Svindel. Skulle raskt sjekke et skiltnummer. Tjenesten koster kr 3,-,noe som er akseptabelt. Deretter tok det tre dager det ble trukket 274,- fra kortet mitt. Oppdaget da at det står med liten skrift... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Denne virksomheten minner om ren nettsvindel.Når du er i en litt stresset situasjon og skal raskt ha kontakt mht en feilparkert bil, og tror du er i kontakt med en seriøs organisasjon, leser du ikke... Mehr ansehen
I travel situasjon søkte jeg opp et regnr. til NOK 3. Det fremkom ikke at disse NOK 3 innebar prøvetid på 3 dager og at du deretter ville bli trukket månedlig beløp 274, inntil du sier opp "abonnement... Mehr ansehen
Jeg søkte opp ett reg.nr i mai, og endte tydeligvis opp med et abbonement i flere måneder før jeg oppdaget trekket på mitt kort (selvfølgelig bør man ha bedre oversikt over konto). MEN jeg oppfatter d... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Ren svindel
Ren svindel. Jeg ble automatisk månedsmedlem etter å ha sjekket et reg.nummer. En tjeneste jeg har bruk for en gang hvert 10.år. Skjønner ikke at de tørr drive et firma der inntekter skal komme av at folk blir blir lurt. Lykke til og særlig når dere har svindla de rette folka. Jeg hadde ikke sovet godt om jeg var ansatt der
På grensen til svindel
Som mange andre anmeldelser her så føler jeg meg lurt inn i ett abonnement da jeg skulle ha opplysninger om ett skilt.
Jeg var inne for å bestille en…
Jeg var inne for å bestille en skiltopplysnng til 3 kr.
I tillegg har jeg, uten å fortå hva som har skjedd, blitt trukket for 274 kr for et abonnement. Finner ingen bekreftelse på dette abonnementet, og når jeg ringer dit, får jeg beskjed om at nummeret ikke eksisterer.
Har sendt mail om at abonnementet skal avsluttes, så får se hva som skjer. Dette er en utrolig fiffig måte å tjene penger på. Er det virkelig lov å holde på sånn?
Help håpløst!
Help håpløst!
Skulle bare ha en enkel opplysning om en bil til 3 kroner! Fikk automatisk månedsabonnement til 274/mnd. Sendte klage og fikk umiddelbart mail tilbake om at abonnementet var avsluttet, men at de 274 var å betrakte som abonnement for en månde
Skulle bruke tjenesten en gang og så…
Skulle bruke tjenesten en gang og så opp abonnementet i Vipps appen umiddelbart, men ble fortsat trukket for en hel måned og fikk ikke refundert. Saken blir anmeldt.
Rask og god service
Jeg trodde jeg var på en statlig skiltsøk-side, oppdaget deretter at tjenesten innebærer automatisk abonnement. (Jeg var for rask på labben og leste ikke det som sto der om abo.) Heldigvis fant jeg dette ut i tide og fylte ut et skjema på nettstedet til Skiltregisteret der jeg sa opp abonnementet. Fikk raskt et hyggelig svar om at de hadde ordnet oppsigelsen for meg :)
Ren svindel - Bestillte 1 søk på skilt og fikk regning for abonnement
Bestillte 1 søk på skilt. Forstod det som det var Statens vegvesen som stod bak tjenesten, de bruker jo deres register. Betalte kr 3 via Vipps , og ble etter 3 dager belastet direkte på kredittkort med kr. 274. Jeg har ikke fått noen informasjon om at jeg har tegnet et abonnement, kun en kvittering for betalt kr. 3 for ett søk. Jeg har ikke signert noen brukeravtale (logget meg ikke inn) eller godkjent fast trekk på kredittkort. Dette er ren svindel
Med liten skrift lures man inn i…
Med liten skrift lures man inn i abonnement. På 5 mnd ingen kvitteringer på betalt abonnement
Abonnementsfelle
Jeg bestilte et enkelt oppslag til 3 kr, men ble rett etterpå trukket 274 kr for et abonnement jeg aldri har bedt om eller blitt tydelig informert om i kjøpsprosessen. Dette fremstår som en bevisst strategi for å lure kundene.
Styr unna hvis du ikke vil ha uforutsette utgifter!
Svindel
Svindel. Lurer deg inn og trekker siden 274 nok pr måned fra ditt kort.
SVINDEL
SVINDEL. Sjekk at det er statens vegvesen du søker opp skilt på. Disse utgir seg for å være statens vegvesen, så tar de 3 kr for søket. Deretter tar de 274 kr måneden som de autotrekker fra kontoen uten noen varsler, ingen eposter, meldinger ingenting. Pass på når du skal søk opp skilt.
Ren Svindel
kjøpte en tjeneste eg først trodde kostet3 kr, fikk en mail i søppelpost som eg heldigvis oppdaget. Der stod det at eg hadde nå ett abonement til 274 kr/mdn. Sa heldigvist opp i tide. Men noen måneder senere hadde de aktivert abonnementet en gang til og begynt å trekke månedlig igjen. Ren Svindel. Olaf Renz og Jörn Bertram er oppført som styremedlemer og Aider AS som Regnskapsfører i dette Svindelforetaket. J.H. Tønnjes East Gmbh & Co Kg og FORMAC TELE TRADING AS er oppført som Aksjonærer.
Svindelopplegg
Svindelopplegg!
Her har det vært den minste av alle skriftstørrelser ved evnt inngåelse av abonnement.
Mye er gjort (bl.a logo) for å ligne det offisielle Statens Veivesen og i det hele tatt fremstå som en profesjonell aktør.
Merk mine ord - det er de ikke. Laveste karakter gis!
Scam of the worst kind.
Hvis jeg kunne gitt denne nettsiden…
Hvis jeg kunne gitt denne nettsiden null stjerner ville jeg gjort det. Virker som den er designet til å tro at man er på statens vegvesen sine sider. Jeg tror de fleste er ute etter et kjapt søk på "hvem eier bilen" eller liknende, da gjerne ute etter kjapp informasjon.
Man stusser kanskje litt når de skal ha 3 kr pr søk, men ok det går da fint tenker man. Men det de fleste ikke får med seg er at det blir opprettet en løpende avtale som koster deg 274 kr pr mnd. Styr unna!!
Skiltregister svindelet.no fremstår som…
Skiltregisteret.no fremstår som svindel. Etter å ha gjort et engangssøk til 3 kroner blir man, uten tydelig informasjon, automatisk registrert i et abonnement. Deretter trekkes et månedsbeløp på 274 kroner over flere måneder, uten at dette er klart kommunisert på forhånd. Dette oppleves som en villedende og uærlig praksis. Jeg vil advare andre mot å bruke denne tjenesten.
Opptrer som rent svindelselskap
Dette selskapet oppretter abonnement på brukere ute å informere skikkelig, og setter i gang autotrekk på 274 kroner i måneden ved første gangs bruk av tjenesten.
Scam
Skiltregisteret tar betalt for ein tjeneste som er gratis. Dei lurer deg inn i eit abonnement du ikkje trenger og som i mitt tilfelle var vanskelig å få avslutta.
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.