Salontotal Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snabb leverans (3 dagar) med tanke på att min produkt skickades från Nederländerna. Väldigt bra priser jämfört med andra hemsidor och bra utbud. De använder sig av FedEx vilket är ett minus för att Fe... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Produkten kom inom rimlig tid o var enligt förväntan. Men när jag ville byta/göra retur till annan produkt (den jag fått hem var fortrande i orignalförpackning) kunde kundtjänst inte hjälpa mig vilket... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jättenöjd! Blev lite nervös efter jag beställt av anledningen av flertalet dåliga omdömen och därav väljer jag att skriva nu då jag hade en väldigt bra upplevelse! Prisvärda varor som skickades från... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var lite rädd när jag hade beställt och sedan såg att det inte hade särskilt bra reviews. Det var en lättnad när jag fick hem paketet 7 dagar senare och fick rätt produkt och att allt stämde. Rimligt... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Kosmetikbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Professionella hår-, hud- och skönhetsprodukter ✓ Beställt före 22:00, skickas idag ✓ Rättvisa priser

Akzeptabel

Alle Bewertungen

36 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Very slow delivery

Very slow delivery. When you place an order on the website it says the items are shipped the next day if you order before 22.00. It took one week from Monday until the following Monday until I got my items.

28. Oktober 2024

Antwort von Salontotal

Tack för din recension! Först och främst ber vi om ursäkt för besväret, det är tråkigt att läsa att du inte är nöjd med leveransen. Vi kommer alltid att skicka den så snart som möjligt om allt finns i lager. Efter det är vi tyvärr också beroende av transportören för leverans. Skulle du vilja kontakta vår kundtjänst; customerservice@salontotal.se så kan vi se om det finns något annat vi kan göra för dig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det skall inte behöva ta 8 dagar att…

Det skall inte behöva ta 8 dagar att leverera en burk gelé från er till utlämningsställe.

28. Oktober 2024

Antwort von Salontotal

Tack för din recension och vi ber om ursäkt för besväret. Vi kommer att göra vårt yttersta för att behandla och skicka ditt paket så snart som möjligt. Om alla artiklar finns i lager kommer vi att se till att de packas samma dag. Sedan är vi beroende av transportören för leveransen. Vill du kontakta vår kundtjänst? Vi kollar gärna med dig för att ta reda på varför leveransen tog längre tid. Du når oss på customerservice@salontotal.se.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag vill varna för detta…

Jag vill varna för detta oprofessionella och oseriösa företag. Om ni inte vill bli lurade som jag, undvik att handla från dem. Jag returnerade en undermålig produkt (en sax) efter att ha kontaktat dem flera gånger via e-post. Trots att jag skickade returen som ett rekommenderat brev, vägrar de att hämta paketet och hävdar att de inte vet vilket ombud de ska vända sig till. Företagets agerande känns som om de fortfarande lever kvar i stenåldern!

18. Oktober 2024

Tack för din recension,
vi är ledsna att höra att du hade den här upplevelsen. Vi har faktiskt fått tillbaka din beställning för reparation. Eftersom vi är baserade i Nederländerna kan det ta lite längre tid för returer att nå oss. Vid mottagandet registrerade vi omedelbart saxen för garanti hos leverantören, där den för närvarande behandlas. Vi vill betona vårt engagemang för en professionell och pålitlig service och kommer att göra vårt yttersta för att hjälpa dig snabbt och korrekt. Så snart vi har en uppdatering från leverantören kommer vi att informera dig omedelbart.
Tack för ditt tålamod och din förståelse.

Kundservice Salontotal

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tips till er som funderar på att…

Tips till er som funderar på att beställa !
skickas samma dag är inte detsamma som snabb leverans

16. Oktober 2024

Tack för din recension,
det verkar som om du fick produkten senare än förväntat. Kanske var den produkt du beställde slut i lager, jag skulle gärna undersöka detta för dig för att ta reda på vad som hände och undersöka kompensation för besväret. Vill du kontakta kundtjänst? customerservice@salontotal.se

Bästa hälsningar, Team Salontotal.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fake eller inte?

Samma upplevelse som andra som skrivit här, att produkter som finns i lager och beställs före 22:00 skickas samma dag. Trots information om att mina produkter finns i lager (ff i lager när detta skrivs) har det nu gått fyra dagar utan någon form av uppdatering på mina sidor eller via e-post när produkterna förväntas lämna deras lager. Om det inte vore för att det finns några som lämnat omdöme här att de faktiskt har fått leverans hade jag börjat ställa in mig på att detta företag är fake.

15. Oktober 2024

Tack för din recension,
ledsen att höra att du inte är nöjd med vår service. Om alla beställda produkter finns i lager kommer vi att skicka din beställning samma dag. I vissa fall kan det dock uppstå incidenter under packningen av din beställning. Vi kommer naturligtvis gärna att kontrollera detta för dig och leta efter en lämplig lösning omedelbart.
Vill du kontakta kundtjänst igen? customerservice@salontotal.se

Med vänliga hälsningar, Team Salontotal.

Älskar salontotal

Älskar salontotal , dem har nästan allt man behöver för håret och till bra pris, beställer regelbundet, har aldrig haft några problem .

9. Oktober 2024

Tyvärr är jag inte nöjd

Tyvärr är jag inte nöjd. Det annonseras att beställningar som görs senast kl. 22.00 skickas samma dag (om det finns i lager). Det var anledningen till att jag beställde. Jag beställde innan kl 22 på onsdagen och produkterna i lager skickades inte förrän på söndagen. Så det utlovas saker som inte hålls. Jag kommer inte att beställa igen utan väljer en annan leverantör.

29. September 2024

Antwort von Salontotal

Tack för din recension, ledsen att höra att du inte är nöjd med leveransen. Vi har varit extremt upptagna och på grund av detta kanske vi tyvärr inte har kunnat skicka beställningen i tid. Vi kommer alltid att göra vårt bästa för att skicka allt i tid. Jag skulle gärna kontrollera med dig om det finns något annat jag kan göra för dig i detta avseende. Vill du kontakta kundtjänst för detta? service@salontotal.se

Mycket bra priser

Mycket bra priser, leverans till Stockholm tog en vecka (leveransbolag: Bring), betalning med Klarna. Super smididigt.

19. Juli 2024

Se upp

Se upp . Det står att dem har produkter dem inte har . Jag betalade för en produkt som inte skickades och väntar på att få mina pengar tillbaka. Jag fick ringa till Holland för stt få reda på detta. Oseriösa.

6. Mai 2024

Tack för din recension!
Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd. Vi gör allt i vår makt för att hjälpa kunder så snabbt och så bra som möjligt. Vill du kontakta vår kundtjänst? Då ser vi gärna till att hitta en lämplig lösning tillsammans.

Med vänliga hälsningar, Team Salontotal.

Långsam leverans

Långsam leverans

1. April 2024

Tack för din recension!

Tyvärr kan jag inte utläsa så mycket av recensionen, skulle du vilja kontakta vår kundtjänst? Då tittar vi gärna på en möjlig lösning tillsammans med dig.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snabb relevans & bra utbud

Snabb relevans & bra utbud!
Fraktkostnaden drar ner lite på betyget.
Önskar också att man hade möjlighet lägga till varor till sin order eller redigera efter beställningen.

11. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr