SILVERLINE Danmark Bewertungen 352

TrustScore 4 von 5

4.0

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

hendvendte meg til silverline for å feilsøking på en eldre kjøkkenvifte som sluttet å virke. ble satt i kontakt med Rasmus fra kundeservice og ble raskt enig om problemet med viften og Rasmus fikk se... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag köpte en Silverline köksfläkt SL 1201 RF Likya (med kolfilter) och är väldigt missnöjd med dess prestanda: Fläkten suger knappt in någon rök alls, trots att den borde klara av att ta bort l... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vores kogeplade gik i stykker indenfor 1,5 år. Selve kogepladen revnede under almindeligt brug, men det kunne ifølge Silverline ikke ske. Vi måtte have brugt den forkert eller tabt noget. Reklamatio... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god service og support. Emhætte tændte og slukkede helt tilfældigt. Ringede til supporten og fik fat i Rasmus. Han forklarede fint hvad årsagen var og sendte mig ny printplade og tastatur uden... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fachgeschäft für Haushaltsgeräte

Vom Unternehmen geschrieben

Silverline er et af de førende brands i verden indenfor produktion og salg af hårde hvidevarer med speciale i emfang/emhætter. Gennem årene har Silverline modtaget flere priser som German Design Preis, Red-dot, IF Design og Plus X for deres innovation og design. Silverline varetages af JG Nordic i Danmark og vi tilbyder lynhurtig levering og service i verdensklasse. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål på info@silverline.dk eller 70 10 40 14.

Kontaktinformationen

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

352 Bewertungen

Nem bestilling - hurtig levering - sådan

2. Juli 2024

Hej Arne,

Mange tak for din anmeldelse!

Det er altid dejligt at få en positiv anmeldelse. Derfor er vi glade for, at du vil dele din oplevelse med os. 😊

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hjælp til kulfilter

Jeg har haft rigtig svært ved at finde det rigtige kulfilter til min emhætte, og gennem forhandlere har jeg opnået flere fejlkøb.
Fik endelig taget mig sammen til at kontakte Silverline direkte, som efter lidt skriveri frem og tilbage tog direkte fat i produktionen for at finde det rigtige kulfilter til mig. Endelig lykkedes det :) kundeservice var i top, men vejen der til var bumpet, primært pga forkert info fra forhandlerne.

17. Juni 2024

Hej Hannah,

Mange tak for din anmeldelse.

Det lyder til, at du har haft en kedelig jagt på det rigtige kulfilter, Det er beklageligt, at vores forhandlere ikke har kunne rådgive dig i retningen af det rigtige kulfilter, hvilket har ledt til gentagende fejlkøb. Vi er dog glade for, at du i sidste ende tog direkte kontakt til os, så vi kunne hjælpe dig i stedet.

Vi står altid til rådighed på vores telefon +45 70 10 40 14 eller på info@silverline.dk hvis spørgsmål eller tvivl skulle opstå.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores emhætte (4 år) gik i stykker og…

Vores emhætte (4 år) gik i stykker og jeg ringede derefter til silverline for at forhøre mig.
Super god og kompetent rådgivning fra Rasmus som sendte mig nye komponenter til emhætten UB.

Kæmpe anbefaling til Rasmus 👍👍

14. Juni 2024

Hej Jesper,

Mange tak for din anmeldelse!

Super dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service, specielt min kollega Rasmus. Jeg vil helt klart sørge for at tage de rosende ord videre til ham.😊

Du ønskes en god dag!

Med venlig hilsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores fire år gamle Silverline-emhætte…

Vores fire år gamle Silverline-emhætte gik i stykker, og det viste sig, at det var styreenheden, der var defekt. Jeg ringede til serviceafdelingen hos Silverline og fik fat i Rasmus, en dygtig og kompetent medarbejder. Jeg fortalte ham, at jeg manglede en ny styreenhed. "Intet problem," sagde han, "jeg sender dig en ny uden beregning."

Han kunne dog først sende den på mandag på grund af lagerstatus i morgen, fredag. Lagerchefen Cuneyt sagde dog, at de ville pakke varen i dag og sende den, så jeg kunne få den i morgen.

Jeg må sige, at det er noget af den bedste service, jeg nogensinde har fået. Fem stjerner herfra, og det er ikke det sidste produkt, jeg køber fra Silverline. Tak til Rasmus og Cuneyt fra serviceafdelingen.

13. Juni 2024

Hej Yong,

Mange tak for din anmeldelse!

Hold da op hvor glæder det mig at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores serviceafdeling. 😯 Det er en principsag for os, at vores kunder får første prioritet, lige meget hvad vi har gang i. Derfor er vi glade for, at du vil dele din oplevelse med os, og bekræfte vores kærlighed for kundeservice! 😄

Vi takker igen for de rosende ord, og du ønskes en god dag.

Virkelig god service

Virkelig god service!

Vores emhætte stod. Snakkede med Rasmus fra silverline og fik tilsendt ny printplade og display. Og nu er det monteret og fungere perfekt igen!

Tak til Rasmus fra silverline!

13. Juni 2024

Hej Claus,

Mange tak for din anmeldelse!

Så fedt at høre, at min kollega Rasmus har kunne hjælpe jer med jeres Silverline emhætte. Vi takker for, at du vil dele din positive oplevelse med os. 😄

Må du have en fantastisk dag.

Det er bare for dårligt

Første gang lykkedes reparation under garantiperioden ikke. Ved anden reklamation blev keramisk kogeplade udskiftet. Godt så langt, men nu glemte reparatøren at slå strømmen til igen, hvilket vi opdagede en god uge senere, da vi kom til vores sommerhus og alt i køleskab og fryser var fordærvet og lige til at smide ud. Ved henvendelse til SilverLine kunne de alene tilbyde først en så to flasker vin og fine hollandske nødder som kompensation!!!
Det er bare ikke i orden

6. Juni 2024

Hej Jesper,

Det er beklageligt at høre, at du har haft en ærgerlig situation efter vores reparatør har været ude hos dig.

Jeg har taget kontakt til både min kollega og reparatør, som har håndteret din sag. Efter sigende slår vores reparatør altid elektriciteten til igen efter han har repareret et produkt. Det er han nødsaget til at gøre for at kunne teste produktet og derved sikre sig, at problemet er blevet løst, og at alt fungerer, som det skal.

Da der er gået en uge oven i vores reparatør var på besøg og hvor der ingen har været hjemme, kan man desværre ikke vide, hvad der helt præcist er hændt. Om end han glemte at slå elektriciteten til igen eller om den er gået, kan ingen sige. Det er dog selvfølgelig, uanset hvad, en kedelig situation at stå i.

Jeg ved, at min kollega siden hændelsen har taget kontakt til jer igen for at sikre, at der blev fundet frem til en fælles løsning, der fungerede for begge sider.

Hvis der skulle være andet, så kontakt os endelig igen på telefon 45+ 70 10 40 14 eller mail info@silverline.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vil bare få rose dette firmaet på Super servicesuper…

Vil bare få rose dette firmaet på super service, raske svar og løsningsorientert !
En spesiell takk til Rasmus som har stilt opp og hjulpet meg på best mulig måte for å løse problemet vårt. Anbefales på det sterkeste på alle måter!

23. Mai 2024

Hej Line,

Mange tak for den positive anmeldelse og de rosende ord.

Hvor er det dog bare dejligt at høre, at du har haft en super god oplevelse med os! Vi bestræber os altid på at yde den bedste service muligt, og er derfor glade for, at vi har opnået det i dette tilfælde også. Vi takker dig for den varme anbefaling, og for at du vil dele din oplevelse med os.😊

Må du have en fantastisk dag.

Hurtig levering

Hurtig levering

21. Mai 2024

Hej Brian,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv kundeoplevelse. 😊

Med venlig hilse,

JGNordic hjælper deres kunder

JGNordic hjælper deres kunder. Tak for god og effektiv service 👍🏻

24. April 2024

Hej Rene,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi bestræber os på at yde en effektiv og god service til enhver tid, da vi gerne vil have, at vores kunder er tilfredse. Derfor sætter vi stor pris på din anmeldelse, og er glade for, at du vil dele din oplevelse med os.😊

Levering dagen efter

Levering dagen efter, til en fornuftig pris. En ny printplade til min emhætte.

22. April 2024

Hej Steen,

Mange tak for din anmeldelse.

Dejligt at du vil dele din positive kundeoplevelse med os! Vi takker for de fem stjerner, og ønsker dig en dejlig dag.😄

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har købt hvide vare fra Silverline…

Vi har købt hvide vare fra Silverline.
Har været utrolig glad for deres produkter især. Unito smart vandsystem rigtig god kvalitets produkt meget elegant og nemt at bruge med flere funktioner. Kan helt klar anbefalde deres varre hvis i mangler så vælg helt klar silverline…

14. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service altid hjælpsomme personale…

God service altid hjælpsomme personale rigtig god kvalitet kan helt klar anbefale

8. Dezember 2023

Hej Bulent,

Mange tak for din positive anmeldelse!

Dejligt at høre, at du har haft en god kundeoplevelse, og at du vil dele det med os. Vi takker desuden også for den varme anbefaling.😄

God kulance

Styringen i vores emhætte var stået af efter lige over 4 år. Ved kontakt til kundeservice for at få anvist en forhandler af reservedele, fik vi i stedet en ny styring tilsendt uden beregning.

13. März 2024

Hej Henrik,

Mange tak for din positive anmeldelse!

Vi bestræber os altid på at give super service, og er derfor glade for at høre, at vi også har kunne opnå det i dette tilfælde. 😄

Verdensklasse hjælp af Rasmus

Fik verdensklasse hjælp af Rasmus efter vores Emhætte pludselig stod af, sendte lynhurtigt nye reservedele og nu kører den igen.

Kæmpe anbefaling herfra

13. März 2024

Hej Hans,

Mange tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre, at du har haft en skøn oplevelse med vores serviceafdeling, og specielt med min kollega Rasmus.😁 Vi er glade for, at du vil dele din positive oplevelse med os, og sætter stor pris på anbefalingen. 🙌

Du ønskes en fantastisk dag!

Silverline pei3061 kogeplade

Silverline pei3061 kogeplade, blæseren kører 22 min efter man har slukket. Spolerne fra kogepladen larmer betydeligt, kan på ingen måde anbefale denne kogeplade.

1. Februar 2024

Hej Claus,

Vi er kede over at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med vores kogeplade.

Nu er det sådan, at kogepladen skal have lov til at køle elektronikken ned, som i visse tilfælde kan tage op til 30 minutter. Hvis de gældende ventilationskrav ikke er overholdt, kan denne proces desværre vare endnu længere.

I forhold til støjen, så skal man være opmærksom på placering samt hvilken type kogegrej, der benyttes, da det oftest er med til at bestemme den støj, der dannes.

Har vi misforstået din situation, så giv os endelig et kald på 70 10 40 14, eller send en mail til service@silverline.dk - så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe.😊

Rigtig behagelig samtale

Rigtig behagelig samtale, hvor jeg fik en reklamation på en emhætte, der var gået over reklamationsretten..

Efter en god samtale, ville de gøre denne undtagelse, da de ikke havde oplevet problemet før.

Med denne oplevelse vil vi helt klar gå efter Silverline næste gang vi er på udkig efter en emhætte.

28. Februar 2024

Hej Ole,

Mang tak for din anmeldelse.😁

Jeg er glad for at høre, at vi fandt frem til en passende løsning, der fungerede for begge parter. Tak fordi du vil dele din oplevelse med os og have SIlverline i tankerne, når det er på tide at købe en ny emhætte.😉

Må du have en fantastisk dag!

Silverline köksfläkt inköpt 2017

Jag köpte en silverline köksfläkt 2017 när jag renoverade köket. Efter ett tag började fläkten föra oväsen på läge 1 men jag gjorde inget åt det. Åren gick och i år blev oväsendet på läge 1 outhärdligt så jag kontaktade tretti där jag köpt fläkten väl medveten om att inga garantier gällde längre. Dom hänvisade mig till silverline direkt och där fick jag kontakt med Rasmus. Efter att han fick höra hur fläkten lät så erbjöd han sig att skicka en ny motor. Jag väntar nu på att den skall komma. Detta anser jag vara service när den är som bäst.

Nu är den nya fläkt motorn monterad och den susar så fint och behagligt.
Tack Rasmus och Silverline.
/Peder

27. Februar 2024

Hej Peder,

Tusind tak for din anmeldelse, og de pæne ord!

Vi bestræber os på at yde en service, der går langt over det forventede. Derfor glæder det mig at høre, at vi også har kunne opnå det i dette tilfælde. Tak fordi du vil dele din oplevelse med os.😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service langt ud over hvad man kan forvente.

Har sjældent mødt så servicemindet en virksomhed.

Tusind tak til Rasmus!

21. Februar 2024

Hej Allan,

Tak for den rosende anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med os - specielt med Rasmus.😄

Vi stræber altid efter at levere en service, der overgår alle forventninger. Derfor er vi glade for, at vi også har kunne opnå det i dette tilfælde. Tak fordi du vil dele din oplevelse med os - det sætter vi stor pris på.😊

Du ønskes en god dag!

Snabba och duktiga

Mycket snabb support och hjälpte mig på ett proffsigt och bra sätt.

19. Februar 2024

Hej Klang,

Mange tak for din positive anmeldelse og din feedback.

Jeg er glad for, at du har haft en god kundeoplevelse, og at du vil dele den med os. Det sætter vi stor pris på.😊

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr