hendvendte meg til silverline for å feilsøking på en eldre kjøkkenvifte som sluttet å virke. ble satt i kontakt med Rasmus fra kundeservice og ble raskt enig om problemet med viften og Rasmus fikk se... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag köpte en Silverline köksfläkt SL 1201 RF Likya (med kolfilter) och är väldigt missnöjd med dess prestanda: Fläkten suger knappt in någon rök alls, trots att den borde klara av att ta bort l... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vores kogeplade gik i stykker indenfor 1,5 år. Selve kogepladen revnede under almindeligt brug, men det kunne ifølge Silverline ikke ske. Vi måtte have brugt den forkert eller tabt noget. Reklamatio... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rigtig god service og support. Emhætte tændte og slukkede helt tilfældigt. Ringede til supporten og fik fat i Rasmus. Han forklarede fint hvad årsagen var og sendte mig ny printplade og tastatur uden... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Silverline er et af de førende brands i verden indenfor produktion og salg af hårde hvidevarer med speciale i emfang/emhætter. Gennem årene har Silverline modtaget flere priser som German Design Preis, Red-dot, IF Design og Plus X for deres innovation og design. Silverline varetages af JG Nordic i Danmark og vi tilbyder lynhurtig levering og service i verdensklasse. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål på info@silverline.dk eller 70 10 40 14.
Eli Christensens vej 90, 7430, Ikast, Dänemark
Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Kogeplade gik i stykker efter en måned og den havde været brugt tre gange. Fik den ombyttet, men kvaliteten er lav på produktet.
Pæren i ovnen sprang efter et halvt år og jeg har nu ventet i 2 mdr. på at få dette ordnet.
I dag virker ovnen så slet ikke og kan ikke varme.
Behøver jeg sige mere??

Antwort von SILVERLINE Danmark
En Super hurtig og effektiv behandling.

Vores emhætte

Antwort von SILVERLINE Danmark
En kogeplade der er lige til at kaste på genbrugspladsen, et firma som ikke vedkender sig sine fejlprodukter og forsøger med alle mulige undskyldninger, aldrig mere silverline

Antwort von SILVERLINE Danmark
Dårlig kogeplade og dårlig service.
Jeg købte en induktionskogeplade PEI3078 og kunne hurtig konstatere, at kogepladen ikke varmede tilstrækkeligt. Den varmede kun i en diameter på ca. 12 cm. i hvert kogefelt.
På trods af videoer og billeder, der tydeligt viste at kogepladen kun varmede i et meget mindre område end hvad der var angivet i specifikationerne, nægtede Silverline at der var et problem. Videoerne viste blandt andet, at der var en temperaturforskel på op mod 100 grader inden for det felt Silverline selv havde angivet som varmefelter.
Kan desuden se af anmeldelserne på Trustpilot, at jeg desværre ikke er den eneste der har samme oplevelse.
De brugte alle tænkelige undskyldninger for, at det ikke var et problem - for lille gryde/pande, for stor, ikke rigtig materiale, for hurtig opvarmning, forkert placering osv. Dette på trods af, at alt var i korrekte størrelse og materialer - de gættede bare, men havde ingen fakta.
Selv efter at have udført test med infrarødt termometer - på deres opfordring - mente de, at varmen bare skulle forplante sig!
Jeg kan virkelig ikke anbefale hverken produkt eller service. Jeg forsøgte over mange mails, at være diplomatisk og finde den bedst mulige løsning, men jeg fik kun returneret mine penge, ved at "true" dem med at klage til forbrugerklagenævnet, og sende billeder og videoer til deres sagkyndige. Virkelig ærgerlig oplevelse.
Opdatering den 9. november 2023.
Grundet Silverlines svar af 9. november 2023 på min anmeldelse af 1. oktober 2023 mener jeg, at det er nødvendigt at pointere, at jeg ikke har haft en stærk subjektiv holdning til produktet eller skrevet en subjektiv anmeldelse af produktet og servicen. Jeg købte kogepladen med en forventning om at modtage et rigtig godt produkt. Jeg ville ikke have nogen som helst grund til at klage over produktet, hvis der ikke var et problem med det. Jeg har ikke haft nogen gevinst af at returnere kogepladen, tværtimod har jeg haft udgifter til elektriker og ekstra besvær.
Jeg har udelukkende forholdt mig objektivt, til de problemer kogepladen havde, og jeg har kun fremsat klager vedrørende objektivt konstaterbare forhold. Det har jeg gjort ved at fremsende billeder og videoer, der tydeligt viser et infrarødt termometer, der dokumenterer en temperaturforskel på rigtig mange grader fra centrum af panderne til 3-5 cm fra kanten af panderne - jeg vil gerne pointere, at dette var Silverlines eget forslag på en fremgangsmåde, der kunne afklare, om der var et problem med den aktuelle kogeplade.
Jeg kunne også have klaget over hvor meget kogepladen larmede (den larmede utrolig meget), og jeg kunne have klaget over Silverlines meget anderledes forståelse af flexzoner end resten af markedet (Silverline anbefaler kun at bruge aflange gryder og pander i forbindelse med anvendelsen af deres "flexzone"), men det afholdte jeg mig fra, da det ikke er nemt at have en holdning til, uden at være en lille smule subjektiv.
Jeg fortalte Silverline, at hvis ikke vi kunne finde en løsning, ville jeg klage til forbrugerklagenævnet - Hvis mine billeder og videoer var så subjektive og jeres produkt havde de egenskaber, i havde markedsført produktet med, så skulle i da have accepteret klagen og stået ved jeres produkt. Det valgte i ikke at gøre, og det siger vel rigeligt om jeres egen tillid til jeres eget produkt.

Antwort von SILVERLINE Danmark
God service, trods lidt lang leveringstid.

Antwort von SILVERLINE Danmark
Dårligste service og kommunikation nogen sinde.
Bestiller emhætte med eksterm motor, men der bliver leveret forkert.
Efter flere ugers samtaler med Silverline, kommer der en teknikker ud, som ikke ved hvad han skal, og derfor ikke kan lave de ændringer der skal til.
Når jeg så snakker med kundeservice, fortæller de, at det er kundes eget ansvar at skære huller i selve emhætten, så der kan kobles ledninger sammen.
Jeg har aldrig hørt om, at man selv skal skære med vinkelsliber i sin nye emhætte, bare fordi producenten har lavet en fejl.
Søren

Antwort von SILVERLINE Danmark
Jeg har oplevet en forrygende kundeservice fra Rasmus. Jeg blev kontaktet umiddelbart efter min anmodning og har fået gode tips til mit problem. Desværre kunne emhætten ikke fixes, men til gengæld får jeg en ny motor, trods garantien er udløbet for 2 mdr. siden. Jeg kan varmt anbefale silverline👍🏼😀
Mvh Ginnie/Sorø

Antwort von SILVERLINE Danmark
Vores emhætte var gået i stykker og jeg kom i kontakt med en meget hjælpsom medarbejder. Vi fik tilsendt reservedel uden omkostning og nu virker den igen. Fantastisk kundeservice. Mvh Maja

Antwort von SILVERLINE Danmark
Generelt er vi rigtig glade for vores silverline emhætte, der har været lidt drilleri med den, hvilket tilgengæld har vist rn kundeservice i verdensklasse.

Antwort von SILVERLINE Danmark
Jeg ringede til JG Nordic og blev henvist til deres sælger (Henrik) om køb af en emhætte til indbygning
Han spurgte om hvor det var jeg ringede fra og sagde at jeg var privat kunde - han måtte så fortælle at de ikke handler direkte med private men at jeg skulle købe igennem en forhandler - men at han da vi begge bor i samme by kunne og ville tage en emhætte med hjem da det også hastede - Service !!!
Jeg henvendte mig til Steen K. Pedersen i Skive og handlen kom i stand - de havde den valgte model på lager i Ikast og Henrik tog den med hjem til mig samme aften - Det er bare en god Service - alt blev lavet til min fulde tilfredshed både af Steen K Pedersen og JG Nordic samt deres sælger Henrik der begge skal have en velfortjent ros og anbefaling fra mig.

Antwort von SILVERLINE Danmark
Fik enormt god service i forbindelse med at mit 4 år gamle emfang gik i stykker. God faglig sparring og meget fin service i forbindelse med erhvervelse af nye reservedele. Tak for det!

Antwort von SILVERLINE Danmark
Har lige haft telefonisk kontakt med serviceafdelingen i Silverline og er via den fineste vejledning blevet guidet igennem en procedure, der fik min emhætte til at fungere igen. Jeg er noget så glad :) I har dygtige folk med fine vejledningskompetencer! Mange tak Silverline!
Bedste hilsner fra Kirsten Eilersen Strøby Ladeplads

Antwort von SILVERLINE Danmark
Har en Silverline emhætte som nu er 4 år gammel, som jeg iøvrigt er super glad for. Den drillede mig pludselig lidt og ville ikke altid tænde. Jeg skrev til Silverline med mit problem, og de svarede lyn hurtig tilbage med hvad jeg skulle gøre for at løse det. 👌 Nemt !

Antwort von SILVERLINE Danmark
Super-god service og vejledning.
Havde en emhætte, som pludselig "gik død" (som tidligere ejer havde fået monteret).
Ved at fremsende faktura og serienummer, fik jeg tilsendt et nyt printkort uden beregning.
Det er for øvrigt en rigtig god kvalitet på en emhætte.
Bedste anbefalinger herfra - både på service og produkt.

Antwort von SILVERLINE Danmark
Meget kompetent serviceafdeling i forbindelse med køb af emhætte

Antwort von SILVERLINE Danmark
Nu har jeg haft brug for service to gange og har hver gang fået den ultimative service. Senest fjernbetjening til emhætte der ikke virkede som jeg fik tilsendt u/b.
Meget tilfreds kunde.

Antwort von SILVERLINE Danmark
En ikke så gammel Silverline emhætte, dog efter garantiens udløb, stoppede med at fungere. JKeg fik nummeret til deres serviceafdeling og kom i kontakt med Thomas. Vi fik uden beregning tilsendt nye printkort som vi selv skiftede. Derefter fungerede produktet igen perfekt. Fantastisk service.

Antwort von SILVERLINE Danmark
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.