hendvendte meg til silverline for å feilsøking på en eldre kjøkkenvifte som sluttet å virke. ble satt i kontakt med Rasmus fra kundeservice og ble raskt enig om problemet med viften og Rasmus fikk se... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag köpte en Silverline köksfläkt SL 1201 RF Likya (med kolfilter) och är väldigt missnöjd med dess prestanda: Fläkten suger knappt in någon rök alls, trots att den borde klara av att ta bort l... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vores kogeplade gik i stykker indenfor 1,5 år. Selve kogepladen revnede under almindeligt brug, men det kunne ifølge Silverline ikke ske. Vi måtte have brugt den forkert eller tabt noget. Reklamatio... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rigtig god service og support. Emhætte tændte og slukkede helt tilfældigt. Ringede til supporten og fik fat i Rasmus. Han forklarede fint hvad årsagen var og sendte mig ny printplade og tastatur uden... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Silverline er et af de førende brands i verden indenfor produktion og salg af hårde hvidevarer med speciale i emfang/emhætter. Gennem årene har Silverline modtaget flere priser som German Design Preis, Red-dot, IF Design og Plus X for deres innovation og design. Silverline varetages af JG Nordic i Danmark og vi tilbyder lynhurtig levering og service i verdensklasse. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål på info@silverline.dk eller 70 10 40 14.
Eli Christensens vej 90, 7430, Ikast, Dänemark
Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Havde pludselig en defekt emhætte. Kundeservice var meget hjælpsom og hjalp mig med at få det fikset på ingen tid!

Hej.
Jeg har skiftet nogle reservedele i min emhætte som jeg ikke kunne få til at virke. Efter en snak med Silverline som sagde det var nok fordi jeg havde spændt skruer for hårdt der holder betjenings panel virker det hele igen. Dygtige medarbejder der har produkt kendskab.

Antwort von SILVERLINE Danmark
Rasmus var super imødekommende, lyttede og havde meget medfølelse i mit problem, sammen fandt vi en løsning, hvor til han selv sag jeg skulle ringe hvis jeg havde spørge eller skulle ha hjælp til udskiftningen, så var der mulighed for han kunne hjælpe over tlf. eller FaceTime, det var rart at han selv kom med tilbuddet. Havde en super oplevelse.
Håber andre får samme oplevelse.
Mvh. Ronni

Antwort von SILVERLINE Danmark
God vejledning i installation af SM 3472 med bagudvendt aftræk.

Antwort von SILVERLINE Danmark
Hurtig kundeservice på en forespørgsel vedr. kulfilter til recirkulerende emhætte(#3).MEN, må dog sige at prisen på Kr 400,- for 2 stykker plastik med få gram aktivt kul i er mildest talt rystende. Kunne man ikke have lavet et system med genanvendelse af filtret så det kunne fyldes ned aktivt kul, som jo koster ca Kr 300 for 2,5 kg(!!?). Det ligner jo nærmest printer firmaer og deres ublu dyre blæk. Blot et spørgsmål.😀

Antwort von SILVERLINE Danmark
Der var gået en printplade i vores Silverline 1176 udenfor garantiperioden. Silverline i Ikast hjalp os på fremragende vis inden for et døgn, så vores sommerhus, der lejes ud, var klar til at modtage nye gæster. Det er ikke tit, vi ser så stærk en service. Stor tak til Alex.

Antwort von SILVERLINE Danmark
*Stort problem med kondensvand fordi modtryksspjældet ikke kan lukke helt. Det skal ændres da vi har fået op til to deciliter vand og Hpfi relæet går. ****** Ellers ideel, også til indbygning: giver god skabsplads.

Antwort von SILVERLINE Danmark
Emhætte gået "død". Skousen Glostrup vidste straks, at jeg skal ringe til Silverline service. Det gør jeg og får en MEGET venlig mand i "røret". Inden jeg næsten havde beskrevet fejlen sagde han at jeg får reservedele uden beregning. Der er jo stadig garanti, ik? Det forstod jeg godt. Derfor denne meget positive anmeldelse.

Antwort von SILVERLINE Danmark
Ved kontakt til Silverline kundeservice udviste Rasmus stor konduite og velvilje til at hjælpe med problemer med nu udgået produkt. Er meget tilfreds og kan varmt anbefale Silverline, da I tilsyneladende har en super back-up i jeres kundeservice.

Antwort von SILVERLINE Danmark
God kommunikasjon og hjelp til å bestille korrekt del!

Antwort von SILVERLINE Danmark
Havde problemer med et motor modul som var sat ud. Kontaktede silverline pr mail og fik svar indenfor kort tid. Rasmus var spørgende og vejledende og har hjulpet med at identificere rette model mv.
Garantien er udløbet men han sendte en nyt motor uden beregning, af egen vilje. Verdensklasse kundeservice.

Antwort von SILVERLINE Danmark
Har købt en kogeplade hos Skousen for et år sidden, det er en PEI3070.
Har problemer med at den varmer forskelligt, tingene bliver meget stegt og brunt i den ene side men ikke i den anden. Ringede til Skousen, fik tlf. til service afdelingen. Talte med en som mener at det er fordi min pande ikke er ok, eller jeg ikke stille den rigtig, måske er panden for stor. De siger den ville melde fejl hvis den ikke varmede over det hele.
Nu har jeg haft mange forskille kogeplader og har aldrig haft det problem før. Kender andre der har samme problem som jeg har. Så det vil jeg ikke anbefale til nogen. syntes firmaet vasker deres hænder.

Antwort von SILVERLINE Danmark
Ringede op til kundeservice og fik god vejledning, bestilte varen med to klik og modtog to dage senere med posten på en lørdag. Perfekt.

Antwort von SILVERLINE Danmark
When I requested for a service of Emhætte, the service team lead by Alex, responded immediately and taken action. This was just before Christmas vacation period, but the team has identified correct spare parts for the problem and got it onsite and repaired.
Thank you for timely support.

Antwort von SILVERLINE Danmark
Vi har købt en Silverline Induktionskogeplade via Skousen. Efter 3 måneder er den stoppet med at virke. Vi kontakter Skousen som omgående sender sagen videre til Silverline service afdeling. Vi får at vide, at der bliver oprettet en hastesag, således at deres servicesteknikker kan prioritere vores sag. Nu er der gået 16 dage, siden vi reklamerede og vi har hverken hørt fra en teknikker, eller fra Silverline om en løsning på vores sag. Vi føler os ærligt talt ikke godt behandlet, af hverken Skousen eller Silverline. Vi bliver nødt til at købe en anden kogeplade hos en anden udbyder, for at sikre julefreden og en ordenlig madlavning til vores familie. At elektronik går i stykker, det ved vi godt. Men at vi bliver negligeret af vores forhandler og producent, det er under al kritik.

Antwort von SILVERLINE Danmark
Rasmus er en mand der lytter og fåstå en gør alt for for at man er tilfreds med sit køb hos silverline
Og man bliver ikke skuffet en fantastisk behandling der bliver ydet ved silverline

Antwort von SILVERLINE Danmark
Har kontaktet Silverline med en 3,5 år gammel Topas emhætte som var holdt op med at fungere. Egentlig ville jeg bare høre hvilket af de 2 printkort der erfaringsmæssigt var defekt. Silverline tilbyder så at sende begge printkort uden beregning. Det er ikke mindre end enestående kundeservice. Vi er langt over den juridiske garantiperiode, men det afspejler at man erhvervsmæssigt ønsker sig tilfredse kunder også på den lange bane.

Antwort von SILVERLINE Danmark
Havde et defekt spjæld på en emhætte, men selvom garantien var udløbet har jeg fået et nyt uden beregning. Kanon service :)

Verdensklasse service! :-)
Kvaliteten af en leverandør og produkt afspejles bla. i hvordan fejl og mangler håndteres.
Købte for 3 år siden en Silverline emhætte som der nu desværre er fejl på.
Men mega god stil/service ved henvendelse til Silverline sender de stumperne uden beregning.
God stil og god service = Anbefaling herfra til Silverline.

Antwort von SILVERLINE Danmark
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.