Kontaktede SEF for hjælp til dokumentation for forbrug, og fik ret hurtigt mailsvar, men -ved ikke hvor fejlen var- kunne ikke se de vedhæftede filer. Ringede, kort ventetid, utrolig sød medarbejde... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hej. Har lige modtaget en mail fra jer 😃 for at kunne have mulighed for at vinde 2 billetter til heartland festen Lørdag, kræver det binding i 2 år🧐🤔👎 sorry SEF det ikke godt nok!!
Unternehmen hat geantwortet
Hej SEF Jeg bestilte ladestander hos jer og I kunne levere hurtigt og indenfor en uge. God service hele vejen igennem fra bestilling til installation, samt pænt udført arbejde håndværksmæssigt. Dy... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
En rigtig god oplevelse. Da vi stod overfor at skulle købe en ladestander var det naturligt at henvende os til SEF,da vi gennem mange år har været bruger. Vi blev mødt af søde og imødekommende medarb... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Fåborgvej 44, 5700, Svendborg, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Hurtig og høflig betjening pr. tlefon. Annette Christensen, Bjerreby på Tåsinge

Antwort von SEF Energi
Har i mange år været glad og tilfreds EL-kunde hos SEF, så valget af Hjemme-ladeboks, var ret let. Montage af ladeboks forløb let og fint med en dygtig montør og guidning fra SEF - TAK!

Antwort von SEF Energi
Altid service mindet personale når man kontakter jer.
Og så er jeres El priser til at leve med, hvis I forstå, hvad jeg mener.
Og dejligt at, i levere El i hele Danmark!

Antwort von SEF Energi
ALTID sød, ordentlig og imødekommende kundeservice.
Man har følelsen af at man ‘kender ‘ de mennesker man taler med, altså som kundeservice var før selvbetjening 😅
Mange andre mastodonter kunne lære noget her.

Antwort von SEF Energi
Virkelig en fantastisk oplevelse, især når det gælder deres kundeservice. Jeg havde et spørgsmål til en aconto-regning og kontaktede SEF. Telefonen blev besvaret inden for få sekunder af en venlig og imødekommende medarbejder, som hurtigt hjalp mig med mit problem. Det føltes som ægte, personlig service, og man kan tydeligt mærke, at det er lokale kræfter, der står bag kundehåndteringen. Topkarakter herfra. 5 stjerner!

Antwort von SEF Energi
Meget høflig og tålmodig sælger.
Svarer venlig på alle mine spørgsmål - og dem er der mange af.

Antwort von SEF Energi
Her kan man trygt være kunde. God service og priser

Montør til aftalt tid
Pænt arbejde med installation

Antwort von SEF Energi
Altid en venlig og kompetent betjening. Nærværende og kendskab til kunden

Antwort von SEF Energi
Fik installeret ladestander som forløb fint. Skal kobles på app'en Monta. Fik ingen introduktion og diverse links (QR koder) gav ikke rigtig mening.
Står nu med en opladningsapp, som ikke fungerer efter hensigten - og fredag er SEF lukket.
Anbefaler på det kraftigste at montøren anvender 10 minutter på at gennemgå de vigtigste elementer i at anvende app'en korrekt.

Antwort von SEF Energi
Det er for mig vigtigt, at mit El selskab støtter lokalt + er let at få forståelig hjælp fra, og har overkommelige priser…
Derfor har jeg SEF og anbefaler dem gerne til andre…

Antwort von SEF Energi
hvis man kunne give 0 ville jeg det, l*rte reklamer aldrig vis dem igen. seriøst en crime at bruge dem. hver gang jeg ptøver at kigge på noget popper den op umuligt det lovligt. KUN heres reklamer seriøst fup. håber det værste for jer

Hej SEF
Jeg bestilte ladestander hos jer og I kunne levere hurtigt og indenfor en uge. God service hele vejen igennem fra bestilling til installation, samt pænt udført arbejde håndværksmæssigt. Dygtig, kompetent og rar installatør. Stor ros for den oplevelse.
David Schwartz Møller

Antwort von SEF Energi
Jeg har aldrig tidligere i mine 66 år oplevet et så fantastisk og hjælpsomt elselskab, som SEF er.
Jeg har for nyligt købt elbil for første gang,og er derfor helt ny på dette område.
Jeg har haft rigtig mange spørgsmål til selskabet også vedrørende Monta-appen.
For det første kommer man hurtigt og nemt igennem til SEF, når man ringer til dem. Jeg har aldrig oplevet ventetid.
Personalet er meget tålmodige, positive og lyttende, og sidst men ikke mindst meget professionelle til at løse mine/kundens problemer/udfordringer.
Jeg har kun positive oplevelser med SEF, og kan på det varmeste anbefale dem. Magen til telefonservice skal man lede længe efter og det kunne andre elselskaber virkelig lære noget af.

Antwort von SEF Energi
Hvis du har været med i en kampagne hvor at der har været flere selskaber inde for at give et tilbud og du siger nej til sef energi så kan de godt finde på at tilmelde dig alligevel uden dit samtykke Jeg har lige været det igennem og givet dem til mandag til at sløjfe min aftale hos den ellers så får de en politianmeldelse.

Antwort von SEF Energi
Jeg bestilte en ladestander og fra jeg ringede til den stod klar, gik der kun en uge! Hele forløbet var positivt med god dialog og service. Selve opsætningen var yderst serviceminded, hvor de tog hensyn til at jeg bor i et gammelt hus mm.

Antwort von SEF Energi
Bedste oplevelse nogensinde med et elselskab! 5 med pil op. Super venlige, rolige mennesker man taler med. Dejligt. Jeg bliver hængende og får venner og familie med over til jer.

Antwort von SEF Energi
Fantastisk oplevelse med ladestander fra SEF!
Jeg har været kunde hos SEF i mange, mange år – både som el- og fiberkunde – og har altid været meget tilfreds med deres service og stabilitet. Da jeg besluttede mig for at få installeret en ladestander derhjemme, var det derfor helt naturligt at vælge SEF igen.
Fra første kontakt til færdig opsætning gik alt glat. Kommunikationen var klar og professionel, og selve installationen blev udført hurtigt og effektivt af dygtige teknikere. De tog sig tid til at forklare, hvordan ladestanderen fungerer, og svarede tålmodigt på mine spørgsmål.
Servicen har som altid været i top – det er tydeligt, at SEF går op i deres kunder og leverer høj kvalitet hele vejen rundt. Det føles trygt og nemt at have med dem at gøre, og jeg kan varmt anbefale SEF til alle, der overvejer en ladeløsning til elbil.
Tak for endnu en god oplevelse, SEF!

Antwort von SEF Energi
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.