⭐ 5‑stjernet anmeldelse – Rituals Aalborg, Boulevarden 5 stjerner! Rituals på Boulevarden i Aalborg er blevet mit nye yndlingssted at handle. Jeg er helt vild med deres produkter – kvalitete... Mehr ansehen
Ik heb de shampoo en de conditionar gekocht van Ritual al een aantal weken dat ik ze gebruikt. Op advies omdat ik last had van een andere merk shampoo en conditionar had veel jeuk na gebruik. Probeer... Mehr ansehen
Jeg er normalt ret glad for rituals - men har haft en pænt træls oplevelse. Min søn køber en gave til mig (han er medlem). Da han bliver ekspederet, får han at vide at kvittering sendes på mail. M... Mehr ansehen
Rigtig DÅRLIG service ift. returpolitik. Købte flere produkter over nettet mhp julegave. Da duften ikke faldt i min søsters smag ønskede hun en anden. Kan for det første ikke byttes i deres eg... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Select a country and language for the best user exerience on our webshop.
Rokin, 1012, Amsterdam, Niederlande
- rituals.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Dårligt valg af pakkeshop
Elsker mine Rituals produkter.
Let at bestille i webshop.
Hurtig levering.
Er dog meget irriteret over at der i ordren står varen leveres til min post adresse hvilket den ikke bliver !
Den leveres i en pakkeshop et godt stykke fra min bopæl, svært at komme til medmindre man har bil.
Når jeg googler Bring pakkeshops i min by leverer Bring i en nærboks i mit bolig område.
Totalt uforståelig.
God kundeservice
Lagde en ordre i sidste uge, som så kom i dag, det var så den forkerte vare, men et opkald uden ventetid til kundeservice senere og sagen er løst til 5 stjerner, jeg har handlet meget i deres butik i Herning men det er godt at vide at netbutikken er næsten lige så god
HOLD JER LANGT VÆK
HOLD JER LANGT VÆK.
Jeg har bestilt produkter til levering til hjemme adresse, min ordre er blevet leveret til butik over 65 km væk fra mit hjem. Der er nu gået knap 14 dage, jeg har ringet og skrevet med "kundeservice", som på ingen måde hjælper.
Jeg har indset at jeg godt kan droppe at få både penge eller min ordre. Det er fuldstændig overlagt, de snyder med vilje.
Hold jer langt væk fra deres netbutik
Hold jer langt væk fra deres netbutik. Pengene bliver trukket, men varerne dukker aldrig op.
Håbløse og utroværdige svar fra “kundeservice”. Føler det er decideret svindel. De påstår, at mine penge bliver tilbagebetalt, men hvorfor så ikke bare sende produkterne?
Produkterne super dejlige, men køb dem i de fysiske butikker og aldrig på nettet
Super lækre produkter,god betjening i…
Super lækre produkter,god betjening i den i Herning Centret.
Lige modtaget vare,fra deres hjemmeside og er kun tilfreds.
Jeg skulle have en velkomstpakke
Jeg skulle have en velkomstpakke, men får kun halvdelen. Kundeservice bliver ved med at påstå at jeg har valgt forkert, men jeg har ikke selv valgt. Virkelig dårlig kundeservice. Slut med medlemskab
Dårlig oplevelse
Jeg bestilte to mors dags gaver, med kort og indpakning for ekstra penge. Jeg skrev selv en personlig besked til kortet.
Hverken indpakning eller kort kom med i pakken. Total dårlig service når man selv betaler for dette! Pakken var også forsinket, så jeg vil anbefale ikke at købe dette med!
Værste firma jeg til dags dato har oplevet!
Når man kender til hele showet bag ved facaden, så er der kun et ord!
Sørgeligt, virkelig sørgeligt,
Kan ikke anbefale at støtte et firma som dette. Hvis de nu levede deres egne ritualer ud i virkeligheden, men sådan er det desværre ikke.
Karma er nok ikke det de tror mest på! Føj! Hoved op til de af jer der har lidd under det firma!
Misinformation og Manglende kundeservice.
Rituals har fine og lækre produkter, men deres webshop og manglende kundeservice er yderst kritisabel. Man bestiller og under bestillingen gør de opmærksom på at der leveres til hjemmeadressen, i ordrebekræftigelsen står der at varen leveres til hjemmeadressen. Når så varen er afsendt modtager man en notit om at varen kan hentes ved et bring sted i en anden by. Når man kontakter kunde service svarer de blot at de altid leverer til nærmeste udleverings sted, til trods for at at de flere gange gennem bestillingen gør opmærksom på levering til hjemme adressen.
Havde de blot gjort opmærksom på at det er levering til udleveringssted, eller i det mindste gjort det muligt at man selv kunne vælge afhentningssted, således man ikke skal med bus udenbyes for at hente pakken, når man har en pakkeshop nærmest i baghaven.
Den eneste mulighed jeg havde var at lade pakken blive de 14 dage ved udleveringsstedet og derefter gå retur til afsender, jeg kan så forvente mine penge retur om min. 4 uger... Det er ikke en kundevenlig løsning.
Jeg tænker også at det i realiteten er falsk oplysning, da de gennem bestillingsprocessen og på ordrebekræftigelsen gør opmærksom på at ordren leveres på hjemadresse.
Jeg elsker den butik og kan ikke få nok…
Jeg elsker den butik og kan ikke få nok af alle deres lækre sager♥️
Bestiller meget gennem dem og får altid god service, selv da min pakke var forsvundet blev jeg imødekommet med søde hjælpsomme arbejdere der sender samme pakke igen uden problemer. Så nu glæder jeg ligtog at modtage
Alle de lækre ting jeg bestilte 🙏🏻❤️❤️
Dårlig levering og kundeservice
Jeg aflagde ordre hos jer med en levering til det udleveringssted der er tættest på mit hjem - omring 500 m. Fra hvor jeg bor. Pakken er så blevet leveret I en helt anden by, 10 km. Væk fra hvor jeg bor! Jeg kontakter jeres kundeservice og snakker med en medarbejder, som lover at få sendt pakken ind til det korrekte udleveringssted. Nu er der gået mere end én uge, og INTET er sket. Min pakke ligger stadig det forkerte sted, jeg har ikke mulighed for at hente den så langt væk, og om få dage bliver pakken sendt retur. Jeg har også kontaktet Kurérfirmaet som desværre intet kan gøre før i fremsender den korrekte label, som I lavede forkert fra starten af!!! Jeg må sige at jeg er godt skuffet over jeres manglende handling på at hjælpe jeres kunder med en fejl som er sket hos jer!!
Lige fået min pakke i dag
Lige fået min pakke i dag. Er super glad for jeres produkter!!! ❤️❤️
Det kan klart anbefales!
Jeg ELSKER jeres produkter
Jeg ELSKER jeres produkter, bruger vitterligt ikke andet! Og så har I bare en fantastisk service og mega hurtig levering! ELSKER JER😍😍😍
Webshop og Butik
Jeg er ofte i jeres butikker i Aalborg og nyder den fantastiske service i leverer! I denne corona tid har jeg bestilt på nettet, både til mig selv og til gaver. Jeg må erkende at det er blevet til en del ordre med en masse forskelligt, og der mangler aldrig noget.
Jeg har både creme til ansigt/krop, deo, håndsæbe, duftpinde og en masse andet, og jeg er aldrig blevet skuffet, og heller ikke min familie som mere eller mindre alle sammen har produkter fra jer og de elsker det også!
Har i nogensinde overvejet at handle med bambus produkter? Bambus håndklæder, viskestykker, sokker osv.. tænker det ville passe perfekt til jeres butik!
- Bliv endelig ved med det gode arbejde.
Jeg kan kun sige godt om deres service
Jeg kan kun sige godt om deres service. Jeg modtog hurtigt min pakke og vare tilfreds med produkterne.
Det er ikke sidste gang jeg benytter deres hjemmeside
Altid fantastisk service og hurtig…
Altid fantastisk service og hurtig levering.
Eneste minus er kategorierne på hjemmesiden samt ofte udsolgte varer, forståeligt under Corona samt produkterne er fantastiske.
Værste service ever.
Hej. Min søn købte og betalte, en genie, i butikken herning centret. 23 nov 2020 som en julegave til kæresten. Det var bare sådan, at varen, ikke var på lager. Så de ville kontakte ham, på telefon når de havde en hjemme. Nu d. 25/1 2021 efter flere opkald til kundeservice, hvor svaret har været, at sagen ville blive set på. Er der stadig intet svar modtaget.
Da min svigerdatter skulle have gaven, bestilte jeg en. Og den har hun nu fået. 3 dage og den var modtaget, på min adresse.
Hvorfor bliver der ikke svaret, fra kundeservice?
Hvorfor ringer de ikke, fra butikken?
Varen,er jo på lager.
Trods Covid ser jeg ingen undskyldning, for ikke at få sendt vare som er betalt, eller mindst, at følge op på aftaler. Eller ringe.
Butikken svarer ikke på mails. Men tro mig, jeg vil være den første, der står i butikken. Når de åbner.
God oplevelse
Var lidt skeptisk inden jeg bestilte, da jeg så alle disse dårlige anmeldelser. Men jeg tog chancen, og har intet negativt at sige - jeg bestilte 3 ting, og de blev alle leveret intakt inden for 5 dage. Så jeg er godt tilfreds.
God service i butkkerne, men...
God service i butkkerne, men on-line køb er liver ikke op til standarden!. Aldrig har jeg oplevet mere kompliceret måde at returnere varer på. Købte to surprise pakker i forventning om at få lækre ting i små størrelser o.l. Fik 2 pakker med noget af det mørkeste/brune fondation. Fondation må ikke komme i surprise pakke, da det er svært at ramme den rigtige hudtone! Skrev en mail for at spørge hvordan jeg kan returnere dem. Man skal på hjemmesiden anmelde at man vil returnere fik jeg at vide. Så få man en returseddel på mail. Man printer den og sender varerne på posthuset og skanner kvitteringen og sender tilbage på mailen....mere bøvlet fremgangsmåde har jeg aldrig oplevet før! Venter stadig på returlabel :( Tror ikke jeg skal have mere fra on line butikken....
Hold jer langt væk fra deres webshop
Helt igennem skod oplevelse med deres webshop - igen igen.
Der er INTET, der fungerer - og på trods af, at deres egne handelsbetingelser lover levering til den adresse, man har opgivet, ja så skal man byen rundt for at hente sin pakke i en eller andet tilfældig valgt pakkeshop - hvis man da er så heldig, at varerne rent faktisk dukker op.
Og kundeservice - hvad er det? De er da fløjtende ligeglade .....
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.