Jeg blev lidt nervøs, da der gik et par dage før der blev afsendt noget som helst. Jeg kontaktede jer og der var en god forklaring. Jeres maskine var i stykker. Fuld forståelse herfra og derfra g... Mehr ansehen
Bestilte LED pærer til baklys på Citroen C5 og C3. Fik anbefalet samme type pære til begge. Den anbefalede pære passede fint til C3 og lyser som en mindre projektør, men passede ikke til C5. Returnere... Mehr ansehen
Kort sagt: Hurtig levering og god service. Kan ikke andet end anbefales. Bestilt et par gange fra denne side, der går ikke længe før ordren bliver afsendt, og når man de desuden leverer med DAO, ka... Mehr ansehen
Jeg fik fremstillet en håndfuld klistermærker efter eget design til motorcyklen. Mathias Reker tryllede selve designet, for at opnå et bedre look. Mærkerne var printet og afsendt samme dag. Modtag... Mehr ansehen
Guldstjernevej 4, 2400, København NV, Dänemark
- +45 71 71 38 38
- support@shinetech.dk
- shinetech.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk Service.
Som overskriften siger, så er det er en fantastisk service, man får. Jeg skulle have special lavet nogle ting, og allerede dagen efter var det klaret.. Man får også tingene meget hurtigt, efter de er bestilt. Så kan klart anbefales til andre.
simpelthen fantastisk service
vil varmt anbefale denne virksomhed. som skrevet i overskriften fantastisk service kan ikke siges mere præcist. :)
Fremragende!
Bestilte i går et special sticker, og i morges modtog jeg det allerede.
Hurtigt og nemt, og lige til døren. Det er intet mindre end perfekt.
Jeg vil klart anbefale Shinetech!
Perfekt
Bestilte en special sticker omkring kl 2200 fik link med sticker til bestilling kl 0100. Dagen efter havde jeg mine stickers.
Ekstrem hurtig reaktion, perfekt kvalitet.
Hurtig levering og kanon god service,det eneste sted jeg handler stickers.
Shinetech
Har handlet der inde mange gange,efter hånden.
Har fået lavet alle mine specielle stickers og de normale der er på siden.
Alle stickers jeg har på mine maskiner er nogle der er lavet hos shinetech
Hurtig levering og kanon god service,det eneste sted jeg vil handle stickers
Rigtig god.
Perfekt og meget behjælpelig service.
Der bliver svaret hurtigt på både chat og mail.
Leveringen er også hurtig.
Jeg kan kun anbefale siden.
Jeg kan ikke sige andet end at de giver en fantastisk service! Meget hjælpsom og velvidende om sine produkter! Det er ikke sidste gang jeg handler hos dem! Kun positive og rosende ord herfra!
Super service og gode produkter
Jeg købte folie til mine baglygter, for at gøre dem mørkere.
Jeg var i tvivl omkring monteringen, så jeg kontaktede shinetech og fik tilsendt en monteringsvejlening.
Resultatet er blevet rigtig godt :D
Jeg kan klart anbefale andre at handle her. Tak for rigtig god service :)
Hurtig levering, men ekstremt dårligt produkt
Jeg købte Lys mørk lygtefolie, og nok af det til at folierer alle mine lygter.
Jeg fik en person til at gøre det, som har folierer lygter på daglig basis og dette lygtefolie var ikke til at arbejde med overhovedet.
Jeg vælger at skrive til Shinetech og forklare situationen, hvilket de vælger at ignorerer (antage jeg da de ikke har svaret selvom jeg skrev for over en uge siden).
Det eneste gode ved denne sag var at forsendelsen gik kom som den skulle, ellers har jeg intet godt at sige om denne forhandler

Antwort von Shinetech.dk
Perfekt!
Perfekt virksomhed. Leder man efter LED-lys til bilen eller ligne, kan denne hjemmeside anbefales stærkt. Skulle købe nogle w5w pære, hvor det endte med jeg købte en hel masse ekstra, i LED og produkter i top kvalitet.!!!
Udmærket oplevelse
Fandt varen, bestilte smertefrit, varen kom dog først efter 2 dage, og ikke dagen efter som forudset i mailen.
Undrer mig dog virkelig meget over at jeg skal betale 49 kr. for at få 2 små pærer sendt, som alligevel kommer som brev uden tracking. Pakkeporto kan fåes for de penge ..

Antwort von Shinetech.dk
GODT!
De fedeste "klistermærker" til bilen.
Bestilte dem om aften en onsdag, og de var hos mig fredag morgen.
De er lige til at sætte på bilen uden problemer. . kan helt klart anbefales.
Bedste Service Længe!
Jeg kunne ikke finde det klistermærke jeg ville have til min bil, jeg skriver til en af medarbejderne, 10 minutter efter har jeg det logo som jeg vil have, super fedt, 100% tilfreds!
God service og billigt og nemt
og det kom dagen efter
Nemt og Billigt, og god service :D
Jeg har lige bestilt en bunke Stickers hos Shinetech.dk og det var billigt og siden var nem og overskuelig.
Jeg stod så med et spørgsmål angående en Sticker jeg gerne ville ha spejlvendt, jeg ringer her sen aften klokken 21:30 på en fredag, og telefonen blev taget, og manden jeg snakkede med vil nu "omdesigne" stickeren så jeg kan få den spejlvendt, uden teksten står omvendt. :) Helt klart et sted jeg fremover foretrækker.
Har dog kun lige bestilt så aner ikke om jeg får varerne, men mon ikk jeg gør ;)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.