Unternehmen hat geantwortet
Jag köpte en Silverline köksfläkt SL 1201 RF Likya (med kolfilter) och är väldigt missnöjd med dess prestanda: Fläkten suger knappt in någon rök alls, trots att den borde klara av att ta bort l... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vores kogeplade gik i stykker indenfor 1,5 år. Selve kogepladen revnede under almindeligt brug, men det kunne ifølge Silverline ikke ske. Vi måtte have brugt den forkert eller tabt noget. Reklamatio... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Silverline er et af de førende brands i verden indenfor produktion og salg af hårde hvidevarer med speciale i emfang/emhætter. Gennem årene har Silverline modtaget flere priser som German Design Preis, Red-dot, IF Design og Plus X for deres innovation og design. Silverline varetages af JG Nordic i Danmark og vi tilbyder lynhurtig levering og service i verdensklasse. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål på info@silverline.dk eller 70 10 40 14.
Eli Christensens vej 90, 7430, Ikast, Dänemark
Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Efter 4 år var min emhætte desværre død,
jeg købte et nyt print efter rådgivningen fra silverline
udskiftede printet og det løste ikke problemet,
ringede så til silverline og fik fat i en Rasmus, som per kulance sender mig nyt touchpanel,kabel, og et ekstra print,
det er til UG.
glæder mig til at min "lydløse" emhætte igen kører" så snart delene sat i.
mvh søren larsen

Antwort von SILVERLINE Danmark
Kogepladen larmer voldsomt og laver mærkelige lyde som brummen, klik og skarpe skrigelyde – noget, jeg aldrig har oplevet med andre induktionskogeplader. Jeg har dokumenteret det overfor Silverline og fik at vide, at det blot er "en række normale driftslyde". Kogepladen udsendte endda en irriterende højfrekvent lyd, selv når den var slukket! Også her blev jeg fortalt, at dette var helt normalt. Jeg var så generet af lydene, at jeg til sidst afmonterede den nye kogeplade og satte min gamle til igen.
Efter flere mails frem og tilbage sendte de endelig en tekniker, som skiftede noget i kogepladen. Der var endelig ro – når kogepladen er slukket, vel at mærke. Men når den er tændt, larmer den stadig lige så meget. Derudover er effekten mellem nogle af niveauerne nærmest ikke-eksisterende. Jeg kan knap nok stege en pandekage på niveau 4 eller 5, men på niveau 6 brænder den på. Svaret jeg fik? "Det er sådan, det virker."
Kogepladen er ELENDIG. Jeg er chokeret over den dårlige kvalitet og den totale mangel på stolthed Silverline må have over deres produkter. De affejer deres kunder med "sådan er det bare" og "det er helt normalt", når produktet tydeligvis ikke fungerer, som det skal.
Jeg købte kogepladen fra Silverline gennem Elgigantens hjemmeside, men da Elgiganten blot agerer markedsplads for Silverline, er der ingen hjælp at hente der. Og der er slet ingen hjælp at hente hos Silverline selv.

Antwort von SILVERLINE Danmark
Induktionskogeplade med emhætte. Den er helt elendig! Kogepladen laver mange mærkelige lyde, som jeg ikke kender fra andre induktionskogeplader. Emhætten suger ikke særlig godt.
Har været i kontakt med både Silverline og Skousen og der er ingen hjælp og hente "sådan er den bare".
Næste gang køber vi et ordentligt mærke!

Antwort von SILVERLINE Danmark
Vi snakkede med Jan som gav super service. Tak for det

Antwort von SILVERLINE Danmark
Super god service fra Rasmus fra service fårs ikke bedre

Antwort von SILVERLINE Danmark
Bestilte om aftenen og kunne hente næste dag

Antwort von SILVERLINE Danmark
Styreprint og datakabel var stået af i vores Silverline emhætte fra 2018, fik god og kompetent hjælp af både Rasmus og Alex. Fik bestilt nye dele med det samme og var hos pakkeshoppen dagen efter, det bliver ikke nemmere. ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra 👏

Antwort von SILVERLINE Danmark
Stadig hurtig betjening og skøn personale betjening 😀

Antwort von SILVERLINE Danmark
Jeg kontakte Silverline fordi der manglede noget til et produkt jeg have købt. Jeg fik hurtigt svar og det manglende element som jeg manglede blev sendt med det samme. En meget god oplevelse og kan klart anbefales

Antwort von SILVERLINE Danmark
Tilbage i 2021 Købte jeg en silverline pe151sr emhætte ligesom den 2-årsreklamationsret er udløbet begynder den at lave problemer mester strømmen i længere perioder af gangen og til sidst stopper helt med at virke. Da jeg ikke laver meget mad Er det ikke meget den har været brugt cirka 20 gange til madlavning og måske 50 gange til at koge et æg mere kunne den ikke holde til. Vil bestemt ikke anbefale denne her emhætte til nogen spil af penge.

Antwort von SILVERLINE Danmark
Super god og handlingsorienteret kundeservice - Fik fat i Rasmus der hurtigt kunne hjælpe med at sende reserverdele til vores 5 år gamle emhætte.
Stor anbefaling både af produkt og kundeservice.

Antwort von SILVERLINE Danmark
hendvendte meg til silverline for å feilsøking på en eldre kjøkkenvifte som sluttet å virke. ble satt i kontakt med Rasmus fra kundeservice og ble raskt enig om problemet med viften og Rasmus fikk sendt de nødvendige reservedeler til ventilator samme dag. kjekt at det fremdeles fins bedrifter som yter like høy service, også til ettermarkedet.

Antwort von SILVERLINE Danmark
Efter 5 år og garanti-perioden var udløbet på min kogeplade/emhætte var der problemer med den ene side af pladen. Rasmus/Silverline sendte i løbet af et par dage reservedele uden beregning. Nu er det hele monteret og pladen kører igen. Super oplevelse og rigtig god og hurtig service👍

Antwort von SILVERLINE Danmark
Rigtig god service og support. Emhætte tændte og slukkede helt tilfældigt. Ringede til supporten og fik fat i Rasmus. Han forklarede fint hvad årsagen var og sendte mig ny printplade og tastatur uden beregning (sparet ca. 1800kr), selvom den er 4 år gammel. Efter udskiftning af komponenterne virker emhætten perfekt igen. En virkelig god serviceoplevelse.

Kære Silverline
En stjerne er ikke meget, men efter at have handlet hvidevare fra Silverline, igennem Skousen Tilst, til vores nye køkken, kan der ikke fortælles mange gode historier.
Vi har købt en Silverline kogeplade med indbygget emhætte, hvor vi nu er oppe på 5. reklamation. Vi har haft køkkenet i ca. 8 uger, hvor af de fire af ugerne har været uden en funktionel kogeplade.
Vi er, som familie, ved at løbe tør for energi til at kæmpe og dokumentere overfor Skousen/Silverline.
Vores kogeplade er fortsat defekt, og vi ved ikke hvad vi skal gøre yderligere. Når vi har kontakt får vi af vide, at de aldrig har oplevet disse fejl før på produktet, en udlægning, som deres tekniker ikke helt deler. Vi synes ikke at andre, skal gå i fælden, som vi føler os i, så derfor dette skriv.
Venlig hilsen
Laurids Sørensen

Antwort von SILVERLINE Danmark
Køb ALDRIG Silverline kogeplade… ingen sælger har gjort opmærksom på at jeg skal være supermand i kogegrej … og grej til at bruge på den… at jeg skal skifte ALT …mine gryder potter og pander …til støbejern for at kunne lave mad hvilket er så tungt at arbejde med når man er skulderskadet… og da slet ikke at jeg skal starte med at OPVARME mine pander og gryder om formiddagen så de er gennem varme og klar til brug til aftensmads tid… de vil anvise mig om hvordan jeg skal bruge deres komfur og at jeg ikke kan finde ud af at bruge det da jeg ikke bil forstå deres brug af komfuret….jeg har så meget fortrudt mit køb af silverline produkt og en ting er sikker jeg køber ALDRIG deres dyre MEGA dårlige kogeplade igen.😡😡😡

Antwort von SILVERLINE Danmark
Jeg må også fremhæve Rasmus som en fantastisk hjælp. Sød, venlig og hjælpsom.
Havde fået installeret en ny udtræksemhætte af elektriker i et gammelt køkken. Den larmede på alle 3 hastigheder som en jetjager. Rasmus mente hvad der skulle gøres - ganske rigtigt hjalp det at isætte en studs til udsugningsslangen. Så tak.

Antwort von SILVERLINE Danmark
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.