Svindel, svindel, svindel, Sjekket et bilnummer på hensatt bil utenfor vårt blokk. Betalte 3 kr for "tjenesten"Oppdaget desverre et fast trekk på 274 kr som hadde foregått i 7 mnd. før jeg tilfeldig... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Svindel. Skulle raskt sjekke et skiltnummer. Tjenesten koster kr 3,-,noe som er akseptabelt. Deretter tok det tre dager det ble trukket 274,- fra kortet mitt. Oppdaget da at det står med liten skrift... Mehr ansehen
Denne virksomheten minner om ren nettsvindel.Når du er i en litt stresset situasjon og skal raskt ha kontakt mht en feilparkert bil, og tror du er i kontakt med en seriøs organisasjon, leser du ikke... Mehr ansehen
I travel situasjon søkte jeg opp et regnr. til NOK 3. Det fremkom ikke at disse NOK 3 innebar prøvetid på 3 dager og at du deretter ville bli trukket månedlig beløp 274, inntil du sier opp "abonnement... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg ønsker å gi en tydelig…
Jeg ønsker å gi en tydelig tilbakemelding på en svært uakseptabel hendelse.
Det er helt uholdbart at det gjennomføres trekk for et abonnement uten mitt samtykke.
Slike praksiser skaper utrygghet, svekker tilliten til tjenesten og oppleves som bevisst misbruk av kunders personopplysninger og betalingsinformasjon.
Jeg forventer at dere tar slike hendelser på største alvor, da dette kan rammes av både markedsføringsloven og personopplysningsloven (GDPR).
Charges randomly
Fraud. Charges randomly placed n vipps without notification.
Forbanna svindel og skurkeri
Forbanna svindel og skurkeri. Automatisk fornyelse er fryktelig vanskelig å se og oppdage. Og alt starter med 3 kr i Vipps, og deretter automatisk fornyes et abbonement du ikke var klar over. Møkkafolk.
SCAM SCAM SCAM
Hadde det vært mulig å gi 0
Hadde det vært mulig å gi 0, så hadde det vært mer rett. Søppel og påtvungen abo. S
Utspekulert
Utspekulert. Svaret fra kundeservice bekrefter bare at dette er nøye planlagt og at de ikke har til hensikt å imøtekomme de som har blir «lurt»… Bare å holde seg langt unna
Kjeltringer...
STYR UNNA!
Jeg betalte 3 kroner for det som fremsto som et enkelt oppslag. Det jeg ikke med rimelighet forventet, var at dette samtidig skulle opprette et abonnement på 274 kroner per måned.
Selskapet viser til at abonnementsvilkårene sto i betalingsvinduet. Det kan hende det formelt sett stemmer, men den samlede presentasjonen gir et klart inntrykk av at dette gjelder en liten engangsbetaling – ikke et løpende abonnement til en langt høyere pris. Etter min mening er dette satt opp på en måte som gjør at mange forbrukere ikke fullt ut forstår hva de faktisk inngår.
Pengene blir sendt til COMPLAY AS som er eid og styrt av TAHIR GASHI ifølge proff.no.
Lureri!!!!
Skikkelig lureri. Blir trukket 274 hver måned. Fikk stoppet abonnementet etter hvert. Ingen tilbakemelding. Håper slike firmaer mister din troverdighet og blir lagt ned før flere andre går i samme fellen.
SVINDLERE
Slimåler av noen folk som jobber her. Avviser at man kan bruke angreretten. Akkurat sånne aktører burde ikke få lov å drive virksomhet, de bryter regelrett loven og nekter å sende dokumentasjon på at man som forbruker har avsagt seg angreretten. Her burde virkelig forbrukertilsynet ta grep! Slutter bare å svare på et tidspunkt, nekter å følge loven og å betale tilbake pengene. Har tipset forbrukerrådet av prinsipp og håper de tar grep. Alt for mange like saker her
Scam
Scam! Hold dere unna. Jeg har politianmeldt, sendt inn til forbrukerrådet og anbefaler alle gjøre dette.
Tahir Gashi og Complay AS
de som er bak skiltregisteret.no er svindlere
Dette er svindel.
De ryddet opp!
Skrev først en kritisk anmeldelse,
Men klagde på forholdet og det skal de ha de ryddet opp og jeg fikk pengene tilbake.
Men det blir en mid score, en kan sjekke bil nr gratis på andre nettsider, men denne tjenesten gir mer info.
Så skal du sjekke eier av et bil nr så er dette en dyr tjeneste
Men igjen de ryddet opp og betalte meg tilbake etter klage, så forbedret inntrykket betydelig😀
Hilsen Karl
Svindel
Ble svindlet! Bare å holde seg langt unna. Har anmeldt forholdet til politiet.
Forferdelig utspekulert "tjeneste"
Forferdelig utspekulert "tjeneste". Ikke ment for å være behjelpelig, men å begå landeveisrøveri. Provoserende opplegg som nok speiles i verdisettet til gründerne.
Skiltregisteret leverte ingen resultater. Derimot tok de 277,- i betaling for ingenting. Fikk ikke gehør av kundeservice om tilbakeføring av kronene siden de ikke hadde leverte tjenesten.
Svindel svindel svindel
Søk på skitnr til 3kr. Vipps har du blitt abbonement til 274 kr i mnd. og det var selvsagt kun min feil ifølge skiltregisteret.no.
Helt latterlig. Det må stå med mikroskrift når man betale de 3 kr såfall.
Svindel.
Alle må bare sende en anmeldelse til…
Alle må bare sende en anmeldelse til politiet for dette er åpenbart svindel, all kjøp på nettet har angrerett. De kan på ingen måte si det din feil, angreretten er derfor der pga slike situasjoner.
Svindel
Starter ett abonnement og trekker deg 270kr reinspikka svindelnettsted
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.