SEF Energi Bewertungen 123

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kontaktede SEF for hjælp til dokumentation for forbrug, og fik ret hurtigt mailsvar, men -ved ikke hvor fejlen var- kunne ikke se de vedhæftede filer. Ringede, kort ventetid, utrolig sød medarbejde... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hej. Har lige modtaget en mail fra jer 😃 for at kunne have mulighed for at vinde 2 billetter til heartland festen Lørdag, kræver det binding i 2 år🧐🤔👎 sorry SEF det ikke godt nok!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hej SEF Jeg bestilte ladestander hos jer og I kunne levere hurtigt og indenfor en uge. God service hele vejen igennem fra bestilling til installation, samt pænt udført arbejde håndværksmæssigt. Dy... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En rigtig god oplevelse. Da vi stod overfor at skulle købe en ladestander var det naturligt at henvende os til SEF,da vi gennem mange år har været bruger. Vi blev mødt af søde og imødekommende medarb... Mehr ansehen

1. Energieerzeugungsunternehmen
  2. Ladestation für Elektrofahrzeuge
  3. Ökostromanbieter

Über SEF Energi

Vom Unternehmen geschrieben

SEF Energi

SEF Energi er leverandør af el, ladeløsninger til el- og hybridbiler, smart home-produkter og naturgas.

Vi er en del af SEF – en energikoncern med mange aktiviteter, der leverer løsninger inden for et bredt område af energi, varme og kommunikation.

Hos SEF Energi vil vi være et fyrtårn for den grønne omstilling. Vi vil bidrage til rationel anvendelse af energi, så vi kan være med til at forebygge klimaforandringer og skabe en bedre verden for kommende generationer. Vi tror på, at vi sammen med vores kunder kan gøre en forskel.

Kontakt os
Kig forbi vores kundecenter på Fåborgvej 44 i Svendborg, og få personlig betjening af en af vores rare kundeservicemedarbejdere.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf. 62 20 11 20 eller sende en mail til os på sef-kundeservice@sef.dk

Åbningstider

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig fantastisk oplevelse med…

Virkelig fantastisk oplevelse med Jesper. Bedste anbefaling herfra.
Han har sørget for at guide mig kompetent igennem den rigtige løsning for os med en hjemmelader.
Meget meget tjenstvillig og kompetent.
Outstanding.

2. Januar 2025

Hej Henrik
Tusind tak for din fine feedback. Vores nærværende kundeservice er en af de ting, vi er ekstremt stolte af i SEF Energi. Derfor varmer det meget, når du skriver om sådan en oplevelse.

Jeg giver den flotte anmeldelse videre til Jesper og resten af holdet i kundecentret :-) Vi sætter stor pris på, at du er kunde her hos os.

Mange hilsner
Bettina//SEF Energi

El uden besvær

Høj forsyningssikkerhed - synlig i nærområdet - ingen klager herfra.

19. Dezember 2024

Antwort von SEF Energi

Hej. Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på 😊Mvh Bettina // SEF Energi

Ladeboks

God kundeservice og dygtig tekniker til opsætning af ladeboks.

21. November 2024

Antwort von SEF Energi

Hej Solveig. Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på 😊Mvh Bettina // SEF Energi

Troværdig selskab

Troværdig selskab
Venlige personale

14. November 2024

Antwort von SEF Energi

Hej Niels. Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på 😊Mvh Bettina // SEF Energi

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blev ringet op af en ung mand der talte…

Blev ringet op af en ung mand der talte rigtig hurtigt og sagde st de havde samarbejde med SEF og jeg ville kunne spare afgifter og gebyrer som jeg blev opkrævet ved mit nuværende elselskab. Ringede også til SEF som kunne bekræfte at jeg ikke betaler gebyr.
Tak for gode råd

3. Oktober 2024

Hej Ulla.
Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for du kontaktede os inden du blev overtalt til at skifte væk fra os. Det er nemlig helt korrekt at du ikke betaler det omtalte gebyr hos os og derfor skal man altid være opmærksom når man bliver ringet op af energiselskaber der påstår dette. Mvh Bettina// SEF Energi Kundeservice

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Manglende information.

Efter jeg tilmeldte mig via deres hjemmeside fik jeg ingen informationer om startdato, betingelser eller noget. Først lang tid efter at min strømaftale trådte i kraft fik jeg selve kontrakten, selvom jeg burde have fået den umiddelbar efter tilmelding. Kontrakten indeholder ingen oplysninger om det kampagnetilbud jeg anvendte, hvilket er underligt.

21. Oktober 2024

Hej Milos.
Vi er meget kede af dit oplevelse med os, da vi altid bestræber os på at sende dokumentation til vores kunder.
Vi har forsøgt at kontakte dig på både mail og telefon. Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en løsning.
Mvh Bettina // SEF Energi Kundeservice

SEF versus plattenslager

Blev ringet op af et selvskab og tilbudt at spare penge på abonnementet hos SEF på 59 kr om måneden og det endda dobbelt for både gas og EL. Han pressede på og fortalte og fortalte.
Jeg valgte at ringe til SEF og talte med en kompetent medarbejder Betina - vi fik grinet og jeg fik sat på plads at det var endnu en plattenslager af en sælger der havde løjet. At kontakte SEF gjorde en forskel - vi fik drøftet mine priser og mit forbrug - god snak og følte mig godt behandlet.
1. Tro aldrig på disse sælgere - og inden du tager en beslutning om at flytte dine ting så kontakt dit selvskab
2. Håber plattenslageren ringer i dag for at høre hvad jeg er kommet frem til.

Tak til SEF - jeg er altid blevet behandlet fair og venligt og det betyder så meget for SEF at have en medarbejder som Betina i den anden ende af røret som lytter og svarer på de spørgsmål man har og tager sig tiden til at svare.

26. März 2024

Hej Pia.
Tusinde tak for din fine feedback. Vores nærværende kundeservice er en af de ting, vi er ekstremt stolte af i SEF Energi. Derfor varmer det meget, når du skriver om sådan en oplevelse.

Jeg giver den flotte anmeldelse videre til Bettina og resten af holdet i kundecentret :-) Vi sætter stor pris på, at du er kunde her hos os.
Dbh, Amalie // SEF Energi

Holder deres aftaler

Jeg indgik fastpris aftale på gas i februar 2022, få dage før Rusland angreb Ukraine og gaspriserne gik amok.

SEF Energi har på intet tidspunkt forsøgt at snige sig uden om aftalen, sælge mig andre produkter eller andet bøvl, trods gaspriserne steg til langt over hvad min fastprisaftale havde.

Det synes jeg er meget prisværdigt - og det er værd at vide for nye kunder, at det er et firma som holder deres aftaler.

Da min fastprisaftale er ved at udløbe har de taget kontakt til mig, for at finde ud af hvilken aftale der fremadrettet vil være den rette for mig - frem for bare automatisk at placere mig på en ufavorabel aftale som man kan forvente fra de mindre ærlige selskaber.

Det eneste negative jeg kan komme på, er at de nu er begyndt at opkræve betalingsgebyr for Betalingsservice. De har dog en elektronisk betaling som er gebyrfri.

6. März 2024

Hej Tim,

Tak for din kommentar.

Hos SEF Energi gør vi rigtig meget ud af, at vores service altid er i top. Vi er derfor meget glade for du har haft en god oplevelse som kunde hos os. Og selvfølgelig er det (også) en vigtig værdi for os, at vi holder de aftaler, vi indgår.

Tak for din anbefaling - den er vi glade for.

Amalie / SEF Energi

Skift af el-leverandør

Fremragende service ifm skift af el-leverandør

2. Januar 2024

Hej,

Tak for din fine anmeldelse.

Rigtig god service

De gange jeg har taget kontakt til SEF i forskellige sammenhænge, er jeg altid blevet mødt med en fantastisk service - pr tlf. af en glad og meget serviceminded person, som kunne og ville hjælpe mig - og pr mail fik jeg hurtige tilbagemeldinger. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale at bruge SEF som leverandør af el og gas.

4. Dezember 2023

Hej Bjarne,

Tak for din kommentar.

Hos SEF Energi gør vi rigtig meget ud af, at vores kundeservice altid er i top. Vi er derfor meget glade for du har haft en god oplevelse i kontakten med vores medarbejdere i vores kundeservice.

Tak for din anbefaling

godt reel selskab

29. Dezember 2023

Hej Jørgen,

Tak for din kommentar.

Tak for din fine anmeldelse,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er godt tilfreds med sef.

Er godt tilfreds med sef. har lev strøm til min fulde tilfredshed alt ok

28. Dezember 2023

Hej Anker,

Tak for din kommentar.

Vi er glade for du er godt tilfreds med SEF Energi.

Hurtig og professionel hjælp

Hurtig og professionel hjælp, når det er nødvendigt og altid via en venlig og imødekommende samtale!

8. September 2023

Hej Elmer,

Tak for din kommentar.

Vi gør meget ud af at yde en god kundeservice hver gang. Vi er derfor meget glade for at du er tilfreds med vores medarbejdere i kundeservice.

Sikker og stabil

Jeg har kvartalsvis afregning, hvor acontobeløbet gøres op. Er godt tilfreds med denne ordning, selv om der er andre løsninger.
Jeg har ikke haft brug for kontakt til sefenergi.dk, så kan ikke bedømme servicen.
5 stjerner er kun hvad jeg fornemmer.

23. Dezember 2023

Hej,

Vi er glade for du er tilfreds med SEF Energi.

Selvom du ikke endnu har haft behov for at kontakte os, skal du altid være velkommen til at ringe, maile eller besøge os, hvis du har spørgsmål.

God kunde service

23. Dezember 2023

Hej Mogens,

Godt tilfreds

22. Dezember 2023

Hej Finn,

Vi er glade for du er godt tilfreds med at være kunde hos os.

Christian / SEF Energi

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr