Har testat produkten och är jättenöjd. Efter min beställning så skickades produkten omgående från os frisorartiklar. Sen att Bring tog lång tid på sig för stå för dem. Företaget var mycket tillmötesg... Mehr ansehen
Quick and everything was packed perfectly, not even a scratch on the boxes. Very happy with the efficiency and professional service; will definitely use again
Jag beställde en Gamma boosted up+ Den slutade fungera efter 4 månader vilket var frustrerande, men jag ringde och skrev mail till kundtjänsten, och allt jag kan säga var positivt, de skickade en fr... Mehr ansehen
- Friseurbedarf
- auch in
- Fachhandel für Haarpflegeprodukte
- Großhändler für Kosmetikprodukte
- Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
Hos osfrisorartikler.se värdesätter vi god kundkontakt och snabba leveranser. Vårt mål är att kunna erbjuda professionella produkter i hög kvalitet till förnuftiga priser - till både frisörer och privatpersoner.
Meterbuen 6-12 Byg. 8 , 2740, Skovlunde, Dänemark
- +45 2090 5070
- Support@osartikler.dk
- osfrisorartikler.se
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 3 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Mycket bra
Mycket bra upplevelse! Jag är väldigt nöjd med både produkten och servicen. Rekommenderas varmt!
Försändelsen stämde med vad jag…
Försändelsen stämde med vad jag beställt, men den levererades till fel stad och utlämningställe! Efter många om och men kom den slutligen till rätt adress, men jag hade beställt försändelsen till att levereras till bostaden. När den väl kom, fanns den att hämta via Brings-skåp och inte till bostaden.
Jag skrev på email vad händer.
Jag skrev på email vad händer.
Nu jag pratade med Klarna ska till baka min panger om ni in skickat om en vecka.
Svårt att köpa sax bara genom att se på…
Svårt att köpa sax bara genom att se på bild men den känns fantastiskt bra! Mycket nöjd!
Ni saknar produkter och höga shipping
Jätte bra produkter och pris. Men ni saknar andra produkter som folk vill ha. Jag kunde inte hitta Coco Digital Gap Graphane blade. Jag kunde varken hitta saxar till bra pris. Shipping kostar för mycket också. Annars jätte bra upplevelse. Hoppas att ni hade DLC trimmer blade i framtiden för att jag komme definitivt handla då. 😊
Alla material är av hög kvalitet och…
Alla material är av hög kvalitet och bevarar hårets kvalitet.
Är super nöjd 👌👌
Jag måste ha glömt att köpa något som…
Jag måste ha glömt att köpa något som ska blandas med cremen jag köpte ? Vill gärna veta vad eftersom det står att man inte ska ha flaskan direkt i håret ??
Jag är jätte nöjd 👍