simbamatras.nl Bewertungen 299

TrustScore 3 von 5

2.8

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Voor ons een slecht matras. Wij waren aan vervanging toe en hadden voor Simba gekozen vanwege goede marketing. Eenmaal erop geslapen totaal geen ondersteuning, word al weken enkele keren per nach... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Het matras kocht ik in 2019, ik heb er 5 jaar goed op geslapen, maar de laatste 2 jaar is er een enorme kuilvorming en veert het niet meer terug. Ik weeg 78kg met een lengte van 183. Ik heb nu een... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Geen negative ervaring met de klantenservice maar het matras zelf. Matras is erg hard, komt niet overeen met hoe het geadviseerd wordt als "de perfecte matras voor iedereen". Matras voelt als een pl... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben een buik-, zij- en rugslaper en lig nooit echt lekker, mijn man heeft chronische rugklachten. We geloofden nooit dat een nieuw matras onze nachtrust zou verbeteren maar hebben het toch maar gep... Mehr ansehen

2.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede service van vriendelijke…

Goede service van vriendelijke medewerkers aan de telefoon.
Ons Simba matras is echt super 👍
Eerste 2 weken even flink wennen maar daarna een heerlijke nachtrust gekregen door dit matras!

16. April 2018

Top matras

Top matras. Ik heb hem nu 6 maanden en slaap er heerlijk op. Werd ik voorheen nog wel eens wakker tussendoor, nu bijna altijd hele nachten doorslapen. Super.

16. April 2018
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed matras, service goed, administratie minder

Goed matras. Echter over het retourneren van een van de matrassen ben ik minder tevreden. Het stopzetten van de maandelijkse betaling gebeurde pas nadat ik doorhad dat de afschrijvingen doorgingen. Het terugstorten van het betaalde bedrag duurde 2 maanden en na die 2 maanden werd er ineens weer een bedrag afgeschreven voor het matras dat al geretourneerd was. Al met al ben ik wel altijd goed behandeld en goed geholpen door de mensen van de klantenservice. De problemen worden na bellen ook altijd snel en goed opgelost. Als er iets misgaat is de service dus prima. Je moet alleen goed opletten of alles goed gaat.

9. April 2018

Heerlijk slapen!

Met dit matras kost het geen enkele moeite om heerlijk te slapen en uitgerust wakker te worden, ook het Simba kussen ligt heel erg fijn en geeft een goede ondersteuning. dat ik kosteloos in 6 termijnen kon betalen was ook erg prettig.

8. April 2018

Simbamatras

Super fijn comfortabel matras dat stabiliteit geeft. Hierdoor slaap ik beter en heb beduidend minder pijn in de rug. Super tevreden.

6. April 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I bought the SIMBA single mattress…

I bought the SIMBA single mattress about six weeks ago , I now have a great sleep , at last , I had a very expensive mattress before for about a year it was very uncomfortable, I had a bad back, I would recomend this SIMBA mattress I do not think you will be disapointed

6. April 2018
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Helaas niet geschikt voor ons. Afhandeling top!

We hebben twee matrassen besteld tijdens een van de regelmatig terugkerende 20%-kortingacties.

Mede door de vele marketing en de 100 dagen garantie hebben we gekozen voor dit matras.

Niet zoals op de website beloofd de volgende dag, maar een week na de bestelling werden de matrassen bezorgd. We werden overigens netjes van de bezorgdag en tijd op de hoogte gehouden, wat dat betreft prima in orde.

Wel grappig om te zien hoe ze geleverd worden, een doos van 50*50*90 cm met een matras van 220*90 erin! De matras is vacuum verpakt en het moet eerst een uur of drie liggen voordat er op geslapen kan worden.

De matrassen liggen (en zitten ook) verrassend hard als je geen traagschuim gewend bent. Maar dat went.
Een matras is voor iedereen anders dus ik ga geen voor of tegen geven.
Bij ons kwam het er op neer dat we niet tevreden waren. Mijn vrouw kreeg last van haar rug en kon moeilijk opstaan en voor mij was het ook niet helemaal in orde. Ik slaap veel op mijn buik maar op dit matras krijg ik dan last van mijn rug, en op mijn zij kreeg ik last van dove armen en benen.

We hebben de matrassen bijna 80 dagen getest en toen besloten van de terugroepmogelijkheid gebruik te maken. Een aantal reviews vermeldt dat dit een lastig en moeilijk proces is echter niets is minder waar. Een e-mail naar Simba (met een duidelijke uitleg waarom we niet tevreden waren) op vrijdag en de vrijdag daarop werden de matrassen opgehaald, no questions asked. En een week later was het aankoopbedrag ook al teruggestort. Dus ondanks de mindere ervaring met het matras, alle lof over de uitmuntende dienstverlening van de Simba organisatie.

2. April 2018
simbamatras.nl-Logo

Antwort von simbamatras.nl

Beste Bert,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Wij vinden het jammer om te horen dat het matras uiteindelijk niet geschikt bleek te zijn voor jou, maar willen je toch bedanken voor het uitproberen. Het Simba matras is geschikt voor 95% van de bevolking, voor een kleine minderheid is het matras niet geschikt. Dit is de reden dat wij de 100 dagen proefslapen aanbieden, zo loop je geen risico en kun je het matras met een gerust hart uitproberen.

Simba team

Bevalt goed.

Nu 6 maanden slaap ik op het Simba matras. Het bevalt goed.
Erg fijn dat je het niet hoeft te keren.
Ook fijn dat het matras niet mee beweegt als de ander zich omdraait.
Wel vind ik het iets soepeler geworden en vraag me af of het 10 jaar mee zal gaan.
Ook heb ik t kussen. Dat bevalt goed. Fijn met een koele en een warme kant.

28. März 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat ben ik blij dat ik dit matras heb…

Wat ben ik blij dat ik dit matras heb aangeschaft! In 4 jaar tijd 2 andere ( dure) matrassen gekocht waar ik totaal niet op kon slapen, of te hard of te zacht.
Nu eindelijk een goede nachtrust zonder spierpijn of rugpijn...echt een geweldig matras!

28. März 2018

Seriously good!

Seriously good!

Its the best matrass I ever had. No more backpains since I use it. No sleepless night because my partner turns around constantly. And sooooooo comfy!

26. März 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een geweldig matras is dit

Wat een geweldig matras is dit, ik sliep al heel lang slecht en had pijn in mijn lijf, het matras waar ik op lag was zelfs nog duurder dan de Simba en was pas 7 jaar oud, maar ik heb geen moment spijt dat ik de Simba heb aangeschaft, ik raad hem daarom om zeker aan, hij is niet te hard, niet te zacht, gewoon precies goed!

25. März 2018

Simba we <3 u

Simba. Simba came at monday. A package, a box. We knew Simba could lie down on the floor. So we did. Simba needed some rest. We gave him some time. Simba grew and grew!! Oh my... Simba raised! And then... That evening... we laid down... and we just woke up, its thursday! ;)
You just melt away in Simba. So soft and so solid... If could marry a bed, it would be Simba. 5 stars. Period.

22. März 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr