å tenke at Statens Vegvesen må ha redesignet tjenesten(som ikke er helt uvanlig), når Skiltregisteret så legger seg på identisk pris som Statens Vegvesen ved første betaling, da er dette veldig villedende. Det er litt som å bli plaget på markedet i utlandet til å betale for eit altfor dyrt og dårlig alternativ. Legg så til at Skiltregisteret kanskje kjøper informasjon fra Statens Vegvesen eller noe tilsvarende, da blir jo dette ikke en hensiktsmessig aktør å samle på. En bruker sier at de gir veldig mye informasjon på skiltene. Det kan hende, eg hadde lite utbytte av dette, men mye av resten av helheten med Skiltregisteret ødelegger iallfall fullstendig for dette, viss dette i teorien skulle være informasjon du ikkje får fra Statens Vegvesen, noe eg tviler litt på. Dette er nok litt den klassiske kjipe mannen/kvinnen på markedet i utlandet som ikkje gjer seg med å mase på deg viss ikkje du kjøper produktet og fortsetter å fotfølge deg å snakke til deg så du ikkje får brukt markedsplassen på adekvat måte, men i digital forstand.Eg kjem nok diverre ikkje til å anmelde til politiet, men støtter dei som gjer det. Har brukt forbrukertilsyn til å tipse om dette helt unødvendige, og villedende tjenestealternativet. Vil også anbefale alle som har funnet tjenesten via Google å bruke Googles valg for å merke de som villedende. Eg synest Statens Vegvesen burde ha eit problem med dette. Dette vil eg legge til: åpner inkognito fane, fordi Skiltopplysning har cookies som husker meg, dette er ensbetydende med at eg som logget inn å regne, klarer derfor ikke å reprodusere det grensesnittet eg opplevde på tidspunkt for kjøp, derfor denne inkognito fanen. Da eg skal ta skjermdump 16.40 11032026 har Skiltregisteret cookies for å forhindre skjermdump?! Tenker så: Få det vekk. Bort med det. Slike tjenester tener ingen. Da skal eg prøve å levere inn ny klage til Forbrukertilsynet , det skal eg, men nå med denne nye informasjonen samt foretaksinformasjon som noen så elskverdig har plassert her på Trustpilot. Det er bra arbeid.OPPDATERING 13.03.2026: oppgav skjermdump ikkje fungerer. Dette da ved å komme på grensesnitt etter å ha trykt på Skiltregisteret(det må eg ha gjort). Åpnet så opp skjermcapture, protokollen den brukte(forteller Gemini AI), medførte så at skjermdump fungerte, men eg ser no at dette er «skiltnummer.no», men den designen er veldig lik som Skiltregisteret’s bortsett fra navn. I dag går eg over infoen og merker det, sjekker så skiltnummer.no, fiks ny design ulik forrige gang. Dette kan man sikkert fordype seg i ytterligere, konkluderer med at dette minner om svindel og at de endrer utseende. På et skjermdump forsvinner «3 dager så abbonement…» alibiet deira, da er det Skiltregisteret.no domenet, og da er argumentet til stede for at vesentlig avtalevilkår ikke vises. Særlig mtp at samme brukeropplevelse som oppstod da du kjøpte vanskelig kan reproduseres med denne salaten av dynamiske problemstillinger/grensesnitt tilsynelatende.
svindel !hold deg unna !
svindel !hold deg unna !
Jeg ønsker å oppfordre alle som har opplevd det samme til å ta saken videre til politiet eller relevante instanser, som Forbrukertilsynet eller Forbrukerrådet. Slike saker blir ikke tatt på alvor før flere sier ifra, og det er viktig at vi sammen bidrar til å stoppe urettferdig eller ulovlig praksis.
Jeg selv har allerede meldt saken, og jeg anbefaler dere andre å gjøre det samme. Jo flere som melder fra, desto større sjanse er det for at myndighetene følger opp.
Takk for at dere sier ifra og ikke lar dere stille i en slik situasjon.
Jeg ønsker å gi en tydelig…
Jeg ønsker å gi en tydelig tilbakemelding på en svært uakseptabel hendelse.
Det er helt uholdbart at det gjennomføres trekk for et abonnement uten mitt samtykke.
Slike praksiser skaper utrygghet, svekker tilliten til tjenesten og oppleves som bevisst misbruk av kunders personopplysninger og betalingsinformasjon.
Jeg forventer at dere tar slike hendelser på største alvor, da dette kan rammes av både markedsføringsloven og personopplysningsloven (GDPR).
Charges randomly
Fraud. Charges randomly placed n vipps without notification.
Forbanna svindel og skurkeri
Forbanna svindel og skurkeri. Automatisk fornyelse er fryktelig vanskelig å se og oppdage. Og alt starter med 3 kr i Vipps, og deretter automatisk fornyes et abbonement du ikke var klar over. Møkkafolk.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.