Shinetech.dk Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg blev lidt nervøs, da der gik et par dage før der blev afsendt noget som helst. Jeg kontaktede jer og der var en god forklaring. Jeres maskine var i stykker. Fuld forståelse herfra og derfra g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte LED pærer til baklys på Citroen C5 og C3. Fik anbefalet samme type pære til begge. Den anbefalede pære passede fint til C3 og lyser som en mindre projektør, men passede ikke til C5. Returnere... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kort sagt: Hurtig levering og god service. Kan ikke andet end anbefales. Bestilt et par gange fra denne side, der går ikke længe før ordren bliver afsendt, og når man de desuden leverer med DAO, ka... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantastisk Kundeservice.

Fantastisk oplevelse at handle her. Super kundeservice og den unge mand er meget kunde mindet. Det er meget sjældent jeg giver 5 stjerne, men her er det fuldt fortjent..

22. Mai 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun anbefale shinetech.dk!

Kan kun anbefale shinetech.dk!! Havde ledt efter en LED pære til instrumentbordet i bilen alle steder, ind til jeg faldt over shinetech som der havde lige præcis det jeg skulle bruge!👍🏼 Super hurtigt levering, der er ikke en finger at sætte på noget! Bestilte Torsdag aften, og havde det Fredag morgen kl 07:03! Det er IKKE sidste gang jeg handler hos shinetech.dk

Mvh. Tilfreds kunde 😁

25. November 2017

Mega god kundeservice

Har bestilt der nogle gange nu og for første gang fik jeg en pære der var defekt, jeg skrev til dem via deres chat og fik anbefalet en anden pære som jeg valgte at prøve og så kom de med et godt tilbud på de nye pære. Så er super tilfreds med dem og handler der igen når det er tid til det næste pære projekt

21. November 2017

Vildt god oplevelse

Ekstremt god service der bliver ydet. Man kan handle et godt tilbud og man får en meget professionel rådgivning. Plus leveringen er ikke at sætte en finger på! Jeg bestille igår morges og fik dem leveret imorges! Jeg vil klart anbefale andre at handle hos shinetech! :-)

14. Oktober 2017
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Shinetech leverede min pakke kl 4.35 …

Shinetech leverede min pakke kl 4.35 lørdag morgen, hvis det ikke er dedikation, så ved jeg ikke hvad er. Det er godt gået! De fleste online webshops leverer jo kun i hverdagene, så det er utrolig tilfredsstillende at kunne modtage det i weekenden.

Hvis der er noget, de kunne tænke over til fremtiden, så er det nok deres ordrebekræftelse. Reference staves altså kun med et F, ikke to. Jeg er ked af at sige det, men at opleve stavefejl i en professionel virksomhed, fremstår ikke særligt professionelt. Det fremstår amatøragtigt.

Derudover duftede duftfriskeren af Lemon ikke specielt godt, den mindede mig om lugten af rengøringsmidler, så den er pakket væk igen.

MEN jeg har bestilt hos jer igen. Jeg tror på, man kan lære af feedback, og jeg ser frem til at modtage de næste duftfriskere.

Med venlig hilsen Jacob :)

13. August 2017
Shinetech.dk-Logo

Antwort von Shinetech.dk

Hej Jacob,

Tusind tak for din feedback!

Det glæder mig, at du sætter pris på hurtig levering!

Tak for din opmærksomhed mht. stavefejlen – den er rettet nu.

Det er individuelt hvad man synes om dufte – og jeg forstår godt, at du ikke synes om Lemon-duften, når den minder dig om rengøringsmiddel. Jeg håber, at du kan lide nogle af vore andre dufte. Som aftalt pr. e-mail, sender vi nogle andre duftfriskere til dig, som du forhåbentlig bedre kan lide. :-)

Jeg håber, at vi med tiden kan gøre os fortjent til den sidste stjerne. :-)

Du ønskes en fantastisk dag.

De bedste hilsner
Mathias, Shinetech.dk

super

super god service og altid klar på at hjælpe med en opgave om det er klistermærker eller led pære har aldrig haft en dårlig oplevelse med shintech
mvh marck corsa mand

25. Juli 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Udover stickers han levere i super høj …

Udover stickers han levere i super høj kvalitet, så har jeg også købt LED-pærer og mange andre ting hos Shinetech.
Men, at man får de ting i kvalitet med garanti og en super fantastisk service, havde jeg ikke regnet med.

-Ser frem til mere hos Shinetech!

24. Juli 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt vildt fantastisk sted..

Helt vildt fantastisk sted hvis du står og mangler folie, klistermærker, pære eller noget i den kaliber helt vild god kvalitet aldrig haft problemer med de produkter jeg har købt der altid god service og gode priser :)
Anbefaler altid alle mine venner og dem jeg kender hvis de skal bruge folie eller pære at de skal køre her ind da man så er sikker på at komme hjem med det rigtige da shinetech kan hjælpe dig hvis du ikke ved ville pære din bil fx. Køre med i forlygterne eller i kabine lys :)

24. Juli 2017

Super fed service.

Super fed service.
Ejeren er super flink og imødekommende, opfylder så hvidt muligt dine ønsker, hvorom det er led eller stickers. Den bedste kvalitet jeg har været ude for, både på led og stickers. Skal man have LED eller stickers. Så er det hos Shinetech.dk :-)

20. Juli 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas på hvis du køber LED pærer hos …

Pas på hvis du køber LED pærer hos shinetech.dk levetiden er meget begrænset.
Jeg købe for 3 år siden to CANBUS LED pærer hos shinetech.dk. Efter et år var det første defekt. shinetech.dk valgte at sælge mig en ny og bytte den defekte så jeg havde et par. Efter yderligere 1 år og 11 måneder er de nu begge defekte. Shinetech.dk vil ikke bytte dem, men i stedet sælge mig nogle nye, da de er uden for garanti. Til de nye pærer tilføjer shinetech.dk i en e-mail "Levetiden på de nyere produktioner må forventes at være den samme...."
Jeg har da aldrig hørt om produkter som f.eks LED lys til en bil kun har ca. 2 års levetid. Det burde nok oplyses, når man sælger produktet. Vi snakker pærer til 250,- stykket, så jeg må da indrømme jeg havde forventet noget mere, især når man normalt snakker om 20-25 års levetid på selve LED'en. Sorry men her handler jeg ikke igen.

3. Juli 2017
Shinetech.dk-Logo

Antwort von Shinetech.dk

Hej Bo,

Jeg er ked af, hvis du føler dig uretfærdigt behandlet.

Du har som udgangspunkt 2 års reklamationsret i henhold til købelovens bestemmelser. Dog er batterier, el-pærer o.l. ikke omfattet af reklamationsretten, da dette er forbrugsvarer. Slitage på LED pærer betragtes normalvis ikke som gyldig reklamations årsag. Dersom de er udskiftelige og anses for at være slitagedele / forbrugsvarer.

Pæren har en lysstyrke på 1600 LM – dette er mig bekendt den absolut kraftigste BA15s pære på markedet. Jo kraftigere en pære er, desto mere varme udvikler den – og jo mere varme dioderne bliver udsat for, desto kortere er levetiden på dioderne.

Når man snakker 20-25 års levetid på en lysdiode, gælder det fx for en kontrollampe i en computer, som bruger 0,02 watt, da denne diode ikke bliver varm. Det gælder ikke for effektpærer til biler, hvor det primære formål er, at pæren skal være så kraftig som muligt. Disse pærer har nok i gennemsnit en levetid på ca. 2 år, når de anvendes som kørelys.

Da den ene af de to første pærer blev defekt efter kun 1 år, imødekom jeg dit ønske om at sende dig 2 nye pærer. Pærerne var i mellemtiden forbedret, hvorfor prisen var steget 49,- kr. pr. stk. Vi aftalte derfor, at du betalte differencen på 98,- kr. og fik tilsendt 2 pærer til en værdig af 598,- kr. fragtfrit.

Jeg er ked af at se en negativ anmeldelse, når jeg har rent faktisk har sat penge til, for at yde dig en høj service. Jeg håber at du vil genoverveje din anmeldelse.

Du ønskes en god dag.

De bedste hilsner
Mathias, Shinetech.dk

Super god service.

Bestilte nogle klistermærker og nogle støvhætter til mine fælge, men fik en mail fra dem hvor at, der stod at desværre ikke havde den farve støvhætte som at jeg havde bestilt, men at jeg kunne vælge nogle andre eller også ville de kredittere beløbet på støvhætterne. Valgte at bestille støvhætterne i en anden farve, og for ulejligheden sendte de, nogle duftfriskere med, helt gratis.

Super god service, og det er bestemt ikke sidste gang at, jeg handler hos dem.

21. April 2017

Vanvittig hurtig levering 👍

Skulle bruge nogle led lamper til min lastbil men kunne ikke finde dem i den farve jeg skulle bruge , så jeg ringede ind til firmaet og spurgte om de kunne skaffe dem og fik at vide at de lige var kommet på lager for så kort tid siden at han ikke havde fået lagt dem på hjemmesiden endnu, fik en mail med billeder af dem samt en go pris og et link til dem, bestilte dem og under 14 timer senere lå de sku i min postkasse 👍
TAK for super vejledning og service og hurtig levering👍👍

22. März 2017

Fremragende oplevelse

Jeg fik fremstillet en håndfuld klistermærker efter eget design til motorcyklen. Mathias Reker tryllede selve designet, for at opnå et bedre look. Mærkerne var printet og afsendt samme dag. Modtaget om morgenen næste dag.

Jeg kunne ikke være mere tilfreds med servicen og naturligvis produktet, som er SUPER kvalitet! Prisen var meget fair og et godt resultat er prisen værd.

Et godt sted at handle, uden tvivl.

25. Februar 2017

Fremragende!

Dejlig hurtig levering, super service!

Havde bestilt nogle nye LED-pærer til min bil, dagen efter var de leveret. Jeg havde lidt problem med montering, og kontaktede dem igen. De hjalp mig igennem, og jeg er ovenud tilfreds!

Handler helt sikkert der igen!

9. Februar 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr