SEF Energi Bewertungen 123

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kontaktede SEF for hjælp til dokumentation for forbrug, og fik ret hurtigt mailsvar, men -ved ikke hvor fejlen var- kunne ikke se de vedhæftede filer. Ringede, kort ventetid, utrolig sød medarbejde... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hej. Har lige modtaget en mail fra jer 😃 for at kunne have mulighed for at vinde 2 billetter til heartland festen Lørdag, kræver det binding i 2 år🧐🤔👎 sorry SEF det ikke godt nok!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hej SEF Jeg bestilte ladestander hos jer og I kunne levere hurtigt og indenfor en uge. God service hele vejen igennem fra bestilling til installation, samt pænt udført arbejde håndværksmæssigt. Dy... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En rigtig god oplevelse. Da vi stod overfor at skulle købe en ladestander var det naturligt at henvende os til SEF,da vi gennem mange år har været bruger. Vi blev mødt af søde og imødekommende medarb... Mehr ansehen

1. Energieerzeugungsunternehmen
  2. Ladestation für Elektrofahrzeuge
  3. Ökostromanbieter

Über SEF Energi

Vom Unternehmen geschrieben

SEF Energi

SEF Energi er leverandør af el, ladeløsninger til el- og hybridbiler, smart home-produkter og naturgas.

Vi er en del af SEF – en energikoncern med mange aktiviteter, der leverer løsninger inden for et bredt område af energi, varme og kommunikation.

Hos SEF Energi vil vi være et fyrtårn for den grønne omstilling. Vi vil bidrage til rationel anvendelse af energi, så vi kan være med til at forebygge klimaforandringer og skabe en bedre verden for kommende generationer. Vi tror på, at vi sammen med vores kunder kan gøre en forskel.

Kontakt os
Kig forbi vores kundecenter på Fåborgvej 44 i Svendborg, og få personlig betjening af en af vores rare kundeservicemedarbejdere.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf. 62 20 11 20 eller sende en mail til os på sef-kundeservice@sef.dk

Åbningstider

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Hurtig og konstruktiv hjælp

Hurtig og konstruktiv hjælp, og opfølgning på ens sag.

27. November 2025

Kære Betina
Tusind tak for denne gode anmeldelse.
Det er netop denne følelse vi ønsker vores kunder skal have.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik kompetent ekspedition så jeg kunne…

Fik kompetent ekspedition så jeg kunne vælge den rigtige el løsning for os og et par gode råd med i handlen. Det kendetegner jeres virksomhed med høj kvalitet i forhold til rådgivning, og derfor er vi kunde hos jer på 35

25. November 2025

Kære Svend Erik
Tusind tak for denne flotte anmeldelse.
Det er netop denne følelse vi ønsker vores kunder skal have.

Godt selskab

Godt selskab. De kan noget med deres priser. Og ikke mindst en super service.

25. November 2025

Kære John
Tusind tak for denne fine anmeldelse.
Mange Hilsner Bettina // SEF Energi

Altid god hjælp

Altid god hjælp. Både når vi ringer eller møder hos jer.

24. Oktober 2025

Kære
Tusind tak for denne dejlige anmeldelse.

Godt gået …

Jeg skiftede i 2023 til SEF og jeg bor endda på Stevns. Men det er den bedste beslutning jeg har taget. Væk fra upersonlig stort selskab til kunde venlig selskab. I fortjener ros!!!!

24. November 2025

Kære Hans
Tusind tak for denne fornemme anmeldelse.
Du beskriver lige netop det vi gerne vil stå for og som er vores fornemmeste opgave hver dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I er bare det bedste firma

I er bare det bedste firma. Søde, professionelle og overholder altid jeres aftaler 👍😁

24. November 2025

Hej Heidi
Tusind tak for denne fine anmeldelse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg havde brug for at lade min elbil i…

Jeg havde brug for at lade min elbil i nat og havde hørt, at man endelig langt om længe, havde fået repareret lade standerene ved SG huset, Jeg fik startet ladningen, men efter 4 min. stoppede ladningen pga. "fejl". Jeg prøvede begge ladere flere gange, men med samme resultat. Jeg kørte så til lade standerene i Voldgade, men her viste begge ladere "fejl" øjeblikkeligt. Jeg kørte så til lade standerne ved Svendborg Rådhus, men også her var resultatet det samme. Jeg kørte så til UNOX hurtig laderene i Vestergade og her var der fuld effekt i kablerne. Det er næsten hver gang jeg skal lade hos SEF at jeg skal køre rundt til forskellige ladere for at finde én som virker. Hvis ikke der snart bliver styr på det hos SEF, så skifter jeg elaftale på begge mine boliger.

15. November 2025

Hej Michael

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi beklager ulejligheden, du har haft ved at benytte vores ladestandere. Vi vil gerne informere dig om, at vi netop har udskiftet den defekte del på laderen ved SG Huset. Vi er i gang med at få den kalibreret for at sikre, at den fungerer optimalt og opnår stabil drift.

Vi overvåger også løbende vores andre ladestandere og forsøger at genstarte dem, når oppetiden forringes. For at forbedre oppetiden har vi planlagt service på alle vores fire offentlige ladestandere i den nærmeste fremtid. Vi håber, at dette vil resultere i en endnu bedre og mere pålidelig ladningsoplevelse for dig og vores andre brugere.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Glemte at fortælle det hele

Ellers en god oplevelse at snakke med en sælger på deres el gjorde at jeg økonomisk kunne se en stor fordel i at skifte over til dem. Desværre viste det sig da jeg modtog aftalen på skrift, at den helt store besparelse kun er det første år. Jeg holder naturligvis fast i den gode besparelse år 1, men er alligevel træt af at man ikke siger tingene som de er.

5. November 2025

Hej Torben
Vi er glade for du har haft en god oplevelse og beklager meget hvis du ikke er blevet oplyst om at aftalen gælder 1 år.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en super dejlig betjening

Det var en super dejlig betjening, det kan I være stolte af.

21. Oktober 2025

Hej John
Tak for din dejlige bedømmelse.
Det er netop denne følelse vi ønsker at kunder skal have.

En rigtig god oplevelse.

En rigtig god oplevelse.
Da vi stod overfor at skulle købe en ladestander var det naturligt at henvende os til SEF,da vi gennem mange år har været bruger. Vi blev mødt af søde og imødekommende medarbejdere hos SEF og fik rigtig god rådgivning.Efterfølgende fik vi besøg af Claus fra FiberLan,som monterede ladestanderen til stor tilfredshed.

8. Oktober 2025

Hej Inger

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Prøvede at presse til salg uden at kunne nå at kigge på egen aftale

Havde en sælger der kom med et ellers interessant tilbud.
Han var meget ivrig for at jeg skrev under over telefon med cpr-nr og da jeg informerede ham om at jeg gerne ville have det på mail sagde han at han forstod det godt. derefter forsægte han igen på at overtale mig om at skifte lige her og nu, jeg informerede igen at jeg gerne ville have det på skrift så jeg lige kunne sætte mig og kigge på det i ro og mag. Han forklarede igen at han godt forstod det og vi aftalte at han ville kunne ringe efterfølgende mandag (det var torsdag). Han spurgte ind til hvem jeg havde og forklarede at ud fra deres tilbud fra deres side af at de var billigere og ville igen have mig til at underskrive med det samme, uden at kende til min personlige aftale med min udbyder.
Her afsluttede jeg opkaldet grundet at jeg tydeligvis ikke kunne komme igennem til ham om at jeg gerne ville kigge på det før jeg skrev under.
Værdsatte ikke den forhandlingstaktik omaatt prøve at presse mig til at skulle skrive under lige nu og her, samt på trods af aftale om at vende tilbage inden for 2 forretningsdage, ikke kunne acceotere ikke at få et salg her og nu.

Anbefaler ikke.

9. Oktober 2025

Kære
Det er vi utroligt kede af at høre og er absolut ikke den måde vi ønsker at fremstå på.
Vi vil meget gerne i kontakt med dig for at få reddet trådene ud.
Du må meget gerne kontakte os på enten mail eller tlf.
Mail du kan kontakte os på er sef-kundeservice@sef.dk og tlf. er 62201120.
Vi er ser frem til at høre fra dig.
Mange hilsner
Bettina // SEF Energi

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig,kvik og venlig betjening og…

Hurtig,kvik og venlig betjening og opgaven bliver løst.
Af hjertet tak

1. Oktober 2025

Hej Bent
Tusind tak for din anmeldelse.
Den sætter vi stor pris på.
Mange Hilsner
Bettina // SEF Energi

Fantastisk kundeservice

Det var simpelthen den rareste medarbejder, som hjalp mig hele vejen igennem og svarede forståeligt på alle mine spørgsmål og som hjalp mig med at finde den mest optimale løsning for mit behov. Jeg er virkelig tilfreds med den service jeg fik!

25. September 2025

Hej Lisette

I er seriøse

I er seriøse

18. September 2025

Hej Linda

Omstillingen

Hende jeg talte med i omstillingen var rigtig sød, kompetent og hjælpsom. Hun fandt hurtigt en løsning på mit problem.

18. September 2025

Hej Mona
Mange hilsner Bettina // SEF Energi

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr