SILVERLINE Danmark Bewertungen 352

TrustScore 4 von 5

4.0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

hendvendte meg til silverline for å feilsøking på en eldre kjøkkenvifte som sluttet å virke. ble satt i kontakt med Rasmus fra kundeservice og ble raskt enig om problemet med viften og Rasmus fikk se... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag köpte en Silverline köksfläkt SL 1201 RF Likya (med kolfilter) och är väldigt missnöjd med dess prestanda: Fläkten suger knappt in någon rök alls, trots att den borde klara av att ta bort l... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vores kogeplade gik i stykker indenfor 1,5 år. Selve kogepladen revnede under almindeligt brug, men det kunne ifølge Silverline ikke ske. Vi måtte have brugt den forkert eller tabt noget. Reklamatio... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god service og support. Emhætte tændte og slukkede helt tilfældigt. Ringede til supporten og fik fat i Rasmus. Han forklarede fint hvad årsagen var og sendte mig ny printplade og tastatur uden... Mehr ansehen

1. Fachgeschäft für Haushaltsgeräte

Vom Unternehmen geschrieben

Silverline er et af de førende brands i verden indenfor produktion og salg af hårde hvidevarer med speciale i emfang/emhætter. Gennem årene har Silverline modtaget flere priser som German Design Preis, Red-dot, IF Design og Plus X for deres innovation og design. Silverline varetages af JG Nordic i Danmark og vi tilbyder lynhurtig levering og service i verdensklasse. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål på info@silverline.dk eller 70 10 40 14.

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

352 Bewertungen

1 Stern

Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Fantastisk kundeservice

Havde pludselig en defekt emhætte. Kundeservice var meget hjælpsom og hjalp mig med at få det fikset på ingen tid!

7. Februar 2024

Hej Martin,

Mange tak for den positive anmeldelse.🤩

Det er skønt at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice, og at vi har kunne hjælpe dig med din emhætte.

Vi sætter stor pris på din feedback, og er glade for, at du vil dele din oplevelse med os.😊

Super dygtige kundeservice

Hej.

Jeg har skiftet nogle reservedele i min emhætte som jeg ikke kunne få til at virke. Efter en snak med Silverline som sagde det var nok fordi jeg havde spændt skruer for hårdt der holder betjenings panel virker det hele igen. Dygtige medarbejder der har produkt kendskab.

12. Februar 2024

Hej Martin,

Tusind tak for din positive anmeldelse😊

Hvor er jeg glad for at høre, at vi har kunne hjælpe dig med at løse det problem, du stødte på i forhold til din emhætte. Vi sætter stor pris på din feedback. 😎

Hvis tvivl eller spørgsmål skulle opstå, er du mere end velkommen til at kontakte os igen - vi står altid klar til at hjælpe!

Du ønskes en fantastisk dag.

Rasmus var super imødekommende

Rasmus var super imødekommende, lyttede og havde meget medfølelse i mit problem, sammen fandt vi en løsning, hvor til han selv sag jeg skulle ringe hvis jeg havde spørge eller skulle ha hjælp til udskiftningen, så var der mulighed for han kunne hjælpe over tlf. eller FaceTime, det var rart at han selv kom med tilbuddet. Havde en super oplevelse.

Håber andre får samme oplevelse.
Mvh. Ronni

8. Februar 2024

Hej Ronni,

Mange tak for din positive anmeldelse.

Dejligt at høre, at du har haft en super oplevelse med min kollega Rasmus. Vi stræber altid efter at yde en service, der overgår alle forventninger. Derfor er vi glade for at høre, at vi har kunne opnå det i dette tilfælde også. 😊

Må du have en god dag!

SM 3472 med bagudvendt aftræk

God vejledning i installation af SM 3472 med bagudvendt aftræk.

5. Februar 2024

Hej Niels,

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service, og at vi har kunne vejlede dig i den rigtige retning. 😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig kundeservice

Hurtig kundeservice på en forespørgsel vedr. kulfilter til recirkulerende emhætte(#3).MEN, må dog sige at prisen på Kr 400,- for 2 stykker plastik med få gram aktivt kul i er mildest talt rystende. Kunne man ikke have lavet et system med genanvendelse af filtret så det kunne fyldes ned aktivt kul, som jo koster ca Kr 300 for 2,5 kg(!!?). Det ligner jo nærmest printer firmaer og deres ublu dyre blæk. Blot et spørgsmål.😀

1. Februar 2024

Hej,

Mange tak for din anmeldelse, og for de rosende ord om vores kundeservice. 😊

Vi har kulfiltre, som kan genbruges op til flere gange – dog er det afhængig af den model, du ejer. Vi har også plasmafiltre, som er vedligeholdelsesfrie, og som har en lang levetid. Her snakker vi om en levetid på 10-15 år.

Vi er en virksomhed, som er løsningsorienterede, og har derfor et bredt sortiment af løsninger, til forskellige produkter. Du er altid velkommen til at kontakte os, og få en professionel rådgivning – så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe. 😊

Ekstraordinær indsats

Der var gået en printplade i vores Silverline 1176 udenfor garantiperioden. Silverline i Ikast hjalp os på fremragende vis inden for et døgn, så vores sommerhus, der lejes ud, var klar til at modtage nye gæster. Det er ikke tit, vi ser så stærk en service. Stor tak til Alex.

29. Januar 2024

Hej Lars,

Mange tak for din anmeldelse!

Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores serviceafdeling samt har været tilfreds med vores service.😊

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fejlkonstruktion SL3120.

*Stort problem med kondensvand fordi modtryksspjældet ikke kan lukke helt. Det skal ændres da vi har fået op til to deciliter vand og Hpfi relæet går. ****** Ellers ideel, også til indbygning: giver god skabsplads.

1. Januar 2024

Hej Torben,

Det ærgrer mig at høre, at du har haft problemer med din Silverline emhætte.

Jeg har været i kontakt med min kollega, som førhen har været i dialog med dig angående emhætten. Det lyder til, at du har fundet frem til en løsning, der fungerer - dog ville vi i sin tid have anbefalet et thermospjæld, som ville have løst problemet for dig.

Det spjæld, der følger med selve emhætte som standard, er ikke altid 100%, og det kan derfor godt kræve, at den skal opgraderes. 😊

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os igen, hvis problemer eller tvivl skulle opstå – så vil i gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Emhætte gået "død". Skousen Glostrup vidste straks, at jeg skal ringe til Silverline service. Det gør jeg og får en MEGET venlig mand i "røret". Inden jeg næsten havde beskrevet fejlen sagde han at jeg får reservedele uden beregning. Der er jo stadig garanti, ik? Det forstod jeg godt. Derfor denne meget positive anmeldelse.

22. Januar 2024

Hej Anders,

Mange tak for din anmeldelse og de positive ord.

Godt at høre, at vores serviceafdeling har kunne hjælpe dig med dit problem. Jeg håber, at du får nydt flere gode år med din Silverline emhætte.😊

Skulle der alligvel opstå spørgsmål eller problemer, så er du altid velkommen til at give os et kald på +45 70 10 40 14 - vi står selvfølgelig altid klar til at hjælpe.

Tak til Rasmus, Silverline Kundeservice

Ved kontakt til Silverline kundeservice udviste Rasmus stor konduite og velvilje til at hjælpe med problemer med nu udgået produkt. Er meget tilfreds og kan varmt anbefale Silverline, da I tilsyneladende har en super back-up i jeres kundeservice.

16. Januar 2024

Hej Birgitte,

Mange tak for din anmeldelse, og den varme anbefaling.

Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi gør os altid umage på at hjælpe vores kunder med deres deres problemer - lige meget hvad det angår. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kommunikasjon og hjelp til å…

God kommunikasjon og hjelp til å bestille korrekt del!

13. Dezember 2023

Hej Arnt,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder mig at høre, at vi har kunne være behjælpelige.

Verdensklasse kundeservice.

Havde problemer med et motor modul som var sat ud. Kontaktede silverline pr mail og fik svar indenfor kort tid. Rasmus var spørgende og vejledende og har hjulpet med at identificere rette model mv.

Garantien er udløbet men han sendte en nyt motor uden beregning, af egen vilje. Verdensklasse kundeservice.

9. Januar 2024

Hej Christian,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder mig at høre, at du har været tilfreds med vores service. Vi går meget op i, at vores kunder skal kunne føle sig trygge ved at kontakte os, selv efter en udløbet garanti. Vi står nemlig altid klar til at hjælpe og vejlede.

Vi takker for de positive ord, og ønsker dig en god dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har købt en kogeplade hos Skousen for…

Har købt en kogeplade hos Skousen for et år sidden, det er en PEI3070.
Har problemer med at den varmer forskelligt, tingene bliver meget stegt og brunt i den ene side men ikke i den anden. Ringede til Skousen, fik tlf. til service afdelingen. Talte med en som mener at det er fordi min pande ikke er ok, eller jeg ikke stille den rigtig, måske er panden for stor. De siger den ville melde fejl hvis den ikke varmede over det hele.
Nu har jeg haft mange forskille kogeplader og har aldrig haft det problem før. Kender andre der har samme problem som jeg har. Så det vil jeg ikke anbefale til nogen. syntes firmaet vasker deres hænder.

8. Januar 2024

Hej Inge,

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre, at du oplever problemer med din kogeplade, og at vores serviceafdeling ikke har kunne give dig den hjælp, du søgte.

Desværre er det sådan, at det oftest kommer an på ens eget køkken-og kogegrej, hvorvidt varmen fordeles tilpasseligt. Det er også det, min kollega har prøvet at formidle, og vejlede dig igennem. Vi kan desværre ikke gøre produktet anderledes.

Det er beklageligt, at vi ikke har kunne nå frem til en tilfredsstillende løsning. Alligevel sætter vi stor pris på din feedback, og vil have det i mente fremadrettet.

Perfekt oplevelse

Ringede op til kundeservice og fik god vejledning, bestilte varen med to klik og modtog to dage senere med posten på en lørdag. Perfekt.

4. Januar 2024

Hej Søren,

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at høre, at din kundeoplevelse med os har været positiv. Kontakt os endelig, hvis spørgsmål eller tvivl opstår.

De bedste hilsner

When I requested for a service of Emhætte

When I requested for a service of Emhætte, the service team lead by Alex, responded immediately and taken action. This was just before Christmas vacation period, but the team has identified correct spare parts for the problem and got it onsite and repaired.
Thank you for timely support.

22. Dezember 2023

Hello Rajasekhar,

Thank you very much for your positive review. We truly appreciate it.

I am glad to hear that Alex and our service team have been able to help you with resolving any issues you may have had. I hope all the spare parts fit, and that your Silverline product is once again working optimally.

If any questions or concerns should arise, do not hesitate to contact us.

May you have a great day.

Best regards,

Bra service.

14. Dezember 2023

Hej Esat,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder mig at høre, at du har været tilfreds med vores service.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har købt en Silverline…

Vi har købt en Silverline Induktionskogeplade via Skousen. Efter 3 måneder er den stoppet med at virke. Vi kontakter Skousen som omgående sender sagen videre til Silverline service afdeling. Vi får at vide, at der bliver oprettet en hastesag, således at deres servicesteknikker kan prioritere vores sag. Nu er der gået 16 dage, siden vi reklamerede og vi har hverken hørt fra en teknikker, eller fra Silverline om en løsning på vores sag. Vi føler os ærligt talt ikke godt behandlet, af hverken Skousen eller Silverline. Vi bliver nødt til at købe en anden kogeplade hos en anden udbyder, for at sikre julefreden og en ordenlig madlavning til vores familie. At elektronik går i stykker, det ved vi godt. Men at vi bliver negligeret af vores forhandler og producent, det er under al kritik.

28. November 2023

Hej Stig,
Mange tak for din anmeldelse.

Hvor gør det mig ked af det at høre, at du hverken har hørt fra os, eller fået hjælp til din sag.

Jeg har været i kontakt med mine kollegaer fra service for at høre dem ad, og grundet sygdom og travlhed, var din sag desværre blevet overset. Det er selvfølgelig på ingen måde okay, og slet ikke sådan, tingene skal være.

Siden din anmeldelse er der blevet taget hånd om din sag, og din kogeplade er blevet serviceret, så den kører igen.

Jeg beklager igen for ulejligheden, og vi vil bruge din feedback som motivation til at forbedre os, så vi undgår lignende fejl i fremtiden.

Hvis andet skulle opstå er du mere end velkommen til at ringe til os på 70 10 40 14.

De bedste hilsner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rasmus er en mand der lytter og fåstå…

Rasmus er en mand der lytter og fåstå en gør alt for for at man er tilfreds med sit køb hos silverline
Og man bliver ikke skuffet en fantastisk behandling der bliver ydet ved silverline

4. Dezember 2023

Hej Tommy,

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du har fået den hjælp og rådgivning, du havde behov for, fra Rasmus. Vi bestræber os altid på, at yde den bedste kundeservice, som overhovedet muligt. Derfor er vi glade for, at du vil dele din oplevelse med os.

Enestående service

Har kontaktet Silverline med en 3,5 år gammel Topas emhætte som var holdt op med at fungere. Egentlig ville jeg bare høre hvilket af de 2 printkort der erfaringsmæssigt var defekt. Silverline tilbyder så at sende begge printkort uden beregning. Det er ikke mindre end enestående kundeservice. Vi er langt over den juridiske garantiperiode, men det afspejler at man erhvervsmæssigt ønsker sig tilfredse kunder også på den lange bane.

3. Dezember 2023

Hej Per,

Mange tak for din anmeldelse.

Det gør mig glad at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og jeg er taknemmelig for, at du vil dele dette med os. Vi bestræber os altid på at kunne yde den bedste kundeservice, som overhovedet muligt. Derfor vægter vi din mening højt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde et defekt spjæld på en emhætte

Havde et defekt spjæld på en emhætte, men selvom garantien var udløbet har jeg fået et nyt uden beregning. Kanon service :)

29. November 2023

Hej Jacob,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du deler din kundeoplevelse med os, og håber, at du fortsat bliver glad for dit Silverline produkt.

Verdensklasse service

Verdensklasse service! :-)

Kvaliteten af en leverandør og produkt afspejles bla. i hvordan fejl og mangler håndteres.
Købte for 3 år siden en Silverline emhætte som der nu desværre er fejl på.
Men mega god stil/service ved henvendelse til Silverline sender de stumperne uden beregning.

God stil og god service = Anbefaling herfra til Silverline.

27. November 2023

Hej Niels,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder mig at høre, at du har været glad for vores service og måden vi har håndteret din sag på.

Vi bestræber os på at være løsningsorienterede og hjælpe vores kunder med hvad end det angår. Derfor vægter vi din anmeldelse højt, og takker for din feedback.

Jeg håber du fortsat bliver glad for din Silverline emhætte.

Silverline Danmark

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr