Shinetech.dk Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg blev lidt nervøs, da der gik et par dage før der blev afsendt noget som helst. Jeg kontaktede jer og der var en god forklaring. Jeres maskine var i stykker. Fuld forståelse herfra og derfra g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kort sagt: Hurtig levering og god service. Kan ikke andet end anbefales. Bestilt et par gange fra denne side, der går ikke længe før ordren bliver afsendt, og når man de desuden leverer med DAO, ka... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik fremstillet en håndfuld klistermærker efter eget design til motorcyklen. Mathias Reker tryllede selve designet, for at opnå et bedre look. Mærkerne var printet og afsendt samme dag. Modtag... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Jeg blev lidt nervøs

Jeg kontaktede jer og der var en god forklaring. Jeres maskine var i stykker.
Fuld forståelse herfra og derfra gik det ellers stærkt.

Jeg har nu fået monteret mine klistermærker og dem er jeg glad for :-)

19. Juli 2025

Rigtig fin service!

Jeg bestilte tre klistermærker d. 7/5. Da jeg ikke havde hørt noget fra dem, sendte jeg en mail d. 10/5 for at høre hvornår jeg kunne forvente, at min pakke blev sendt afsted. Jeg fik svar tilbage, at de havde været ramt af sygdom og pakken ville blive sendt afsted samme dag og jeg ville modtage en lille ekstra ting, grundet forsinkelsen.

Rigtig fin service og vi kan jo alle blive ramt af sygdom. Tak for de fine klistermærker 🙏🏻

9. Mai 2024

Kraftig LED til baklys på C3

Bestilte LED pærer til baklys på Citroen C5 og C3. Fik anbefalet samme type pære til begge. Den anbefalede pære passede fint til C3 og lyser som en mindre projektør, men passede ikke til C5. Returnerede og fik sendt en anden baseret på fremsendt billede af den gamle C5 pære. Men den nye passede heller ikke. Shinetech kunne ikke skaffe den rigtige og pæren blev returneret og betalingen krediteret. Alt forløb hurtigt og i en venlig og professionel atmosfære. Handler gerne der igen.

10. Januar 2023

Virkelig fin service!

Desværre har der været lidt bøvl med lagerstatus mm. På deres side med hensyn til min ordre..
Men så flink som Mathias er ville han gerne ændre min ordre, som var et sæt Ventilhætter, og to nøgleringe til nogen andre Ventilhætter og 2 andre nøgleringe, samt 3 stk gratis udover det som undskyldning for fejlen! :)

22. Februar 2022

handlet med dem 2-3 gange

handlet med dem 2-3 gange, virkeligt god service, er noget i minus på lager oplyses man om dette og/eller alternativer, rigtig god, hurtig service :) prisen fejler bestemt heller ikke noget hos dem :)

8. Februar 2022

Super professionel

Super professionel. Og utrolig serviceminded.
Sidst købte jeg led h3 pærer til min gamle Mercedes. Og spejl folie. Super fede pærer. 👍😉 Jeg skal rode med folien idag.

9. August 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig til at rette op på eventuelle…

Hurtig til at rette op på eventuelle fejl.
Hurtig kundeservice hvis der opstår fejl, og sidste portion klistermærker var rigtig fin kvalitet, så mon ikke disse også er når de kommer med posten👍
Tak for handlen.

5. März 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan ikke andet end anbefales

Kort sagt: Hurtig levering og god service.

Kan ikke andet end anbefales. Bestilt et par gange fra denne side, der går ikke længe før ordren bliver afsendt, og når man de desuden leverer med DAO, kan du bestille kl 15 om eftermiddagen og pakken ligger i din postkasse kl. 8 næste morgen.

16. Dezember 2020

Rigtig god betjening

Rigtig god betjening, super venlige også selvom det kun er en lille ting man skal have. Selv en lille ordre betyder noget ved dem, der ved fejl finder en løsning og er super hurtige i deres besvarelser - kan kun anbefales herfra!

11. Juni 2020

VANVITTIG GOD SERVICE!

VANVITTIG GOD SERVICE!
Købte to H6W pærer med BAX9S fatning, hvor jeg modtog en forkert og en korrekt pære.

Jeg skrev til dem, og i løbet at en halv time havde vi allerede fundet en løsning og de sendte mig en ny pære.

Exceptionel god service! - forvent det bedste fra disse folk!

26. Mai 2020

EKSTRA EKSTRA SERVICE

Jeg er blæst bagover af Shinetech’s kundeservice!
Bestilte en vare, der desværre var udsolgt i valgte farve. Shinetech gjorde ALT i forsøget for at kunne levere, desværre uden held.
Herefter blev jeg telefonisk tilbudt at få to varer i anden farve for én vares pris samt en ekstra gave.
Inden et kvarter efter samtale var varen pakket og klar til afsendelse, og idag, dagen efter, har jeg hentet den.
Tak fra mig og hvor ville jeg gerne give Jer dobbelt op på stjerner.

30. April 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

PÅLIDELIG NETBUTIK, SUPER KVALITET OG VENLIGE PRISER!

PÅLIDELIG NETBUTIK, SUPER KVALITET OG VENLIGE PRISER!

Grunden til jeg giver Shinetech.dk den højeste rate (5-Stjerner) er fordi det er super god service de yder samt deres produkter er i yderst god kvalitet. Jeg ringet til dem fordi jeg ikke havde tid til at vente på varene så jeg tilbød at jeg kunne komme forbi deres lager og afhente min ordre, de var samarbejd villig og de tilbød endda at montere noget af det jeg har bestilt uden ekstra betaling!
- Helt klart et sted jeg handler igen!
KAN KLART ANBEFALES! :)

15. Oktober 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

jeg giver dette online handel sted 5…

jeg giver dette online handel sted 5 stjerner og mere vis der var mere
købte adskelige ting hos dem bland andet nogen stikkers
til enten bil eller lakeret overflade købte også LED belysning til mit køretøj alle produkter jeg købte var fornuftig i prisen
og kvalitet jeg vil helt sikkert handle hos dem igen

kundeservice er også helt i top kvalitet personen jeg snakket med var kompatent og viste hvad han snakket om da jeg havde et mindrer komplikation med af hans produkt men viste sig det ikke var hans produkt skyld men fejlen lå ved min side så en løsning blev fundet som vi helt sikkert begge parter kan være glade ved

hjemmesiden er nem og overskulig let at finde rundt på
personlig giver jeg stedet 10 ud af 10

31. Mai 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

den bedste kundeservice ever.

den bedste kundeservice ever.. han er altid klar til at hjælpe en hvis du har brug for det og kan kan guide dig ind på lige det du skal bruge..

kan kun varmt anbefale at bruge ham til den næste bil eller andet sjov..

25. November 2018

Rigtig god service

Rigtig god service, den første pakke var blevet væk med posten, så de sendte en ny uden noget ballade. Kan klart anbefale dem, og vil helt sikkert handle der igen

16. August 2018

helt igennem fantastisk kundeservice

helt igennem fantastisk kundeservice!

Bestilte et par H8 pærer og noget lygtefolie hos dem.
Desværre sprang den ene pære 5 min inde i første køretur.
Skrev så en mail til dem en hverdagsaften klokken 23+, og fik svar inden for 10 min !

Jeg skulle blot sende et billede af pæren, og så sendte de mig en ny, uden nogen ballade.
Den nye pære virker perfekt, og sidder stadig i bilen :)

Kan klart anbefale at handle hos dem

18. Juli 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr