Nadat ik door de bot naar een medewerker was doorgestuurd ging het allemaal erg soepel. De medewerker was erg behulpzaam en nam de tijd om het goed uit te leggen. Het gesprek bleef ook open staan totd... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Geachte De respons op onze contact opname online werd snel behandeld en beantwoord. Bij het vast leggen van een datum voor de ophaling van de desbetreffende pc, was ook zeer vlotjes verlopen.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Snelle service, geen onnodige vragen, efficiënt en leveren extra service. Moederboard moest vervangen worden, we krijgen hem terug, hebben ze ook de behuizing vervangen en een nieuw toetsenbord met ve... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Na het melden van het probleem, werd er actief opgetreden door de persoon van de helpdesk. Kreeg regelmatig reactie/ mail met hoe de situatie ervoor stond. Geweldig opgelost en goede service.
Vom Unternehmen geschrieben
Een laptop is onmisbaar op de middelbare school. Maar welke kies je? Signpost maakt het eenvoudig. Wij hebben speciaal geselecteerde educatieve laptops. Bij ons krijg je veel meer dan alleen een laptop: service, verzekering en snelle reparatie. Altijd voordeliger en completer dan losse aankopen.
Wat je van ons mag verwachten:
Met Signpost kies je voor een laptop die werkt, beschermd is en altijd ondersteund wordt. Meer service, betere dekking en een compleet pakket. Zo leren je kinderen gemakkelijk, thuis én op school.
Bouwstraat 14/ Y1, 9160, Lokeren, Belgien

Bittet Kunden um Bewertungen
Het was niet gemakkelijk maar uiteindelijk is het allemaal goed gekomen.

Antwort von Signpost
Bonne communication réponse rapide et efficace

Antwort von Signpost
Mijn pakket besteld en betaald 8e juli, nog steeds niets ontvangen… niemand die mij kan helpen, mails worden niet meer beantwoord. Helaas…

Antwort von Signpost
Garantie bij de laptop gekocht voor mijn zoon, maar toen de adapter werd gestolen, bleek het regelen van een vervangende adapter ontzettend omslachtig.
Bij mijn eerste vraag werd ik verwezen naar het kopen van een nieuwe adapter. Vervolgens heb ik duidelijk moeten uitleggen dat we juist een garantiepakket hadden aangeschaft. Daarna werd ik verwezen naar een formulier voor het melden van een defect product.
De formulieren zijn onnodig ingewikkeld en inmiddels heb ik 3 à 4 formulieren moeten invullen om überhaupt een vervangende adapter te proberen te regelen. Ik ben hier inmiddels ongeveer een halve dag mee bezig geweest.
Update: “ik geef op… niet opgelost”
Het voelt alsof het proces bewust ingewikkelder is gemaakt dan nodig. Voor iets simpels als het vervangen van een adapter zou dit veel sneller en klantvriendelijker moeten kunnen.
Eerlijk gezegd is dit voor mij een enorme teleurstelling. Ik zou een dergelijk garantiepakket niet aanraden aan anderen, en zeker niet aan scholen of ouders die verwachten dat garantie het juist makkelijk maakt.
Het voelt eerder alsof we terug zijn in 1990 met eindeloze formulieren, herhaalde vragen en administratieve rompslomp. Een vermoeiend en frustrerend proces dat absoluut niet in verhouding staat tot het probleem.

Antwort von Signpost
De instructies waren zeer duidelijk, de links werkten efficiënt en het resultaat was niet anders dan opgegeven. Dus kortom: knap!

Antwort von Signpost
Snel, duidelijk antwoord en professionele hulp als je met vragen zit.

Antwort von Signpost
Duidelijk antwoord op de vraag die ik mailde.

Antwort von Signpost
Ik vind tot op heden één ster eigenlijk nog te veel.
Op 6 juli hebben wij via Signpost een laptop met shockcase besteld en volledig betaald(!), ruim op tijd zodat onze dochter haar laptop bij de start van haar eerste schooljaar op de middelbare school zou hebben.
De laptop werd pas midden augustus geleverd — zonder de bestelde shockcase. Bovendien zat er in de nieuwe laptop een losse schroef of een ander los onderdeel. Uiteraard hebben wij direct contact opgenomen met Signpost en de laptop teruggestuurd. Daarbij hebben we nadrukkelijk gevraagd om zo snel mogelijk een vervangend exemplaar te ontvangen.
Sindsdien hebben wij meerdere keren contact gezocht met Signpost, maar een oplossing blijft uit:
- De shockcase zou uiterlijk 4 september worden geleverd, maar is nog altijd niet binnen.
- Afgelopen maandag werd ons toegezegd dat de laptop woensdag zou binnenkomen. Inmiddels is die dag verstreken, maar we hebben nog steeds niets ontvangen en ook geen enkele update gekregen.
- Bij ieder contact worden we vriendelijk te woord gestaan, maar medewerkers geven aan niets te kunnen doen. Zij nemen naar eigen zeggen alleen de telefoon op.
Wij hebben juist voor Signpost gekozen omdat ons werd beloofd dat we volledig zouden worden ontzorgd. Daar merken wij tot op heden helaas helemaal niets van. Integendeel: wij moeten zelf voortdurend achter de bestelling aan, krijgen geen duidelijke informatie en blijven zonder laptop en shockcase zitten.
Dit is bijzonder frustrerend, zeker omdat onze dochter de laptop nodig heeft voor school. Vriendelijke telefonisten zijn prettig, maar daar hebben we op dit moment weinig aan als er vervolgens geen actie wordt ondernomen.
Signpost: neem verantwoordelijkheid, geef duidelijkheid en zorg nu eindelijk voor een concrete oplossing. Wij verwachten op zeer korte termijn een volledige update én levering van de laptop en de bestelde shockcase.
Het verhaal over de laptop kent gelukkig wel een goed einde.
Uiteindelijk kwam ik, dinsdag jl. bij Brecht, terecht. Hij pakte de situatie op, communiceerde duidelijk, nam verantwoordelijkheid en zorgde razendsnel voor een oplossing. Vandaag werd de nieuwe laptop bezorgd. 🙌

Antwort von Signpost
omdat de persoon geduld had en met oplossing kwam en heel vriendelijk en behulpzaam!

Antwort von Signpost
Meer dan 3 weken 2 laptops besteld en het komt maar niet binnen, eerst gaven ze de school de schuld en later bleek het een andere fout te zijn! Op dit moment ontvangen ik ook geen enkele update meer en heb dus geen idee wanneer ik beide laptops kan verwachten! Nog nooit meegemaakt zo’n slechte service!
Inmiddels nog steeds niets vernomen, ga nu verdere stappen ondernemen!! Bestel hier dus niet

Antwort von Signpost
Ik kreeg snel antwoord op mijn mail, maar de beloofde leverdatum kwamen ze niet na. Laptophoes besteld op 02/07. Na contact levering beloofd voor 04/09. Tot op heden (11/09) nog steeds niks ontvangen...

Antwort von Signpost
Mijn zoon heeft een deel-chromebook op school. uit het niets een extra schoolrekening voor herstelling chromebook. Ik heb gebeld naar Ani en kreeg een duidelijk antwoord op mijn vragen en een oplossing voor mijn probleem. Hopelijk wil de school nu ook nog mee.

Antwort von Signpost
Begin juli een laptop besteld voor onze zoon.
Contract in orde en voorschot reeds betaald maar tot op heden nog geen laptop ontvangen. Blijkbaar hebben ze te weinig laptops voorzien waardoor heel wat leerlingen geen laptop hebben ontvangen en dit terwijl WIJ tijdig moeten bestellen? Hierdoor lopen leerlingen dus achterstand op en dit in het eerste secundair!

Antwort von Signpost
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.