SILVERLINE Danmark Bewertungen 352

TrustScore 4 von 5

4.0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag köpte en Silverline köksfläkt SL 1201 RF Likya (med kolfilter) och är väldigt missnöjd med dess prestanda: Fläkten suger knappt in någon rök alls, trots att den borde klara av att ta bort l... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vores kogeplade gik i stykker indenfor 1,5 år. Selve kogepladen revnede under almindeligt brug, men det kunne ifølge Silverline ikke ske. Vi måtte have brugt den forkert eller tabt noget. Reklamatio... Mehr ansehen

1. Fachgeschäft für Haushaltsgeräte

Vom Unternehmen geschrieben

Silverline er et af de førende brands i verden indenfor produktion og salg af hårde hvidevarer med speciale i emfang/emhætter. Gennem årene har Silverline modtaget flere priser som German Design Preis, Red-dot, IF Design og Plus X for deres innovation og design. Silverline varetages af JG Nordic i Danmark og vi tilbyder lynhurtig levering og service i verdensklasse. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål på info@silverline.dk eller 70 10 40 14.

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

352 Bewertungen

1 Stern

Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter 4 år var min emhætte desværre…

Efter 4 år var min emhætte desværre død,
jeg købte et nyt print efter rådgivningen fra silverline

udskiftede printet og det løste ikke problemet,

ringede så til silverline og fik fat i en Rasmus, som per kulance sender mig nyt touchpanel,kabel, og et ekstra print,

det er til UG.

glæder mig til at min "lydløse" emhætte igen kører" så snart delene sat i.

mvh søren larsen

1. November 2024

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse!

Vi er kede af, at du oplevede problemer med din emhætte, men glade for at høre, at Rasmus kunne hjælpe dig videre med ekstra reservedele og rådgivning. 😁

Vi håber, at din emhætte snart kører som ny igen – og takker dig for din feedback! Det sætter vi stor pris på.

Du ønskes en god dag!

Hej Sunniva,

Tak for din positive feedback!

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service og leveringstid.😁

Elendig induktionskogeplade

Kogepladen larmer voldsomt og laver mærkelige lyde som brummen, klik og skarpe skrigelyde – noget, jeg aldrig har oplevet med andre induktionskogeplader. Jeg har dokumenteret det overfor Silverline og fik at vide, at det blot er "en række normale driftslyde". Kogepladen udsendte endda en irriterende højfrekvent lyd, selv når den var slukket! Også her blev jeg fortalt, at dette var helt normalt. Jeg var så generet af lydene, at jeg til sidst afmonterede den nye kogeplade og satte min gamle til igen.

Efter flere mails frem og tilbage sendte de endelig en tekniker, som skiftede noget i kogepladen. Der var endelig ro – når kogepladen er slukket, vel at mærke. Men når den er tændt, larmer den stadig lige så meget. Derudover er effekten mellem nogle af niveauerne nærmest ikke-eksisterende. Jeg kan knap nok stege en pandekage på niveau 4 eller 5, men på niveau 6 brænder den på. Svaret jeg fik? "Det er sådan, det virker."

Kogepladen er ELENDIG. Jeg er chokeret over den dårlige kvalitet og den totale mangel på stolthed Silverline må have over deres produkter. De affejer deres kunder med "sådan er det bare" og "det er helt normalt", når produktet tydeligvis ikke fungerer, som det skal.

Jeg købte kogepladen fra Silverline gennem Elgigantens hjemmeside, men da Elgiganten blot agerer markedsplads for Silverline, er der ingen hjælp at hente der. Og der er slet ingen hjælp at hente hos Silverline selv.

11. Oktober 2024

Hej Mette,

Vi er kede af at høre om din oplevelse med vores kogeplade og de udfordringer, du har haft med lydene og effektniveauerne. Det er naturligvis vigtigt for os, at vores produkter lever op til vores kunders forventninger, og vi forstår, at dette ikke har været tilfældet for dig.

Jeg har undersøgt din sag og kan se, at du har kontaktet os førhen henholdvis i forhold til den samme kogeplade. Vi gør det bedste vi kan for at hjælpe og vejlede alle vores kunder, der henvender sig til os - derfor er det bestemt ikke vores intention at give dig en oplevelse af at blive affejet. Det lyder til, at der er blevet gjort en indsats for at løse udfordringerne gennem teknikerbesøg og udskiftning af komponenter, men at problemet desværre ikke er blevet løst til din tilfredshed.

Det er beklageligt, at vi ikke har kunne nå frem til en tilfredsstillende løsning. Vi takker dog alligevel for din feedback.

Elendig Induktionskogeplade med emhætte

Induktionskogeplade med emhætte. Den er helt elendig! Kogepladen laver mange mærkelige lyde, som jeg ikke kender fra andre induktionskogeplader. Emhætten suger ikke særlig godt.
Har været i kontakt med både Silverline og Skousen og der er ingen hjælp og hente "sådan er den bare".
Næste gang køber vi et ordentligt mærke!

6. Oktober 2024

Hej Anders,

Vi er kede af at høre, at din oplevelse med vores induktionskogeplade med emhætte ikke har levet op til dine forventninger. Vi ved, hvor vigtigt det er, at både kogeplade og emhætte fungerer optimalt, og det er beklageligt, at du har oplevet problemer med lyde og sugestyrke.

Induktionskogeplader kan nogle gange afgive driftslyde, især afhængigt af de anvendte gryders materiale, størrelse og placering. Disse lyde er en normal del af induktionsteknologien, da den skaber varme ved hjælp af elektromagnetisme. Vi forstår dog, at disse lyde kan være mere udtalte i nogle modeller, og det er ærgerligt, at du har fundet dem generende. Hvad angår emhætten, er det vigtigt at sikre, at den ikke er blevet tilstoppet af noget, da det kan påvirke dens effektivitet.

Vores mål er altid at hjælpe og vejlede vores kunder bedst muligt, og din feedback er vigtig for os i forhold til at kunne forbedre vores produkter og service. Hvis du ikke allerede har haft en detaljeret gennemgang med vores tekniske support, vil vi gerne opfordre dig til at kontakte os igen på +45 70 10 40 14.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi snakkede med Jan som gav super…

Vi snakkede med Jan som gav super service. Tak for det

3. Oktober 2024

Hej Nethe,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at Jan kunne give dig en super service, og sætter stor pris på din feedback. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service fra Rasmus fra…

Super god service fra Rasmus fra service fårs ikke bedre

25. September 2024

Hej Kenny,

Tusind tak for de pæne ord! Vi er glade for, at Rasmus har ydet en service, der lever op til dine forventninger. Det betyder meget for os. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Styreprint og datakabel var stået af i vores Silverline emhætte fra 2018, fik god og kompetent hjælp af både Rasmus og Alex. Fik bestilt nye dele med det samme og var hos pakkeshoppen dagen efter, det bliver ikke nemmere. ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra 👏

4. September 2024

Hej Henrik,

Mange tak for din flotte anmeldelse, og de rosende ord!

Det er simpelthen så fedt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores serviceafdelingen. 😁 Vi bestræber os altid på at yde en høj service, og derfor er det dejligt at få det bekræftet, at mine kollegaer fra service har kunne opnå det i dette tilfælde også.

Jeg håber du får en dejlig dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stadig hurtig betjening og skøn…

Stadig hurtig betjening og skøn personale betjening 😀

29. August 2024

Hej Ebbe,

Tak for den dejlige feedback! Vi er glade for at høre, at du oplever både hurtig og god betjening hos os. 😊

Super god service!

Jeg kontakte Silverline fordi der manglede noget til et produkt jeg have købt. Jeg fik hurtigt svar og det manglende element som jeg manglede blev sendt med det samme. En meget god oplevelse og kan klart anbefales

6. August 2024

Hej Johnny,

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Hvor glæder det mig at høre, at du har haft en god oplevelse med os, og har ville dele det med os. 😊 Din anmeldelse er ikke kun en kæmpe motivation for os til at forsætte med den gode service, men også en motivation for at bestræbe os på at blive endnu bedre.

Du ønskes en dejlig dag.

Hurtigt og god service

21. August 2024

Hej Jan,
Mange tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre, at du har været glad for vores service!

God dag til dig!

silverline pe151sr

Tilbage i 2021 Købte jeg en silverline pe151sr emhætte ligesom den 2-årsreklamationsret er udløbet begynder den at lave problemer mester strømmen i længere perioder af gangen og til sidst stopper helt med at virke. Da jeg ikke laver meget mad Er det ikke meget den har været brugt cirka 20 gange til madlavning og måske 50 gange til at koge et æg mere kunne den ikke holde til. Vil bestemt ikke anbefale denne her emhætte til nogen spil af penge.

16. August 2024

Hej Frank,

Det beklager mig at høre, at du har haft problemer med din emhætte.

Da produktet er gået i stykker uden for garantiperioden, er der desværre ikke meget vi kan gøre for dig end at anbefale, at du kontakter en tekniker. Dette har min kollega, som du førhen har været i kontakt med, også vejledet dig til at gøre. I forlængelsen af dette blev der forslået, at vores egen samarbejdspartner i dit lokale område kunne kontaktes, så hele processen ville være nemmere for dig. Det blev der takket nej tak til – hvilket også er helt fair.

Vi har en hel side på vores hjemmeside, der dækker retningslinjerne for vores garanti. Det kan du læse mere om her: https://jgnordic.com/pages/garantiformular

Super kundeservice

Super god og handlingsorienteret kundeservice - Fik fat i Rasmus der hurtigt kunne hjælpe med at sende reserverdele til vores 5 år gamle emhætte.

Stor anbefaling både af produkt og kundeservice.

7. August 2024

Hej Jonas,

Mange tak for din anmeldelse!

Det glæder mig at høre, at du har været tilfreds med vores kundeservice! Vi bestræber os altid på at yde en optimal service uanset hvor gammelt et produkt er.😁

Vi takker endnu en gang for den varme anbefaling og håber at du fortsat bliver glad for din SILVERLINE emhætte!

Må du have en god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

hendvendte meg til silverline for å identifisere problem med vifte og få bestille reservedeler

hendvendte meg til silverline for å feilsøking på en eldre kjøkkenvifte som sluttet å virke. ble satt i kontakt med Rasmus fra kundeservice og ble raskt enig om problemet med viften og Rasmus fikk sendt de nødvendige reservedeler til ventilator samme dag. kjekt at det fremdeles fins bedrifter som yter like høy service, også til ettermarkedet.

2. August 2024

Hej Bent,

Mange tak for din positive anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du fik hjælp fra min kollega Rasmus, og at du fik tilsendt de reservedele, du havde behov for. 😁Vi er glade for at du vil dele din positive oplevelse med os!

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter 5 år og garanti-perioden var udløbet på min kogeplade/emhætte var der problemer med den ene side af pladen. Rasmus/Silverline sendte i løbet af et par dage reservedele uden beregning. Nu er det hele monteret og pladen kører igen. Super oplevelse og rigtig god og hurtig service👍

22. Juli 2024

Hej Claus,

Mange tak for din anmeldelse!

Det glæder mig at høre, at Rasmus har kunne hjælpe dig med dine SILVERLINE produkter, og at alt nu fungerer, som det skal.😄

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god service og support

Rigtig god service og support. Emhætte tændte og slukkede helt tilfældigt. Ringede til supporten og fik fat i Rasmus. Han forklarede fint hvad årsagen var og sendte mig ny printplade og tastatur uden beregning (sparet ca. 1800kr), selvom den er 4 år gammel. Efter udskiftning af komponenterne virker emhætten perfekt igen. En virkelig god serviceoplevelse.

12. Juli 2024

Hej Kristian,

Mange tak for din positive anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du har været tilfreds med vores service og support, og at du vil dele oplevelsen med os. 😊 Jeg håber du får flere gode år med din SILVERLINE emhætte!

Må du have en god dag.

En skuffelse, Silverline

Kære Silverline
En stjerne er ikke meget, men efter at have handlet hvidevare fra Silverline, igennem Skousen Tilst, til vores nye køkken, kan der ikke fortælles mange gode historier.
Vi har købt en Silverline kogeplade med indbygget emhætte, hvor vi nu er oppe på 5. reklamation. Vi har haft køkkenet i ca. 8 uger, hvor af de fire af ugerne har været uden en funktionel kogeplade.
Vi er, som familie, ved at løbe tør for energi til at kæmpe og dokumentere overfor Skousen/Silverline.
Vores kogeplade er fortsat defekt, og vi ved ikke hvad vi skal gøre yderligere. Når vi har kontakt får vi af vide, at de aldrig har oplevet disse fejl før på produktet, en udlægning, som deres tekniker ikke helt deler. Vi synes ikke at andre, skal gå i fælden, som vi føler os i, så derfor dette skriv.

Laurids Sørensen

15. Juli 2024

Hej Laurids,

Hvor er det beklageligt at høre, at dit SILVERLINE produkt ikke har kunne leve op til dine forventninger.

Jeg har undersøgt din sag og kan se, at der har været tale om en seriefejl. Vores serviceafdeling har ikke kunne løse problemet, da reservedelene til netop dette produkt har været defekte. Det har derfor kun været en op ad bakke kamp, og det beklager vi rigtig meget for.

Som det står til nu, er produktet blevet taget retur og krediteret.

Vi undskylder endnu en gang for den kedelige oplevelse.

Hej Jan,

Mange tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre at du har haft en god oplevelse med vores service og levering. Vi sætter stor pris på at du vil dele din oplevelse med os. 😊

Må du have en super dag!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb ALDRIG Silverline kogeplade… ingen…

Køb ALDRIG Silverline kogeplade… ingen sælger har gjort opmærksom på at jeg skal være supermand i kogegrej … og grej til at bruge på den… at jeg skal skifte ALT …mine gryder potter og pander …til støbejern for at kunne lave mad hvilket er så tungt at arbejde med når man er skulderskadet… og da slet ikke at jeg skal starte med at OPVARME mine pander og gryder om formiddagen så de er gennem varme og klar til brug til aftensmads tid… de vil anvise mig om hvordan jeg skal bruge deres komfur og at jeg ikke kan finde ud af at bruge det da jeg ikke bil forstå deres brug af komfuret….jeg har så meget fortrudt mit køb af silverline produkt og en ting er sikker jeg køber ALDRIG deres dyre MEGA dårlige kogeplade igen.😡😡😡

9. Juli 2024

Hej Ann,

Det beklager mig at høre, at du oplever besvær med din SILVERLINE kogeplade.

Vores induktionskogeplader er, ligesom lignende induktionskogeplader på markedet, kompatibel med de fleste typer af gryder og pander der findes på markedet. Støbejernsgrej er derfor ikke et krav for at få kogepladen til at fungere, men blot en anbefaling. Dette anbefaler vi altid som det første fordi vi ved, at kogegrej spiller en stor rolle i forhold til opvarmning, og at det oftest er kogegrejet der fejler noget, og ikke selve kogepladen.

I forhold til opvarmningen af kogegrej, så er det en generel opfordring at man opvarmer ens gryde eller pande, inden man påbegynder sin madlavning. Her er der tale om en knap fem minutters opvarmning ved lav til middel varme alt afhængigt af kvalitetsgraden af det køkkengrej, der anvendes. Opvarmning af køkkengrej er med til at formindske den tid man ellers vil have brugt på at stege sin mad.

Vores serviceafdeling er her for at hjælpe, vejlede og give gode tips til hvordan man kan anvende sit SILVERLINE produkt på den mest optimale måde. Du er altid velkommen til at kontakte os på info@silverline.com eller over telefon 70 10 40 14, hvor vi vil gøre vores bedste for at akkommodere dine behov.

Du ønskes en god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg må også fremhæve Rasmus som en…

Jeg må også fremhæve Rasmus som en fantastisk hjælp. Sød, venlig og hjælpsom.
Havde fået installeret en ny udtræksemhætte af elektriker i et gammelt køkken. Den larmede på alle 3 hastigheder som en jetjager. Rasmus mente hvad der skulle gøres - ganske rigtigt hjalp det at isætte en studs til udsugningsslangen. Så tak.

4. Juli 2024

Hej Christensen,

Mange tak for din anmeldelse!

Det varmer altid hjertet at få rosende og positive anmeldelser om vores medarbejdere.😊Vi bestræber os nemlig på at kunne yde den bedste service muligt, hvorfor Rasmus netop i dette tilfælde også har kunne bekræfte det.

Tak fordi du vil dele din oplevelse med os!

Må du have en super dag.

Silverline Danmark

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr