Voor ons een slecht matras. Wij waren aan vervanging toe en hadden voor Simba gekozen vanwege goede marketing. Eenmaal erop geslapen totaal geen ondersteuning, word al weken enkele keren per nach... Mehr ansehen
Het matras kocht ik in 2019, ik heb er 5 jaar goed op geslapen, maar de laatste 2 jaar is er een enorme kuilvorming en veert het niet meer terug. Ik weeg 78kg met een lengte van 183. Ik heb nu een... Mehr ansehen
Geen negative ervaring met de klantenservice maar het matras zelf. Matras is erg hard, komt niet overeen met hoe het geadviseerd wordt als "de perfecte matras voor iedereen". Matras voelt als een pl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben een buik-, zij- en rugslaper en lig nooit echt lekker, mijn man heeft chronische rugklachten. We geloofden nooit dat een nieuw matras onze nachtrust zou verbeteren maar hebben het toch maar gep... Mehr ansehen
Amsterdam, 1018 VN, Amsterdam, Vereinigtes Königreich
- hallo@simbamatras.nl
- simbamatras.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
100dgn proberen
Voor mij een fijn matras! En bovenal ook erg fijn dat je het 100dgn mag uitproberen! Je kunt niet na even liggen of een paar nachten beoordelen of het lekker ligt. Het Simba matras is voor mij prettig, omdat het (door de pocket veertjes, denk ik) redelijk zacht ligt, maar net wat steviger dan mijn oude/ versleten pocketveermatras. Het matras wordt ook niet heel heet, wat ik bij een ander getest matras wel (als nadelig) ervaarde.
Ik slaap heel lekker op die simba…
Ik slaap heel lekker op die simba matras, zou geen andere meer willen
groetjes JC Koopman
Snelle levering. Heerlijk matras.
Kussens bij besteld. Slaap heerlijk!
Aan het matras en kussen kort moeten…
Aan het matras en kussen kort moeten wennen.
Maar wat liggen wij heerlijk te slapen.
Bedankt Simba!
Groeten Wesley
Erg tevreden en slaap nu al 2 maanden…
Erg tevreden en slaap nu al 2 maanden heerlijk !
Matras is goed. Klantenservice telefonisch onbereikbaar
Matras is goed, wel even wennen.
Alleen retourservice oude matras ging iets mis, de bezorger had geen opdracht hiervoor gekregen van Simba. Klantenservice Simba telefonisch onbereikbaar, wel via mail. Een week later oude matras alsnog opgehaald.

Zeer tevreden
Ik ben niet snel tevreden over een matras en heb ik mijn leven veel aangemodderd met matrassen die het toch net weer niet helemaal waren. Over het Simba Matras ben ik erg enthousiast. Het was een paar dagen wennen maar ik vind het heerlijk. Ik slaap beter door en heb minder gewrichtsklachten. Het matras werd binnen enkele dagen bezorgd en mijn ervaring met de klantenservice is alleen maar positief. Sinds een week hebben we ook de verstelbare bedbodem. Dat is zeker ook een aanrader, wat ons betreft. Het enige nadeel is dat ik mijn bed niet meer uit wil.....
Slecht ondersteunend matras
Eenmaal erop geslapen totaal geen ondersteuning, word al weken enkele keren per nacht wakker met slechte doorbloeding. Pijn in de schouders, rug en knieën.
Gebroken wakker worden en nog nauwelijks nachtrust. Gekocht bij Goossens, en we zijn nu bezig om het terug te laten sturen. Klantenservice is slecht bereikbaar. Hopelijk word het deze week nog afgehandeld.
Voor ons geen Simba !!!
En dan wil ik nog even toevoegen, hoe kan een matras met pocketvering opgerold in een doos geleverd worden.....
Een super matras voor een super prijs!
Een super matras voor een super prijs! Dank jullie voor de snelle levering.
Het was even wennen maar we slapen nu…
Het was even wennen maar we slapen nu heerlijk op het nieuwe Simbamatras. Niet te hard...niet te zacht. Prima. Ik voel me meer uitgerust bij het opstaan.
De levering en contacten waren snel en accuraat.
Top Matras en service!
Al een aantal maanden eigenaar van een Simba matras en ik zou niet anders meer willen! Nog nooit zulke goede nachten gehad als op het Simba matras. In te tussentijd contact gehad met de klantenservice, ivm vragen over de betaling. Hier ook niets op aan te merken! Vriendelijke dame die direct voor je klaarstaat en met je meedenkt. Top!
Aanrader!
Via een vriendin de tip gekregen via Simba een matras te kopen, ik ben super tevreden! Matras ook snel ontvangen. De eerste paar dagen was het matras wennen, maar zou nu niet meer zonder kunnen! Iedere avond verheug ik mij om op dit lekkere matras te gaan liggen. Een absolute aanrader voor iedereen!
Goede service en fijn matras
Ik schrijf eigenlijk nooit recensies maar omdat ik hier veel negatieve recensies lees heb ik besloten er toch maar een te schrijven. Ik heb namelijk niks negatiefs over Simba te vertellen. Ik had het matras besteld en deze werd netjes binnen de verwachtte tijd geleverd. Ik woon op de tweede verdieping met een heel smal trappenhuis. Toch werd het matras netjes door de vriendelijke bezorger naar boven gebracht. Een goede service en het matras ligt super. Ik ben zeer tevreden met Simba!
Door een miscommunicatie mijn …
Door een miscommunicatie mijn bestelling niet goed doorgekomen en daarna 2x ontvangen.
Super netjes opgelost en héérlijk geslapen op ons nieuwe matras!
Opgelicht of niet?
Ik heb vorige week een matras besteld en gelijk betaald, maar hoor vervolgens niks meer terug van Simba! Ze zijn telefonisch niet bereikbaar en via Facebook krijg ik antwoord in de zin van "Oh wat vervelend bla bla bla ......" .
Het is nu ruim een week geleden en langzaamaan krijg ik het gevoel dat ik opgelicht ben!
Het is gelukkig allemaal goed gekomen en ik heb m’n matras inmiddels binnen!

Wat een slechte klantenservice
Wat een slechte klantenservice. Werkelijk om te janken.
Op 16-01-18 het matras besteld, op 18-01-18 is de betaling voldoen en vandaag ( 01-02-18) zitten wij nog steeds te wachten op een verzendbevestiging en track and trace.
NOOIT meer

Slechte bezorging
Yvonne Holleman Ik heb vorige week 19 jan 2018 het matras besteld en dat zou volgens jullie 5 werkdagen duren. Ik heb gelijk aangegeven dat mij oude Ikea matras vandaag 27 jan 2018 opgehaald zou worden. Het zou met de post nl geleverd worden en daar zou een track en trace nummer voor doorgegeven worden. Ik heb een donderdag gebeld naar jullie en vertelde mij dat het matras niet op voorraad was. Raar, want hij zou immers binnen 5 werkdagen bezorgd worden. na een uurtje kreeg ik een mail dat hij dan toch met de UPS bezorgd zou worden en gelijk daarna weer een mail van dat het toch niet kon en dat hij pas op ze vroegst dinsdag pas geleverd kon worden. Vandaag is mijn oude matras opgehaald door ikea om 08.30 uur en zit nu dan toch echt zonder matras. Ik heb net de UPS gebeld met de vraag hoe laat hij zou komen. De desbetreffende dame kon mij zeggen dat ze in het weekend niet bezorgen en dat de rede was dat het matras nu niet is bezorgd aan Simba lig ivm het te laat aangegeven dat hij met spoed bezorgd moest worden. ze vertelde mij dat het pas dinsdag gaat worden eer dat het matras bezorgd kan worden. Ik heb nu net ook naar jullie gebeld en de lijn werd twee keer verbroken. Dus ik mag het uitzoeken op de vloer tot dinsdag door een grote FOUT van jullie. Mashal gaf nog aan aan de telefoon, “ nee hoor mevrouw er staat 5 dagen voor, maar hij zal binnen 3 dagen bij u bezorgd worden” Ik ben rugpatient en nu hoop ik dat jullie de moeite nemen om ervoor te zorgen dat het matras met spoed geleverd gaat worden om ieder geval uiterlijk maandag er zal zijn.Ik ben superBOOS. Yvonne Holleman.

Top klantenservice!
Ik had een mailtje gestuurd, maar kreeg een automatisch antwoord dat het behoorlijk druk was en het een aantal dagen kon duren voordat ik reactie kon krijgen. Na 7 dagen had ik nog niets vernomen. Vervolgens heb ik via Facebook contact opgenomen met de klantenservice van Simba. Ik werd direct te woord gestaan en kreeg een uitgebreide verontschuldiging voor het feit dat ik nog geen antwoord ontvangen had op mijn mail. Daaropvolgend werd ik direct geholpen en was het zo opgelost.
Top het Simba matras
Gewoon weg super een echte aanrader. Slaap zins de Simba geweldig iedere nacht en we hebben hem al een half jaar. Dus zou zeggen doen. Het is het wachten waard. Dat ze het zo druk hebben met bestellingen zegt al genoeg
Ik heb niets te klagen gehad
Ik heb niets te klagen gehad! Bezorging duurde iets langer dan verwacht, alleen wat wil je met de kerstmaanden. Ik begin onderhand toch wel op een leeftijd te komen waar ik wat last van mijn rug kreeg en kwam tot de conclusie dat het tijd werd voor een nieuw matras (ik lig onderhand al 7 jaar op een versleten matras, deze was echt toe aan vervanging). Ik kwam eigenlijk vrij snel terecht bij het Simba matras. Vrienden van mij raadde het aan om eens een kijkje te nemen, ze claimde mijn rugklachten te verminderen. Heb het matras nu bijna een maand in bezit en moet zeggen dat het nog steeds erg goed bevalt! Veel minder last van mijn rug, ideaal. Ik doe er eigenlijk alles op; een boek lezen, ontbijten, tv kijken en jawel, slapen ook. Ik wordt uitgerust wakker en begin fit aan mijn dag! Ik probeer hem nog een tijdje uit, maar verwacht geen tegenslagen te moeten incasseren. Simba bedankt!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.